- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.441
başın sağolsun canım, geç okuyanlardanım kusura bakma.sağol canım
tatlim Allah rahmet eylesin :-(
yeteeeeer canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun zor bende haftasonu bir arkadaşım babasını kaybetti zor gercekten ates düştüğü yeri yakıyor rabbim kimsenin cigerini yakmasin da ölümün hayırlısını versin
Başınız sagolsun yetercim
sağolun kızlarbaşın sağolsun canım, geç okuyanlardanım kusura bakma.
Canim yanlis bilmiyorsam sende anadolu saglik merkezine gidiyordun degilmi
Herkese günaydın hanımlar.. Uzun zaman oldu girmeyeli, takip etmeyeli.. Ne var ne yok? Umuyorum herkesin işi gücü yolundadır. Ben nezle oldum maalesef! Bir terliyorum, bir soğuyorum. Antalyada hava da bir garip, güneş yakıyor, yaz sıcağı gibi ama gölgeler oldukça serin. Arabaya biniyorum, cayır cayır yanıyor, iniyorum esiyor püfür püfür.. O arada şifayı kaptım sanırım. Umarım bebişime bir zararı olmaz, doktora da gitmedim.
yeteeeeer Canım, amcanı kaybetmişsin. Allah mekanını cennet eylesin, kalanlara sabır versin.
Eua Tedavine başlamaya, buzluktaki bebişleri almaya karar vermişsin tatlım. Haydi bismillah diyelim o zaman..
ensu Canım, heyecan var mı? Gün sayıyoruz seninle birlikte.. Bu defa oldu gibi geliyor bana, inşallah! Senin için her gece özellikle dua ediyorum tatlım. Allahım gönlüne göre verir inşallah! Tez zamanda bebişini koklayasın..
B bebeklerve Canım, negatifi görmene çok çok üzüldüm. Dediğim gibi en çok istediğim arkadaşlarımdan birisi de sendin. Kısmetten öteye köy yok derlerdi sizin oralarda, Adanada. Kısmet böyleymiş.. Dünyalara değişmeyeceğin eşinle sımsıkı sarılın birbirinize.. Gönül aşkınızın meyvesiyle birlikte yaşamanızı isterdi ama herkes farklı yollardan geçiyor işte bu hayatta..
Lulinda çığım? İtalyaya mı gitmiştin? Döndün mü? Ali bey daha doğmadan başladı deniz aşırı gezmelere... Bir seyyah mı geliyor yoksa aileye? Yolculukta sorun olmadı değil mi? Hafta sonunda benim de Kıbrıs yolculuğum var kısmetse. Kısa bir uçuş ama annem evham yapıyor. 28 haftadan önce doktor raporuna bile gerek yokmuş sanırım. Elimi kolumu sallaya sallaya gideceğim bakalım nolcek?
WishhDuygu Yavriiii... Nerelerdesin? Öyle bi gezindim sayfalarda, senden iz yok! Sırra kadem mi bastın beybi?
portakales Şekerim portakalım minnağım cücüğüm.. Nasılsın? Sen de hastaymışsın? Geçmiş olsun..
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Kötü bir sebeble de olsa yollarımızın kesiştiği noktada umuyorum birbirimize yarenlik ederek güzel günlere erişiriz..
2220 Arkadaşım, falında yine taşınma çıkmış galiba? Kolaylıklar diliyorum. Yeni evinde huzurlu günlerin olsun canım.. Yüzün gülsün, iç huzurun olsun. Çünkü senin bilgeliğine ihtiyacı olan çoook arkadaş var topikte..
Portakalım beni bi görsen! Lahana gibiyim.Günaydın canım :)))
Git gez bol bol bir şeycik olmaz:)) Havalar tam hastalık gerçekten İstanbul'da aynı yanında hep bi yelek taşı derim..
Ben de geç relg oldum o yüzden dün biraz halsizdim ama şimdi çok iyiyim:)
Portakalım beni bi görsen! Lahana gibiyim.Kat kat ayrılabiliyorum. Beden henüz geçemedi galiba yaz mevsimine.
Ben Konyaaltında oturuyorum canım, Altınkumda.. Lara kalabalık yaa.. Orası bana İstanbulu hatırlatıyor hep.. >Bizim buralar daha sakin..
15 yıl önceyle şimdi arasında dağlar kadar fark var canım. Çok büyüdü Antalya.. Sahildeki yerler hala duruyor da o boşluklara biz yaşam alanı açtık işte, apartmanlar yapıldı. Plaj baki zaten.15 yıl önce bi gitmiştim Antalya'ya teyzeme belki daha bile eski... Konyaaltında yazlıkları vardı.. Ayyy bayılırım orayaaa:))
Hele aksam o sahildeki yerler duruyor mu bilmiyorum ama biz her gece yürüyüp sokak jazz cılarını dinlerdik:))
15 yıl önceyle şimdi arasında dağlar kadar fark var canım. Çok büyüdü Antalya.. Sahildeki yerler hala duruyor da o boşluklara biz yaşam alanı açtık işte, apartmanlar yapıldı. Plaj baki zaten.Larada şehir daha bir içiçe.. İstanbulun Anadolu yakası gibi gelir bana Lara.. Konyaaltı daha geniş, daha ferah.. Siteler arasından hava sızabiliyor en azından. Antalya güzeldir! İstanbuldan sonra buraya geldim ben, nasıl rahatlattı beni burası anlatamam. İlaç gibi geldi vallahi..
sara_28 Canımmm.. Sana yazmamışım, özür dilerim. Sen nasılsın? Fıtığın nasıl? Diyet nasıl gidiyor? Senin çevrende olup her daim lezzetli yemeklerinden sebeplenmek vardı da işte, nerde bende o şans!
15 yıl önceyle şimdi arasında dağlar kadar fark var canım. Çok büyüdü Antalya.. Sahildeki yerler hala duruyor da o boşluklara biz yaşam alanı açtık işte, apartmanlar yapıldı. Plaj baki zaten.Larada şehir daha bir içiçe.. İstanbulun Anadolu yakası gibi gelir bana Lara.. Konyaaltı daha geniş, daha ferah.. Siteler arasından hava sızabiliyor en azından. Antalya güzeldir! İstanbuldan sonra buraya geldim ben, nasıl rahatlattı beni burası anlatamam. İlaç gibi geldi vallahi..
önemli değil kuzum benim sen hamişsin hamişlerin kusuruna bakılmaz
iyiyim diyorum artık çünkü hastayım dedikçe geçmiyor bu ağrılar
yanımda olsan keşke çevremde hamile olsa kaynattığım sudan bile veririm ama üst kat komşum hamile buraya taşındığımdan beri bi hoş geldin demedi kapıda karşılaşıyoruz selam vermiyor bende konuşmuyorum diğer komşularada aynısını yapıyormuş ve yalnızlığı sevdiğini söylüyormuş bu yüzden ona hiç bişey götürmüyorum ya kokuyorsa diye üzülüyorum ama böyle davranan birine sen olsan ne yaparsın
Sen iyiyim de ama gerçekten iyi ol canım.. Canımm.. Senin gönlün çok zengin biliyorum beni hissediyorum. Dediğin gibi, Kaynattığın suyu bile verirsin sen biliyorum.önemli değil kuzum benim sen hamişsin hamişlerin kusuruna bakılmaz
iyiyim diyorum artık çünkü hastayım dedikçe geçmiyor bu ağrılar
yanımda olsan keşke çevremde hamile olsa kaynattığım sudan bile veririm ama üst kat komşum hamile buraya taşındığımdan beri bi hoş geldin demedi kapıda karşılaşıyoruz selam vermiyor bende konuşmuyorum diğer komşularada aynısını yapıyormuş ve yalnızlığı sevdiğini söylüyormuş bu yüzden ona hiç bişey götürmüyorum ya kokuyorsa diye üzülüyorum ama böyle davranan birine sen olsan ne yaparsın
Sen iyiyim de ama gerçekten iyi ol canım.. Canımm.. Senin gönlün çok zengin biliyorum beni hissediyorum. Dediğin gibi, Kaynattığın suyu bile verirsin sen biliyorum.Ellerinden bereket akıyor, farkındayım.. Allah evinizin bereketini daimi eylesin, sen yapıp yedirdikçe arttırsın.
Komşun konusunda yapacak bir şey yok canım, demek ki ilişki kurmak istemiyor o.. Saygı duymak lazım.. Selam bile vermeyen birine ne yapabilirsin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?