Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım naber ya yorma kendini bu aralar taaam mı
Canım iyi olmaya çalışıyorum.. Taşınma gerginliği ve bir Sürü gerginlik Arasında:)
Benim tedavi dün iptal oldu gelişme göstermemiş rahim kalınlığım
Iyi oldu bu telaşede.. Artık Ağustos gibi tekrar düşüneceğim..

Hayırlısı olsun kuzum insallah yeni yer yeni umutlar mucizeler seni bulsun canım

Kanın suluysa aspirin daha da sulandıracaktır. Ekşi çok tüketmemeye çalış. Günün büyük kısmında oturuyorsan ayaklarının altına yükseltecek bir şeyler koy. Bir süre dar, topuklu ayakkabıdan uzak dur. Dar kıyafet ve dolaşım bozuklukları, yumurtalıkları da olumsuz etkiliyor. Hem yapışıklıklara neden olması, hem de iç organların rahat çalışamaması açısından zararlı. Ayrıca olası bir gebelikte bebeğin beslenmesi de etkileniyor. Mevcut bir sorun varken biraz dikkat istiyor yani. Umarım benim karamsarlığımla sınırlı kalır sıkıntın. Allah şifa versin...

"Karartmayım içimi, aklınızı başınıza devşirin" demek için çok fazla kelime kullanmış bence

Her şerde vardır bir hayır. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. Her şey olacağına varır...
Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü gibiyim, kahretmesin

Evet canım aynen aspirin içmiyecegim zaten ben kabızlık falanda çekiyorum ya arada, dolaşım bozukluk ondan dr gittim cok varis icin lazer tedavisi vaktim olmadı iste cok kilo alıp vermekte damara, iyi gelmiyor kilomu dengede tutmam lazım ve rahat kıyafet giymeliyim .limonu seviyorum ama bildigim icin az kullanıyorum daha cok nar ekşisi tatlıyla aram iyi ya hahhh iştah gitsin diye salata nar ekşisi hergün kanım gercektende hemen durmaz pırtılaşma sorunu hamile kalsam yinede igne vereceklermiş ulu manitom canım sagol ev işi derken sende dikkat et erkek milleti hazırı sever hep kolaya kac tedaviden sonra hamile kalabilirsin öyle kolunu uzatma heryere dikkat et kendine şekerim balım

Amiiiiin canım, çok sağol, inşallahhh :)
Allahım herkesin gönlündekileri hayırlısıyla versin.

dedim var bu kız da bişi ama anlatmak isterse anlatsın deşmeyeyim ki yazmışsın..
Dur bakalım belki bu bir işarettir gittin yerler sana getirir bebeğini:))
Hayırlısıyla yerleş inşallah miss evine bize de güzel fotograflar gönder.

"Karartmayım içimi, aklınızı başınıza devşirin" demek için çok fazla kelime kullanmış bence

hahahahha çok güldümm bakk :))

hayırlısı olsun canım bundada vardır bir hayır inşallah bebeğin sürpriz yapıp gelir sana

ben de şeker ilacını yarım ünite kullanıyorum diaformin ve sonuçlar şahane tatlım çok sevindiiiim

hafta sonu saksılarıma biberlerimide ektim soğanlarım yeşermiş çi,çeklerim yeşermiş nasıl mutlu oldum anlatamam domates fideleri alacam onlarıda ektimmi tamamdır kahvaltıya menemenler benden artık
şahaneeeee benim de ısparta gülleri açtı petunyalarım sardunyalarım ayyyy bir sürü başka çiçek yuppi yuppiiiiiiiii

ben de şeker ilacını yarım ünite kullanıyorum diaformin ve sonuçlar şahane tatlım çok sevindiiiim

bende bu ilaca başladım doktorum eğer yan etki yaparsa yarıma düşür dedi bakalım nolacak

şahaneeeee benim de ısparta gülleri açtı petunyalarım sardunyalarım ayyyy bir sürü başka çiçek yuppi yuppiiiiiiiii

ne güzel çok severim çiçekleri onlar açtıkça ben daha bi mutlu oluyorum

biz de biz de seviyoooooooooooo

bende bu ilaca başladım doktorum eğer yan etki yaparsa yarıma düşür dedi bakalım nolacak

ne güzel çok severim çiçekleri onlar açtıkça ben daha bi mutlu oluyorum
harikadır ama yarım yeterli canım inan tam doz çok yorucu olabiliyor böbreklerde...

ah kuzum kılcallar bende de sorun ve onlarda hiiiiiç hoşlanmıyorum kullandığım hormon ilaçları ile de tetiklediler ince ince moooor mor pufffffff... lazer bakacağım bi hara da haala bakacağım hala... tembel ben.

[QUOTEs, post: 40927324, member: 300793"]ah kuzum kılcallar bende de sorun ve onlarda hiiiiiç hoşlanmıyorum kullandığım hormon ilaçları ile de tetiklediler ince ince moooor mor pufffffff... lazer bakacağım bi hara da haala bakacağım hala... tembel ben.[/QUOTE]
Lazer tedavimi ya korktum kactim ben lazeri kıl almadaa iyi tavsiye ederim hahhhh hangisini kast ettin anlamadımda, lazer seyansını tam yapmazsan killardan kurtulamazsin bi de en azından agda gibi canim acımiyorda uzunnn bi iş benim gibi eli kolu tutulana .hahhh tembellikten evettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…