- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.561
Oy kuzum oyyy az kaldı sana hım hissediyorumm enerjiyıiiiiiiiii aaaaallllll yakallaaaaa
Hanımlar merhabalar aranıza yeni katıldım bütün yazılarınızı okudum maşallah bıcır bıcırsınız,size moral vermek için yazıyorum.ben geç evlendim eşimde sperm problemi vardı benim hiç bir sorunum yok çok şükür.tüp bebek tedavisiyle 3.5 Yaşında bir kızım var yine tedaviyle şuanda 34 haftalık ikiz hamileyim yaşım 41 bence pes etmeyin mücadele edin stresten uzak durun çok isteyince Rabbim verir isteyin yeterki hepinizin en kısa zamanda dilekleriniz kabul olur inşallah
Hanımlar merhabalar aranıza yeni katıldım bütün yazılarınızı okudum maşallah bıcır bıcırsınız,size moral vermek için yazıyorum.ben geç evlendim eşimde sperm problemi vardı benim hiç bir sorunum yok çok şükür.tüp bebek tedavisiyle 3.5 Yaşında bir kızım var yine tedaviyle şuanda 34 haftalık ikiz hamileyim yaşım 41 bence pes etmeyin mücadele edin stresten uzak durun çok isteyince Rabbim verir isteyin yeterki hepinizin en kısa zamanda dilekleriniz kabul olur inşallah
ahhahahhhaaa... Sevişirken buz gibi değiller emin ol. Hatunlar plajda bile arzulu istekli, adamların kucağında sürekli.. Tenhada nasılllardır bi düşün yani..Ben erkek olsam kesinlikle Türk hatunla evlenmem.. Alırım bir Rus 20 yaşında.. 35-40'a kadar yiyip içip gezip tozup gece gündüz sevişirim. Temel İçgüdüde mi ne bi replik vardı ya.." Tavşanlar gibi yiyip içip sevişeceğiz." Hayatın anlamını sorgulamaya başladığım zaman boşanır geçerdim bir Türk'e.
Kiz ilahi hahhh simdi ben kafadan yazdım evden uzak tabi daglardan geciyozz valla dogru yakın sayilir ama yükseklik adamı mahvediyor işe gidiş geliş benimde zor hahhh 10dk yürüyerek[/QUOTE][Qportakales, post: 40850623, member: 629199"]yase07 vallahii hergün 30 km den fazla gidip geliyoruz heralde :)
2 saat git, 2 saat dön ...
oyyyy oyyyyy
Benim gözümde sorun ya ben pek ortamı sevmiyorum ordakileri ondan ama evin icine girdim kim karışsin dimi insallah orda huzurum olur diyecem ama mesele benim icin işi bırakırsam topdan kafayı yedirirler
Âmin Rabbim herkese mutlu Ömür nasip etsin sizlerede ikiz bebek versinMErhabaaaa ne güzel haberlerle gelmişsin öyle:))
Hepimize moral oldun gerçekten..
Dilerim çok daha mutlu olursunuz.. Bebeklerine rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin:)
Yaşın kaç önceki tedavilerinde kaç yumurtan oldu kaçı döllendi kaçı birinci kalitedeydi biraz anlatırmısınBize verebileceğin öneriler var mı?
Benim de problemim yok ama eşimde sperm azlığı var.
4 tüp yaptım tutmadı.
Yaşın kaç önceki tedavilerinde kaç yumurtan oldu kaçı döllendi kaçı birinci kalitedeydi biraz anlatırmısın
Kaliteli embriyonun sayısı azmış spermdende olabiliyor nerde tedavi oldun laboratuvar çok önemli benim ilk tedavimde 12 yumurtam oldu 8 tanesi döllendi 1 tane transfer ettiler ilk tedavim yurtdışında oldu isveçte tutmadı dondurulmuşları deneyelim dedik çözünürken hepsi öldü dediler düşün laboratuvar çok önemli bu son tedavimde 7 embriyomdan bir tanesi öldü dediler birinin kalitesi düşük dedi doktor 5 tane kaliteli embriyo transfer edildi farka bak birde doktor ümitsizya benden 5 tane koydu düşün yaniCanım yaşım 29Eşimin 37
Yumurtalarım hep 20 civarı toplandı.. genelde 14 tanesi döllendi ilk 2 tedavimde 5.güne 2şer embriyo kaldı. kaliteleri orta idi ama malesef zaten tutmadılar.
3. tedavimde sperm havuzu yapıldığı için 5. güne 6 embriyo kaldı. 1 tane 1. kalite, 2 tanesi 2. kalite, 3 tanesi 3. kalite idi..
birinci ve ikinci kalite 2 embriyo transfer edildi onlarda tutmadı.. Geriye kalan 4 embriyo donduruldu..
Onlarıda geçen aylarda trasnfer ettirdim işte bi ikinci bi üçüncü kalite onlarda tutunmadı. zaten geriye kalanlarda öldü..
Kaliteli embriyonun sayısı azmış spermdende olabiliyor nerde tedavi oldun laboratuvar çok önemli benim ilk tedavimde 12 yumurtam oldu 8 tanesi döllendi 1 tane transfer ettiler ilk tedavim yurtdışında oldu isveçte tutmadı dondurulmuşları deneyelim dedik çözünürken hepsi öldü dediler düşün laboratuvar çok önemli bu son tedavimde 7 embriyomdan bir tanesi öldü dediler birinin kalitesi düşük dedi doktor 5 tane kaliteli embriyo transfer edildi farka bak birde doktor ümitsizya benden 5 tane koydu düşün yani
Spermlere Yıkama işlemi yapıyorlar güçlendiriyorlar ondan sorun olmaz Demişti benim doktorum bende 2,3,4,5 hep Türkiye'de oldum incir ye yumurta kaliteni arttırır birde başka bitkileri araştır yumurta kalitesini arttıran şeylere bak yaşın çok genç bencede sende umut var asla karamsar olma tamammıValla canım sanırım bizim spermler biraz güçsüz bilemiyorum.. İlk tedavim Fulya Bahçeçi'de, ikincisi Alman Hast. 3ve4 de Anadolu Sağlık Hastanesi ( Johns Hopkins) de oldu... Doktorlar muhtemel hep benden ötürü ümitli gibi gözüküyorlar ama vakti değil herhalde ne bileyim..
Spermlere Yıkama işlemi yapıyorlar güçlendiriyorlar ondan sorun olmaz Demişti benim doktorum bende 2,3,4,5 hep Türkiye'de oldum incir ye yumurta kaliteni arttırır birde başka bitkileri araştır yumurta kalitesini arttıran şeylere bak yaşın çok genç bencede sende umut var asla karamsar olma tamammı
Bugünkü misafirim. Kimse gelmiyor dedim ya. Ondan geldi zahir
O nedirr kızz yılan mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?