- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.701
Canım iyi olmaya çalışıyorum.. Taşınma gerginliği ve bir Sürü gerginlik Arasında:)Canım naber ya yorma kendini bu aralar taaam mı
Canım arkadaşım benim.. :)günaydın
Hayırlısı olsun kuzum insallah yeni yer yeni umutlar mucizeler seni bulsun canımCanım iyi olmaya çalışıyorum.. Taşınma gerginliği ve bir Sürü gerginlik Arasında:)
Benim tedavi dün iptal oldu gelişme göstermemiş rahim kalınlığım
Iyi oldu bu telaşede.. Artık Ağustos gibi tekrar düşüneceğim..
Evet canim ya dar kıyafetten ama ben kendimi bildim bileli bacaklarda ince damar varis var sıkan ayakkabı dar pantalon hersey sorun ben pırtılaşmaya baktırdım anti trombin 3 biraz yüksek kanım sulu dedi aspirin biri kullan der biri kullanma kullanıuordum 3 aydır damarlar ince ama batıyor bacaklarda biraz kalınlasmış damar pantolon corabı iz yapmıştı hem kaşındı hem batma oldu neyse zaten dr gidecegim bide prof deneyeyim bakayım
Olumsuzluk zeka değildir. Daima egoya aittir. Olumsuz olduğunuzda, içinizde olumsuzluğu arzu eden bir şey var demektir. O şey onu zevkli olarak algılar ya da sizi istediğinize kavuşturacağını düşünür. Aksi takdirde, kim olumsuzluğa saplanıp kalmak, kendini ve başkalarını mutsuz etmek ve vücutta bir hastalık yaratmak ister ki? Dolayısıyla kendinizde bir olumsuzluk hissettiğinizde, o anda içinizde bundan zevk alan ya da faydalı bir amaca hizmet ettiğini düşünen bir şey olduğunu fark edebiliyorsanız, doğrudan egoyu fark ediyorsunuz demektir. Bu olduğunda kimliğiniz egodan farkındalığa geçer. Ego küçülür, farkındalık büyür.
Echart TOLLE
Farkındalığınızın büyüdüğü, çevremizde aslında her daim güzellikler olduğunu algılayabildiğimiz ve egoyu yendiğimiz güzel bir gün olması dileğiyle.. Günaydın güzelleeeerrr!!
Canım iyi olmaya çalışıyorum.. Taşınma gerginliği ve bir Sürü gerginlik Arasında:)
Evet canım aynen aspirin içmiyecegim zaten ben kabızlık falanda çekiyorum ya arada, dolaşım bozukluk ondan dr gittim cok varis icin lazer tedavisi vaktim olmadı iste cok kilo alıp vermekte damara, iyi gelmiyor kilomu dengede tutmam lazım ve rahat kıyafet giymeliyim .limonu seviyorum ama bildigim icin az kullanıyorum daha cok nar ekşisi tatlıyla aram iyi ya hahhh iştah gitsin diye salata nar ekşisi hergün kanım gercektende hemen durmaz pırtılaşma sorunu hamile kalsam yinede igne vereceklermiş ulu manitom canım sagol ev işi derken sende dikkat et erkek milleti hazırı sever hep kolaya kac tedaviden sonra hamile kalabilirsin öyle kolunu uzatma heryere dikkat et kendine şekerim balımKanın suluysa aspirin daha da sulandıracaktır. Ekşi çok tüketmemeye çalış. Günün büyük kısmında oturuyorsan ayaklarının altına yükseltecek bir şeyler koy. Bir süre dar, topuklu ayakkabıdan uzak dur. Dar kıyafet ve dolaşım bozuklukları, yumurtalıkları da olumsuz etkiliyor. Hem yapışıklıklara neden olması, hem de iç organların rahat çalışamaması açısından zararlı. Ayrıca olası bir gebelikte bebeğin beslenmesi de etkileniyor. Mevcut bir sorun varken biraz dikkat istiyor yani. Umarım benim karamsarlığımla sınırlı kalır sıkıntın. Allah şifa versin...
Merhabaaaaaaaa
Vallahii evlat nankördür gerçekten.. Hiç bir zaman anne gibi sevemezz... Biz de annemizin bizi sevdiği kadar onu sevemeyiz..
Hele erkekler pek zor oluyor.. Benim abim 1 seneyi aşkındır annemle görüşmüyor hem de sebepsiz.. Anne olmayan karısının sosyal mecralarda anneler gününü kutlarken 2.kez annesinin ne anneler gününü, kandilini, bayramını, doğum gününü vs kutlamadı.. Böyle günler hep birilerine bi şekilde acı veriyor aslında..
Dilerimm mutlu olacağın bir eş bulursun kafa dengi.. Gezip tozabileceğiniz bir hayatınız olur..
E birde olursa lokum gibi bir kızınız:))
Canım iyi olmaya çalışıyorum.. Taşınma gerginliği ve bir Sürü gerginlik Arasında:)
"Karartmayım içimi, aklınızı başınıza devşirin" demek için çok fazla kelime kullanmış bence
"Karartmayım içimi, aklınızı başınıza devşirin" demek için çok fazla kelime kullanmış bence
canım ne zamandır sesin çıkmadı,merak ettim herşey yolundamı?Sakin olmalisin stres cok etkiliyo elimizdenn geleni yapicaz taktir allahin ..yalniz degilsin bak bizlerde variz istiyoruz ugrasiyoruz..
ben de şeker ilacını yarım ünite kullanıyorum diaformin ve sonuçlar şahane tatlım çok sevindiiiimhafta sonu rutin kontroller için doktoruma gittim TSH az da olsa düşmüş 4,10 seviyelerinde ilacın dozunu artırdık biraz D vitamini değerim normal seviyeye gelmiş bir iğnede bugün içecem ve daha içmeyecem çok şükür şeker ilacını değişti doktorum yeni ilacada bugün başlayacam inşallah yan etkileri daha az olur yada hiç yan etki yapmaz şifa olur inşallah böyle işte bunlardan başka dişim ağrıyor dolgum yenilenecek ama korkuyorum gitmiyorum doktora dayanabildiğim yere kadar dayanacam
şahaneeeee benim de ısparta gülleri açtı petunyalarım sardunyalarım ayyyy bir sürü başka çiçek yuppi yuppiiiiiiiiihafta sonu saksılarıma biberlerimide ektim soğanlarım yeşermiş çi,çeklerim yeşermiş nasıl mutlu oldum anlatamam domates fideleri alacam onlarıda ektimmi tamamdır kahvaltıya menemenler benden artık
ben de şeker ilacını yarım ünite kullanıyorum diaformin ve sonuçlar şahane tatlım çok sevindiiiim
şahaneeeee benim de ısparta gülleri açtı petunyalarım sardunyalarım ayyyy bir sürü başka çiçek yuppi yuppiiiiiiiii
biz de biz de seviyooooooooooooya siz beni seviyormusunuzdövüyormusunuz belli değil bir kendinize gelin beeee ben bu yazıyı paylaşırken o kadar çok ağladım duygularım karıştı kii öylece DÜMDÜK paylaştımm can DOSTLARIM yol ARKADAŞLARIM şu yazdıklarınızı okurken yine ağlıyorum (gözü sulumu oldum ne ) ben ne yapmış olabilirim ki beni bu kadar DEĞERLENDİREN insanlarla karşı karşıyayım diye iki gündür telefonumda kk kadınlarından mesajlar var sen zaten ANNESİN diye senin YÜREĞİNDEN ÖPERİM senin göz yaşından ÖPERİM diyen kızlar sizi çoookkkkk SEVİYORUMMM HEPİNİZİ sizler şahane insanlarsınız ve beni böyle kıymetli değerli hisetirdiğiniz için çok çok teşekür ederimmm
harikadır ama yarım yeterli canım inan tam doz çok yorucu olabiliyor böbreklerde...bende bu ilaca başladım doktorum eğer yan etki yaparsa yarıma düşür dedi bakalım nolacak
ne güzel çok severim çiçekleri onlar açtıkça ben daha bi mutlu oluyorum
ah kuzum kılcallar bende de sorun ve onlarda hiiiiiç hoşlanmıyorum kullandığım hormon ilaçları ile de tetiklediler ince ince moooor mor pufffffff... lazer bakacağım bi hara da haala bakacağım hala... tembel ben.Evet canim ya dar kıyafetten ama ben kendimi bildim bileli bacaklarda ince damar varis var sıkan ayakkabı dar pantalon hersey sorun ben pırtılaşmaya baktırdım anti trombin 3 biraz yüksek kanım sulu dedi aspirin biri kullan der biri kullanma kullanıuordum 3 aydır damarlar ince ama batıyor bacaklarda biraz kalınlasmış damar pantolon corabı iz yapmıştı hem kaşındı hem batma oldu neyse zaten dr gidecegim bide prof deneyeyim bakayım
tatlımmmmmm günümüz aydın olaaaaGünaydın
harikadır ama yarım yeterli canım inan tam doz çok yorucu olabiliyor böbreklerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?