- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.361
Soğan kürünü dinledim nette de hep farklı tarif var,klorsuz suyu nasıl elde etcem?bide öğlen ve akşam yemekten 10 dok evvel diyo.akşam yaplarımda öğlen işteyim yapamam ki.şu an adetim mesela bitecek birkaç güne ,ne zaman başlamam gerek ,yumurtalık kist içinde yararmı,hamilelik için.
Ben Damacana su kullandım hep kürlerde.. Onlar klorsuz diye biliyorum..??Ben hazır suyla uygulamıştım. Ama klorsuz suyu evde hazırlayabilirsin. Çeşme suyunu kapalı bir kapta kaynatıp, iki- üç kat temiz tülbentten süzdükten sonra buzlukta bir gece donduruyorsun. Erittiğin buzu tekrar iki- üç kat tülbentten süzdükten sonra oda sıcaklığında, içine 1 tane tatlı badem (kavrulmamış) atarak muhafaza etmen yeterli. Toprak ya da cam kap olmalı ve güneş görmemeli. Aslında klor uçucu olduğu için suyu 24 saat oda sıcaklığında da bekletebilirsin ama bu yöntemle tüm mikroplarından arınacak ve uzun süre tazeliğini koruyacak.
Zaman olarak sabah akşam uyguladım ben. Adetin ikinci günü başlayıp 7 veya 10 gün devam edip 3 gün ara vermelisin. En fazla 3 periyod uygulamalısın çünkü uzun süre kullanımda rahimde incelmeye neden oluyor. Adetinin kaçıncı günü bilmiyorum ama ilk 4 gün içindeysen hemen başlayabilirsin. Sıkıntı olmaz. Ben de folikül kisti için kullanmıştım ve 4 yıldan fazla çıkmadılar. Bol su içmeyi ihmal etme. Günde 2 litre içmiyorsan miktarı yavaş yavaş artır. 3 günde bir bir bardak artırman yeterli. Şimdiye kadar az su içtiysen mevsimi de gözönüne alarak günde 3 litreye kadar tüketmeye çalış. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız...
Bu arada bişey soracağım. Biz şimdi transfer öncesi dönemdeyiz.Ben hazır suyla uygulamıştım. Ama klorsuz suyu evde hazırlayabilirsin. Çeşme suyunu kapalı bir kapta kaynatıp, iki- üç kat temiz tülbentten süzdükten sonra buzlukta bir gece donduruyorsun. Erittiğin buzu tekrar iki- üç kat tülbentten süzdükten sonra oda sıcaklığında, içine 1 tane tatlı badem (kavrulmamış) atarak muhafaza etmen yeterli. Toprak ya da cam kap olmalı ve güneş görmemeli. Aslında klor uçucu olduğu için suyu 24 saat oda sıcaklığında da bekletebilirsin ama bu
Ben Damacana su kullandım hep kürlerde.. Onlar klorsuz diye biliyorum..??
Belki cam Şişe su iyi ve kolay olabilir bakBen de damacana kullandım ama plastik olduğu için pek içime sinmeden kullanıyorum. Bu tarif biraz meşakkatli görünse de en temiz suyu elde ediyorum. Üşenmediğimde tabi
Bu arada bişey soracağım. Biz şimdi transfer öncesi dönemdeyiz.
TSH ım biraz düşsün diye iki aydır ara ara dereotu yiyorum yemekten önce, özellikle de sabah aç karnına.. Şimdi de bir hafta iyice yoğun yemeye çalışıyorum. Transferden önce bırakacağım. Sence doğru mu yapıyorum?
Transferden sonra da bir-iki dal yesem mi ?
Benim TSH 3.4 gibi bişeydi enson..
2220 yeni evine bayıldım, inşallah bizim tayin olursa ben de bahçeli bir evde oturabilirim Hayırlısı ile tabii öncelikle..
Çok yoruldum, çok yoruldum diye haykırmak istiyorum hatta haykırdım dün ve Ağladım. Bu osrtojeni almaya başladığım gün etki etti ya, duygusallık zirve yaptı..kardeşime dün bir Sürü şey söyledim, artık biraz kendi Ayakları üstünde durmasına dair.. Kırıldı ama hep kırılıyor zaten.. Ne yapacağımı şaşırdım..
Belki cam Şişe su iyi ve kolay olabilir bak
Merhaba, sürecin hayırlı olsun. TSH'ın yumurta toplama safhasında da 2,5'ğun üzerinde miydi? Transfer için tsh kontrol edilmedi mi? Yanlış anlama da, tsh'ın yüksek ise transferin rus ruletinden farkı var mı? Dr.nun bu konularda seni aydınlattığını düşünmek istiyorum. Dr. için bizler kobay gibiyiz, ya tutacak yada tutmayacak, tutunmama durumunda onların kaybedeceği bir şey yok. Her şey gönlünce olsun, bebişin de göbüşüne konsun...Bu arada bişey soracağım. Biz şimdi transfer öncesi dönemdeyiz.
TSH ım biraz düşsün diye iki aydır ara ara dereotu yiyorum yemekten önce, özellikle de sabah aç karnına.. Şimdi de bir hafta iyice yoğun yemeye çalışıyorum. Transferden önce bırakacağım. Sence doğru mu yapıyorum?
Ev iyi, ellerinden öper
Mutfakta su alan bir yer vardı. Üçüncü defa usta geliyor. İnşallah bugün çözülürse haftasonu taşınıyoruz. Hoş olmasa da taşınacağız da iş çok oluyor öyle. Onun dışında hazır. Bahçeyle ilgili işleri taşındıktan sonra yapmaya karar verdik. Git gel sıkıntı oluyor. Temizlendi zaten. Süslemesi kaldı. Yavaş yavaş yaparız onu da
Merhaba, sürecin hayırlı olsun. TSH'ın yumurta toplama safhasında da 2,5'ğun üzerinde miydi? Transfer için tsh kontrol edilmedi mi? Yanlış anlama da, tsh'ın yüksek ise transferin rus ruletinden farkı var mı? Dr.nun bu konularda seni aydınlattığını düşünmek istiyorum. Dr. için bizler kobay gibiyiz, ya tutacak yada tutmayacak, tutunmama durumunda onların kaybedeceği bir şey yok. Her şey gönlünce olsun, bebişin de göbüşüne konsun...
kolay gelsin canım taşınıyormuşsun bende de var o sıkıntı ama henüz bir çözüme kavuşmadı bende saldım çayıra mevlam kayıra modunda geziyorum
güle güle otur yeni evinde bu ev sana mutluluk huzur özlem duyduğun ne varsa onu getirsin
TSH değerin 2,5 altında olsun canım yoksa tutunma da zorluk çıkarıyor ben bunu 3.tüp bebek tedavisinde öğrendim sen dikkat et bu konuda
opu işleminde de transferde de 4,73 tü benim TSH değerim ve doktoruma sorduğumda çok normal dedi bunun tutunmayla ilgisi olmadığını tutunmamasının nedeninin yaşım olduğunu söyledi ama dahiliye doktorum olmaz dedi sağolsun onun sayesinde tedaviye başladım ama üç aydır istediğimiz aralığa düşmediği gibi 5,31 e fırladı değerim geçen ay yine 4,25 düştü bu ay ne alemde bir hafta sonra öğrenecem
Merhaba teyzesi büyüyoruz, annenin karnını büyütmeye başladım. Size de E vitamini gönderiyorum, sevgiler.
Merhaba, tsh konusunda tüpçü, dr. uzman farkı değil mi? Karatay'ın kitabını aldın mı? Seninle yazışırken Karatay'dan seans alan kadın aklıma geliyor, diyet ile tsh'ı da, şekeri de, kilosu da düşüyor ve organiği yeşeriyor. Kendimde de Onun diyeti (diyet demiyelim de sadece tatlı ve karbonhidrat tüketmiyoruz) ile 1 ayda kilo almadığımı tespit ettim. İnş. sonraki aylarda da fazla kilo almam. Umarım haftaya güzel haberler alırsın, sevgiler.opu işleminde de transferde de 4,73 tü benim TSH değerim ve doktoruma sorduğumda çok normal dedi bunun tutunmayla ilgisi olmadığını tutunmamasının nedeninin yaşım olduğunu söyledi ama dahiliye doktorum olmaz dedi sağolsun onun sayesinde tedaviye başladım ama üç aydır istediğimiz aralığa düşmediği gibi 5,31 e fırladı değerim geçen ay yine 4,25 düştü bu ay ne alemde bir hafta sonra öğrenecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?