- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.601
Amin canım insallah bizimde anne diyen evladımız olacak ALLAH hayırlı evlat versin hep bi bilinmezlik kendimce unutuyum diyorum ama ne mümkün reklamlarla ok gibi icimizi kanatıyorrr hem annnemi hem sahip olamadıgım evladımı hatırlatıyoranneler günü benim de içimi acıtıyor yaramı kanatıyor hatta sevmiyorum bu günü (bencilik bu yaptığım ) tv net her yerde bu konu var ama ben anne değilim diye anne olanların bu özel gününü kıskanmıyorum tabiki RABBİM HER KADINA ANNE OLUP EVLATLARI TARAFINDAN BU GÜZEL GÜNDE (ve diğer özel güzel günlerde)HATIRLANMAYI NASİP ETSİN
Insallah kuzum bu sefer dr iyisi seni bulsun ki sorunun tamamem hallolsunSON 4 5 GÜNDür tavan yapan alerjimle savaşıyorum geçmedi bir türlü haziran ayında eşimin ünvrts randevusu var o güniçin kendimede randevu alamak için aradım haziranın başında arayın mayıs randevularımız dolu haziranda listesi açılmadı dediler inş alırım randevu kurtulurum şu alerjiden
son günlerde sesiz sedasız (bir dağ başında bile olabilir ) teknolojiden uzak yalnız zaman geçirmek istiyorumAmin canım insallah bizimde anne diyen evladımız olacak ALLAH hayırlı evlat versin hep bi bilinmezlik kendimce unutuyum diyorum ama ne mümkün reklamlarla ok gibi icimizi kanatıyorrr hem annnemi hem sahip olamadıgım evladımı hatırlatıyor[/QUOTE
Amin canım amin annenize sıkı sarılın her zaman ve kokusunu alın hep.bende sana kuzum sarılıyorum sende musmutlu insallahAnne olamamakhep.eksiklik mi bilmiyorum ama annenin yanında insallaheksikliken üzücü..
Dilerim oralardan duyar seni gönlünü ferahlatır.. Allah'ım tez vakit gözünün kalbinin nurunu versin sana
Ne desem bilemedim .. Kocamann sarılıyorum sana hep mutlu ol sen..
Öyle diyoruzda teknolojiye alıştık bi kere 2 saat ancak bak hep beraber olsak aramayız cadır kuralım çadır ne güzel olurdu bu seferde adamlarsız korkarız ben hemen korku filimi sahneleri aklıma geliyor köyde bile hemen teleizyonu acarım yalnızkenson günlerde sesiz sedasız (bir dağ başında bile olabilir ) teknolojiden uzak yalnız zaman geçirmek istiyorum
son günlerde sesiz sedasız (bir dağ başında bile olabilir ) teknolojiden uzak yalnız zaman geçirmek istiyorum
ben yaşayabilirim çadırda taaaa eskiden gençken yaşamışılığımız vardı hatta silah bile kulanırdık doğal yaşamda şimdi kulanamam herhalde ama yaşayabilirim çadırdaÖyle diyoruzda teknolojiye alıştık bi kere 2 saat ancak bak hep beraber olsak aramayız cadır kuralım çadır ne güzel olurdu bu seferde adamlarsız korkarız ben hemen korku filimi sahneleri aklıma geliyor köyde bile hemen teleizyonu acarım yalnızken
ne şahane olurduAyy senii yerimm yaaa kuzucumm...
Deniz kenarına git bol bol taş at.. İçindeki her bir yara ve kurtulmak istediklerin için rahatlarsın belki..
ben yaşayabilirim çadırda taaaa eskiden gençken yaşamışılığımız vardı hatta silah bile kulanırdık doğal yaşamda şimdi kulanamam herhalde ama yaşayabilirim çadırda
ne şahane olurdu
ben yaşayabilirim çadırda taaaa eskiden gençken yaşamışılığımız vardı hatta silah bile kulanırdık doğal yaşamda şimdi kulanamam herhalde ama yaşayabilirim çadırda
ne şahane olurdu
Hahhh eli silahlı bi tip gibi oldun yandı enişte diyecektim ama biliyorumki cok yumuşak birisin canımbu nasıl bir cümle olmuş (silah kulanırdık) babam çok severdi kızlarının atış yapmsını atış yapardık demek istemiştim
Hahhh eli silahlı bi tip gibi oldun yandı enişte diyecektim ama biliyorumki cok yumuşak birisin canım
herkese gunaydiiiin hepinizi cok ozledim umuyotum her sey yolundadir... yogunluk devam bende. sevgiletimi yolluyor ve kocaman sariliyorum hepinizeeee
Canım ben de aynı durumdayım. Kayınvalideme gideceğiz, severim çok kendisini. Ama anne başka işte.. Allah bize evlatlarımızla kutlayacağımız anneler günleri nasip etsin..İcim hep buruk anneler günü geliyor acaba o günlerde gelecekmi insallah diyorum ve umutla bekliyorum annecigimde yok yanımda rahmetli oldu cok zor ....hepinizi en ictennnn kucaklıyorummm bu sabır ortak cünki
Sonucta hepimiz anne adaylarıyız hepimizinnnn anneler günü kutlu olsun arkadaşlar
Ben anne olmadığım için değil annem Yanımda olmadığı için burkulurum.Anne olamamak bir eksiklik mi bilmiyorum ama annenin yanında olmaması gerçekten üzücü..
Dilerim oralardan duyar seni gönlünü ferahlatır.. Allah'ım tez vakit gözünün kalbinin nurunu versin sana
Ne desem bilemedim .. Kocamann sarılıyorum sana hep mutlu ol sen..
Geçmiş olsun canım.. Dikkat et çok fena bu alerji.. Daha az dışarı çıksan iyi uyusan belki faydası olur..SON 4 5 GÜNDür tavan yapan alerjimle savaşıyorum geçmedi bir türlü haziran ayında eşimin ünvrts randevusu var o güniçin kendimede randevu alamak için aradım haziranın başında arayın mayıs randevularımız dolu haziranda listesi açılmadı dediler inş alırım randevu kurtulurum şu alerjiden
Canım ben iyiyim.. Sen de iyi ol. Taşınma telaşı vae bendeherkese gunaydiiiin hepinizi cok ozledim umuyotum her sey yolundadir... yogunluk devam bende. sevgiletimi yolluyor ve kocaman sariliyorum hepinizeeee
canım dışarıya çok çıkıyorum malum tüm işler beni bekler uyku ile aram iyidir ama sabah saat 10 da bile gözlerim kapanıyor hani çok grip olursun yorgun kırgın olursun ya öyle bir durum ateş yok sadece kırgın yorgun luk göz kulak burun kaşıntısı (kiii deli ediyor beni) ve bol bol hapşuruk çok fena çokkkGeçmiş olsun canım.. Dikkat et çok fena bu alerji.. Daha az dışarı çıksan iyi uyusan belki faydası olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?