Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, önce hoş geldin, bazı konular kader kısmet, ne kadar çok istiyorsan aksine gelişmeler oluyor. Çocuk konusu başka, söylemesi de kolay ama hayat sadece çocuktan ibaret değil ki. Bir de bana göre hayatın merkezine çocuğu koymak inancıma göre ters geliyor. Tam olarak ifade edemedim, yani çocuk olsun olsun, hayatın merkezi amacı olsun dilekleri bir nevi tek o, Yaradan'ın yarattığı diğer varlıkları görmeme ve şükretmeme gibi geliyor. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun, yeni sürecin Hayırlısıyla devam etsin, sevgiler.

• Merhaba, değerli bilgilerin için teşekkürler, damdan düşeni getirin misali, bizler birbirimize daha faydalı oluyoruz bence.

Merhaba, özelden mesaj atmıştım okuyabildin mi? Umarım 6 aya kadar organiğin yeşerir.

Hoş geldin sürecin Hayırlı olsun. Fsh'ın mı yüksek, bazı bünyelere de yüksek dozaj etki etmiyor, Dr.lar fizyolojik bir sebep söyleyebildiler mi, bence sana Ensu daha çok yardımcı olabilir, bol şanslar.

İyi olmanıza sevindim, ara ara bekleriz. Topikte Ali'nin yanında Cemre, Eylül, Havin, Güneş kızlarımız çoğunlukta. İnş. Hayırlısıyla yeni kuzenleri de gelir.

Merhaba, sanırım daha öncede yazmıştım. Kistlerini birkaç ay bekleyerek doğal yoldan gitmesini beklemek bu arada da vitaminlerini düzenli alırsan organiğinin yeşerme ihtimali de var. Sen de deneyimledin, aspire edilerek kistler gitmiyor, yumurta da ya oluşmuyor ya da sağlıksız oluyor. Ayrıca kist varken transfer yaptırırsan kistin baskısından dolayı bebişin gelişmeme ihtimali de var. Bol şanslar.

Merhaba, hoş geldin, sürecin Hayırlı olsun. Kan pıhtılaşmasının tedavisi var sanırım, yaşa sayılara bakmıyoruz, hissettiğimiz yaştayız. Stres de bize düşman olduğu için kovuyoruz, kovmaya çalışıyoruz, şansın bol olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.

Diyet sonucu bir olumlu örnek daha, inş hangi uzmandan olursa olsun farketmez diyeti sonucu senden de güzel haber alırız, bol şanslar.

Reactions: Eua
Kesinlikle çok haklısın.. Çocuğumuz olsun olsun derken başka güzellikleri kaçırmamalıyız. Ne güzel anlatmışsın.. Ben kendi adıma Hayatımı yaşarken bir yandan da bebek yapmaya çalışıyorum.

Bu arada Güneş hanım nasıllar bakalım? Göbişinden ona doğru bir öpücük göndersem
Güneş her geçen gün ben de varımmmm diyip annenin göbüşünü büyütüyor, teyzelerine E vitamini gönderiyor, öpücükler de hoşuna gidiyor. İnş. sürecin istediğin gibi devam eder ve bir kuzenimiz daha gelir, sevgiler.

Bence başta nefes almamız başkasına muhtaç olmamamız çok büyük nimet, çocuk da bir nimet ve emanet, her işte bir hayır vardır, bazen şer gibi görünenler de hayırdır, genel olarak hayırlısını diliyorum, Hayırlıysa hayırlısıyla gelsin, geçenlerde bir hoca da çok güzel yanıt vermişti, cennete gitmek için anne olmak, hayırsız çocuğu olup da kahrolmak, hasta çocuğu olup ta kahrolmak vs. hayat güzel, bizler misafiriz, misafirliğimizi unutmamak gerekli diye düşünüyorum, hepimizin hakkında Hayırlısı gerçekleşsin, sevgiler.

Canım benim inşallah seni de hamileler listemize ekleyelim inşallah inşallah ..
Canım benim TSH problemim yok aslında. Sadece daha da düşsün diye..

cnm inşallah hemen ekleriz:) bende girmeye çalışanlar arasındayım..
referans aralığına göre 3.4 civarı yüksek değilmi cnm..
annemin 2.8 di bu kış altı ayı hastanede takiple ve ilaç kullanmakla geçti..

Soylediklerinde cok haklisin .ben yillarca hem is hayatini yanisirada tedavileri yaptim hayattan hic kopmadim elbette verdigi tum guzellikler icin sukrediyorum ancak yas belli bir noktaya gelince isteristemez yasadigin surec ve olumsuzluklar insani daha derinden etkiliyor.eskiden negatifi gorunce olsun bidahikine der yola devam ederdim oysa simdi bunu soyleyebilme sansim yok denecek kadar az.allah cok fazla arattirmadan herkesi hayirlisiyla evladina kavustursun.benim yasadigimi kimsenin yadamasini istemem.sevgiler

mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim

4. Tüp yaptirdim canim. Son ikisi ayni doktor digerleri farkli farkli:) doktorum bizim icin bi problem degil demisti zaten. Aldigim kilolardanda yapmis olabilir diye dusunuyyoeum

Insallah canim.. allah kimseyi bekletmedin bu konuda gercekten sıkıcı:)

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…