Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba;
Önerdiğin kişi kim canım?

Ben evlenirken bir şey serpen olmamıştı. Bahaneyle nikahı da tazelesem mi ki?

H
Ben evlenirken bir şey serpen olmamıştı. Bahaneylikahı da tazelesem mi ki?
aH canim ben bi hoca bulunca hemen nikah tazeletiyorum bi dua iste bi rahatlama getiriyor ama ilk gun valla iyi gelir sanada cam hocalarI yapar simdiden hahhhh bi yastikta bebisinizle kocayın emi

="portakales, post: 40840295, member: 629199"]Şu Türk erkeklerin de Rus takıntısını anlamıyorum gerçekten...[/QUOTE]
Genelde bende anlayamadım bekar ruslar türk erkegi istiyor bi rabet var dogrusu hahhhh ama parali olacak evi olacak kadinlar akilli paralarını harcatmıyorlar anca kendi süslerjne yeter o yüzden eskisi kadar yok evde kalan rus arkadasımda cok parası olunca kimseyi begenmiyor

="portakales, post: 40840295, member: 629199"]Şu Türk erkeklerin de Rus takıntısını anlamıyorum gerçekten...
Genelde bende anlayamadım bekar ruslar türk erkegi istiyor bi rabet var dogrusu hahhhh ama parali olacak evi olacak kadinlar akilli paralarını harcatmıyorlar anca kendi süslerjne yeter o yüzden eskisi kadar yok evde kalan rus arkadasımda cok parası olunca kimseyi begenmiyor[/QUOTE]
Bence biraz evlerine dönerlerse iyi olur :))
Yediler taşımızı toprağımızı alsınlar erkeklerimizide götürsünler şöyle derin bi nefes alalım ahahahah:)

Yediler taşımızı toprağımızı alsınlar erkeklerimizide götürsünler şöyle derin bi nefes alalım ahahahah:)[/QUOTE]
Keske adamlari goturseler onlar buraya sülalece yerleşiyor aklin şaşar zengin süriyeli ve rus doldu bazen kendim yabanciymışım gibi geliyor kendi ülkemde gerçi biz herkese rus diyoruz tatarı , kazak, ukrayna hepsi vb ülkeden geliyorlar ana dilleri rusca türkleri asimile edip unutturmuşlar adları soyadlari benzer hepsinin

Yediler taşımızı toprağımızı alsınlar erkeklerimizide götürsünler şöyle derin bi nefes alalım ahahahah:)
Keske adamlari goturseler onlar buraya sülalece yerleşiyor aklin şaşar zengin süriyeli ve rus doldu bazen kendim yabanciymışım gibi geliyor kendi ülkemde gerçi biz herkese rus diyoruz tatarı , kazak, ukrayna hepsi vb ülkeden geliyorlar ana dilleri rusca türkleri asimile edip unutturmuşlar adları soyadlari benzer hepsinin[/QUOTE]

Evet canım her yerdeler ne diyeyim... Yol geçen hani denilen ülkeyiz.. Biz bi yere gitmeye kalksak kırk dereden su getirir ülkeler...

İnşallah biri dur diyeck umarım gec olmadan filistin gibi topraklar gidiyor on senede bunlar olduysa bi elli senede ne olur bilinmez korkuyorum bazen

İnşallah biri dur diyeck umarım gec olmadan filistin gibi topraklar gidiyor on senede bunlar olduysa bi elli senede ne olur bilinmez korkuyorum bazen

Valla hiç korkma diyemeyeceğim...
Gidişat iyi değil.. 50 seneyi bulmaz 10 sene sonra büyük değişimler olmuş olur bence..
Allah bizi korusun tek duam bu artık.. Neysee bu konular sinir bozucu canım bozmayalım şimdilik morali elden bir şey gelmiyor çünkü.

Elden bişey gelmiyor gelenlerin hemen gelsin inşallah

H

aH canim ben bi hoca bulunca hemen nikah tazeletiyorum bi dua iste bi rahatlama getiriyor ama ilk gun valla iyi gelir sanada cam hocalarI yapar simdiden hahhhh bi yastikta bebisinizle kocayın emi

Camiyle aramızda 3-4 ev var. Hoca da komşumuz yani. Ama haklısın, bir dua okutmak iyi olur. İhtiyacımız var her zaman...

iyiyim balım ilker paşamı çokk özlemiştim (geçen hafta evlerine geçtiler ) onu görmeye gittik iyi geldi bana küçük sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…