Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol canım bende inanıyorumki herşey güzel olacak

sen ne yaptın taşındınmı yerleşme işi ne alemde

hafta sonu saksılarıma biberlerimide ektim soğanlarım yeşermiş çi,çeklerim yeşermiş nasıl mutlu oldum anlatamam domates fideleri alacam onlarıda ektimmi tamamdır kahvaltıya menemenler benden artık

Bayılıyorum vallaa :)))
Güneşe bakınca gözlerin ışıkta boğulur ya senı düşününce de öyle oluyorum..

sağol canım bende inanıyorumki herşey güzel olacak

sen ne yaptın taşındınmı yerleşme işi ne alemde

Yok arkadaşım, taşınamadık. Boyadan sonra mutfak duvarında su alan bir yer olduğunu farkettik. Eşya varken zor olur, baktıralım dedik, tesisat banyodan geliyormuş. Orası burası derken tüm tesisat kazıldı. Farklı fayanslar kullanılmış renk renk ama uyumsuzdu banyoda. Eşim de komple fayans yaptıralım deyince ortalık karıştı. Banyodaki malzemeler söküldü, fayansları yenilendi. Mutfaktaki fayanlar da aynı şekilde farklı farklıydı, alan da küçük olunca o da çıksın aradan dedik. Arada elektrik tesisatında bir sorun farkettik, olmuşken bütün elektrik tesisatına el atıldı... Kaplama- sıvama işleri bitti. Boyası yapılacak ufak yerler var. Avize- sarkıt vs. aldık onlar takılacak. Prizler yenilenecek, banyo kapısı gelecek. Banyonun vitrifiye- armatür ve duşakabini takılacak. Son rötüşlarla temizlik yapıp hafta içi yavaş yavaş başlayacağız. Allah izin verir, işler planladığımız gibi giderse haftasonu hem taşınma hem yerleşme bitmiş olacak. Olmazsa yerleşme işi uzayacak çünkü bu evin kira süresi 15 inde bitiyor. Yorulduk ama hem çok keyif aldım, hem de çok içimize sindi. Değişecek bazı şeyler var yinede ama onlar zaman içinde olacak. Bir ara fotograflarını çeker gösteririm.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu yaw

ohhhh maşallahh deyip, dilimi ısırıpp, yanacıklarından öperimm..

hafta sonu saksılarıma biberlerimide ektim soğanlarım yeşermiş çi,çeklerim yeşermiş nasıl mutlu oldum anlatamam domates fideleri alacam onlarıda ektimmi tamamdır kahvaltıya menemenler benden artık

Kıııız, canım çekti bak şimdi. Mutfak karışık, sebzeleri de bitirdim taşınırken yük olmasın diye
Bana menemen borçlandın

ohhhh maşallahh deyip, dilimi ısırıpp, yanacıklarından öperimm..

Hehe
Ama güzel oldu kız. Banyoya mermer desenli, mutfağa kabartma taş desenli fayanslar seçtim. Pek yakıştı. Banyoya uygun bir lavabo -dolap bakıyorum şimdi. Onu da değiştirince güzel olacak. Mutfak dolapları basit kaldı biraz. Onlara da şu yapışkanlı oto kaplamalardan yapacağım ama adama söylersem sinirden patlayacak. İşler uzayınca bunaldı çünkü. Netten alırım, maça gittiği bir gün, o eve gelmeden kaplar, sürpriz yaparım
Yer döşemeyi de çaktırmadan yapabilsem keşke

oooh ne güzel içine sinen bir ev olacak varsın geç olsun sonunda rahat edeceksin ya buna değer resimlerini merakla bekliyorum

Kıııız, canım çekti bak şimdi. Mutfak karışık, sebzeleri de bitirdim taşınırken yük olmasın diye
Bana menemen borçlandın

istediğin menemen olsun canım benim yakın olsaydık keşke hemen yapıverirdim menemen dediğin nedir ki

Oyyyyh işin iş valla ya ben hic gelemiyorum adamı bile kapı dısarı edesim var bu sefer evde tadilata baslayacak hahhh bide sen istediklerini yaptırıyon bizimki yokbu daha iyi diye karışıp durur bende kendi haline bıraktım hafta sonu ben gezdim o yazlık ev sevdasında ben ancak cicekkk ekecemmmm onu bekliyorum dört gözle topraga bi girsem sürünsem tüm elektrigimi versem iyi gelecek

Ac dolaşıyorum bak 3 gün dayanayım dedim menemen olmuyo tı tı acıyin bana ayol

sana kızmam mümkün değil söylediğin her şey doğru yine söylüyorum 11 yıldır ilk kez böyle hisettim bu kadar kötü oldum ben aslında olmassada(çocuk) olur a kendimi alıştırdım kabul ettim diyorum ama olmuyor sanırım öyle bir şey ki bu bir yaram var NE KANIYOR NE KAPANIYOR ben bununla yaşıyorum yaşamaya çalıyorum ama bazan hiç alakasın bir durum acı veriyor (dünki anneler günü gibi daha öncede anneler günü yaşadım ama bu kadar dokunmamışti) evet sana yürekten katılıyorum bir çocuğun yüzünü güldürümek kadar güzel bir şey yoktur elimden geldiğince güldürmeye çalışıyorum ve yeğenlerim onlar can onlara her sarıldığımda yüreğimde hisediyorum kokusunu sıcaklığını sevgisini ve ben çok zor zamanlar yaşadım eşim ölümün kıyısından tutundu hayata o zamanlar hep kendime şunu söyledim ALLAHIM sağlık ver eşime ve bana sonra evlat ver dedim aslında her şeyin farkındayım ama

Hanımlar bir hafta aradan sonra merhabalar,
Geçen hafta Mersin'e gittik. Karayolu ile 2'şerden 4 gün yollarda 2 gün Mersin'de geçti. Gidiş Konya yolu dönüş sahil idi. Gidiş sıkıcı dönüşte Silifkeden sonra dağ yolunu kullandık, Aydıncık'a gelmeden dağda "menekşe mağarasında" mola verdik, işleticisi ilginç bir insandı, mağarada güzel, yolunuz oralara düşerse tavsiye ederim.
Dün akşam yazılanları okumaya çalıştım, anneler günü biraz hüzünlü geçmiş. Bu tür günler kapitalizmin para harcama günleri olduğu için (diğer sevgililer, babalar, kadınlar günü vs. dahil) şahsen pek önemsemiyorum, annelik sadece doğurma da değildir, nasip kısmet, lütfen kendimizi boşuna üzmeyelim, veren de vermeyen de, verip hastalıkla, kötü davranışla vs. sınayan da Yaradan'ımız. Olmuyorsa vardır bir hayır, daha çok üzünülecek durumdan korumadır diye düşünüyorum.
Eua, tayin çıkmış hayırlı olsun, yeni başlangıçların gönlünce olsun.
Zonark, memleketin (Denizli) gerçekten güzel yaşanacak kentlerden biri. Sen de yeni evinde mutlu, huzurlu ol. Bahçenin keyfini bizim için de çıkar.
Sara; TSH'ın düşmesi sevindirici bir gelişme inş devamı da gelir.
Alpcemre; kısmetse Cemre'ye kardeş Güneş kızım gelecek, kızlar çoğalıyor.
Portakal kardeş enerjin ve pozitifliğin her daim artsın.
Ensu ile ilgili inş güzel haberler alırız.
İsmini yazamadığım kardeşler de dahil herkese sevgiler gönderiyoruz, kendinize iyi bakın....

Benim CV mde inşaat sektörü de var, onun için çekiliyor kenara.
Bir şey anlatayım gül biraz. Geçen hafta, avm ziyareti yaptık. Ütü masası almam gerek. Bir yerde gördüm. Girdik içeri, züccaciye ağırlıklı bir mağaza. "Ütü masaları büyükmüş, arabaya sığmaz, netten alalım" dedi. Yanımızda bir arkadaş daha vardı, arkaya olmaz. Bagaj küçük zaten almaz. Tamam dedim. Ben çıkmaya çalışıyorum, benimki tencereleri karıştırıyor. Krep tavası var mı?, Döküm tencere var mı? Çay bardakları ne kadar?, Baharatlıktan da alayım bir tane. Bir tane de kesme tahtası... Görevli kız bir bana bir eşime baktı derin derin. "Bir yanlışlık var ama..." der gibi

ya siz beni seviyormusunuz dövüyormusunuz belli değil bir kendinize gelin beeee ben bu yazıyı paylaşırken o kadar çok ağladım duygularım karıştı kii öylece DÜMDÜK paylaştımm can DOSTLARIM yol ARKADAŞLARIM şu yazdıklarınızı okurken yine ağlıyorum(gözü sulumu oldum ne ) ben ne yapmış olabilirim ki beni bu kadar DEĞERLENDİREN insanlarla karşı karşıyayım diye iki gündür telefonumda kk kadınlarından mesajlar var sen zaten ANNESİN diye senin YÜREĞİNDEN ÖPERİM senin göz yaşından ÖPERİM diyen kızlar sizi çoookkkkk SEVİYORUMMM HEPİNİZİ sizler şahane insanlarsınız ve beni böyle kıymetli değerli hisetirdiğiniz için çok çok teşekür ederimmm

Hahha evet bi gariplik var kuzum bizimkindde var alıncada en gereksiz şey alır gelir
misal cicekmi istedim toptan alır 5 sene idare ederim istemem yani

Ah bacım arkadaşım sen iyi ol istiyooooooz cok bisey istemiyoooooz seni seviyoz be yavrum
bu arad bacaklarım kaşınıyodu alerji sandımdı varistenmiş dar kıyafetlerden mi ayol kilo aldım veremedimmm ondan mı of bide bu cıkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…