- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.621
ay lav yuuuuuuuuu
harikaaaaaaa canim hadi hayirli olsuuuuunCanım ben iyiyim.. Sen de iyi ol. Taşınma telaşı vae bende
Tayinimiz Dalaman'a çıktı
DİPNOT hla umudum var bir gün olacagıma dair gibi olacak kuzum inşallah dualar hepimizeBU gün beni anlatan tek alıntı galiba
"Anne.."
Hiç duyamayacağım bir sözcük ,
Hiç anlayamacağım bir duygu bu benim için ..
Neden mi ?
Çünkü ;
...
Ben , dokuz ay boyunca giderek büyüyen karnı olmayacak bir kadın ,
Ben , kocasına ; "gözümüz aydın hayatım , artık üç kişi oluyoruz.." diyemeyecek bir eş ,
Ben , minik minik patikleri görüp , çocuğuna yapmaya karar veremeyecek olanım ,
Ben , arkasından gözyaşı döküp , gelinliğine bir damlasını bırakacağı bir kızı olmayanım ,
Ben , oğlunun askerden dönmesini ,
Dönüp de mürüvvetini görmeyi hiç bekleyemeyecek olanım ,
Ben , düşmesin diye arkasından koşturacağı bir çocuğu olamayacak olanım ,
Ben , bana mı babasına mı benzeyecek gibi bir düşünceye hiç dalamayacak olanım ,
Ben , o çok sevdiği ismi kızına veremeyecek olanım ,
Ben , her kadının korktuğu o doğum sancısını
İstediği halde hiç çekemeyecek olanım ,
Ben , geceleri ateşi çıktı diye başında sabahlayacağı bir yavrusu olmayacak olanım ,
Ben , o cicili bicili tokaları kızına hiç takamayacak olanım..
Ben bir kadınım ,
Ben bir eşim ,
Ben bir kadının kızıyım ,
Ben eşimin karısı , ama çocuğunun annesi olamayacak olanım ,
Ben annesi olan ama hiç anne olamayacak olanım ..
Ben dilinden anneyi düşürmeyen
Ama kulağına hiç anne kelimesi değmeyecek olanım ..
Dipnot : Hiç olmayan kızımın , hiç bana benzemeyecek gözlerini merak etmiyor değilim..
aaaaaaaonu Allah bilir ve bu yazi hiiiiic hosuma gitmedi bu ne ya.... Ben hic birimizin uzulmesine dayanamiyoruuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!BU gün beni anlatan tek alıntı galiba
"Anne.."
Neden mi
Ben , kocasına ; "gözümüz aydın hayatım , artık üç kişi oluyoruz.." diyemeyecek bir eş ,
Ben , arkasından gözyaşı döküp , gelinliğine bir damlasını bırakacağı bir kızı olmayanım ,
Ben , bana mı babasına mı benzeyecek gibi bir düşünceye hiç dalamayacak olanım ,
Ben , geceleri ateşi çıktı diye başında sabahlayacağı bir yavrusu olmayacak olanım ,
Ben bir kadınım ,
Ben bir eşim ,
Dipnot : Hiç olmayan kızımın , hiç bana benzemeyecek gözlerini merak etmiyor değilim..
11 yıl oldu ben evleneli hiç bu gün kadar canımı acıtmamıştı annler günü hiç bu gün kadar ağlamadım umutsuz yalnız eksik çaresiz hissetmedim o kadar çok ağladım o kadar çok ağladım ki başım ağrıdan çatlıyor gözlerim şişti neden böyle oldum bilmiyorum ilk kezmi anne anne olmadan anneler günü geçirmiştim ilk kezmi yalnızdım değildim ama böyle oldu böyle hissetim belki abarttım belkide gerçekten artık kendimden umudum kalmadı ama canım çok yandı açık yaram kanadı yıllardı bir savaş içindeyim bu gün bu savaşın bir sonu olmadığını hissetim kısacasıÇOK YORGUNUM ve ÇOK ÜZÜLDÜM bu günaaaaaaaonu Allah bilir ve bu yazi hiiiiic hosuma gitmedi bu ne ya.... Ben hic birimizin uzulmesine dayanamiyoruuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!
BU gün beni anlatan tek alıntı galiba
"Anne.."
Neden mi ?
Çünkü ;
...
Ben bir kadınım ,
Ben bir eşim ,
canimsiiiiin :-( cok farkli degiliz inan goz kapaklarim oyle sis ki cay kompresi yapacagim ki sabah okulda bir suru sey konusulmasin arkamdan diye.... ama vardir be Rabbimin bir bildigi.... ne yapalim... benim ANNEM de BABAM da yok.... aboyle gunlerden zaten nefret ediyorum bu yuzden bir de sizlerin huzunleri beni bitiriyor.. hadi benim icin topla kendini bak bana hala turunmaya calisiyorum ...11 yıl oldu ben evleneli hiç bu gün kadar canımı acıtmamıştı annler günü hiç bu gün kadar ağlamadım umutsuz yalnız eksik çaresiz hissetmedim o kadar çok ağladım o kadar çok ağladım ki başım ağrıdan çatlıyor gözlerim şişti neden böyle oldum bilmiyorum ilk kezmi anne anne olmadan anneler günü geçirmiştim ilk kezmi yalnızdım değildim ama böyle oldu böyle hissetim belki abarttım belkide gerçekten artık kendimden umudum kalmadı ama canım çok yandı açık yaram kanadı yıllardı bir savaş içindeyim bu gün bu savaşın bir sonu olmadığını hissetim kısacasıÇOK YORGUNUM ve ÇOK ÜZÜLDÜM bu gün
bitsin diye saatleri saydigim bir gun bugun....Az önce, bu kadar yoğun olmasa da benzer nitelikte bir yazıyı FB. ta paylaştım. Yazını okuyunca keşke önce buraya gelseymişim dedim. Bu kadar mı isabetli ifade edilir bu ağır duygular? Malesef tek taraflı da değil. Bir de annesini tanıma fırsatı bulamadığı için bugünü es geçebilmeyi dileyenler var. Duyguların tacirlerin elinden kurtulup kişiye özel yaşandığı günler diliyorum, ne diyeyim...
bitsin diye saatleri saydigim bir gun bugun....
Az önce, bu kadar yoğun olmasa da benzer nitelikte bir yazıyı FB. ta paylaştım. Yazını okuyunca keşke önce buraya gelseymişim dedim. Bu kadar mı isabetli ifade edilir bu ağır duygular? Malesef tek taraflı da değil. Bir de annesini tanıma fırsatı bulamadığı için bugünü es geçebilmeyi dileyenler var. Duyguların tacirlerin elinden kurtulup kişiye özel yaşandığı günler diliyorum, ne diyeyim...
canimsiiiiin :-( cok farkli degiliz inan goz kapaklarim oyle sis ki cay kompresi yapacagim ki sabah okulda bir suru sey konusulmasin arkamdan diye.... ama vardir be Rabbimin bir bildigi.... ne yapalim... benim ANNEM de BABAM da yok.... aboyle gunlerden zaten nefret ediyorum bu yuzden bir de sizlerin huzunleri beni bitiriyor.. hadi benim icin topla kendini bak bana hala turunmaya calisiyorum ...
kızlar dün geçti çok şükür dün kötü oldum çünki gece saaat 00.20 gibi ilk anneler gününü ben kutlayacağım diye aramaya başladı yeğenlerim ve bıdıkım cimcimem ve ilker paşamın anneleri bana öyle mesajlar attıılar ki ve abimin oğlu yazdıkalrı beni aldı götürdü yoksa sizleri üzmeyi düşümem istemem
günaydınlar hanımlar hava güneşli gökyüzü pırıl pırıl mas masmavi kuşlar cıvıldıyor hayat her şeye rağmen her şeye inat devam ederken umutsuz olmaya HAYIR!!! anne olmak nasibimizde varsa oluruz yoksa Yaradan'a sığınmaktan ve dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden.
hayat yaşamaya değer anne olursak daha da yaşanılır olur belki ama olmazsak da dünyada olduğumuz için sağlıklı olduğumuz için kazandığımızı huzurla yiyebildiğimiz için şanslı olduğumuzun farkında olmalı ve şükretmeliyiz Allaha
evet anne olmayı çok istiyorum bir evladımın hatta en az dört evladımın olmasını istiyorum hayal ediyorum ama bir şeyin farkına vardım ki hayattaki tek gayem bu değil çalışıp üretmek birilerine yardımcı olabilmek bir insanın yüzünde bile bir tebessüme sebep olabilmek mutlu olmaya yeterde artar bile eşimizle birlikte yuvamızda mutlu huzurlu sağlıklı olduktan sonra gerisinin çok da önemi yok hayatta en azından artık böyle düşünüyorum ve çok mutluyum huzurluyum...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?