- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.501
selamlar bayanlar bilinç altı temizliği (access bars) ile ilgili çok başarılı birini tavsiye edebilirim . 9 mayıs cumartesi günü istanbul da seans yapacak ilgilenenleri yönlendirebilirim.
kesinlikle tavsiye ederim, herkesin hayatında en az bir kere yaptırması gerekiyor bence hayatınızdaki ve kendinizde ki değişimleri cok net görebiliyorsunuz .
GÜnaydınnn hatunlarrr....
yase07 Hayat şuan var bir sonraki an muamma ise gülmeye bakalımmm
2220 seni de eski evini de yeni evini de pek çok severimm:))
@sara_28 Aminnn canım amimmm
yeteeeeer kuzum bugun nasılsın? Her şey yolunda mı?
@hanke , @yadigaryadi , @Eua kızlar siz nasılsınız?
Lulinda kuzucukk döndün mü Milano'lardan:)
Günaydınnnn,
Herkes nasıl bakalım? Ben döndüm. Istanbul da hava ne güzel.2220 Yeni evınız hayırlı olsun.
Günaydın kızlar milletiii noluyooozz ya yaz geldiii bi kacışss hahhhhhh bende okuyorum arada yazacak konu bulamıyorum sizde öyle olun bi güzel haberle dönün tamam mı
Lulinda kız milanodan ne aldın söyle catlarım bak
2220 canım benim insallah bi dahakine kısmet.yeni evin enerjisi bana bile geldi deyim sana başlangıclar olacak o ev sana çok iyi gelecek eve taşınmadan bi bugday serp bereket getirsin yeni gelinlere yaparlarya hahahh yeni ev sonucta nikahta tazeleniyo
Ben evlenirken bir şey serpen olmamıştı. Bahaneyle nikahı da tazelesem mi ki?
Hahhh beni malasef cok benzetiyorlar firmam da ruslarla çalışıyor mahalle % 80 russ türk erkekler saolsunn hahhhhRusların arasında kalmışsın sen canım.
Hahhh beni malasef cok benzetiyorlar firmam da ruslarla çalışıyor mahalle % 80 russ türk erkekler saolsunn hahhhh
aH canim ben bi hoca bulunca hemen nikah tazeletiyorum bi dua iste bi rahatlama getiriyor ama ilk gun valla iyi gelir sanada cam hocalarI yapar simdiden hahhhh bi yastikta bebisinizle kocayın emiBen evlenirken bir şey serpen olmamıştı. Bahaneylikahı da tazelesem mi ki?
Genelde bende anlayamadım bekar ruslar türk erkegi istiyor bi rabet var dogrusu hahhhh ama parali olacak evi olacak kadinlar akilli paralarını harcatmıyorlar anca kendi süslerjne yeter o yüzden eskisi kadar yok evde kalan rus arkadasımda cok parası olunca kimseyi begenmiyor[/QUOTE]="portakales, post: 40840295, member: 629199"]Şu Türk erkeklerin de Rus takıntısını anlamıyorum gerçekten...
Bence biraz evlerine dönerlerse iyi olur :))Genelde bende anlayamadım bekar ruslar türk erkegi istiyor bi rabet var dogrusu hahhhh ama parali olacak evi olacak kadinlar paralarını harcatmıyorlar anca kendi süslerjne yeter o yüzden eskisi kadar yok evde kalan rus arkadasımda cok parası olunca kimseyi begenmiyor
Keske adamlari goturseler onlar buraya sülalece yerleşiyor aklin şaşar zengin süriyeli ve rus doldu bazen kendim yabanciymışım gibi geliyor kendi ülkemde gerçi biz herkese rus diyoruz tatarı , kazak, ukrayna hepsi vb ülkeden geliyorlar ana dilleri rusca türkleri asimile edip unutturmuşlar adları soyadlari benzer hepsinin[/QUOTE]Bence biraz evlerine dönerlerse iyi olur :))
Yediler taşımızı toprağımızı alsınlar erkeklerimizide götürsünler şöyle derin bi nefes alalım ahahahah:)
İnşallah biri dur diyeck umarım gec olmadan filistin gibi topraklar gidiyor on senede bunlar olduysa bi elli senede ne olur bilinmez korkuyorum bazen
Elden bişey gelmiyor gelenlerin hemen gelsin inşallahValla hiç korkma diyemeyeceğim...
Gidişat iyi değil.. 50 seneyi bulmaz 10 sene sonra büyük değişimler olmuş olur bence..
Allah bizi korusun tek duam bu artık.. Neysee bu konular sinir bozucu canım bozmayalım şimdilik morali elden bir şey gelmiyor çünkü.
Sen kendini tazeliyorsun canım zaten nikaha gerek yok:))
O enerjiyle her şey yenileniyor iştee misss :)
H
aH canim ben bi hoca bulunca hemen nikah tazeletiyorum bi dua iste bi rahatlama getiriyor ama ilk gun valla iyi gelir sanada cam hocalarI yapar simdiden hahhhh bi yastikta bebisinizle kocayın emi
Sağolasın canım, neden olmasın:)Hoşgeldin. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Buyrun gelin, Ali' ye keyif yaptıralım biraz
hahhhha valla hoca soruyo ya kabul ettin mi diye hemde üç kere söylüyon bi bekle istersen hhahahDerdim nikah değil ayol, masada bırakıp intikam alacağım
iyiyim balım ilker paşamı çokk özlemiştim (geçen hafta evlerine geçtiler ) onu görmeye gittik iyi geldi bana küçük sıpaGÜnaydınnn hatunlarrr....
yase07 Hayat şuan var bir sonraki an muamma ise gülmeye bakalımmm
2220 seni de eski evini de yeni evini de pek çok severimm:))
@sara_28 Aminnn canım amimmm
yeteeeeer kuzum bugun nasılsın? Her şey yolunda mı?
@hanke , @yadigaryadi , @Eua kızlar siz nasılsınız?
Lulinda kuzucukk döndün mü Milano'lardan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?