- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.641
epey önce başladığım mekik oyasını bitirdim çok güzel oldu resmini eklerim bir ara şimdi yeni bir oyaya başlayacam kadife boncukla işleyecem el işi yapmak iyi stres attırıyor bitirincede tarifi imkansız bir mutluluk veriyor
Aaa o nasıl bir şey hiç duymadım.. Paylaş bizde görelimmm :))
Ben beceremıyorum maleseff solak olduğumdan..
çok güzel oluyor canım işlemesi çok kolay aslında görünüşte zor gibi ama öğrenince çok kolay öğlende eve gidince vaktim olursa paylaşırım resmini
solak olman el işi yapmana engel değil ki canım benim solak arkadaşlarım var çok güzel el işi yapıyolar
Aynen kuzumm..Hahahahhahah Allah biliyor demek kimi erkek kimi kadın yapacagını :))
Ama bende derim başka ülkede yaşasaydım kesin evlenmezdim diye :)
Hahahahhhaahaa..O yaştan sonra bulacağı Türk, gencinden de sıkıcı olur beya. "Evi olsun, arabası olsun, SSK sı olsun, beni genç kız gibi yaşatsın, ben keyif süreyim, adam ölsün..." diyen biri kalır bahtına
Belki bana kızacaksın, seni anlamadığımı düşünüp beni suçlayacaksın ama benim düşüncem hayat sadece anne olmaktan ibaret değil. Ama anlayışına sığınarak yazmak istiyorum çünkü çok acı çekiyorsun ve bu ruh durumundan bir an önce çıkmanı isterim. İnsanı mutlu edebilecek daha bir çok şey var. Bence hiçbir zaman anne olamama ihtimalini bir an önce kabul etmelisin. Ömür geçiyor çünkü... Ölüm döşeğinde şunu şunu yapmadan gidiyorum diye düşünmek bence en acı olanı, heba edilmiş bir ömür bence acı olanı.. Eğer mutlu olmak için bir olayın gerçekleşmesini beklersek hiç mutlu olamayabiliriz maalesef. Umarım çevrende seni seven ve yaralarını iyileştirmeye çalışan insanları farkeder, yeğenlerinle vakit geçirmenin tadına "benim hiç çocuğum olmayacak maalesef" acısını bulaştırmadan, hissederek varırsın. Bir çocukla vakit geçirmek zaten çok güzel.. İlla senin olması gerekmiyor bence.. Bir çocuğun yüzünü güldürmek çok güzel. Dilerim Allah sana bunları yaşamayı, hayata geliş amacını farketmeyi nasip eder canım. Lütfen kendini kötü hissettirecek düşünceleri bir an önce kov zihninden.. Lütfeeeennnnnnnnn...BU gün beni anlatan tek alıntı galiba
"Anne.."
Hiç duyamayacağım bir sözcük ,
Hiç anlayamacağım bir duygu bu benim için ..
Neden mi ?
Çünkü ;
...
Ben , dokuz ay boyunca giderek büyüyen karnı olmayacak bir kadın ,
Ben , kocasına ; "gözümüz aydın hayatım , artık üç kişi oluyoruz.." diyemeyecek bir eş ,
Ben , minik minik patikleri görüp , çocuğuna yapmaya karar veremeyecek olanım ,
Ben , arkasından gözyaşı döküp , gelinliğine bir damlasını bırakacağı bir kızı olmayanım ,
Ben , oğlunun askerden dönmesini ,
Dönüp de mürüvvetini görmeyi hiç bekleyemeyecek olanım ,
Ben , düşmesin diye arkasından koşturacağı bir çocuğu olamayacak olanım ,
Ben , bana mı babasına mı benzeyecek gibi bir düşünceye hiç dalamayacak olanım ,
Ben , o çok sevdiği ismi kızına veremeyecek olanım ,
Ben , her kadının korktuğu o doğum sancısını
İstediği halde hiç çekemeyecek olanım ,
Ben , geceleri ateşi çıktı diye başında sabahlayacağı bir yavrusu olmayacak olanım ,
Ben , o cicili bicili tokaları kızına hiç takamayacak olanım..
Ben bir kadınım ,
Ben bir eşim ,
Ben bir kadının kızıyım ,
Ben eşimin karısı , ama çocuğunun annesi olamayacak olanım ,
Ben annesi olan ama hiç anne olamayacak olanım ..
Ben dilinden anneyi düşürmeyen
Ama kulağına hiç anne kelimesi değmeyecek olanım ..
Dipnot : Hiç olmayan kızımın , hiç bana benzemeyecek gözlerini merak etmiyor değilim..
Günaydın arkadaşlarım yeni haftamız güzelliklerle dolu olsun
Hayat üzülmek için çok kısayken ve yaşamımızdakilerin değerini bilmek varken..
Üzüyoruz kendimizi maalesef. Ben annemi özlerim böyle günlerde.. Şişirilmiş ve kimi nasıl acıttığı önemsenmeden yapılmış tonla reklam..
Ben anneliğin sadece doğurmak olmadığını düşünenlerdenim.. Hayata anne gibi bakan, etrafına anne şefkati veren herkes annedir bence.. Hatta doğurmadan bu duyguyu yaşayan ve etrafına sunanların çok daha büyük Yüreği olduğuna inanıyorum. Hormonlar yükselmeden destek olmak daha büyük marifet. O Yüzden üzülmeyelim kardeşlerim benim.. Annesiz olmak, anne olamamaktan daha zor.. Herşeyde bir hayır var, vakti gelir olur.. Yazılmamıştır olmaz.. Kabullenmek Lazım elimizdekileri.. Ve sevmeksevgiler
ensu nun en son paylaşımına baktım şimdi.. Negatif demiş ama bi kaç gün önceden yapmış.
Belki bir mucizee ile döner Allah'ımm sen nasip et yarabbim..
Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Herkescikler iyidir inşallah.
Anneler günüyle ilgili ben de iki kelam etmek isterim. Benim bir oğlum var 17 yaşında, eşimden ayrıldım o 4 yaşındayken, bir kızım olsun istiyordum ama kısmet değilmiş. Bana onun gerçekleşmesi için malseme de lazım, hala umudumu yitirmedim ama aday da yok :) Dün ben anneme gittim, onun anneler gününü kutladık hep birlikte, oğlum da geldi bizimle ama yaşı gereği aklı havada, anneler günü olduğunun farkında bile değildi. Diğer taraftan evlat verdiğim adam da zaten sorumsuz olduğu için ondan öyle bir kutlama beklemek komik olurdu ki olmadı. Demem o ki ben de aynı sizler gibi buruk bir anneler günü geçirdim, yüreğinde insan sevgisi olan her kadın bir annedir. Evladının olup olmaması hiç önemli değil. Annesini kaybedenler, evladını kaybedenler için de çok zor bir gün. Doğurup bir kenara atana ana mı denir. Ben o duyguyu tattım, sizler hiç kimsenin ruhu duymazken bu yolda ne fedakarlıklar yapıyorsunuz en yakından ben biliyorum. Ve inanıyorum ki yürekleriniz bu kadar çok sevgiyle dolu insanın ellerini boş bırakmayacak rabbim. Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar kısmet etsin inşallah.
Bana da önce malzeme sonra hayırlı bir kız evlat :)
kızlar dün geçti çok şükür dün kötü oldum çünki gece saaat 00.20 gibi ilk anneler gününü ben kutlayacağım diye aramaya başladı yeğenlerim ve bıdıkım cimcimem ve ilker paşamın anneleri bana öyle mesajlar attıılar ki ve abimin oğlu yazdıkalrı beni aldı götürdü yoksa sizleri üzmeyi düşümem istemem
Aaa o nasıl bir şey hiç duymadım.. Paylaş bizde görelimmm :))
Ben beceremıyorum maleseff solak olduğumdan..
hafta sonu rutin kontroller için doktoruma gittim TSH az da olsa düşmüş 4,10 seviyelerinde ilacın dozunu artırdık biraz D vitamini değerim normal seviyeye gelmiş bir iğnede bugün içecem ve daha içmeyecem çok şükür şeker ilacını değişti doktorum yeni ilacada bugün başlayacam inşallah yan etkileri daha az olur yada hiç yan etki yapmaz şifa olur inşallah böyle işte bunlardan başka dişim ağrıyor dolgum yenilenecek ama korkuyorum gitmiyorum doktora dayanabildiğim yere kadar dayanacam
Solak olduğun için değil, sana tarif ederken solak uyarlamadıkları içindir o.
Eşim ve kuzenim de solak. Kuzenim gitar kursuna başvurduğunda sağ elle deneyip yeteneksizsin demişlerdi. Eşim öğretti, solak gitar kullanıyor ve oldukça da iyi çalıyor. Hiç değilse kız arkadaşları sık sık dinlemek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?