- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.521
Kız ben senin soruşunu severim.. Iyiyim bomba gibiyim.GÜnaydınnn hatunlarrr....
yase07 Hayat şuan var bir sonraki an muamma ise gülmeye bakalımmm
2220 seni de eski evini de yeni evini de pek çok severimm:))
sara_28 Aminnn canım amimmm
yeteeeeer kuzum bugun nasılsın? Her şey yolunda mı?
@hanke , @yadigaryadi ,Eua kızlar siz nasılsınız?
@Lulinda kuzucukk döndün mü Milano'lardan:)
Kız ben senin soruşunu severim.. Iyiyim bomba gibiyim.tayin oldu.. Taşınıyoruz.
Gidip ev bakacağız haftasonu Dalaman'da.. Hayırlı ve uğurlu olur inşallah ... Ağzım kulaklarımda
Gidip ev bakacağız haftasonu Dalaman'da.. Hayırlı ve uğurlu olur inşallah ... Ağzım kulaklarımda
Valla pek aklımda yoktu eşim tadilat yapiyor ama Eua da yeni eve taşınma , mekan falan derken bi tesadüf denk geldi hhhhahhh sonunda bahceli bi yazlıgım olacakkkk insallahAyağımı mı sürüdüm acaba?
Valla pek aklımda yoktu eşim tadilat yapiyor ama Eua da yeni eve taşınma , mekan falan derken bi tesadüf denk geldi hhhhahhh sonunda bahceli bi yazlıgım olacakkkk insallah
Hayırlı olsun canım istediğin yere gidiyosun sanırım darısı başıma
Hayırlı olsun. Ne tatlı oluyor o yeni bir başlangıç heyecanı
Her yönden uğurlu olsun inşallah
Ayağımı mı sürüdüm acaba?
Neeeee süperrr vallahi kendim tayin olmus kadar sevindimmmm yuppii
Yaaaaaa çok güzel bişey bu..Valla pek aklımda yoktu eşim tadilat yapiyor ama Eua da yeni eve taşınma , mekan falan derken bi tesadüf denk geldi hhhhahhh sonunda bahceli bi yazlıgım olacakkkk insallah
Özel kürler uyguladık sanki di mi2220 ne yaptiniz ne yediniz ne ictiniz bakimmmm sizlerr bende istiyorum hahahahah
hayırlı olsun kuzumKız ben senin soruşunu severim.. Iyiyim bomba gibiyim.tayin oldu.. Taşınıyoruz.
Valla pek aklımda yoktu eşim tadilat yapiyor ama Eua da yeni eve taşınma , mekan falan derken bi tesadüf denk geldi hhhhahhh sonunda bahceli bi yazlıgım olacakkkk insallah
2220 ne yaptiniz ne yediniz ne ictiniz bakimmmm sizlerr bende istiyorum hahahahah
Sağol canım benim.. Darısı başına en Güzeli ve Hayırlısı ile..
Çok Sağol cansın Bond'cum..seninde yazlık hayırlı olsun.. Bu 2220 fena sürüdü ayağını demek..iyi de etti çok şükür..
Sağol varol canım.. Ben de haftasonu gidip bahçeli ev bakacağım oralarda.. Inşallah gönlümüze göre, enerjisi güzel bir ev buluruz.. Sadece 2 günümüz var çünkü..
Canımsın portakal çiçeğim, güzel yüreklim.. Inşallah sende hayallerine kavuş en güzeliyle..
Kızlar, çok heyecanlıyım hatta Şaşkın, şaşkaloz bir haldeyim.. Çok iş var ve dondurulmuş ışıklarımı bedenime alma tedavim var.. Hepsi birarada.. Hepsi de hayırlı olsun inşallah diye dua ediyorum.. Çok Sağolun, benim gibi sevindiğinizi hissettim hakkaten..
Aaa canım ne demek ben köyde mütavazı bir eve yazlık diyorum ama süper dag manzaralı benim icin ikinci ev ama işten firsat bulup 20 km her zaman gidemem ama hava alırım yaza göre nemi yok işte gel kuzum gel senin icin iştende çıkarım hahhh bahanem olsun demii amin kuzum aminOooo, hayırlı olsun. Allağız tadıyla keyfini sürmeyi nasip etsin.
Artık tatillerde sendeyiz desene (Valla çok fırsatçıyım ben yaw)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?