- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.341
@zaran izmirde Erol Tavmanger var .egede. erzincandasın ve eğitimcisin.tedavi süresini yaza getirip alacağın pozitifle - inşallah - heyet raporu veriliyor zaten düşük tehtidi adı altında. Erol hoca oldukça iyi benim bebeğim erol hoca ve rafael levinin tedavileriyle olmuştu ama levi hastaneden ayrıldı. Transferden sonra zaten raporlu olmuştum. Pozitiften sonra heyet verilmişti bana.. ayrıca Erol hocadan iki kez tedavi görüp iki pozitif ve iki minnakı olan arkadaşım var.. izmire yolunu düşüremezmisin????
teşekkür ederim güzel açıkladın gerçekten.12 üstü gebelik için çok zor demeye başlıyorlar. 18 ve üstü kesin menapoz deniyor. Ama açıkçası adet kesilmesi 1 yılı geçmedikçe menapoz süreci tamamlanmış sayılmıyor. Kanama olmadan da yumurtlamaya devam edenler var. İlaç kullanımı ya da stres nedeniyle adet kesilmelerinde 6 ay içinde tekrar kanama başlayabiliyor. Komşum merdivenden düşüp kaburgalarını kırdı. 2 ameliyat geçirdi, 1 yıl ilaç tedavisi gördü ve kazadan 2 ay sonra adetten kesildi. 3 yıl sonra tekrar adet görmeye başladı ki fsh 22 ve üzerinde seyrediyordu. Yani kesin bir değer yok aslında. Doktorlar ortalamalara bakarak rakamlar verse de pek geçerliliği yok. Çok net açıkladım di mi?
teşekkür ederim güzel açıkladın gerçekten.
ben kızıma hamile kalmadan önceki fsh değerim 12 idi. şimdi 20 yi bulmuştur o halde çaba sarfetmeye gerek bile yok sanırım
evet adetle yaptıracağım. değerleri görünce üzüleceğim belki ama doktorda istedi sonuçtaÖyle bir kaide yok ayol. Bir kan testiyle aslını öğrenirsin. Düşürmek için bir şeyler yapabilirsin. Hayıt gibi, aslanpençesi gibi. Durumu kontrol altına alınca denemeni yaparsın. Hem belki yavrun iyi gelmiştir. Önce test yaptır. Şimdi ne desek boş
Konya medicana hastanesinde necati bey de tedavi gördüm şimdi kontrollerim için medline hastanesinde fuat beye gidiyorumHangi hastanede tedavi gordunuz.
evet adetle yaptıracağım. değerleri görünce üzüleceğim belki ama doktorda istedi sonuçta
Canım yaşın daha küçük benden, moralini bozma. Ben de geçen hafta çok kötüydüm şimdi en azından toparlanıp tekrar hazırlıklara başladım. Benim bu işlere ilk başladığımda yumurtalıklarımın birinde hiç hareket yoktu. Akapunktur yaptırıyorum onun faydasını gördüm ben. Şimdi her iki taraf da çalışıyor ve yumurta sayım en azından 3-4 oluyor. Benim uzunca yazdığım yazımı bi oku. Bir de DHEA seviyeni bi kontrol ettir. Onun azlığı da fsh'ın yerlerde sürünmesine neden oluyor.teşekürler canım izmir kent 1 izmir irembe 2 erzurum şifa 1 anatolya 1 enson genart 1 tedavi oldum toplam 6 defa 7 için genart düşünüyorum menogon hiç denenmedi belki onu denerim.
evde bisiklet kullanıyorum 62 den 55 düştüm şuanda hiçbir kür yapıyorum zaman zaman yaptım soğan incir meletonin beisteron gibi ilaçlar kullandım.şimdi sadece organik polen buldum onu yiyorum.ne yapacağımı pek bilmiyorum :)
HAK yüzümüzü güldürsün
Allahim insallah bu sefer senin yuzunu guldurur. Bol sanslar.Merhaba arkadaslar 41 yasindayim 3.5 yillik evliyim 3 kez kendiliginden hamile kaldim,ama 5 haftadan ileri gitmedi malesef.iki de tup bebek yaptirdim biri kimsayal oldu sonuc negatif.simdi bahcecide 3.deneme yapiyoruz hayirlisi bakalim,kan pihtilasmasi var bende baskada gorunurde bisey yok yaşimi saymazsak,cok stresliyim yarin kontrol var belki carsamba opu olabilir,herkese allah yardim etsin ve herkesin yuzunu guldursun dilerim
Selam kızlar,
Benim kafama takılan bişey var kist oldu bu ay bende bunlar evvelki ayın büyümeden yumurtalarıymış ,adet sonrası gitmezse 20 gün sonra aspire etcek.bide affedersiniz şuanki adetim siyah resmen çamur gibi,Dr,kistten dedi.peki opuda bu ufakları niye toplamıyorlar acaba öbür aya temiz girelim,birde kist aspire edilince sonraki ayda büyüktüler yumurtalardan ve toplananlardan bir hayır gelmezmi,benim geçen ay bir kistimi aspire etti ,O ay olan 3 yumurtanın 2 si büyümedi işte bu ay kist olarak geri döndü bana...büyüyen bir yumurtada boş çıktı.bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırım beni.
Merhaba arkadaslar 41 yasindayim 3.5 yillik evliyim 3 kez kendiliginden hamile kaldim,ama 5 haftadan ileri gitmedi malesef.iki de tup bebek yaptirdim biri kimsayal oldu sonuc negatif.simdi bahcecide 3.deneme yapiyoruz hayirlisi bakalim,kan pihtilasmasi var bende baskada gorunurde bisey yok yaşimi saymazsak,cok stresliyim yarin kontrol var belki carsamba opu olabilir,herkese allah yardim etsin ve herkesin yuzunu guldursun dilerim
işallah dediğin gibidir içimdeki ses 18 gibi diyor .umarım senin dediğin gibidir. 14 -15 olursa sevineceğim:)Üzülme arkadaşım. Durumunu bilerek adım atman, gereksiz üzüntülerden korur seni. Test yaptırmadan tedavi olsan ve negatif sonuç alsan daha çok üzülmeyecek misin? Ayrıca gebelikte salgılanan BHCG hormonu, sonraki zamanlarda HCG hormonunun da yüksek seyretmesine neden oluyor. HCG hormonu hani sarkık cilt, kolay kilo alıp zor veren, kolay yaşlanan, kırışan kişilerde daha düşük oluyor. Yüksek HCG aynı zamanda bedenine yaptığın olumlu uygulamalara daha çabuk cevap vermeni de sağlar. Geçirdiğin hamilelik seni zaten bünye olarak gençleştirmiş olmalı. Gebelikte bebeğinin taze hormonlarından da faydalanıyorsun çünkü. Onun için FSH değerin 4 yıl öncekiyle aynı ya da az farklı çıkarsa şaşırmam.
Hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. Dilerim bu tedavinde evladına kavuşursun.
Kan pıhtılaşması bebek sahibi olmak konusunda sık karşılaşılan ve ciddi sorunlar yaşatan bir sorun. Önce bir hematologla görüşüp destek alsan daha mı iyi olurdu acaba. Doğal yolla da hamile kalabiliyorsan belki sadece kan tedavisiyle yavrunu kucaklayabilirsin... Biliyorum, klavye başında fikir yürütmek kolay. Tedavinin ortasında, o heyecanın tavan yaptığı günlerde böyle bir yorum almak sıkıntı verir. Ama üzülmeni de istemem. Evlat sahibi olma yolunda kimsenin üzülmesini istemem. Belki embriyoları dondurup pıhtılaşma tedavisi belli bir aşamaya geldikten sonra transfer düşünebilirsin. Hem şimdi kullandığın ilaçların yan etkilerinden arınırsın. Rahim dinlenir... Dondurulmuş tedavisi daha kolay. İğne yok, günlük kontrol yok. Duygusal iniş çıkışlar daha az... Ne bileyim, ben olsam öyle yapardım.
Allahim insallah bu sefer senin yuzunu guldurur. Bol sanslar.
Tesekkur ederim arkadasim,valla bende pihtilasmanin cok sorun oldugunu dusunurken ilk defa gittigim bir merkez(bahçeci) bu konuya çok takilmamami soyledi,bende şasirdim acikcasi bu duruma,Mustafa hoca blast transferi be dondurulmus yapicam dedi daha o aşamalari tam konusmadik sanirim yarinki kontrolde daha da netlescek,umarim yumurtalar kaliteli olur ve 5.gune kadar dayanir ve blast transferi yapilir,oncekiler çunku 2.ve 3.gun transferi yapilmişti,guzel dileklerin ve tavsiyelerin icin tesekkur ederim,yarin biraz daha netlesecektir saanirim bende stresle yarin olmasini bekliyorum,hayirlisi allahtan,sizinde gonlunuzden geceni tez zamanda versin rabbim insallah...
Tesekkur ederim arkadasim,valla bende pihtilasmanin cok sorun oldugunu dusunurken ilk defa gittigim bir merkez(bahçeci) bu konuya çok takilmamami soyledi,bende şasirdim acikcasi bu duruma,Mustafa hoca blast transferi be dondurulmus yapicam dedi daha o aşamalari tam konusmadik sanirim yarinki kontrolde daha da netlescek,umarim yumurtalar kaliteli olur ve 5.gune kadar dayanir ve blast transferi yapilir,oncekiler çunku 2.ve 3.gun transferi yapilmişti,guzel dileklerin ve tavsiyelerin icin tesekkur ederim,yarin biraz daha netlesecektir saanirim bende stresle yarin olmasini bekliyorum,hayirlisi allahtan,sizinde gonlunuzden geceni tez zamanda versin rabbim insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?