- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.381
Sağol arkadaşım. İlçe merkezine uzak biraz ama pek keyifli bir bahçesi var. Sakin, sessiz. Tam kafa dinleme yeri. Meyve ağaçları, Isparta gülleri... Kısmet olursa gel sen de. Topluca çadır kuralım diyoruz bahçeye
TSH düşmüyor demişsin, üzüldüm. Tiroid antikorlarına baktı mı doktorun? Belki oradan gelen bir şeydir. O zaman tiroid ilaçlarının etkisi olmayabiliyor. Gerçi senin doktoruna tanımadan güvendim ben. Ama belki gözünden kaçmış bir şey vardır. Yoksa tedaviye rağmen neden yükselir ki TSH?
Merhaba teyzesi büyüyoruz, annenin karnını büyütmeye başladım. Size de E vitamini gönderiyorum, sevgiler.
Merhaba, tsh konusunda tüpçü, dr. uzman farkı değil mi? Karatay'ın kitabını aldın mı? Seninle yazışırken Karatay'dan seans alan kadın aklıma geliyor, diyet ile tsh'ı da, şekeri de, kilosu da düşüyor ve organiği yeşeriyor. Kendimde de Onun diyeti (diyet demiyelim de sadece tatlı ve karbonhidrat tüketmiyoruz) ile 1 ayda kilo almadığımı tespit ettim. İnş. sonraki aylarda da fazla kilo almam. Umarım haftaya güzel haberler alırsın, sevgiler.
Ev iyi, ellerinden öper
Mutfakta su alan bir yer vardı. Üçüncü defa usta geliyor. İnşallah bugün çözülürse haftasonu taşınıyoruz. Hoş olmasa da taşınacağız da iş çok oluyor öyle. Onun dışında hazır. Bahçeyle ilgili işleri taşındıktan sonra yapmaya karar verdik. Git gel sıkıntı oluyor. Temizlendi zaten. Süslemesi kaldı. Yavaş yavaş yaparız onu da
buralardayım cnm henüz haber yok benden, sende sökülmüşsün hadi gözün aydın ama neden gecikti acaba kist olmuş olmasın bi e2 al istersen..
kist vardı canım zaten 2. tüp bebekten beri... En son 20mm idi ama doktor hiç aldıralım filan demedi...
Benimde kendisiyle ilgili şüphelerim var ama artık bi doktora gidip muane olmak istemiyorum yaa pofff...
Seninde güzell haberlerini heyecanla bekliyorum dualarımdasın canım.
Herkese merhabalarensu heyecanla bekliyozz senin gibi kuzumm
Eua canım tedavin hayırlı olsun ilaclardan aman dikkkat bol su bol bol başla şimdidenn
portakales canım tüpten sonra adet döngülerde karışıklık oluyor 3, 4 ay insaallah bi baktın mucizeee kuzumm hahhh fenada olmaz yaniii
Bende bu ay gidecegimm bakalım startt ne zaman ooofff şimdiden gözüm korkuyoooor
bende kendimi heyecanla bekliyorum cnm:) ay bugün iyice heyecan yaptım..
opu transfer ne zaman canım yazdıysan bile ben kaçırmışımdır çok aktif değilim bu aralar çünkü
tesekkur ederim can arkadasi okurumCanım yaşın daha küçük benden, moralini bozma. Ben de geçen hafta çok kötüydüm şimdi en azından toparlanıp tekrar hazırlıklara başladım. Benim bu işlere ilk başladığımda yumurtalıklarımın birinde hiç hareket yoktu. Akapunktur yaptırıyorum onun faydasını gördüm ben. Şimdi her iki taraf da çalışıyor ve yumurta sayım en azından 3-4 oluyor. Benim uzunca yazdığım yazımı bi oku. Bir de DHEA seviyeni bi kontrol ettir. Onun azlığı da fsh'ın yerlerde sürünmesine neden oluyor.
:)) canımm sana yazmıştımya cgh yapıldı transferim var diye o akşam hemen yapıldı..
bakalım bekliyorum günlerin geçmesini.. sen nasılsın hayatımm
sArkaşlar ben de sizlerden pekçok bilgi öğrendim, biraz kendimi topladım ve yabancı kaynakları araştırmaya başladım. 40 yaşından sonra yumurtaların sağlıklı olması için ne yenip içilmesi gerekir diye. Bir kaynak buldum. Sizinle paylaşmak istedim. 90 günde yumurtalar sağlığına kavuşurmuş.
http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health
Özetle birkaç adım var yapılması gereken:
Mevlana der ki: Memeyi, sütü ve anayı Cenabıhak yarattı, onu babayla çift eyledi, bırak onları....
- Blood Flow (Kan dolaşımı):
- Bunun için hergün veya haftada 5 gün yarım saatlik yürüyüş veya dans.
- Olabilirse akapunktur.
- Bir de self fertility message diye kendi kendimize rahim tarafına yapılacak bir masaj var ancak dvdsi para ile satılıyor. Youtubeden bu linki buldum onun yerine
Haftada dört gün yapılacak. Ancak regli zamanları yapılmayacak. - Proper oxygenation (Yeterli oksijen): Her gün 8 bardak su, su hiç plastik şişede olmayacak. Cam şişeden olacak. Yada doğal olacak.
- Hormonal Balance (Hormon dengesi):
- Vücudun toksinlerden temizlenmesi gerekiyormuş. Bunun için pekçok ot adı geçiyor sitede amaç alınan ilaçlardan karaciğeri temizlemek aslında. İçlerinden birtek zencefil ginger tanıdık diğerlerini bilmiyorum. Ama karaciğeri temizlemek için gereken bizim memleket otları da vardır mutlaka bi bakmak lazım. Liste uzun ben buradan yazmıyorum. Türkiyeden yöntem bulursam onu paylaşırım.
- Maca (Lepidium meyenii) kökü tozu. Bunu hem erkek sperm kalitesi için hem de bayanlar yumurta kalitesi için kullanabilirmiş. Çok değerli bir bitkiymiş. Aktarlarda olduğunu duydum hatta Ender Saraç da bunu anlatmış bazı yerlerde. Günde 500-3000 mg arasında kullanılacakmış. Bunun hapları da varmı yurtdışında kesin burada da vardır ama kökünün tozu varsa o da kullanılabilir.
- Doğal olmayan yiyecekler, özellikle doğal olmayan hertürlü et (koyun, dana, tavuk, balık) Uzak durulacak
- araba dumanı, hertürlü plastikle kaplanmış yiyecek, Uzak durulacak
- Plastik/naylon/polyester içerikli giyecek kullanımı, Uzak durulacak
- Mikrodalga'da plastik tabaklarda yiyecek hazırlanması Uzak durulacak
- Doğal olmayan kozmetik ve sabunlar, Uzak durulacak
- Kimyasal içerikli seks hormonu Uzak durulacak
- Yüksek FSH için Hayıt Otu kullanılacak. Nasıl kullanılacağını hemen herkes biliyor.
- Brokoli ve Karnıbahar yemek mümkünse çiğ olarak. İçinde diindolymethane varmış ve bu östrojen hormonu seviyesini ayarlıyormuş.
- Nutritional intake (Besin alımı): Ben Karatay'ın yeni çıkan kitabını öneriyorum ama aşağıdaki gibi özet vereyim.
- Herşey doğal olacak
- Arı sütü
- Arı poleni
- Omega 3 ve Qenzim 10
- Zerdeçal ve zencefil
- Kabak çekirdeği.
- Susam
- Balık
- Koyu kırmızı ve koyu yeşil yiyecekler.
- Kafeinden uzak durulacak.
- Şekerden uzak durulacak.
- Stress: Stres malum. Eğer azaltamıyorsak yürüyüş vs gibi rahatlatıcı şeyler yapılacak.
sanirim bundan bahsediyorsun
Merhaba, sürecin hayırlı olsun. TSH'ın yumurta toplama safhasında da 2,5'ğun üzerinde miydi? Transfer için tsh kontrol edilmedi mi? Yanlış anlama da, tsh'ın yüksek ise transferin rus ruletinden farkı var mı? Dr.nun bu konularda seni aydınlattığını düşünmek istiyorum. Dr. için bizler kobay gibiyiz, ya tutacak yada tutmayacak, tutunmama durumunda onların kaybedeceği bir şey yok. Her şey gönlünce olsun, bebişin de göbüşüne konsun...
Bu arada Güneş hanım nasıllar bakalım? Göbişinden ona doğru bir öpücük göndersemMerhaba, sürecin hayırlı olsun. TSH'ın yumurta toplama safhasında da 2,5'ğun üzerinde miydi? Transfer için tsh kontrol edilmedi mi? Yanlış anlama da, tsh'ın yüksek ise transferin rus ruletinden farkı var mı? Dr.nun bu konularda seni aydınlattığını düşünmek istiyorum. Dr. için bizler kobay gibiyiz, ya tutacak yada tutmayacak, tutunmama durumunda onların kaybedeceği bir şey yok. Her şey gönlünce olsun, bebişin de göbüşüne konsun...
Teşekkür ederim Hayatım.. Sen nasılsın bakem
Yaşımız değil tutunmama nedeni canım.. O bebekler geleceği zamanı biliyorlar.. Biz erken davet ediyoruz belki de haakolay gelsin canım taşınıyormuşsun bende de var o sıkıntı ama henüz bir çözüme kavuşmadı bende saldım çayıra mevlam kayıra modunda geziyorum
güle güle otur yeni evinde bu ev sana mutluluk huzur özlem duyduğun ne varsa onu getirsin
TSH değerin 2,5 altında olsun canım yoksa tutunma da zorluk çıkarıyor ben bunu 3.tüp bebek tedavisinde öğrendim sen dikkat et bu konuda
opu işleminde de transferde de 4,73 tü benim TSH değerim ve doktoruma sorduğumda çok normal dedi bunun tutunmayla ilgisi olmadığını tutunmamasının nedeninin yaşım olduğunu söyledi ama dahiliye doktorum olmaz dedi sağolsun onun sayesinde tedaviye başladım ama üç aydır istediğimiz aralığa düşmediği gibi 5,31 e fırladı değerim geçen ay yine 4,25 düştü bu ay ne alemde bir hafta sonra öğrenecem
Canım benim inşallah seni de hamileler listemize ekleyelim inşallah inşallah ..ilaçta kullanıyorsun dimi cnm ayrıca..
@dnzdry nin değindiği konu önemli cnm.. troid değerlerin tedaviye başlarkende, transfer aşamasındada normal referans aralığında olmalı..
Teşekkür ederim JamesHerkese merhabalarensu heyecanla bekliyozz senin gibi kuzumm
Eua canım tedavin hayırlı olsun ilaclardan aman dikkkat bol su bol bol başla şimdidenn
portakales canım tüpten sonra adet döngülerde karışıklık oluyor 3, 4 ay insaallah bi baktın mucizeee kuzumm hahhh fenada olmaz yaniii
Bende bu ay gidecegimm bakalım startt ne zaman ooofff şimdiden gözüm korkuyoooor
Yaşımız değil tutunmama nedeni canım.. O bebekler geleceği zamanı biliyorlar.. Biz erken davet ediyoruz belki de haa) bakalım kısmet ben çok kalbimi de bozmadan devam etmek istiyorum tedavime canım.. Benim ki tedavi sırasında arttığı için şimdi düşmüş bile olabilir.. Teşekkür ederim ilgin için tatlım benim.. Sen nasılsın bu arada? Güzel yemekler yapıyorsundur sen yine.. Ağrıların ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?