Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

teşekürler canım izmir kent 1 izmir irembe 2 erzurum şifa 1 anatolya 1 enson genart 1 tedavi oldum toplam 6 defa 7 için genart düşünüyorum menogon hiç denenmedi belki onu denerim.
evde bisiklet kullanıyorum 62 den 55 düştüm şuanda hiçbir kür yapıyorum zaman zaman yaptım soğan incir meletonin beisteron gibi ilaçlar kullandım.şimdi sadece organik polen buldum onu yiyorum.ne yapacağımı pek bilmiyorum :)
HAK yüzümüzü güldürsün

Önce sakinleş. Haklı olarak çok telaşlısın gördüğüm kadarıyla. Bize en büyük zarar, bu "bir an önce gelsin yavrum" hallerimiz.
Yürüyüş ve infertilite masajı yumurtalıkları çalıştırmak için. Bisiklet gereğinden fazla yük getirir karın bölgene ve yumurtalıkları yorar. Kiloları ciddiye alma. İlaçlardan olduysa, tedavi sonrası kendiliğinden eriyor onlar. Ama öncesinde de kilo problemin varsa bunu araştır. Genellikle kilo almana neden olan hastalıklar, gebe kalmaya da engel olabiliyor. Soğan kürü, iltihap, kist, polip, miyom varlığında kullanılıyor ve uzun süre devam ettiğinde rahim inceliğine neden oluyor. Bu da tutunmayı engelliyor. İncir kürü doğru şekilde hazırlandığında yumurtalarına faydası olur. En az 3 periyod uygulaman gerekir. Biosteron, DHEA eksikliğinde kullanılmalı ama test yapmadan kullanmanı önermem. Yan etkileri genel sağlık için zararlı çünkü...
Anlattıklarından anladığım kadarıyla tutunma sorunu ön planda sende ama detaylı bir araştırma yapan olmamış sanırım. Madem İzmir' desin Ege Ün. Tüp bebek bölümünü deneyebilirsin. Hiç değilse tüm araştırmaların yapılıp gerçek sebebe göre tedavi uygulanır. Ensu, sanırım 8. ya da 9. tedavisinde tüplerde sıvı birikmesi olduğunu öğrendi. Tüpe müdahale edildikten sonra da ilk defa o tedavide hamile kaldı. Yakın geçmişte, aramızdan birisinin tecrübesi olduğu için örnek verdim Ensu' yu. Genellikle merkezler ilk iki üç tedaviyi standart şekilde, herkese uyguladıkları gibi uyguluyor ama bizim öyle bir lüksümüz yok. Nokta atışı yapmak durumundayız. Onun için her detayın araştırılması çok önemli.
FSH yüksekliğinde hayıt suyu ve aslanpançesi çayı, sık kullanılan ve etkili olan destekler. Bitkisel destek oldukları için doktorlar dile getirmese de faydasını gören çok fazla. Kendi tecrübelerime göre için ne kadar huzurlu ve sakinse FSH o kadar kolay düşüyor. Tatil dönüşü, kaplıca dönüşü, umudu kestiğimde hamile kaldım cümlelerinin arkasındaki en önemli sebeplerden birisi bu.
Derin bir nefes al şimdi. Allah izin verirse sen de kavuşacaksın yavruna. Ama önce kendine kavuşman gerek. Sakinleş ve umudunu kaybetme. Biz de elimizden, dilimizden geldiğince yanında olacağız.

Saagol bitanem insallah.esim gelse dahi kedileri gordugu anda geri donup kacar..iste onyarginin diger bir sekli oysa bidefa sevse gorucek ne kadar yalnis dusundugunu.vallahi ilac gibisin seninle sohbet etmek iyi geliyor insana.dilerim hep pozitif ve mutlu olursun

Yetiştim doktora ama iki kistim var baslayamiyoruz yine. 20 gun sonra çağırdı bakcak kistler duruyorsa Aspire etcek. Bunlar geçen Aydan kalan 2 folikul buyumemişti kist olmuş. Inşallah giderler yaa adetimde cok koyu zaten vardi bir terslik

canim cevabin icin tesekkurler erzincandayim o yuzden tedavi zor oluyor ogretmenim bende sorun yumurtaliklarin ilaca cevap vermemesi .dusukle sonuclanan bir gebeligim oldu.sonrasi anlattigim gibi...

cnm fsh ın çok aşırı tavan yapmamış aslında.. 12-15 arasına düşürebilirsen daha iyi olur gibi..
kendindende gebe kalabiliyormuşsun.. belkide fsh ın iyi olduğu bir ay yine gebe kalabilirsin..
kürler, otlar, çöpler çok karışık şeyler ama bazı bünyelerde çok faydalıda olabiliyor.. fsh ını dengeye sokabilmek için 1-2 ay aç karnına testeredişli arslanpençesi ile civanperçemini karıştırıp demleyip günde bir bardak iç istersen.. yine aynı günde başka bir saattede hayıt tohumu demleyip içmeni tavsiye ederim.. bir şey kaybetmezsin, faydasının görme ihtimalin var..
benim ocak ayındaki fsh değerim 29 du.. memorial beni 2-3 ay tedaviye kabul etmedi.. 2 ay sana anlattığım çayları içtim fsh 7,5 oldu 3. ayda.. bu kullandığım otlaramı bağlı hiç bilmiyorum belki onlarla ilgiside olmayabilir ama ilgilide olabilir.. bunların sallama çaylarını alma.. ot şeklinde satılanlarını al..
fsh düşükken tedaviye başlamanda fayda var..
birde hergün saf arı sütü iç cnm..

Sağol arkadaşım. Hepimiz mutlu olalım inşallah. Hayata bırakacağımız tek iz o olacak sonunda.
Kediler de nedense erkeklerle pek geçinemiyor. Kalp kalbe karşıdır derler

canim cevabin icin tesekkurler erzincandayim o yuzden tedavi zor oluyor ogretmenim bende sorun yumurtaliklarin ilaca cevap vermemesi .dusukle sonuclanan bir gebeligim oldu.sonrasi anlattigim gibi...

8 Yıl Erzurumda kaldım ben de. 20 yıl önceydi tabi
Erzurum' da Alp Aktar' ın ismi geçmişti bir iki ay önce. Oradan bir arkadaşa sordum, güvenilir bir yer olduğunu söyledi. Şikayetine göre kişiye özel macun ya da karışımlar hazırlıyor. İstersen bir görüş. Giderken test, film rapor ne evrakın varsa götürürsen sana en uygun bitkisel desteği verir.
Eşimin kuzeni Kars' ta kalmış ilk evlendiği yıllarda. Çocuğu olmayınca Edirne ve İstanbul' da bir kaç doktorla görüşmüş. (Babası da doktordu bu arada. Kendisi de laborant) En son Erzurum' da bir doktora gidiyor. Doktor rahminin gebelik için yeterince sıcak olmadığını söylüyor. Bir karışım uyguluyor rahim içine. 4 ay sonra hamile kalıyor. Şimdi iki çocuğu var. İlk çocuğu üniversiteye başladı. Ve aslında her şey nasip her zamanki gibi. İnşallah sen de şifanı bulur evladına en kısa zamanda kavuşursun...

cansin ua dsgol eger oralara gidersem uvrarim

cepten yaziyorum kayiyor kayboluyor umarim anlarsiniz yazdiklarimi
Cnm bana sorularını cvp layamadım ben de tlf dan girdiğim için yazmak işkence.sağolsun portakalım benim yerime cvpladı.45 yaşındayım.ilk transferimde pozitif aldık.bugün 17.haftaya girdik.daha öncesinde 3 çocuğum vardı çok şükür sağlıklı birer yetişkin oldular.25-21-19 yaşlarındalar.17 yıl önce tüpligasyon yaptırmıştım.sonradan yeni bir evlilik yaptım ve eşimin çocuğu yoktu.şansımı denemek istedim bi merkezde hiç muayene etmeden uğraşma yaşından dolayı yumurtan olmaz uğraştığına değmez dedi.başka bi mrkze gittim %1 şans ama denemelisin dedi ve denedim.sonuç ortada.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.emekler umutlar karşılık bulsun.hepimizin duası birbirimize şifa olsun inşallah

zaran izmirde Erol Tavmanger var .egede. erzincandasın ve eğitimcisin.tedavi süresini yaza getirip alacağın pozitifle - inşallah - heyet raporu veriliyor zaten düşük tehtidi adı altında. Erol hoca oldukça iyi benim bebeğim erol hoca ve rafael levinin tedavileriyle olmuştu ama levi hastaneden ayrıldı. Transferden sonra zaten raporlu olmuştum. Pozitiften sonra heyet verilmişti bana.. ayrıca Erol hocadan iki kez tedavi görüp iki pozitif ve iki minnakı olan arkadaşım var.. izmire yolunu düşüremezmisin????

Merhaba hanımlar menapoz belirtisi için fsh ın kaç olması gerekiyor?

12 üstü gebelik için çok zor demeye başlıyorlar. 18 ve üstü kesin menapoz deniyor. Ama açıkçası adet kesilmesi 1 yılı geçmedikçe menapoz süreci tamamlanmış sayılmıyor. Kanama olmadan da yumurtlamaya devam edenler var. İlaç kullanımı ya da stres nedeniyle adet kesilmelerinde 6 ay içinde tekrar kanama başlayabiliyor. Komşum merdivenden düşüp kaburgalarını kırdı. 2 ameliyat geçirdi, 1 yıl ilaç tedavisi gördü ve kazadan 2 ay sonra adetten kesildi. 3 yıl sonra tekrar adet görmeye başladı ki fsh 22 ve üzerinde seyrediyordu. Yani kesin bir değer yok aslında. Doktorlar ortalamalara bakarak rakamlar verse de pek geçerliliği yok. Çok net açıkladım di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…