- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.681
Ay masallah bebisimiz kızmış canim teyzesii öper onuu kızlarda başka bi tatli olur.iyi gez tadını cıkart sonra eve kapanacaksın yavrum hahhhHanımlar bir hafta aradan sonra merhabalar,
Geçen hafta Mersin'e gittik. Karayolu ile 2'şerden 4 gün yollarda 2 gün Mersin'de geçti. Gidiş Konya yolu dönüş sahil idi. Gidiş sıkıcı dönüşte Silifkeden sonra dağ yolunu kullandık, Aydıncık'a gelmeden dağda "menekşe mağarasında" mola verdik, işleticisi ilginç bir insandı, mağarada güzel, yolunuz oralara düşerse tavsiye ederim.
Dün akşam yazılanları okumaya çalıştım, anneler günü biraz hüzünlü geçmiş. Bu tür günler kapitalizmin para harcama günleri olduğu için (diğer sevgililer, babalar, kadınlar günü vs. dahil) şahsen pek önemsemiyorum, annelik sadece doğurma da değildir, nasip kısmet, lütfen kendimizi boşuna üzmeyelim, veren de vermeyen de, verip hastalıkla, kötü davranışla vs. sınayan da Yaradan'ımız. Olmuyorsa vardır bir hayır, daha çok üzünülecek durumdan korumadır diye düşünüyorum.
Eua, tayin çıkmış hayırlı olsun, yeni başlangıçların gönlünce olsun.
Zonark, memleketin (Denizli) gerçekten güzel yaşanacak kentlerden biri. Sen de yeni evinde mutlu, huzurlu ol. Bahçenin keyfini bizim için de çıkar.
Sara; TSH'ın düşmesi sevindirici bir gelişme inş devamı da gelir.
Alpcemre; kısmetse Cemre'ye kardeş Güneş kızım gelecek, kızlar çoğalıyor.
Portakal kardeş enerjin ve pozitifliğin her daim artsın.
Ensu ile ilgili inş güzel haberler alırız.
İsmini yazamadığım kardeşler de dahil herkese sevgiler gönderiyoruz, kendinize iyi bakın....
Hahha evet bi gariplik var kuzum bizimkindde var alıncada en gereksiz şey alır gelir
misal cicekmi istedim toptan alır 5 sene idare ederim istemem yani
Ah bacım arkadaşım sen iyi ol istiyooooooz cok bisey istemiyoooooz seni seviyoz be yavrum
bu arad bacaklarım kaşınıyodu alerji sandımdı varistenmiş dar kıyafetlerden mi ayol kilo aldım veremedimmm ondan mı of bide bu cıkti
Ac dolaşıyorum bak 3 gün dayanayım dedim menemen olmuyo tı tı acıyin bana ayol
Hanımlar bir hafta aradan sonra merhabalar,
Geçen hafta Mersin'e gittik. Karayolu ile 2'şerden 4 gün yollarda 2 gün Mersin'de geçti. Gidiş Konya yolu dönüş sahil idi. Gidiş sıkıcı dönüşte Silifkeden sonra dağ yolunu kullandık, Aydıncık'a gelmeden dağda "menekşe mağarasında" mola verdik, işleticisi ilginç bir insandı, mağarada güzel, yolunuz oralara düşerse tavsiye ederim.
Dün akşam yazılanları okumaya çalıştım, anneler günü biraz hüzünlü geçmiş. Bu tür günler kapitalizmin para harcama günleri olduğu için (diğer sevgililer, babalar, kadınlar günü vs. dahil) şahsen pek önemsemiyorum, annelik sadece doğurma da değildir, nasip kısmet, lütfen kendimizi boşuna üzmeyelim, veren de vermeyen de, verip hastalıkla, kötü davranışla vs. sınayan da Yaradan'ımız. Olmuyorsa vardır bir hayır, daha çok üzünülecek durumdan korumadır diye düşünüyorum.
Zonark, memleketin (Denizli) gerçekten güzel yaşanacak kentlerden biri. Sen de yeni evinde mutlu, huzurlu ol. Bahçenin keyfini bizim için de çıkar.
İsmini yazamadığım kardeşler de dahil herkese sevgiler gönderiyoruz, kendinize iyi bakın....
Benim CV mde inşaat sektörü de var, onun için çekiliyor kenara.
Bir şey anlatayım gül biraz. Geçen hafta, avm ziyareti yaptık. Ütü masası almam gerek. Bir yerde gördüm. Girdik içeri, züccaciye ağırlıklı bir mağaza. "Ütü masaları büyükmüş, arabaya sığmaz, netten alalım" dedi. Yanımızda bir arkadaş daha vardı, arkaya olmaz. Bagaj küçük zaten almaz. Tamam dedim. Ben çıkmaya çalışıyorum, benimki tencereleri karıştırıyor. Krep tavası var mı?, Döküm tencere var mı? Çay bardakları ne kadar?, Baharatlıktan da alayım bir tane. Bir tane de kesme tahtası... Görevli kız bir bana bir eşime baktı derin derin. "Bir yanlışlık var ama..." der gibi
ya siz beni seviyormusunuzdövüyormusunuz belli değil bir kendinize gelin beeee ben bu yazıyı paylaşırken o kadar çok ağladım duygularım karıştı kii öylece DÜMDÜK paylaştımm can DOSTLARIM yol ARKADAŞLARIM şu yazdıklarınızı okurken yine ağlıyorum (gözü sulumu oldum ne ) ben ne yapmış olabilirim ki beni bu kadar DEĞERLENDİREN insanlarla karşı karşıyayım diye iki gündür telefonumda kk kadınlarından mesajlar var sen zaten ANNESİN diye senin YÜREĞİNDEN ÖPERİM senin göz yaşından ÖPERİM diyen kızlar sizi çoookkkkk SEVİYORUMMM HEPİNİZİ sizler şahane insanlarsınız ve beni böyle kıymetli değerli hisetirdiğiniz için çok çok teşekür ederimmm
Evet canim ya dar kıyafetten ama ben kendimi bildim bileli bacaklarda ince damar varis var sıkan ayakkabı dar pantalon hersey sorun ben pırtılaşmaya baktırdım anti trombin 3 biraz yüksek kanım sulu dedi aspirin biri kullan der biri kullanma kullanıuordum 3 aydır damarlar ince ama batıyor bacaklarda biraz kalınlasmış damar pantolon corabı iz yapmıştı hem kaşındı hem batma oldu neyse zaten dr gidecegim bide prof deneyeyim bakayımSende pıhtılaşma var mıydı?Varis, dar kıyafetten ziyade dolaşım sorunlarında oluyor çünkü. Kalp- damara bir uğra istersen.
Ah bacım arkadaşım sen iyi ol istiyooooooz cok bisey istemiyoooooz seni seviyoz be yavrum
bu arad bacaklarım kaşınıyodu alerji sandımdı varistenmiş dar kıyafetlerden mi ayol kilo aldım veremedimmm ondan mı of bide bu cıkti
hahahahahah yirimmm seniii sevgi pıtırcığı:))))
bende hep diyorum yaaa 3 5 kilo fazlam var diye birazcik dikat edeyim derkennn dün bir baktım kiiii 2 kilo gitmişşşşşşşşşşşşşşşşş seviyorum metobolizmamısara_28 canim sagol kararlı bi diyetteyim kendi iştahımı kescem orucdan önce oruc halleri ama önce seninle hepsini yiyekk hahhhh
İşte sonunda sevinecek bi şey buldun kuzum 3 gün dikkat etsem gidecek biliyorum kaldı 2 gün hahah yok ya yazlık kıyafetler bi bi dar oturuyo ben azimliyim bu sefer hahhhhh midemin guruldaması bana acı der gibi ama yok az ucundan doymadan tadımlikbende hep diyorum yaaa 3 5 kilo fazlam var diye birazcik dikat edeyim derkennn dün bir baktım kiiii 2 kilo gitmişşşşşşşşşşşşşşşşş seviyorum metobolizmamı
aslında hayatta sevineceğimiz ne çok şey var ama göz ardı ediyoruz bazan benim ciciler bir benden büyük (kapalı olduğum için ) o yüzden ciclerle ilgili çok sıkıntı yaşamıyorumİşte sonunda sevinecek bi şey buldun kuzum 3 gün dikkat etsem gidecek biliyorum kaldı 2 gün hahah yok ya yazlık kıyafetler bi bi dar oturuyo ben azimliyim bu sefer hahhhhh midemin guruldaması bana acı der gibi ama yok az ucundan doymadan tadımlik
günaydınGünaydın
Hanımlar bir hafta aradan sonra merhabalar,
İsmini yazamadığım kardeşler de dahil herkese sevgiler gönderiyoruz,
Olumsuzluk zeka değildir. Daima egoya aittir. Olumsuz olduğunuzda, içinizde olumsuzluğu arzu eden bir şey var demektir. O şey onu zevkli olarak algılar ya da sizi istediğinize kavuşturacağını düşünür. Aksi takdirde, kim olumsuzluğa saplanıp kalmak, kendini ve başkalarını mutsuz etmek ve vücutta bir hastalık yaratmak ister ki? Dolayısıyla kendinizde bir olumsuzluk hissettiğinizde, o anda içinizde bundan zevk alan ya da faydalı bir amaca hizmet ettiğini düşünen bir şey olduğunu fark edebiliyorsanız, doğrudan egoyu fark ediyorsunuz demektir. Bu olduğunda kimliğiniz egodan farkındalığa geçer. Ego küçülür, farkındalık büyür.
Echart TOLLE
Farkındalığınızın büyüdüğü, çevremizde aslında her daim güzellikler olduğunu algılayabildiğimiz ve egoyu yendiğimiz güzel bir gün olması dileğiyle.. Günaydın güzelleeeerrr!!
Canım naber ya yorma kendini bu aralar taaam mıGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?