Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yüksek bulmuyorlar canım. TSH ile birlikte T3 ve T4 ü de birlikte değerlendiriyorlar sanırım. Tüp bebek doktorum değil, devlet hastanesi infertilitesi bölüm sorumlusu benden hiç bir beklentisi olmadan yaptığı değerlendirmede sorun olmayacağını söyledi. O Yüzden içim rahat..

çok iyi ozaman cnm.. donmuşu nezaman koyduracaksın cnm..

Iyim canım.. relgim olmanin verdigi sıkintınin disinda:))
Hadii bu arqlar topik habersiz kaldi...
Güzel haberler bekliyoeum sizden hele hele senden :))
Inşallah canım hepimiz güzel, mutlu haberler verelim ki vereceğiz Allah'ın izni ile..@2220 başladı bile. Bak o evden kurtuluyor çok şükür o ev ona ve sevdiklerine mutlu ve umutlu başlangıçlarda ev sahipliği yapsın inşallah..
Regl olamamayı benden iyi bilen yoktur ve bütün PCOS lu hanım arkadaşlarımdan
7 ay olmadığımı bilirim.. Hayatım boyunca düzensiz oldu. Hayatım kadın doğumcularda geçti.. Nasıl bir sıkıntı yapar bilirim. Bütün sosyal ilişkilerini etkiler. Bununla ilgili tonla hikayem ve anım var.. Prolaktinim de yüksekti yıllarca. Ama 2 sene önce öylesine içmeye başladığım Resveratrollü balık Yağı ile düştü, hem de tamamen normal sınırlara. Ay tutmayın beni hepsini yazacağım
O 7 ay olmadığımda, doktordan zorla ilaç isteyip adet olmuştum. Iş arkadaşım bana 'direk farketti, yumuşadın" Demişti
Allah herkese sağlık versin..

yeteeeeer canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun zor bende haftasonu bir arkadaşım babasını kaybetti zor gercekten ates düştüğü yeri yakıyor rabbim kimsenin cigerini yakmasin da ölümün hayırlısını versin

Tes

Sagol arkadasim guzEl dileklerin icin umarim mucadelsini birakmayan herkese rabbim müjdeler versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…