Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Öyleymiş. İlk gördüğümde kedilere kızmıştım. Baktım düşündüğüm şey için fazla büyük ve düğümlü, o zaman anladım yılan olduğunu

Yalnız o yavruysaa annesi vardır onun.. Yılanlar pek tekin değillerdir bence hemen evi boşalt

Yalnız o yavruysaa annesi vardır onun.. Yılanlar pek tekin değillerdir bence hemen evi boşalt

Aynı şey benim de aklımda. Üstüne kova kapattım şimdilik. Eşim gelsin, ilgilensin. Öldürmek riskli. O zaman kesin gelir anası. Yakın bir yere atmalı. Ya da iki gün misafir edip giderken bırakacağız bahçeye. Annesi bulsun...

Kızz hayvan ölcek açlıktan sal gitsinn...
O yolunu bulur elbet.. Ya da kocaya pasla o düşünsün ahaha:)

Bebek arayışında beslenme listelerinize eklemeniz gerektiğini düşündüm. Özellikle tedai sırasında ilaçların neden olduğu ruh halini düzeltmede çok işe yarayacağına inanıyorum...

Stresi Azaltan ve Ruh Halini Düzelten Top 10 Besin

1.ÇERİ DOMATES
DEPRESYONU ENGELLER.

Domates; likopen içeriği ile beyin gelişimini destekler, depresyona neden olan etkenler ile savaşır. Likopen özellikle domatesin kabuk kısımlarında yüksek miktarda bulunur, bu yüzden salatalarınıza çeri domatesler eklemenizi öneririm. Likopen emilimini artırmak için 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin.

2.ROKA, MARUL
ENDİŞEYİ AZALTIR.

Rokanın ruh halinize iyi geldiğini duyduğunuzda şaşırmayın. Koyu yeşil yapraklı bu sebze magnezyum içeriği ile beyin de enerji düzeyini artıracak biyokimyasal reaksiyonlara katılır. 2009’da Avustralya’da yapılan bir çalışmada yüksek magnezyum alımının depresyonu azalttığı bulunmuştur.

3.KIRMIZI SOĞAN
KAN BASINCINI DÜZENLEYEREK STRESİ AZALTIR

Flavonoid etkisiyle damarları genişletir yüksek tansiyonu düşürür.
Kanı sulandırır. Kolesterolü düşürür. Stresi azaltır.

4.SIĞIR ETİ
Özellikle yeşillikle beslenen hayvanların etlerinde oldukça yüksek miktarda konjuge linoleik asit yer alır. Konjuge linoleik asit bizim en sevdiğimiz bir yağ türüdür. Vücutta metabolizmayı uyarır öte yadan stres hormonlarını azaltır. Sığır etinin demir içerdiğini de söylemeden geçemeyeceğim. Kansızlık sorunu yaşayan çoğu kadın yorgunluk ve mutsuzluktan da şikayetçidir. Çözümü kırmızı ette arayın.

5. YUMURTA
Yumurta; çinko, B vitamini, iyot ve kaliteli protein içeriği ile yüksek enerji sağladığı gibi aynı zamanda gün boyu enerjinizi korur. 2008 yılında yapılan bir araştırmaya göre kahvaltıda 2 yumurta kilo kaybını destekliyor ve diyet süresince psikolojinizi de koruyor.

6.SOMON, TUNA
STRES İLE SAVAŞIR.

Omega 3 yağ asitlerinin stres hormonları olan kortizol ve adrenalinin düzeyini azalttığı gösterilmiştir.

7.AVOKADO
Tekli doymamış yağ asiti ve potasyum içerdiği için avokado stresi azaltmaya yardımcı bir besindir. Kan basıncını düşürmeye yardımcı olur.

8.ORMAN MEYVELERİ
Antioksidan ve posa içeriği yüksek olan berriler; c vitamini de içerdikleri için stresi azaltır, ruh halini düzeltir. Yaklaşık 2/3 su bardağı günde tüketilmesi önerilmektedir.

9. PORTAKAL, KİVİ, ÇİLEK
YORGUNLUĞU AZALTIR.

C vitamini stres savar bir vitamindir. C vitamini kaynaklarına diyette yer açın. C vitamini stres ile ilişkili kortizol hormon düzeyini etkiler.

10. BADEM, FINDIK
SAKİNLİK VERİR.

B, E vitaminleri, tekli doymamış yağ asitleri ve magnezyum içeriği ile strese karşı savaşır. Vücuttaki oksidan molekülleri azaltır, kan basıncını düzenler.

ben Allah a şükür iyiyim..çalışıyorum .yumurta az oldugundan toplayamadık şimdilik dogal yola devam ..sorduğun için ayrıca teşekür ediyorum.sen iyisindir inşallah canımm

günaydınlar EY ÇARESİZ KALIP KENDİSİNE YALVARAN İNSANIN DUASINI KABUL EDEN VE SIKINTISNI GİDEREN RABBİMİZ İŞTE BAK BİZLER ÇARESİZ KALDIK DUALARIMIZI KABUL ET SIKINTILARIMIZI GİDER HAYIRLI CUMALAR

ben Allah a şükür iyiyim..çalışıyorum .yumurta az oldugundan toplayamadık şimdilik dogal yola devam ..sorduğun için ayrıca teşekür ediyorum.sen iyisindir inşallah canımm

Ayy canım inşallah yağan yağmur kadar bereketli olursun da güzel bebeklerin olur inşallahh..
Teşekkür ederim canım çok iyiyim Allah'a şükür.. Öperim.

İcim hep buruk anneler günü geliyor acaba o günlerde gelecekmi insallah diyorum ve umutla bekliyorum annecigimde yok yanımda rahmetli oldu cok zor ....hepinizi en ictennnn kucaklıyorummm bu sabır ortak cünki
Sonucta hepimiz anne adaylarıyız hepimizinnnn anneler günü kutlu olsun arkadaşlar

Anne olamamak bir eksiklik mi bilmiyorum ama annenin yanında olmaması gerçekten üzücü..
Dilerim oralardan duyar seni gönlünü ferahlatır.. Allah'ım tez vakit gözünün kalbinin nurunu versin sana
Ne desem bilemedim .. Kocamann sarılıyorum sana hep mutlu ol sen..

anneler günü benim de içimi acıtıyor yaramı kanatıyor hatta sevmiyorum bu günü (bencilik bu yaptığım ) tv net her yerde bu konu var ama ben anne değilim diye anne olanların bu özel gününü kıskanmıyorum tabiki RABBİM HER KADINA ANNE OLUP EVLATLARI TARAFINDAN BU GÜZEL GÜNDE (ve diğer özel güzel günlerde)HATIRLANMAYI NASİP ETSİN

SON 4 5 GÜNDür tavan yapan alerjimle savaşıyorum geçmedi bir türlü haziran ayında eşimin ünvrts randevusu var o güniçin kendimede randevu alamak için aradım haziranın başında arayın mayıs randevularımız dolu haziranda listesi açılmadı dediler inş alırım randevu kurtulurum şu alerjiden

Geçmiş olsun canım
Bu dermatologlar hep dolu zaten anlamadım gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…