Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yapacak bişey yok canım zaten koksa bile günahı onun boynuna benim yapabileceğim bişey yok

Aydın Arıcı benim eski doktorum, ilk denememde oğlumu kucağıma almıştım. Ama bu denemede maalesef başarısız olduk. Ben bu başarısızlığı doktoruma değil de kendime bağlıyorum, yumurta kalitesi düşüktü demek ki.
Netten öğrendiğim kadarıyla döllenmeden 5.güne kadar yumurtanın kalitesi götürüyor. Benim yumurtalar ikinci gün döllendi, neyse.... neyin hesabını yapıyorum ki. neyi kafaya takıyorsak o olumlu olmuyor. Sağolsun 2220 beslenme konusunda destek verdi ama daha fazla ne yapabilirim? yardım istiyorum hepinizden.

alpcemre elini uzatacak kadar yakınım kuzum hahah ben hurmada sen altinkum sabah bi saman nezlesi gibi oluyor bendede ofise girişte aynen ne giyecegimizi şaşırıyoruz tayt kot giydimm sıktı yani darlık fena kilodan 2 kiloyu veremedim ayol kendine dikkat et hamis arkadaşım senin dr mehmete mi yoksa daha once aşılama oldugum prof tıp daki tayyipemi gideyim bi turlu karar veremedim bu adetten sonra gidecegim kismet bakalım

Hoşgeldin. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Bu evi sevmemiştim pek. Daha ferah bir yer bulduk inşallah. Bir de yol üstü. Kedilerim sürekli dışarıda. Onlar için endişeleniyorum. Şimdi sakin büyük bir bahçe, ev mükemmel olmasa da kabul sınırlarımda... Daha ne isteyeyim Allah' tan? Bir de evlat versin, değme keyfime...

Ahhh canım keşke bir yardım eli uzatabilsem.. Valla ot mot hiç bişi yiyip içmiorum hatta 1 aydır sigaraya başladım
Bunu niye yaptım bile bilmiyorum
Kısmetse oluyor bazı şeyler, değilse olmuyor.. Benim 3.tüpümde 5.gün embriyoları transfer edildi.. 4.sünde 2 tane dondurulmuş orta kalite.. Ama bir daha görüşmeye, konuşmaya gitmedim. Zaten bekliyorduk filan gibi cümleler ve yeni öneriler duymak istemiyorum.. Şuan kolay gelen bu durumu kabullenmek oldu bana.. Gerisi rabbime kalmış ne diyim..
Allah dualarımızı yaşamayı nasip etsin tez vakit...

İnşallahh canım duaların gerçek olur ve çok güzel bir anne olursun.. Ben öyle hissediyorum ki bu ev hayırlı ve ugurlu gelecek size.. Önce siz mutlu olun sonra katılan olacaktır şüphesiz:)

Amin canım,
negatifi gördükten sonra ben de Aydın beyle görüşmeye gitmedim, dediğin gibi nedenler ortada diyerek başlayan cümleler vs.vs. bende duymak istemedim ama hadi senin yaş avantajın var, bizim da yok. iki ay mühlet vereyim kendime diyemiyorum. Allah hayırlı fikirler versin bize.

Evet canım..
Baktığımız zaman örnek insanlara bulundukları koşullarda hamile kalmaları imkansız gözükürken kendiliğinden gebe kalıyorlar.. Avantajlı insanlara baktığımızda ne normal ne tüple gebe kalabiliyorlar.. Bence zamanı ve vakti var kesin. O vakit geldiğinde ister tüp ister normal bi şekilde oluyor.. Vakti değilse dünyaları sersen olmuyor:)
Hepimiz için hakkımızda hayırlı olan olsun, çok şükür ki 1 tane avunacak evladın var olmaz ise de ona sarılırsın...
Benimde yaşım var işte sarılabildiğim... Ama yeni bi tedaviye gücüm de yok umudum da yok artık derin bir tedavi için de ayıracak param yok.. Tükenmişlik sendromundayım hahahahah:))
Allah sağlık versin hepimize gerisi vızz demişler:)

İnşallahh canım duaların gerçek olur ve çok güzel bir anne olursun.. Ben öyle hissediyorum ki bu ev hayırlı ve ugurlu gelecek size.. Önce siz mutlu olun sonra katılan olacaktır şüphesiz:)

Amin kuzum, inşallah. Sahibiyle de tanıştım, çok munis, kırılgan bir adam. Belli ki sevgisi bol. İki çocuğu varmış. Çocuklarım derken gözleri ışıldıyor. Bizden önce bir bekar tutmuş evi. O evdeyken evlenmiş. Böyle enerjilerin bulaşıcı olduğunu düşünürüm. Umarım bize de bulaşır. Çocuk olmasa da huzurumuz olsun yeter

Evet canım öncelikli duam odur sana..
Dilerim güzel bi frekans yakalarsınız ilişkinizde.. Yanaklarınız pembecik, gözlerinizin içi güler hep birlikteyken.. Bol muhabbetli olsun yeni yuvanız.. Sonrasında güzellikler hep peşi sıra gelir yavrunuzda lokumunuz olur inşallahh..

Selam kızlar bahçeci güvenç beyde tedavi görenler le faceden arkadaş olalım mı(tanışmak için ,klinikte karşılaşırız belki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…