Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gel, kuzum gel ben sana ev bulurummm bizde sıcaktan şikayetciyiz gercı yazlik var 5 derece fark ediyor en azından o nemden kacabildigimiz kadarı yetiyorr
antalyaya iki sene önce geldim ve çok beğendim banada izmiri anımsatmıştı inşallah ya izmire yada antalyaya yerleşmek nasip olur bizede

Canım hayatını yaşa ben halen kızıyorum cok ugraştım cok yalnız gittim buda pisikoloji bozulmasına sebeb yani biz önce hayatımızı yaşamalıyız şekerim kabullenmek kolay degil dil söyler kalp söylemiyor bizimkisi hep dert etmek nereye kadar iş cok önemli kadında güc yoksa erkekler cabuk pes ediyor malesef paranı biriktir gez toz ye ic zamanı gelince insallah olacakk rabbim büyük

Cumartesiye kadar gel ama. Cumartesi taşınıyoruz n var istersen. Amaaan, istediğin zaman gel işte. Biri olmazsa biri
Nereye gitsen bi bolluk bereketlilik var kuzum benim yerimede yersin söyle sulu sulu ben hamileyken erik aş erdim resmen ekşi istedi canım malesef 2 hamileliktede erikler yeni cikiyordu zeytiiin yedim ve turşu ): ): ne zamanki tatlı yiyebildim anladım bi terslik varr amannnn nerden nereye oluuuu

Rabbim bugününü yüzü suyu hürmetine hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı akıllı uslu eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hiç bir kulunu darda bırakmasın kalbimizden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin fazla kilolarımızdan kurtulmamız için irade versin
AMİN

aminnnn

Oluyor öyle. Laf lafı, laf .......
Buradaki erikler de yeni oluyor. Acıdır daha. İnşallah üçüncü hamilelik haberinde kıvama gelmiş olurlar. Toplar gönderirim sepet sepet

GÜnaydınnn hatunlarrr....
yase07 Hayat şuan var bir sonraki an muamma ise gülmeye bakalımmm
2220 seni de eski evini de yeni evini de pek çok severimm:))
sara_28 Aminnn canım amimmm
yeteeeeer kuzum bugun nasılsın? Her şey yolunda mı?
H hanke , leylayasemin , Eua kızlar siz nasılsınız?
Lulinda kuzucukk döndün mü Milano'lardan:)

Günaydınnnn,

Herkes nasıl bakalım? Ben döndüm. Istanbul da hava ne güzel. 2220 Yeni evınız hayırlı olsun.

Günaydın kızlar milletiii noluyooozz ya yaz geldiii bi kacışss hahhhhhh bende okuyorum arada yazacak konu bulamıyorum sizde öyle olun bi güzel haberle dönün tamam mı
Lulinda kız milanodan ne aldın söyle catlarım bak
2220 canım benim insallah bi dahakine kısmet.yeni evin enerjisi bana bile geldi deyim sana başlangıclar olacak o ev sana çok iyi gelecek eve taşınmadan bi bugday serp bereket getirsin yeni gelinlere yaparlarya hahahh yeni ev sonucta nikahta tazeleniyo

Valla kendime birşey almadım:) Anca yedim:)
Oğlana ana kucağı, uyku tulumu, önlük falan aldım. Bir de internetten orada yaşayan Arkadaşımın evine araba sipariş ettik. Haziran da buraya gelecek. Gelirken getirecek.

Kuzum işte tam anne olmuşsun önce evlat geliyor tabi , hayırlı olsun aliş güle güle kullansın öptüm ikinizi

Rusların arasında kalmışsın sen canım.

selamlar bayanlar bilinç altı temizliği (access bars) ile ilgili çok başarılı birini tavsiye edebilirim . 9 mayıs cumartesi günü istanbul da seans yapacak ilgilenenleri yönlendirebilirim.
kesinlikle tavsiye ederim, herkesin hayatında en az bir kere yaptırması gerekiyor bence hayatınızdaki ve kendinizde ki değişimleri cok net görebiliyorsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…