Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin canım insallah bizimde anne diyen evladımız olacak ALLAH hayırlı evlat versin hep bi bilinmezlik kendimce unutuyum diyorum ama ne mümkün reklamlarla ok gibi icimizi kanatıyorrr hem annnemi hem sahip olamadıgım evladımı hatırlatıyor

Insallah kuzum bu sefer dr iyisi seni bulsun ki sorunun tamamem hallolsun

son günlerde sesiz sedasız (bir dağ başında bile olabilir ) teknolojiden uzak yalnız zaman geçirmek istiyorum

Amin canım amin annenize sıkı sarılın her zaman ve kokusunu alın hep.bende sana kuzum sarılıyorum sende musmutlu insallah

son günlerde sesiz sedasız (bir dağ başında bile olabilir ) teknolojiden uzak yalnız zaman geçirmek istiyorum
Öyle diyoruzda teknolojiye alıştık bi kere 2 saat ancak bak hep beraber olsak aramayız cadır kuralım çadır ne güzel olurdu bu seferde adamlarsız korkarız ben hemen korku filimi sahneleri aklıma geliyor köyde bile hemen teleizyonu acarım yalnızken

Ayy senii yerimm yaaa kuzucumm...
Deniz kenarına git bol bol taş at.. İçindeki her bir yara ve kurtulmak istediklerin için rahatlarsın belki..

ben yaşayabilirim çadırda taaaa eskiden gençken yaşamışılığımız vardı hatta silah bile kulanırdık doğal yaşamda şimdi kulanamam herhalde ama yaşayabilirim çadırda
Ayy senii yerimm yaaa kuzucumm...
Deniz kenarına git bol bol taş at.. İçindeki her bir yara ve kurtulmak istediklerin için rahatlarsın belki..
ne şahane olurdu

bu nasıl bir cümle olmuş (silah kulanırdık) babam çok severdi kızlarının atış yapmsını atış yapardık demek istemiştim

bu nasıl bir cümle olmuş (silah kulanırdık) babam çok severdi kızlarının atış yapmsını atış yapardık demek istemiştim
Hahhh eli silahlı bi tip gibi oldun yandı enişte diyecektim ama biliyorumki cok yumuşak birisin canım

Sabah bi aynaya baktım yüzüm şiş dün ayaklarım ve kollarım agrıyordu uyuyamamıştım nasil yattiysam artık felegi gece söndürenler gibi bi surat hahhhh ödem gibi yaa

herkese gunaydiiiin hepinizi cok ozledim umuyotum her sey yolundadir... yogunluk devam bende. sevgiletimi yolluyor ve kocaman sariliyorum hepinizeeee

Reactions: Eua
Hahhh eli silahlı bi tip gibi oldun yandı enişte diyecektim ama biliyorumki cok yumuşak birisin canım

YOK kız eskidendi o kırsal yerde yaşarken lazım olur diye babam öğretmişti rahmetli ama aradan yılllarrr geçti evet yaaa yumşak dugusal pamuk gibi bir şey oldum

Canım ben de aynı durumdayım. Kayınvalideme gideceğiz, severim çok kendisini. Ama anne başka işte.. Allah bize evlatlarımızla kutlayacağımız anneler günleri nasip etsin..

Ben anne olmadığım için değil annem Yanımda olmadığı için burkulurum.

Geçmiş olsun canım.. Dikkat et çok fena bu alerji.. Daha az dışarı çıksan iyi uyusan belki faydası olur..

Geçmiş olsun canım.. Dikkat et çok fena bu alerji.. Daha az dışarı çıksan iyi uyusan belki faydası olur..
canım dışarıya çok çıkıyorum malum tüm işler beni bekler uyku ile aram iyidir ama sabah saat 10 da bile gözlerim kapanıyor hani çok grip olursun yorgun kırgın olursun ya öyle bir durum ateş yok sadece kırgın yorgun luk göz kulak burun kaşıntısı (kiii deli ediyor beni) ve bol bol hapşuruk çok fena çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…