- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.461
Bişi olmaz koksun tövbe yarabbimm yaa...
Bazı insanlar torba olmadığı için ağızlarını büzemiyorsun.. Kendilerini beğenmişler..
Senin gibi komşuyu kaçırdığı için çok şanssız bence..
yapacak bişey yok canım zaten koksa bile günahı onun boynuna benim yapabileceğim bişey yok
Aydın Arıcı benim eski doktorum, ilk denememde oğlumu kucağıma almıştım. Ama bu denemede maalesef başarısız olduk. Ben bu başarısızlığı doktoruma değil de kendime bağlıyorum, yumurta kalitesi düşüktü demek ki.Evet canım biraz geç cevapladım ama özür dilerim..
Aydın Arıcı'ya gittim en son. 1 tüp bebek bir de dondurulmuş tedavisi gördüm. Ama cevap aldığım en iyi tedaviydi diyebilirim.. Hatta geçen bi arkadaşımı yönlendirdim 43 yaşında ilk denemesiyle hamile kaldı:)
Herkese günaydın hanımlar.. Uzun zaman oldu girmeyeli, takip etmeyeli.. Ne var ne yok? Umuyorum herkesin işi gücü yolundadır. Ben nezle oldum maalesef! Bir terliyorum, bir soğuyorum. Antalyada hava da bir garip, güneş yakıyor, yaz sıcağı gibi ama gölgeler oldukça serin. Arabaya biniyorum, cayır cayır yanıyor, iniyorum esiyor püfür püfür.. O arada şifayı kaptım sanırım. Umarım bebişime bir zararı olmaz, doktora da gitmedim.
@yeteeeeer Canım, amcanı kaybetmişsin. Allah mekanını cennet eylesin, kalanlara sabır versin.
Eua Tedavine başlamaya, buzluktaki bebişleri almaya karar vermişsin tatlım. Haydi bismillah diyelim o zaman..
@ensu Canım, heyecan var mı? Gün sayıyoruz seninle birlikte.. Bu defa oldu gibi geliyor bana, inşallah! Senin için her gece özellikle dua ediyorum tatlım. Allahım gönlüne göre verir inşallah! Tez zamanda bebişini koklayasın..
@bebeklerve Canım, negatifi görmene çok çok üzüldüm. Dediğim gibi en çok istediğim arkadaşlarımdan birisi de sendin. Kısmetten öteye köy yok derlerdi sizin oralarda, Adanada. Kısmet böyleymiş.. Dünyalara değişmeyeceğin eşinle sımsıkı sarılın birbirinize.. Gönül aşkınızın meyvesiyle birlikte yaşamanızı isterdi ama herkes farklı yollardan geçiyor işte bu hayatta..
@Lulinda çığım? İtalyaya mı gitmiştin? Döndün mü? Ali bey daha doğmadan başladı deniz aşırı gezmelere... Bir seyyah mı geliyor yoksa aileye?Yolculukta sorun olmadı değil mi? Hafta sonunda benim de Kıbrıs yolculuğum var kısmetse. Kısa bir uçuş ama annem evham yapıyor. 28 haftadan önce doktor raporuna bile gerek yokmuş sanırım. Elimi kolumu sallaya sallaya gideceğim bakalım nolcek?
@WishhDuygu Yavriiii... Nerelerdesin? Öyle bi gezindim sayfalarda, senden iz yok! Sırra kadem mi bastın beybi?
portakales Şekerim portakalım minnağım cücüğüm.. Nasılsın? Sen de hastaymışsın? Geçmiş olsun..
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Kötü bir sebeble de olsa yollarımızın kesiştiği noktada umuyorum birbirimize yarenlik ederek güzel günlere erişiriz..
2220 Arkadaşım, falında yine taşınma çıkmış galiba? Kolaylıklar diliyorum. Yeni evinde huzurlu günlerin olsun canım.. Yüzün gülsün, iç huzurun olsun. Çünkü senin bilgeliğine ihtiyacı olan çoook arkadaş var topikte..
Aydın Arıcı benim eski doktorum, ilk denememde oğlumu kucağıma almıştım. Ama bu denemede maalesef başarısız olduk. Ben bu başarısızlığı doktoruma değil de kendime bağlıyorum, yumurta kalitesi düşüktü demek ki.
Netten öğrendiğim kadarıyla döllenmeden 5.güne kadar yumurtanın kalitesi götürüyor. Benim yumurtalar ikinci gün döllendi, neyse.... neyin hesabını yapıyorum ki. neyi kafaya takıyorsak o olumlu olmuyor. Sağolsun 2220 beslenme konusunda destek verdi ama daha fazla ne yapabilirim? yardım istiyorum hepinizden.
Hoşgeldin. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Bu evi sevmemiştim pek. Daha ferah bir yer bulduk inşallah. Bir de yol üstü. Kedilerim sürekli dışarıda. Onlar için endişeleniyorum. Şimdi sakin büyük bir bahçe, ev mükemmel olmasa da kabul sınırlarımda... Daha ne isteyeyim Allah' tan? Bir de evlat versin, değme keyfime...
Amin canım,Ahhh canım keşke bir yardım eli uzatabilsem.. Valla ot mot hiç bişi yiyip içmiorum hatta 1 aydır sigaraya başladım
Bunu niye yaptım bile bilmiyorum
Kısmetse oluyor bazı şeyler, değilse olmuyor.. Benim 3.tüpümde 5.gün embriyoları transfer edildi.. 4.sünde 2 tane dondurulmuş orta kalite.. Ama bir daha görüşmeye, konuşmaya gitmedim. Zaten bekliyorduk filan gibi cümleler ve yeni öneriler duymak istemiyorum.. Şuan kolay gelen bu durumu kabullenmek oldu bana.. Gerisi rabbime kalmış ne diyim..
Allah dualarımızı yaşamayı nasip etsin tez vakit...
Amin canım,
negatifi gördükten sonra ben de Aydın beyle görüşmeye gitmedim, dediğin gibi nedenler ortada diyerek başlayan cümleler vs.vs. bende duymak istemedim ama hadi senin yaş avantajın var, bizim da yok. iki ay mühlet vereyim kendime diyemiyorum. Allah hayırlı fikirler versin bize.
İnşallahh canım duaların gerçek olur ve çok güzel bir anne olursun.. Ben öyle hissediyorum ki bu ev hayırlı ve ugurlu gelecek size.. Önce siz mutlu olun sonra katılan olacaktır şüphesiz:)
Evet canım öncelikli duam odur sana..Amin kuzum, inşallah. Sahibiyle de tanıştım, çok munis, kırılgan bir adam. Belli ki sevgisi bol. İki çocuğu varmış. Çocuklarım derken gözleri ışıldıyor. Bizden önce bir bekar tutmuş evi. O evdeyken evlenmiş. Böyle enerjilerin bulaşıcı olduğunu düşünürüm. Umarım bize de bulaşır. Çocuk olmasa da huzurumuz olsun yeter
Allahimmmmm ne kadar guzeller ya... coook guzeller masallah...Çıkacağımız evin veda hediyeleri...
Merak ettim seni görünmüyorsun,nasıl gidiyor,iyimisin.Sakin olmalisin stres cok etkiliyo elimizdenn geleni yapicaz taktir allahin ..yalniz degilsin bak bizlerde variz istiyoruz ugrasiyoruz..
Bayıldım bayıldım.. Doğa ne kadar harika ..Çıkacağımız evin veda hediyeleri...
Allahimmmmm ne kadar guzeller ya... coook guzeller masallah...
Bayıldım bayıldım.. Doğa ne kadar harika ..
Erikler harika ya..pazarda 5tl sende beleş gelip toplayam bari hahahh dalında kalmasın yaHiç bahsi geçmemiş, hatırlatayım dedim. Bugün Hıdırellez. Dileklerimizi tekrarlamak için güzel bir gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?