- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.321
teşekürler canım izmir kent 1 izmir irembe 2 erzurum şifa 1 anatolya 1 enson genart 1 tedavi oldum toplam 6 defa 7 için genart düşünüyorum menogon hiç denenmedi belki onu denerim.Merhaba. Allah yardımcın olsun. İleri yaş grubunda iğne yerine tablet tedavisi daha çok sonuç veriyor. Yüksek dozlar ters etki yapabiliyor. Bütün tedavilerini aynı doktorda mı gördün bilmiyorum. Ama eğer tedaviye başlamadıysan değiştirmeyi düşün derim. Ensu bir ara Aret Kamar' da tedavi gördü. Sadece tablet ilaçlarla her zamankinden fazla yumurtası olmuştu. Bugünlerde pek gelemiyor ama geçen yıl Ocak - Nisan arasındaki yazılarında detayları bulabilirsin.
Bunların yanında yoğurt- çörekotuyağı- bal karşımı ya da bal- çörekotu- tarçın karışımı bunların yanında arısütü tüketebilirsin. Masaj ve yürüyüş te yumurtalıkların çalışmasına yardımcı olacaktır...
teşekürler canım izmir kent 1 izmir irembe 2 erzurum şifa 1 anatolya 1 enson genart 1 tedavi oldum toplam 6 defa 7 için genart düşünüyorum menogon hiç denenmedi belki onu denerim.
evde bisiklet kullanıyorum 62 den 55 düştüm şuanda hiçbir kür yapıyorum zaman zaman yaptım soğan incir meletonin beisteron gibi ilaçlar kullandım.şimdi sadece organik polen buldum onu yiyorum.ne yapacağımı pek bilmiyorum :)
HAK yüzümüzü güldürsün
Saagol bitanem insallah.esim gelse dahi kedileri gordugu anda geri donup kacar..iste onyarginin diger bir sekli oysa bidefa sevse gorucek ne kadar yalnis dusundugunu.vallahi ilac gibisin seninle sohbet etmek iyi geliyor insana.dilerim hep pozitif ve mutlu olursunNe zaman istersen buyur gel. İpsala ilçesindeyim
Bu arada eşini getirme, delirmesin adam benim yüzümden. 19 kedi ve bir köpeğim varHayvanların şifacılığını kullanmak hoşuma gidiyor. Hele bir de karşılıksız veriyorlar ya... Kimisi ailem, kimisi evladım, kimisi annem, kimisi arkadaşım... Her şeyi olmaya çalışıyorlar kuzularım... Gel sen. Çok eğlenebiliriz
Inşallah herşey yolunda gitsin cnm güzel haberler ver bizeKızlar bahçecinin yolunu tuttum yine adet 2. Gün kontrole gidiyorum. Dua istiyorum yumurta görsün dr. Moralli çıkayım muayeneden. Yoruldum... bugün orda olan varmı aramızda
Önce sakinleş. Haklı olarak çok telaşlısın gördüğüm kadarıyla. Bize en büyük zarar, bu "bir an önce gelsin yavrum" hallerimiz.
Yürüyüş ve infertilite masajı yumurtalıkları çalıştırmak için. Bisiklet gereğinden fazla yük getirir karın bölgene ve yumurtalıkları yorar. Kiloları ciddiye alma. İlaçlardan olduysa, tedavi sonrası kendiliğinden eriyor onlar. Ama öncesinde de kilo problemin varsa bunu araştır. Genellikle kilo almana neden olan hastalıklar, gebe kalmaya da engel olabiliyor. Soğan kürü, iltihap, kist, polip, miyom varlığında kullanılıyor ve uzun süre devam ettiğinde rahim inceliğine neden oluyor. Bu da tutunmayı engelliyor. İncir kürü doğru şekilde hazırlandığında yumurtalarına faydası olur. En az 3 periyod uygulaman gerekir. Biosteron, DHEA eksikliğinde kullanılmalı ama test yapmadan kullanmanı önermem. Yan etkileri genel sağlık için zararlı çünkü...
Anlattıklarından anladığım kadarıyla tutunma sorunu ön planda sende ama detaylı bir araştırma yapan olmamış sanırım. Madem İzmir' desin Ege Ün. Tüp bebek bölümünü deneyebilirsin. Hiç değilse tüm araştırmaların yapılıp gerçek sebebe göre tedavi uygulanır. Ensu, sanırım 8. ya da 9. tedavisinde tüplerde sıvı birikmesi olduğunu öğrendi. Tüpe müdahale edildikten sonra da ilk defa o tedavide hamile kaldı. Yakın geçmişte, aramızdan birisinin tecrübesi olduğu için örnek verdim Ensu' yu. Genellikle merkezler ilk iki üç tedaviyi standart şekilde, herkese uyguladıkları gibi uyguluyor ama bizim öyle bir lüksümüz yok. Nokta atışı yapmak durumundayız. Onun için her detayın araştırılması çok önemli.
FSH yüksekliğinde hayıt suyu ve aslanpançesi çayı, sık kullanılan ve etkili olan destekler. Bitkisel destek oldukları için doktorlar dile getirmese de faydasını gören çok fazla. Kendi tecrübelerime göre için ne kadar huzurlu ve sakinse FSH o kadar kolay düşüyor. Tatil dönüşü, kaplıca dönüşü, umudu kestiğimde hamile kaldım cümlelerinin arkasındaki en önemli sebeplerden birisi bu.
Derin bir nefes al şimdi. Allah izin verirse sen de kavuşacaksın yavruna. Ama önce kendine kavuşman gerek. Sakinleş ve umudunu kaybetme. Biz de elimizden, dilimizden geldiğince yanında olacağız.
Arkadaşlar bir cok tup bebek tedavisi gordum ama transferi yasayamadim en son elonva ignesi ile tedavi oldum yumurtaliklar cevap vermedi benim yasim 41 fsh yuksek 12 ile 26 arasinda yumurtaliklar ilaclara cevap vermiyor.3 yildir evliyim. evlendim ay gebe kalmistim ama dusuk oldu.
önerilerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum dilerim hepimiz hamile kalırız.
ben 7. tüp denememi yapacagım 73 doğumluyum ben. Bunun için neler yapabilirim okuyanların cevap yazmasını çok istiyorum ALLAH bizlere yardımcı olsun
Saagol bitanem insallah.esim gelse dahi kedileri gordugu anda geri donup kacar..iste onyarginin diger bir sekli oysa bidefa sevse gorucek ne kadar yalnis dusundugunu.vallahi ilac gibisin seninle sohbet etmek iyi geliyor insana.dilerim hep pozitif ve mutlu olursun
canim cevabin icin tesekkurler erzincandayim o yuzden tedavi zor oluyor ogretmenim bende sorun yumurtaliklarin ilaca cevap vermemesi .dusukle sonuclanan bir gebeligim oldu.sonrasi anlattigim gibi...
cansin ua dsgol eger oralara gidersem uvrarim8 Yıl Erzurumda kaldım ben de. 20 yıl önceydi tabi
Erzurum' da Alp Aktar' ın ismi geçmişti bir iki ay önce. Oradan bir arkadaşa sordum, güvenilir bir yer olduğunu söyledi. Şikayetine göre kişiye özel macun ya da karışımlar hazırlıyor. İstersen bir görüş. Giderken test, film rapor ne evrakın varsa götürürsen sana en uygun bitkisel desteği verir.
Eşimin kuzeni Kars' ta kalmış ilk evlendiği yıllarda. Çocuğu olmayınca Edirne ve İstanbul' da bir kaç doktorla görüşmüş. (Babası da doktordu bu arada. Kendisi de laborant) En son Erzurum' da bir doktora gidiyor. Doktor rahminin gebelik için yeterince sıcak olmadığını söylüyor. Bir karışım uyguluyor rahim içine. 4 ay sonra hamile kalıyor. Şimdi iki çocuğu var. İlk çocuğu üniversiteye başladı. Ve aslında her şey nasip her zamanki gibi. İnşallah sen de şifanı bulur evladına en kısa zamanda kavuşursun...
cepten yaziyorum kayiyor kayboluyor umarim anlarsiniz yazdiklarimicansin ua dsgol eger oralara gidersem uvrarim
Cnm bana sorularını cvp layamadım ben de tlf dan girdiğim için yazmak işkence.sağolsun portakalım benim yerime cvpladı.45 yaşındayım.ilk transferimde pozitif aldık.bugün 17.haftaya girdik.daha öncesinde 3 çocuğum vardı çok şükür sağlıklı birer yetişkin oldular.25-21-19 yaşlarındalar.17 yıl önce tüpligasyon yaptırmıştım.sonradan yeni bir evlilik yaptım ve eşimin çocuğu yoktu.şansımı denemek istedim bi merkezde hiç muayene etmeden uğraşma yaşından dolayı yumurtan olmaz uğraştığına değmez dedi.başka bi mrkze gittim %1 şans ama denemelisin dedi ve denedim.sonuç ortada.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.emekler umutlar karşılık bulsun.hepimizin duası birbirimize şifa olsun inşallahcepten yaziyorum kayiyor kayboluyor umarim anlarsiniz yazdiklarimi
Çocuk kitaplarından örnekler yayınlanmış facede. Paylaşayım dedim. Bize bunları niye öğretmediler ki?
Merhaba hanımlar menapoz belirtisi için fsh ın kaç olması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?