- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.581
Öyleymiş. İlk gördüğümde kedilere kızmıştım. Baktım düşündüğüm şey için fazla büyük ve düğümlü, o zaman anladım yılan olduğunu
Yalnız o yavruysaa annesi vardır onun.. Yılanlar pek tekin değillerdir bence hemen evi boşalt
Aynı şey benim de aklımda. Üstüne kova kapattım şimdilik. Eşim gelsin, ilgilensin. Öldürmek riskli. O zaman kesin gelir anası. Yakın bir yere atmalı. Ya da iki gün misafir edip giderken bırakacağız bahçeye. Annesi bulsun...
Kızz hayvan ölcek açlıktan sal gitsinn...
O yolunu bulur elbet.. Ya da kocaya pasla o düşünsün ahaha:)
aminnnCanım benim çok Sağol.. Allah herkesin muradını versin inşallah..
Eua canim inşallah herseyyy gönlünce olsun canım dahada havalara uc emi hayatım
İnşalkak hepimiz Sevinçten çığlıklar atalımEua canim inşallah herseyyy gönlünce olsun canım dahada havalara uc emi hayatım
ben Allah a şükür iyiyim..çalışıyorum .yumurta az oldugundan toplayamadık şimdilik dogal yola devam ..sorduğun için ayrıca teşekür ediyorum.sen iyisindir inşallah canımmGÜnaydınnn hatunlarrr....
yase07 Hayat şuan var bir sonraki an muamma ise gülmeye bakalımmm
2220 seni de eski evini de yeni evini de pek çok severimm:))
@sara_28 Aminnn canım amimmm
yeteeeeer kuzum bugun nasılsın? Her şey yolunda mı?
H hanke , @yadigaryadi ,Eua kızlar siz nasılsınız?
@Lulinda kuzucukk döndün mü Milano'lardan:)
ben Allah a şükür iyiyim..çalışıyorum .yumurta az oldugundan toplayamadık şimdilik dogal yola devam ..sorduğun için ayrıca teşekür ediyorum.sen iyisindir inşallah canımm
günaydınlar EY ÇARESİZ KALIP KENDİSİNE YALVARAN İNSANIN DUASINI KABUL EDEN VE SIKINTISNI GİDEREN RABBİMİZ İŞTE BAK BİZLER ÇARESİZ KALDIK DUALARIMIZI KABUL ET SIKINTILARIMIZI GİDER HAYIRLI CUMALAR
Kızlar hepimize hayırlı cumalar olsunn rabbim dua kabul zamanı hepimizin mucizesini versin evlerimiz bebiş sesleriyle dolsun insallahHayırlı Cuma'lar canım. Aminnn
Tamam atalim insallah kuzumİnşalkak hepimiz Sevinçten çığlıklar atalım
İcim hep buruk anneler günü geliyor acaba o günlerde gelecekmi insallah diyorum ve umutla bekliyorum annecigimde yok yanımda rahmetli oldu cok zor ....hepinizi en ictennnn kucaklıyorummm bu sabır ortak cünki
Sonucta hepimiz anne adaylarıyız hepimizinnnn anneler günü kutlu olsun arkadaşlar
anneler günü benim de içimi acıtıyor yaramı kanatıyor hatta sevmiyorum bu günü (bencilik bu yaptığım ) tv net her yerde bu konu var ama ben anne değilim diye anne olanların bu özel gününü kıskanmıyorum tabiki RABBİM HER KADINA ANNE OLUP EVLATLARI TARAFINDAN BU GÜZEL GÜNDE (ve diğer özel güzel günlerde)HATIRLANMAYI NASİP ETSİNİcim hep buruk anneler günü geliyor acaba o günlerde gelecekmi insallah diyorum ve umutla bekliyorum annecigimde yok yanımda rahmetli oldu cok zor ....hepinizi en ictennnn kucaklıyorummm bu sabır ortak cünki
Sonucta hepimiz anne adaylarıyız hepimizinnnn anneler günü kutlu olsun arkadaşlar
SON 4 5 GÜNDür tavan yapan alerjimle savaşıyorum geçmedi bir türlü haziran ayında eşimin ünvrts randevusu var o güniçin kendimede randevu alamak için aradım haziranın başında arayın mayıs randevularımız dolu haziranda listesi açılmadı dediler inş alırım randevu kurtulurum şu alerjiden
sağol canımmm bizim burdakiler boş ama gel görki hiç bir şey yapamadılar bakalım bekleyip göreceğiz onlar ne yapacakGeçmiş olsun canım
Bu dermatologlar hep dolu zaten anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?