- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.541
Nüyekine? Hatunlar taşşşş gibi. Çok güzel bir ırk yaa.. Erkeklerin çoğu özellikle gençlik çağlarında eşim olsun, dertleşelim, entelektüel konularda tartışalım, ufkumu açsın demiyorlar. En önemli konu seks. O konuda da türkler rusların eline su dökemez, bu bir gerçek. Hatunlar sanki sevişmeye programlanmış. Boy pos, endam, hal ve hareketleri çok seksi. Benim mahallemde de çok rus var. Antalyalılar 20 yıl sonra tüm güzellik yarışmalarında birinci olur zannımca.Şu Türk erkeklerin de Rus takıntısını anlamıyorum gerçekten...
Canım hayırlı uğurlu olsun! İstanbuldan biri daha kurtuldu, çok şükür!! Sakin yerler daha iyidir emin ol, hayatını farkederek yaşarsın. Bu bile seni bebeğine kavuşturabilir biliyor musun? Umarım da öyle olur.. Üstelik Dalamanın konumu da mükemmel. Her yere yakın. Gözün aydın olsun tekrar. Hayırlara vesile olsun.Kız ben senin soruşunu severim.. Iyiyim bomba gibiyim.tayin oldu.. Taşınıyoruz.
Gidip ev bakacağız haftasonu Dalaman'da.. Hayırlı ve uğurlu olur inşallah ... Ağzım kulaklarımda
Şimdi bacım, bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ile...
Nüyekine? Hatunlar taşşşş gibi. Çok güzel bir ırk yaa.. Erkeklerin çoğu özellikle gençlik çağlarında eşim olsun, dertleşelim, entelektüel konularda tartışalım, ufkumu açsın demiyorlar. En önemli konu seks. O konuda da türkler rusların eline su dökemez, bu bir gerçek. Hatunlar sanki sevişmeye programlanmış. Boy pos, endam, hal ve hareketleri çok seksi. Benim mahallemde de çok rus var. Antalyalılar 20 yıl sonra tüm güzellik yarışmalarında birinci olur zannımca.
Yaaaaaa çok güzel bişey bu..portakales sana da güzel bir başlangıç diliyorum kuzum tam Sırası sanırım
Aaa canım ne demek ben köyde mütavazı bir eve yazlık diyorum ama süper dag manzaralı benim icin ikinci ev ama işten firsat bulup 20 km her zaman gidemem ama hava alırım yaza göre nemi yok işte gel kuzum gel senin icin iştende çıkarım hahhh bahanem olsun demii amin kuzum amin
İşi neden bırakacaksın ayol? 15 dk. lık yol. Burada aynı mesafeden her gün işe gidip gelen arkadaşlar var. Düzenini kurunca tekrar düşün derim
hayırlı olsun kuzum
İki gün az bir süre. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulur, içinde çok mutlu zamanlar geçirirsiniz...
Amin canım.. Çok çok teşekkür ederim.. Inşallah güzel olur heyecanlıyım.. Şaşkın Şaşkın geziyom ortalıktaCanım hayırlı uğurlu olsun! İstanbuldan biri daha kurtuldu, çok şükür!! Sakin yerler daha iyidir emin ol, hayatını farkederek yaşarsın. Bu bile seni bebeğine kavuşturabilir biliyor musun? Umarım da öyle olur.. Üstelik Dalamanın konumu da mükemmel. Her yere yakın. Gözün aydın olsun tekrar. Hayırlara vesile olsun.
Inşallah o sürpriz seni bulsun ve bırakmasın Ömür boyu dolansın boynuna ve seni çok çok mutlu etsin emi..İnşallahhh ne diyeyimm...
Bende ani bir değişiklikle İtalya turu mu başka bir sefere erteledimmm.. Kendi toprağımdan denizimden vaz geçemedim vallahiii:))
Şimdi bende bi süpriz bekliyorum artık şöyle havalara uçuracak olanlarından olsunnn... Lütfen lütfen lütfen....
Inşallah o sürpriz seni bulsun ve bırakmasın Ömür boyu dolansın boynuna ve seni çok çok mutlu etsin emi..
ahhahahhhaaa... Sevişirken buz gibi değiller emin ol. Hatunlar plajda bile arzulu istekli, adamların kucağında sürekli.. Tenhada nasılllardır bi düşün yani..hahahahahahah
Bilmiyorum ama bana buzz gibi geliyorr... Ben sevişmem hahahahahha
Benim gözümde sorun ya ben pek ortamı sevmiyorum ordakileri ondan ama evin icine girdim kim karışsin dimi insallah orda huzurum olur diyecem ama mesele benim icin işi bırakırsam topdan kafayı yedirirlerİşi neden bırakacaksın ayol? 15 dk. lık yol. Burada aynı mesafeden her gün işe gidip gelen arkadaşlar var. Düzenini kurunca tekrar düşün derim
Zaten öyle yapıyorlar hahhh tövbe ya rabbim senin hormon tavan yaptı hahhhhhahhahahhhaaa... Sevişirken buz gibi değiller emin ol. Hatunlar plajda bile arzulu istekli, adamların kucağında sürekli.. Tenhada nasılllardır bi düşün yani..Ben erkek olsam kesinlikle Türk hatunla evlenmem.. Alırım bir Rus 20 yaşında.. 35-40'a kadar yiyip içip gezip tozup gece gündüz sevişirim. Temel İçgüdüde mi ne bi replik vardı ya.." Tavşanlar gibi yiyip içip sevişeceğiz." Hayatın anlamını sorgulamaya başladığım zaman boşanır geçerdim bir Türk'e.
ahhahahhhaaa... Sevişirken buz gibi değiller emin ol. Hatunlar plajda bile arzulu istekli, adamların kucağında sürekli.. Tenhada nasılllardır bi düşün yani..Ben erkek olsam kesinlikle Türk hatunla evlenmem.. Alırım bir Rus 20 yaşında.. 35-40'a kadar yiyip içip gezip tozup gece gündüz sevişirim. Temel İçgüdüde mi ne bi replik vardı ya.." Tavşanlar gibi yiyip içip sevişeceğiz." Hayatın anlamını sorgulamaya başladığım zaman boşanır geçerdim bir Türk'e.
Oy kuzum oyyy az kaldı sana hım hissediyorumm enerjiyıiiiiiiiii aaaaallllll yakallaaaaaİnşallahhh ne diyeyimm...
Bende ani bir değişiklikle İtalya turu mu başka bir sefere erteledimmm.. Kendi toprağımdan denizimden vaz geçemedim vallahiii:))
Şimdi bende bi süpriz bekliyorum artık şöyle havalara uçuracak olanlarından olsunnn... Lütfen lütfen lütfen....
Zaten öyle yapıyorlar hahhh tövbe ya rabbim senin hormon tavan yaptı hahhhhh
Ben onlarin icin deyim inan sadece kıyafete rahat davranmak onlarinki vücud teshiri güzellik dedimi yok canım bizde güzeliz onlar kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?