Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gelmeyi çok isterim kısmet olursa neden olmasın hem seninle tanışmayıda çok isterim herşey kısmet

aynen canım jinekoloğuma göre herşey normaldi TSH 10 lu değerlerde olursa ilaç kullanılmalıydı ama dahiliye doktoruma tüp bebek tedavisi görüyorum deyince direk bu değerin 2,5 un altında olması gerek dedi

canım karatayın kitabını almadım henüz ama Prof Dr Metin Özata'nın Glisemik Endeks ve Naturel Zayıflama kitaplarını aldım bu doktorda insülin direnci ve troit üzerine uzman bir doktormuş sen Karatayı söylediğinde ben bunları sipariş vermiştim bunları okuyayım uygulayayım olmazsa onuda alırım

diyet topiğinden bir arkadaşım bir aya yakındır karbonhidrat diyeti uyguluyordu günde 50 puan karbonhidratın üzerine çıkmıyorudu hiç istemediği ve beklemediği bir şekilde bugün ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendi ki oda ilk bebeğine bizim gibi çok çaba sarfederek ve tedavi görerek kavuşmuş bu tamamen sürpriz olmuş ben diyetinin etkili olduğunu düşünüyorum çünkü bu diyette protein sıfır puan olduğundan serbest hamur işi tatlı yasak

yuppiiii desene hihihihi:))) Nedense çok güzel günler seni bekliyormuş gibi geliyor bana...
Maşallahh diyelim:)

buralardayım cnm henüz haber yok benden, sende sökülmüşsün hadi gözün aydın ama neden gecikti acaba kist olmuş olmasın bi e2 al istersen..

kist vardı canım zaten 2. tüp bebekten beri... En son 20mm idi ama doktor hiç aldıralım filan demedi...
Benimde kendisiyle ilgili şüphelerim var ama artık bi doktora gidip muane olmak istemiyorum yaa pofff...
Seninde güzell haberlerini heyecanla bekliyorum dualarımdasın canım.

Herkese merhabalar ensu heyecanla bekliyozz senin gibi kuzumm
Eua canım tedavin hayırlı olsun ilaclardan aman dikkkat bol su bol bol başla şimdidenn
portakales canım tüpten sonra adet döngülerde karışıklık oluyor 3, 4 ay insaallah bi baktın mucizeee kuzumm hahhh fenada olmaz yaniii
Bende bu ay gidecegimm bakalım startt ne zaman ooofff şimdiden gözüm korkuyoooor

20 mm aldırmak için çok küçük canım ya.. yinede bi kontrol ettir istersen büyüdümü ona bakarsın..
kaç kez aynı doktorda negatifi yakaladın cnm.. kendi tecrübelerimden sabitledim bir doktorda 3 defa negatifi gördüysen o doktoru hemen bırakmak gerekli.. doktor çok iyi olabilir ama çalıştığı laboratuvarda yapılan uygulamalar sana iyi gelmeyebilir..

bende kendimi heyecanla bekliyorum cnm:) ay bugün iyice heyecan yaptım..

tesekkur ederim can arkadasi okurum
yazini bulamazsam bana ozelden atar misin

:)) canımm sana yazmıştımya cgh yapıldı transferim var diye o akşam hemen yapıldı..
bakalım bekliyorum günlerin geçmesini.. sen nasılsın hayatımm

bu mesajımdan anlaşılacağı üzere unutkanım gerçekten çok unutkanım ensucum kusura bakma şimdi hatırladım evet yazmıştın o halde şunu sorayım test günün ne zaman

s

Canım teşekkür ederim amin inşallah bu sefer benim bedenimde Büyüyüp gelişip iyi birer Yetişkin olma yolunda ilk hamleleri benimle yapsınlar )

doktorum TSH ımın çok önemli olmadığını düşünüyor. Ayrıca histereskopi yapan doktorumda aynı şekilde düşünüyor. Zaten benim genel olarak TSH problemim yoktu. Bu süreçte arttı biraz 2 küsürlerdeydi. Kilo aldım ya (10 kilo kadar) o da TSH da etkili oldu sanırım. Dereotu tükettikçe daha rahat hissediyorum. Yumurta toplama zamanı 2 küsürlü bişeydi zaten. Ben kendim sağlık Ocağında yaptırdığım sonuç 3 üzeri çıkmıştı. Aslına bakarsan doktorumun önemsemediği Şeyler gerçekten de bende çok önemsenecek durumda çıkmadı. D vitaminine taktım mesela; sende problem olduğunu düşünmüyorum ama istiyorsan yaptır Demişti ve gayet iyi çıkmıştı. O Yüzden ben doktoruma güveniyorum. Ben dereotu tüketerek biraz daha dengeli olması için uğraşıyorum. TSH asıl hamilelikte yüksek olmamalıymış. Benim arkadaşım 38 Yaşında hamile kaldığında TSH yüksek çıkmıştı ve çok stress olmuştu o zaman. Ondan biliyorum..

Bu arada Güneş hanım nasıllar bakalım? Göbişinden ona doğru bir öpücük göndersem

Teşekkür ederim Hayatım.. Sen nasılsın bakem Mucks

Yaşımız değil tutunmama nedeni canım.. O bebekler geleceği zamanı biliyorlar.. Biz erken davet ediyoruz belki de haa) bakalım kısmet ben çok kalbimi de bozmadan devam etmek istiyorum tedavime canım.. Benim ki tedavi sırasında arttığı için şimdi düşmüş bile olabilir.. Teşekkür ederim ilgin için tatlım benim.. Sen nasılsın bu arada? Güzel yemekler yapıyorsundur sen yine.. Ağrıların ne alemde?

ilaçta kullanıyorsun dimi cnm ayrıca..
@dnzdry nin değindiği konu önemli cnm.. troid değerlerin tedaviye başlarkende, transfer aşamasındada normal referans aralığında olmalı..
Canım benim inşallah seni de hamileler listemize ekleyelim inşallah inşallah ..
Canım benim TSH problemim yok aslında. Sadece daha da düşsün diye..

Teşekkür ederim James sen napıyorsun?

güzel yemekler yapmak ıııııım sanırım benim hobim bu mutfakta kendimi iyi hissediyorum ağrılara gelince geçmediler ama alıştım sanırsam galiba heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…