- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.401
yuppiiii desene hihihihi:))) Nedense çok güzel günler seni bekliyormuş gibi geliyor bana...
Maşallahh diyelim:)
Merhaba, önce hoş geldin, bazı konular kader kısmet, ne kadar çok istiyorsan aksine gelişmeler oluyor. Çocuk konusu başka, söylemesi de kolay ama hayat sadece çocuktan ibaret değil ki. Bir de bana göre hayatın merkezine çocuğu koymak inancıma göre ters geliyor. Tam olarak ifade edemedim, yani çocuk olsun olsun, hayatın merkezi amacı olsun dilekleri bir nevi tek o, Yaradan'ın yarattığı diğer varlıkları görmeme ve şükretmeme gibi geliyor. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun, yeni sürecin Hayırlısıyla devam etsin, sevgiler.Merhaba sevgili dostlar
Hernekadar siteye girip yazmasamda sizleri hep takip ediyorum ve kendimi sizlerde goruyorum.bugun bende 8.tup tedavimde malesef negatif sonuc aldim.yasim 46 ve artik sonuna geldim.benimde icimde herzaman bir anne olma ozlemi kalacak .doktorum cok istiyorsan yumurta bagisina git diyor ama sunu bilmiyorki gitsemde gitmesemde icimdeki kendi bedenimden bir cocugumun olmadi ozlemi hic bitmeyecek.evet cok sukur yegenlerim var ama bu ayni sey demek degil ki onlari cpk seviyorum ama yetmiyor.bugune kadar kendimi okadar cok bu tedavilere ve hep bir cocumun olmasi duygusuna kaptirmusimki simdi bir anda hayatım amacsiz ve kocaman bir boslukla doldu.oyle buyuk aci veriyorki bu duygu nadil tamir edilir bilmiyorum.allah bizlere sevdiklerimizin acisini yasatmasin.sizleri uzmek degil amacim sadece bu yolda aci cekmis biri olarak sizlerle payladmak istedim.allah hepimizin yardimcisi olsun ve yeni mutluluklar nadip etsin.sevgilerimle
Arkaşlar ben de sizlerden pekçok bilgi öğrendim, biraz kendimi topladım ve yabancı kaynakları araştırmaya başladım. 40 yaşından sonra yumurtaların sağlıklı olması için ne yenip içilmesi gerekir diye. Bir kaynak buldum. Sizinle paylaşmak istedim. 90 günde yumurtalar sağlığına kavuşurmuş.
http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health
Özetle birkaç adım var yapılması gereken:
Mevlana der ki: Memeyi, sütü ve anayı Cenabıhak yarattı, onu babayla çift eyledi, bırak onları....
Merhaba, özelden mesaj atmıştım okuyabildin mi? Umarım 6 aya kadar organiğin yeşerir.encu diğer topkte okudum transfer olmuşsun inş minişler sıkı sıkı tutnsun annesine 9 ay seni hiç bırakmasınlar..benden güzle haber yok canım hayrılsı diyorum..bende tek emriyomu transfer olucam büyük bir ihtimale 6 ay sonra düşünüyorum transferimi inş..burdaki doktorumla yumurta takibine devam 2 yada 3 yumoş görülürse imkanlar zorlıycam tekrar opu için..
Hoş geldin sürecin Hayırlı olsun. Fsh'ın mı yüksek, bazı bünyelere de yüksek dozaj etki etmiyor, Dr.lar fizyolojik bir sebep söyleyebildiler mi, bence sana Ensu daha çok yardımcı olabilir, bol şanslar.Bilgilerin için teşekkür ederim ben 7. tüp denememi yapacagım 73 doğumluyum ben. ben de yumurtalar ilaca cevap
vermiyor .Bunun için neler yapabilirim okuyanların cevap yazmasını çok istiyorum ALLAH bizlere yardımcı olsun
Merhaba, sanırım daha öncede yazmıştım. Kistlerini birkaç ay bekleyerek doğal yoldan gitmesini beklemek bu arada da vitaminlerini düzenli alırsan organiğinin yeşerme ihtimali de var. Sen de deneyimledin, aspire edilerek kistler gitmiyor, yumurta da ya oluşmuyor ya da sağlıksız oluyor. Ayrıca kist varken transfer yaptırırsan kistin baskısından dolayı bebişin gelişmeme ihtimali de var. Bol şanslar.Selam kızlar,
Benim kafama takılan bişey var kist oldu bu ay bende bunlar evvelki ayın büyümeden yumurtalarıymış ,adet sonrası gitmezse 20 gün sonra aspire etcek.bide affedersiniz şuanki adetim siyah resmen çamur gibi,Dr,kistten dedi.peki opuda bu ufakları niye toplamıyorlar acaba öbür aya temiz girelim,birde kist aspire edilince sonraki ayda büyüktüler yumurtalardan ve toplananlardan bir hayır gelmezmi,benim geçen ay bir kistimi aspire etti ,O ay olan 3 yumurtanın 2 si büyümedi işte bu ay kist olarak geri döndü bana...büyüyen bir yumurtada boş çıktı.bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırım beni.
Merhaba, hoş geldin, sürecin Hayırlı olsun. Kan pıhtılaşmasının tedavisi var sanırım, yaşa sayılara bakmıyoruz, hissettiğimiz yaştayız. Stres de bize düşman olduğu için kovuyoruz, kovmaya çalışıyoruz, şansın bol olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.Merhaba arkadaslar 41 yasindayim 3.5 yillik evliyim 3 kez kendiliginden hamile kaldim,ama 5 haftadan ileri gitmedi malesef.iki de tup bebek yaptirdim biri kimsayal oldu sonuc negatif.simdi bahcecide 3.deneme yapiyoruz hayirlisi bakalim,kan pihtilasmasi var bende baskada gorunurde bisey yok yaşimi saymazsak,cok stresliyim yarin kontrol var belki carsamba opu olabilir,herkese allah yardim etsin ve herkesin yuzunu guldursun dilerim
Diyet sonucu bir olumlu örnek daha, inş hangi uzmandan olursa olsun farketmez diyeti sonucu senden de güzel haber alırız, bol şanslar.aynen canım jinekoloğuma göre herşey normaldi TSH 10 lu değerlerde olursa ilaç kullanılmalıydı ama dahiliye doktoruma tüp bebek tedavisi görüyorum deyince direk bu değerin 2,5 un altında olması gerek dedi
canım karatayın kitabını almadım henüz ama Prof Dr Metin Özata'nın Glisemik Endeks ve Naturel Zayıflama kitaplarını aldım bu doktorda insülin direnci ve troit üzerine uzman bir doktormuş sen Karatayı söylediğinde ben bunları sipariş vermiştim bunları okuyayım uygulayayım olmazsa onuda alırım
diyet topiğinden bir arkadaşım bir aya yakındır karbonhidrat diyeti uyguluyordu günde 50 puan karbonhidratın üzerine çıkmıyorudu hiç istemediği ve beklemediği bir şekilde bugün ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendi ki oda ilk bebeğine bizim gibi çok çaba sarfederek ve tedavi görerek kavuşmuş bu tamamen sürpriz olmuş ben diyetinin etkili olduğunu düşünüyorum çünkü bu diyette protein sıfır puan olduğundan serbest hamur işi tatlı yasak
Kesinlikle çok haklısın.. Çocuğumuz olsun olsun derken başka güzellikleri kaçırmamalıyız. Ne güzel anlatmışsın.. Ben kendi adıma Hayatımı yaşarken bir yandan da bebek yapmaya çalışıyorum.Merhaba, önce hoş geldin, bazı konular kader kısmet, ne kadar çok istiyorsan aksine gelişmeler oluyor. Çocuk konusu başka, söylemesi de kolay ama hayat sadece çocuktan ibaret değil ki. Bir de bana göre hayatın merkezine çocuğu koymak inancıma göre ters geliyor. Tam olarak ifade edemedim, yani çocuk olsun olsun, hayatın merkezi amacı olsun dilekleri bir nevi tek o, Yaradan'ın yarattığı diğer varlıkları görmeme ve şükretmeme gibi geliyor. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun, yeni sürecin Hayırlısıyla devam etsin, sevgiler.
Merhaba, değerli bilgilerin için teşekkürler, damdan düşeni getirin misali, bizler birbirimize daha faydalı oluyoruz bence.
Merhaba, özelden mesaj atmıştım okuyabildin mi? Umarım 6 aya kadar organiğin yeşerir.
Hoş geldin sürecin Hayırlı olsun. Fsh'ın mı yüksek, bazı bünyelere de yüksek dozaj etki etmiyor, Dr.lar fizyolojik bir sebep söyleyebildiler mi, bence sana Ensu daha çok yardımcı olabilir, bol şanslar.
İyi olmanıza sevindim, ara ara bekleriz. Topikte Ali'nin yanında Cemre, Eylül, Havin, Güneş kızlarımız çoğunlukta. İnş. Hayırlısıyla yeni kuzenleri de gelir.
Merhaba, sanırım daha öncede yazmıştım. Kistlerini birkaç ay bekleyerek doğal yoldan gitmesini beklemek bu arada da vitaminlerini düzenli alırsan organiğinin yeşerme ihtimali de var. Sen de deneyimledin, aspire edilerek kistler gitmiyor, yumurta da ya oluşmuyor ya da sağlıksız oluyor. Ayrıca kist varken transfer yaptırırsan kistin baskısından dolayı bebişin gelişmeme ihtimali de var. Bol şanslar.
Merhaba, hoş geldin, sürecin Hayırlı olsun. Kan pıhtılaşmasının tedavisi var sanırım, yaşa sayılara bakmıyoruz, hissettiğimiz yaştayız. Stres de bize düşman olduğu için kovuyoruz, kovmaya çalışıyoruz, şansın bol olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.
Güneş her geçen gün ben de varımmmm diyip annenin göbüşünü büyütüyor, teyzelerine E vitamini gönderiyor, öpücükler de hoşuna gidiyor. İnş. sürecin istediğin gibi devam eder ve bir kuzenimiz daha gelir, sevgiler.Bu arada Güneş hanım nasıllar bakalım? Göbişinden ona doğru bir öpücük göndersem
Bence başta nefes almamız başkasına muhtaç olmamamız çok büyük nimet, çocuk da bir nimet ve emanet, her işte bir hayır vardır, bazen şer gibi görünenler de hayırdır, genel olarak hayırlısını diliyorum, Hayırlıysa hayırlısıyla gelsin, geçenlerde bir hoca da çok güzel yanıt vermişti, cennete gitmek için anne olmak, hayırsız çocuğu olup da kahrolmak, hasta çocuğu olup ta kahrolmak vs. hayat güzel, bizler misafiriz, misafirliğimizi unutmamak gerekli diye düşünüyorum, hepimizin hakkında Hayırlısı gerçekleşsin, sevgiler.Kesinlikle çok haklısın.. Çocuğumuz olsun olsun derken başka güzellikleri kaçırmamalıyız. Ne güzel anlatmışsın.. Ben kendi adıma Hayatımı yaşarken bir yandan da bebek yapmaya çalışıyorum.
Canım benim inşallah seni de hamileler listemize ekleyelim inşallah inşallah ..
Canım benim TSH problemim yok aslında. Sadece daha da düşsün diye..
bu mesajımdan anlaşılacağı üzere unutkanımgerçekten çok unutkanım ensucum kusura bakma şimdi hatırladım evet yazmıştın o halde şunu sorayım test günün ne zaman
Merhaba, önce hoş geldin, bazı konular kader kısmet, ne kadar çok istiyorsan aksine gelişmeler oluyor. Çocuk konusu başka, söylemesi de kolay ama hayat sadece çocuktan ibaret değil ki. Bir de bana göre hayatın merkezine çocuğu koymak inancıma göre ters geliyor. Tam olarak ifade edemedim, yani çocuk olsun olsun, hayatın merkezi amacı olsun dilekleri bir nevi tek o, Yaradan'ın yarattığı diğer varlıkları görmeme ve şükretmeme gibi geliyor. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun, yeni sürecin Hayırlısıyla devam etsin, sevgiler.
Merhaba, değerli bilgilerin için teşekkürler, damdan düşeni getirin misali, bizler birbirimize daha faydalı oluyoruz bence.
Merhaba, özelden mesaj atmıştım okuyabildin mi? Umarım 6 aya kadar organiğin yeşerir.
Hoş geldin sürecin Hayırlı olsun. Fsh'ın mı yüksek, bazı bünyelere de yüksek dozaj etki etmiyor, Dr.lar fizyolojik bir sebep söyleyebildiler mi, bence sana Ensu daha çok yardımcı olabilir, bol şanslar.
İyi olmanıza sevindim, ara ara bekleriz. Topikte Ali'nin yanında Cemre, Eylül, Havin, Güneş kızlarımız çoğunlukta. İnş. Hayırlısıyla yeni kuzenleri de gelir.
Merhaba, sanırım daha öncede yazmıştım. Kistlerini birkaç ay bekleyerek doğal yoldan gitmesini beklemek bu arada da vitaminlerini düzenli alırsan organiğinin yeşerme ihtimali de var. Sen de deneyimledin, aspire edilerek kistler gitmiyor, yumurta da ya oluşmuyor ya da sağlıksız oluyor. Ayrıca kist varken transfer yaptırırsan kistin baskısından dolayı bebişin gelişmeme ihtimali de var. Bol şanslar.
Merhaba, hoş geldin, sürecin Hayırlı olsun. Kan pıhtılaşmasının tedavisi var sanırım, yaşa sayılara bakmıyoruz, hissettiğimiz yaştayız. Stres de bize düşman olduğu için kovuyoruz, kovmaya çalışıyoruz, şansın bol olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yardimcin olsun bende guxel haberlerini ve bana tavsiyelerini bekliyorumayy canım ne kusuruu:))
bende heyecanla bekliyorum cnm..
Merhaba, önce hoş geldin, bazı konular kader kısmet, ne kadar çok istiyorsan aksine gelişmeler oluyor. Çocuk konusu başka, söylemesi de kolay ama hayat sadece çocuktan ibaret değil ki. Bir de bana göre hayatın merkezine çocuğu koymak inancıma göre ters geliyor. Tam olarak ifade edemedim, yani çocuk olsun olsun, hayatın merkezi amacı olsun dilekleri bir nevi tek o, Yaradan'ın yarattığı diğer varlıkları görmeme ve şükretmeme gibi geliyor. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun, yeni sürecin Hayırlısıyla devam etsin, sevgiler.
20 mm aldırmak için çok küçük canım ya.. yinede bi kontrol ettir istersen büyüdümü ona bakarsın..
kaç kez aynı doktorda negatifi yakaladın cnm.. kendi tecrübelerimden sabitledim bir doktorda 3 defa negatifi gördüysen o doktoru hemen bırakmak gerekli.. doktor çok iyi olabilir ama çalıştığı laboratuvarda yapılan uygulamalar sana iyi gelmeyebilir..
mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Herkese merhabalarensu heyecanla bekliyozz senin gibi kuzumm
Eua canım tedavin hayırlı olsun ilaclardan aman dikkkat bol su bol bol başla şimdidenn
portakales canım tüpten sonra adet döngülerde karışıklık oluyor 3, 4 ay insaallah bi baktın mucizeee kuzumm hahhh fenada olmaz yaniii
Bende bu ay gidecegimm bakalım startt ne zaman ooofff şimdiden gözüm korkuyoooor
Teşekkür ederim Hayatım.. Sen nasılsın bakemMucks
sağol canımBasin sağolsun canim.. allah sizlere sabur ve saglik versin.
mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Başın sağolsun, mekanı Cennet olsun. Yaradan ölümün de hayırlısını versin. Amin, sevgiler.mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?