Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ay masallah bebisimiz kızmış canim teyzesii öper onuu kızlarda başka bi tatli olur.iyi gez tadını cıkart sonra eve kapanacaksın yavrum hahhh

Hahha evet bi gariplik var kuzum bizimkindde var alıncada en gereksiz şey alır gelir
misal cicekmi istedim toptan alır 5 sene idare ederim istemem yani

Lüzumsuz işler konusunda haklısın valla. Lavabo ve dolabına vereceğimiz parayı züccaciyeye bıraktık, şimdi dolap için beklememiz gerek. Zevklerimiz de farklı bizim. Bir ara da ona takıldı. Bir kıyafeti beğendiysem her rengini alıyordu. Her şeyi beğenmiyormuşum, bulunca değerlendirmek lazımmış. Neyse ki internet var

Sende pıhtılaşma var mıydı?Varis, dar kıyafetten ziyade dolaşım sorunlarında oluyor çünkü. Kalp- damara bir uğra istersen.

Ac dolaşıyorum bak 3 gün dayanayım dedim menemen olmuyo tı tı acıyin bana ayol

kıyamam sende gel menemen yapıp çay demleyelim bahçemden taze soğan dereotu maydanozda toplarız otlu peynir ve bal kaymakda var hep beraber keyif yaparız ohhh mis

teşekkür ederim canım

günaydın hanımlar yağmurlu soğuk bir hava var bahar gelemiyor bir türlü bir gün güneş açsa iki gün yağmur yağıyor ama yağmur berekettir deyip züğürt tesellisi yapıp moral bozmuyoruz

hahahahahah yirimmm seniii sevgi pıtırcığı:))))

Sende pıhtılaşma var mıydı?Varis, dar kıyafetten ziyade dolaşım sorunlarında oluyor çünkü. Kalp- damara bir uğra istersen.
Evet canim ya dar kıyafetten ama ben kendimi bildim bileli bacaklarda ince damar varis var sıkan ayakkabı dar pantalon hersey sorun ben pırtılaşmaya baktırdım anti trombin 3 biraz yüksek kanım sulu dedi aspirin biri kullan der biri kullanma kullanıuordum 3 aydır damarlar ince ama batıyor bacaklarda biraz kalınlasmış damar pantolon corabı iz yapmıştı hem kaşındı hem batma oldu neyse zaten dr gidecegim bide prof deneyeyim bakayım

sara_28 canim sagol kararlı bi diyetteyim kendi iştahımı kescem orucdan önce oruc halleri ama önce seninle hepsini yiyekk hahhhh

hahahahahah yirimmm seniii sevgi pıtırcığı:))))

bende sizi seviyorum kızlarrr

sara_28 canim sagol kararlı bi diyetteyim kendi iştahımı kescem orucdan önce oruc halleri ama önce seninle hepsini yiyekk hahhhh
bende hep diyorum yaaa 3 5 kilo fazlam var diye birazcik dikat edeyim derkennn dün bir baktım kiiii 2 kilo gitmişşşşşşşşşşşşşşşşş seviyorum metobolizmamı

bende hep diyorum yaaa 3 5 kilo fazlam var diye birazcik dikat edeyim derkennn dün bir baktım kiiii 2 kilo gitmişşşşşşşşşşşşşşşşş seviyorum metobolizmamı
İşte sonunda sevinecek bi şey buldun kuzum 3 gün dikkat etsem gidecek biliyorum kaldı 2 gün hahah yok ya yazlık kıyafetler bi bi dar oturuyo ben azimliyim bu sefer hahhhhh midemin guruldaması bana acı der gibi ama yok az ucundan doymadan tadımlik

aslında hayatta sevineceğimiz ne çok şey var ama göz ardı ediyoruz bazan benim ciciler bir benden büyük (kapalı olduğum için ) o yüzden ciclerle ilgili çok sıkıntı yaşamıyorum

Olumsuzluk zeka değildir. Daima egoya aittir. Olumsuz olduğunuzda, içinizde olumsuzluğu arzu eden bir şey var demektir. O şey onu zevkli olarak algılar ya da sizi istediğinize kavuşturacağını düşünür. Aksi takdirde, kim olumsuzluğa saplanıp kalmak, kendini ve başkalarını mutsuz etmek ve vücutta bir hastalık yaratmak ister ki? Dolayısıyla kendinizde bir olumsuzluk hissettiğinizde, o anda içinizde bundan zevk alan ya da faydalı bir amaca hizmet ettiğini düşünen bir şey olduğunu fark edebiliyorsanız, doğrudan egoyu fark ediyorsunuz demektir. Bu olduğunda kimliğiniz egodan farkındalığa geçer. Ego küçülür, farkındalık büyür.
Echart TOLLE
Farkındalığınızın büyüdüğü, çevremizde aslında her daim güzellikler olduğunu algılayabildiğimiz ve egoyu yendiğimiz güzel bir gün olması dileğiyle.. Günaydın güzelleeeerrr!!

Canım dikkatli ol, çok uzun süreler yolculuk yapmak, aynı pozisyonda oturmak bizim için sorun doğurabiliyor.

Ustaya saygılar ve sana sevgilerr canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…