- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.421
Yüksek bulmuyorlar canım. TSH ile birlikte T3 ve T4 ü de birlikte değerlendiriyorlar sanırım. Tüp bebek doktorum değil, devlet hastanesi infertilitesi bölüm sorumlusu benden hiç bir beklentisi olmadan yaptığı değerlendirmede sorun olmayacağını söyledi. O Yüzden içim rahat..cnm inşallah hemen ekleriz:) bende girmeye çalışanlar arasındayım..
referans aralığına göre 3.4 civarı yüksek değilmi cnm..
annemin 2.8 di bu kış altı ayı hastanede takiple ve ilaç kullanmakla geçti..
Başınız sağolsun canım.. Mekanı cennet olsun..mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Yüksek bulmuyorlar canım. TSH ile birlikte T3 ve T4 ü de birlikte değerlendiriyorlar sanırım. Tüp bebek doktorum değil, devlet hastanesi infertilitesi bölüm sorumlusu benden hiç bir beklentisi olmadan yaptığı değerlendirmede sorun olmayacağını söyledi. O Yüzden içim rahat..
mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Inşallah canım hepimiz güzel, mutlu haberler verelim ki vereceğiz Allah'ın izni ile..@2220 başladı bile. Bak o evden kurtuluyor çok şükürIyim canım.. relgim olmanin verdigi sıkintınin disinda:))
Hadii bu arqlar topik habersiz kaldi...
Güzel haberler bekliyoeum sizden hele hele senden :))
İşte başladık sanırım gekecek haftanın sonuna doğru olur mu bilmem ki..çok iyi ozaman cnm.. donmuşu nezaman koyduracaksın cnm..
Başınız sağolsun.mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
Başın sağolsun, mekanı Cennet olsun. Yaradan ölümün de hayırlısını versin. Amin, sevgiler.
Başınız sağolsun canım.. Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin cnm..
sağolun kızlarBaşınız sağolsun.
tatlim Allah rahmet eylesin :-(sağolun kızlar
Ben geleyim yaw
Ah kuzum az kaldı guzel gecsinnn james bondun yaninda hahhhh lazimsa, cagir yavrummm gelemmm hemenn jetlen hahhahİşte başladık sanırım gekecek haftanın sonuna doğru olur mu bilmem ki..
mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Merhaba, önce hoş geldin, bazı konular kader kısmet, ne kadar çok istiyorsan aksine gelişmeler oluyor. Çocuk konusu başka, söylemesi de kolay ama hayat sadece çocuktan ibaret değil ki. Bir de bana göre hayatın merkezine çocuğu koymak inancıma göre ters geliyor. Tam olarak ifade edemedim, yani çocuk olsun olsun, hayatın merkezi amacı olsun dilekleri bir nevi tek o, Yaradan'ın yarattığı diğer varlıkları görmeme ve şükretmeme gibi geliyor. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun, yeni sürecin Hayırlısıyla devam etsin, sevgiler.
Merhaba, değerli bilgilerin için teşekkürler, damdan düşeni getirin misali, bizler birbirimize daha faydalı oluyoruz bence.
Merhaba, özelden mesaj atmıştım okuyabildin mi? Umarım 6 aya kadar organiğin yeşerir.
Hoş geldin sürecin Hayırlı olsun. Fsh'ın mı yüksek, bazı bünyelere de yüksek dozaj etki etmiyor, Dr.lar fizyolojik bir sebep söyleyebildiler mi, bence sana Ensu daha çok yardımcı olabilir, bol şanslar.
İyi olmanıza sevindim, ara ara bekleriz. Topikte Ali'nin yanında Cemre, Eylül, Havin, Güneş kızlarımız çoğunlukta. İnş. Hayırlısıyla yeni kuzenleri de gelir.
Merhaba, sanırım daha öncede yazmıştım. Kistlerini birkaç ay bekleyerek doğal yoldan gitmesini beklemek bu arada da vitaminlerini düzenli alırsan organiğinin yeşerme ihtimali de var. Sen de deneyimledin, aspire edilerek kistler gitmiyor, yumurta da ya oluşmuyor ya da sağlıksız oluyor. Ayrıca kist varken transfer yaptırırsan kistin baskısından dolayı bebişin gelişmeme ihtimali de var. Bol şanslar.
Merhaba, hoş geldin, sürecin Hayırlı olsun. Kan pıhtılaşmasının tedavisi var sanırım, yaşa sayılara bakmıyoruz, hissettiğimiz yaştayız. Stres de bize düşman olduğu için kovuyoruz, kovmaya çalışıyoruz, şansın bol olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.
Kuzum nasılsın ?tatlim Allah rahmet eylesin :-(
Hadi inşallah hadi Bismillah dedik bakalım Bond cumAh kuzum az kaldı guzel gecsinnn james bondun yaninda hahhhh lazimsa, cagir yavrummm gelemmm hemenn jetlen hahhah
Canim yanlis bilmiyorsam sende anadolu saglik merkezine gidiyordun degilmi4. Tüp yaptirdim canim. Son ikisi ayni doktor digerleri farkli farkli:) doktorum bizim icin bi problem degil demisti zaten. Aldigim kilolardanda yapmis olabilir diye dusunuyyoeum
tatlimm iyiyim coook sukur, biraz yogunluk var ama her sey yolunda sen nasilsin fistikim?Kuzum nasılsın ?
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım. Bildiğin Şeyler işte devamtatlimm iyiyim coook sukur, biraz yogunluk var ama her sey yolunda sen nasilsin fistikim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?