- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.661
Çok güzel gelişmelerin var maşallah. Bu hızla yaz bitmeden adım atarsın sen.
Dişini ihmal etme. Hem gereksiz acı çekme, bir an önce kurtul, hem de çürük ilerlediğinde dişini kaybetme riskin var. Daha önce işlem yapıldığı için ağrısı daha hafif seyrediyor. Yanıltmasın seni...
Geçmiş olsun demiş miydim?
Ben de hiç kimse anneler günümü kutlamadı diye bozuldum dün. Tuhaf mıyım ben?
hafta sonu saksılarıma biberlerimide ektim soğanlarım yeşermiş çi,çeklerim yeşermiş nasıl mutlu oldum anlatamam domates fideleri alacam onlarıda ektimmi tamamdır kahvaltıya menemenler benden artık
Bayılıyorum vallaa :)))
Güneşe bakınca gözlerin ışıkta boğulur ya senı düşününce de öyle oluyorum..
sağol canım bende inanıyorumki herşey güzel olacak
sen ne yaptın taşındınmı yerleşme işi ne alemde
Yok arkadaşım, taşınamadık. Boyadan sonra mutfak duvarında su alan bir yer olduğunu farkettik. Eşya varken zor olur, baktıralım dedik, tesisat banyodan geliyormuş. Orası burası derken tüm tesisat kazıldı. Farklı fayanslar kullanılmış renk renk ama uyumsuzdu banyoda. Eşim de komple fayans yaptıralım deyince ortalık karıştı. Banyodaki malzemeler söküldü, fayansları yenilendi. Mutfaktaki fayanlar da aynı şekilde farklı farklıydı, alan da küçük olunca o da çıksın aradan dedik. Arada elektrik tesisatında bir sorun farkettik, olmuşken bütün elektrik tesisatına el atıldı... Kaplama- sıvama işleri bitti. Boyası yapılacak ufak yerler var. Avize- sarkıt vs. aldık onlar takılacak. Prizler yenilenecek, banyo kapısı gelecek. Banyonun vitrifiye- armatür ve duşakabini takılacak. Son rötüşlarla temizlik yapıp hafta içi yavaş yavaş başlayacağız. Allah izin verir, işler planladığımız gibi giderse haftasonu hem taşınma hem yerleşme bitmiş olacak. Olmazsa yerleşme işi uzayacak çünkü bu evin kira süresi 15 inde bitiyor. Yorulduk ama hem çok keyif aldım, hem de çok içimize sindi. Değişecek bazı şeyler var yinede ama onlar zaman içinde olacak. Bir ara fotograflarını çeker gösteririm.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu yaw
hafta sonu saksılarıma biberlerimide ektim soğanlarım yeşermiş çi,çeklerim yeşermiş nasıl mutlu oldum anlatamam domates fideleri alacam onlarıda ektimmi tamamdır kahvaltıya menemenler benden artık
ohhhh maşallahh deyip, dilimi ısırıpp, yanacıklarından öperimm..
Yok arkadaşım, taşınamadık. Boyadan sonra mutfak duvarında su alan bir yer olduğunu farkettik. Eşya varken zor olur, baktıralım dedik, tesisat banyodan geliyormuş. Orası burası derken tüm tesisat kazıldı. Farklı fayanslar kullanılmış renk renk ama uyumsuzdu banyoda. Eşim de komple fayans yaptıralım deyince ortalık karıştı. Banyodaki malzemeler söküldü, fayansları yenilendi. Mutfaktaki fayanlar da aynı şekilde farklı farklıydı, alan da küçük olunca o da çıksın aradan dedik. Arada elektrik tesisatında bir sorun farkettik, olmuşken bütün elektrik tesisatına el atıldı... Kaplama- sıvama işleri bitti. Boyası yapılacak ufak yerler var. Avize- sarkıt vs. aldık onlar takılacak. Prizler yenilenecek, banyo kapısı gelecek. Banyonun vitrifiye- armatür ve duşakabini takılacak. Son rötüşlarla temizlik yapıp hafta içi yavaş yavaş başlayacağız. Allah izin verir, işler planladığımız gibi giderse haftasonu hem taşınma hem yerleşme bitmiş olacak. Olmazsa yerleşme işi uzayacak çünkü bu evin kira süresi 15 inde bitiyor. Yorulduk ama hem çok keyif aldım, hem de çok içimize sindi. Değişecek bazı şeyler var yinede ama onlar zaman içinde olacak. Bir ara fotograflarını çeker gösteririm.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu yaw
Kıııız, canım çekti bak şimdi. Mutfak karışık, sebzeleri de bitirdim taşınırken yük olmasın diye
Bana menemen borçlandın
Oyyyyh işin iş valla ya ben hic gelemiyorum adamı bile kapı dısarı edesim var bu sefer evde tadilata baslayacak hahhh bide sen istediklerini yaptırıyon bizimki yokbu daha iyi diye karışıp durur bende kendi haline bıraktım hafta sonu ben gezdim o yazlık ev sevdasında ben ancak cicekkk ekecemmmm onu bekliyorum dört gözle topraga bi girsem sürünsem tüm elektrigimi versem iyi gelecekHehe
Ama güzel oldu kız. Banyoya mermer desenli, mutfağa kabartma taş desenli fayanslar seçtim. Pek yakıştı. Banyoya uygun bir lavabo -dolap bakıyorum şimdi. Onu da değiştirince güzel olacak. Mutfak dolapları basit kaldı biraz. Onlara da şu yapışkanlı oto kaplamalardan yapacağım ama adama söylersem sinirden patlayacak. İşler uzayınca bunaldı çünkü. Netten alırım, maça gittiği bir gün, o eve gelmeden kaplar, sürpriz yaparım
Yer döşemeyi de çaktırmadan yapabilsem keşke
sana kızmam mümkün değil söylediğin her şey doğru yine söylüyorum 11 yıldır ilk kez böyle hisettim bu kadar kötü oldum ben aslında olmassada(çocuk) olur a kendimi alıştırdım kabul ettim diyorum ama olmuyor sanırım öyle bir şey ki bu bir yaram var NE KANIYOR NE KAPANIYOR ben bununla yaşıyorum yaşamaya çalıyorum ama bazan hiç alakasın bir durum acı veriyor (dünki anneler günü gibi daha öncede anneler günü yaşadım ama bu kadar dokunmamışti) evet sana yürekten katılıyorum bir çocuğun yüzünü güldürümek kadar güzel bir şey yoktur elimden geldiğince güldürmeye çalışıyorum ve yeğenlerim onlar can onlara her sarıldığımda yüreğimde hisediyorum kokusunu sıcaklığını sevgisini ve ben çok zor zamanlar yaşadım eşim ölümün kıyısından tutundu hayata o zamanlar hep kendime şunu söyledim ALLAHIM sağlık ver eşime ve bana sonra evlat ver dedim aslında her şeyin farkındayım amaBelki bana kızacaksın, seni anlamadığımı düşünüp beni suçlayacaksın ama benim düşüncem hayat sadece anne olmaktan ibaret değil. Ama anlayışına sığınarak yazmak istiyorum çünkü çok acı çekiyorsun ve bu ruh durumundan bir an önce çıkmanı isterim. İnsanı mutlu edebilecek daha bir çok şey var. Bence hiçbir zaman anne olamama ihtimalini bir an önce kabul etmelisin. Ömür geçiyor çünkü... Ölüm döşeğinde şunu şunu yapmadan gidiyorum diye düşünmek bence en acı olanı, heba edilmiş bir ömür bence acı olanı.. Eğer mutlu olmak için bir olayın gerçekleşmesini beklersek hiç mutlu olamayabiliriz maalesef. Umarım çevrende seni seven ve yaralarını iyileştirmeye çalışan insanları farkeder, yeğenlerinle vakit geçirmenin tadına "benim hiç çocuğum olmayacak maalesef" acısını bulaştırmadan, hissederek varırsın. Bir çocukla vakit geçirmek zaten çok güzel.. İlla senin olması gerekmiyor bence.. Bir çocuğun yüzünü güldürmek çok güzel. Dilerim Allah sana bunları yaşamayı, hayata geliş amacını farketmeyi nasip eder canım. Lütfen kendini kötü hissettirecek düşünceleri bir an önce kov zihninden.. Lütfeeeennnnnnnnn...
Oyyyyh işin iş valla ya ben hic gelemiyorum adamı bile kapı dısarı edesim var bu sefer evde tadilata baslayacak hahhh bide sen istediklerini yaptırıyon bizimki yokbu daha iyi diye karışıp durur bende kendi haline bıraktım hafta sonu ben gezdim o yazlık ev sevdasında ben ancak cicekkk ekecemmmm onu bekliyorum dört gözle topraga bi girsem sürünsem tüm elektrigimi versem iyi gelecek
ya siz beni seviyormusunuzVallahii şimdi okudum paylaştıklarını çok üzüldüm...
Aslında ne kadar şanslı olduğunu görebilseydin böyle hissetmezdin diye düşünüyorumm...
İçinde bulunduğun anda sahip olduklarınla mutlu olabılmen için büyük duacınım...
Sen anne olamadığın için kendini eksik görürken;
çevrendeki insanlar ne kadar büyük bir yüreğin olduğunu düşünüyor.. Kim koyar yiğenini bu kadar canının içine, kim bekler kardeşinin başında bu denli ve bu kadar yardımcı olur.. Doğurmadan anne olmuşsun sen hemde gönüllerde daha ne istersin be kadınn... 4 harfli kelimeyi demeyi versinler ama sımsıcak bir sarılış yeterde artar...
İnan bana, ben çok inanıyorum yaradanıma elbet olacak.. Ama beklemeyi ve sabretmeyi öğrenmek lazımm..
Senii gerçekten çok seviyorumm canım benimm..
Hahha evet bi gariplik var kuzum bizimkindde var alıncada en gereksiz şey alır gelirBenim CV mde inşaat sektörü de var, onun için çekiliyor kenara.
Bir şey anlatayım gül biraz. Geçen hafta, avm ziyareti yaptık. Ütü masası almam gerek. Bir yerde gördüm. Girdik içeri, züccaciye ağırlıklı bir mağaza. "Ütü masaları büyükmüş, arabaya sığmaz, netten alalım" dedi. Yanımızda bir arkadaş daha vardı, arkaya olmaz. Bagaj küçük zaten almaz. Tamam dedim. Ben çıkmaya çalışıyorum, benimki tencereleri karıştırıyor. Krep tavası var mı?, Döküm tencere var mı? Çay bardakları ne kadar?, Baharatlıktan da alayım bir tane. Bir tane de kesme tahtası... Görevli kız bir bana bir eşime baktı derin derin. "Bir yanlışlık var ama..." der gibi
Ah bacım arkadaşım sen iyi ol istiyooooooz cok bisey istemiyoooooz seni seviyoz be yavrumya siz beni seviyormusunuzdövüyormusunuz belli değil bir kendinize gelin beeee ben bu yazıyı paylaşırken o kadar çok ağladım duygularım karıştı kii öylece DÜMDÜK paylaştımm can DOSTLARIM yol ARKADAŞLARIM şu yazdıklarınızı okurken yine ağlıyorum (gözü sulumu oldum ne ) ben ne yapmış olabilirim ki beni bu kadar DEĞERLENDİREN insanlarla karşı karşıyayım diye iki gündür telefonumda kk kadınlarından mesajlar var sen zaten ANNESİN diye senin YÜREĞİNDEN ÖPERİM senin göz yaşından ÖPERİM diyen kızlar sizi çoookkkkk SEVİYORUMMM HEPİNİZİ sizler şahane insanlarsınız ve beni böyle kıymetli değerli hisetirdiğiniz için çok çok teşekür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?