Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kız ben senin soruşunu severim.. Iyiyim bomba gibiyim. tayin oldu.. Taşınıyoruz.
Gidip ev bakacağız haftasonu Dalaman'da.. Hayırlı ve uğurlu olur inşallah ... Ağzım kulaklarımda

Kız ben senin soruşunu severim.. Iyiyim bomba gibiyim. tayin oldu.. Taşınıyoruz.
Gidip ev bakacağız haftasonu Dalaman'da.. Hayırlı ve uğurlu olur inşallah ... Ağzım kulaklarımda

Hayırlı olsun canım istediğin yere gidiyosun sanırım darısı başıma

Reactions: Eua
Eua canım çok sevindim çok güzel haber yeni ev mekan yeni huzur hahhhh ya bu arada bende yazlık evim için hazırlaniyorum ne güzel 2 aya kadar eskileri oraya atacam 2220 enerjin bak bizede yaradı ayoll bak herkes yaza yeni başlangıçlar yapacak hepimize hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Ne tatlı oluyor o yeni bir başlangıç heyecanı
Her yönden uğurlu olsun inşallah

Ayağımı mı sürüdüm acaba?

Neeeee süperrr vallahi kendim tayin olmus kadar sevindimmmm yuppii

Hayırlı olsun canım istediğin yere gidiyosun sanırım darısı başıma

Sağol canım benim.. Darısı başına en Güzeli ve Hayırlısı ile..

Çok Sağol cansın Bond'cum.. seninde yazlık hayırlı olsun.. Bu 2220 fena sürüdü ayağını demek..iyi de etti çok şükür..

Hayırlı olsun. Ne tatlı oluyor o yeni bir başlangıç heyecanı
Her yönden uğurlu olsun inşallah

Sağol varol canım.. Ben de haftasonu gidip bahçeli ev bakacağım oralarda.. Inşallah gönlümüze göre, enerjisi güzel bir ev buluruz.. Sadece 2 günümüz var çünkü..

Ayağımı mı sürüdüm acaba?

Neeeee süperrr vallahi kendim tayin olmus kadar sevindimmmm yuppii

Canımsın portakal çiçeğim, güzel yüreklim.. Inşallah sende hayallerine kavuş en güzeliyle..

Kızlar, çok heyecanlıyım hatta Şaşkın, şaşkaloz bir haldeyim.. Çok iş var ve dondurulmuş ışıklarımı bedenime alma tedavim var.. Hepsi birarada.. Hepsi de hayırlı olsun inşallah diye dua ediyorum.. Çok Sağolun, benim gibi sevindiğinizi hissettim hakkaten..

Valla pek aklımda yoktu eşim tadilat yapiyor ama Eua da yeni eve taşınma , mekan falan derken bi tesadüf denk geldi hhhhahhh sonunda bahceli bi yazlıgım olacakkkk insallah
Yaaaaaa çok güzel bişey bu.. portakales sana da güzel bir başlangıç diliyorum kuzum tam Sırası sanırım

hayırlı olsun kuzum

Valla pek aklımda yoktu eşim tadilat yapiyor ama Eua da yeni eve taşınma , mekan falan derken bi tesadüf denk geldi hhhhahhh sonunda bahceli bi yazlıgım olacakkkk insallah

Oooo, hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla keyfini sürmeyi nasip etsin.
Artık tatillerde sendeyiz desene (Valla çok fırsatçıyım ben yaw)

İki gün az bir süre. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulur, içinde çok mutlu zamanlar geçirirsiniz...

Oooo, hayırlı olsun. Allağız tadıyla keyfini sürmeyi nasip etsin.
Artık tatillerde sendeyiz desene (Valla çok fırsatçıyım ben yaw)
Aaa canım ne demek ben köyde mütavazı bir eve yazlık diyorum ama süper dag manzaralı benim icin ikinci ev ama işten firsat bulup 20 km her zaman gidemem ama hava alırım yaza göre nemi yok işte gel kuzum gel senin icin iştende çıkarım hahhh bahanem olsun demii amin kuzum amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…