Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lazer tedavimi ya korktum kactim ben lazeri kıl almadaa iyi tavsiye ederim hahhhh hangisini kast ettin anlamadımda, lazer seyansını tam yapmazsan killardan kurtulamazsin bi de en azından agda gibi canim acımiyorda uzunnn bi iş benim gibi eli kolu tutulana .hahhh tembellikten evettt[/QUOTE]

Onun bahsettiği lazer varis tedavisi için sanırım. Kuaförün canını yakıyorsa pudra kullanıyor mu diye soracağım. Bazıları es geçse de pudra acıyı epey azaltıyor. Yine de acıtıyorsa eli yavaştır. Ve aslında bu tip acılardan rahatsız olmak, duygusal olarak hassas olmakla ilgiliymiş.
Amaaan, lüzumsuz bilgiler işte. Ben de atladım mevzuya. Sazan mıyım? Hem de aynalı

Lazer tedavimi ya korktum kactim ben lazeri kıl almadaa iyi tavsiye ederim hahhhh hangisini kast ettin anlamadımda, lazer seyansını tam yapmazsan killardan kurtulamazsin bi de en azından agda gibi canim acımiyorda uzunnn bi iş benim gibi eli kolu tutulana .hahhh tembellikten evettt[/QUOTE]
tatlimm ben kilcal damarlardan bahsettin digeri coktaaaan halledildi ;-)

Onun bahsettiği lazer varis tedavisi için sanırım. Kuaförün canını yakıyorsa pudra kullanıyor mu diye soracağım. Bazıları es geçse de pudra acıyı epey azaltıyor. Yine de acıtıyorsa eli yavaştır. Ve aslında bu tip acılardan rahatsız olmak, duygusal olarak hassas olmakla ilgiliymiş.
Amaaan, lüzumsuz bilgiler işte. Ben de atladım mevzuya. Sazan mıyım? Hem de aynalı [/QUOTE]
gene cok datlusunnnn

günaydın kızlar mayıs ayıda kendini hala ocak ayı zannediyor resmen soğuktan donuyoruz Allah sonumuzu hayretsin

2220 Offfffff... Yazdım, smiley eklemedi, zorla ekledim, mesajımı sildi. Sinir oldum ya, bi diyeceğimi diyemedim. Normale döndün artık sen, çok şükür.. Sabah sabah beni güldürdün ya Allah da senin yüzünü daima güldürsün.

Hahahaahhaaa... Alemsin yaaa.. Yok yok, normale döndün

Benim normale dönmem için inşaat doğurmam gerekiyormuş kız

gunaydin arkadaslar uzun suredir gelemedim. hizlica okumaya calistim, kizima arkadaslar geliyormus harika!!

gectigimiz hafta sonu resmen kaynana oldum. ikizlerin tekinin dugununu yaptik cok guzel gecti ama fena yorucu gecti.
3 hafta sonra da digerinin dugunu var. birde onu atlatsaydim hayirlisiyla.
hepinize kocaman sevgilerimi yolluyorum.

Herkeşlere günaydın... Dün bebişimin detaylı organ taraması vardı. Çook şükür herşey normal çıktı, ölçülerimiz haftasıyla uyumlu, organların gelişimi gayet iyi, "bebek gayet iyi görünüyor" dedi doktorum. Etapları birer birer tamamlayıp gidiyoruz, hamd olsun. Bundan sonra glikoz yükleme testi var ve sonrasında artık gün sayacağız. Gerçekten heyecanlı, kıpır kıpır, sevgi dolu ama bir o kadar da stresli bir süreç oldu, oluyor, olacak. Allah dileyen herkese bunu yaşamayı nasip eder inşallah.

ELLERİNE SAĞLIK hamarat hatun

sağol canım benim

Ne becerikli kadınsın sen öyle yaa.. Ellerine kollarına sağlık canım, harika olmuş.

sağol tatlım seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı

düğününüz hayırlı olsun canım Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin

maşallahın var canım süpersin

bişeyi merak ettim senin kendi çocuklarının düğünümü yoksa eşinin çocuklarımı

benim kendi cocuklarimin canm..esim bekardi tatlim biz evlendigimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…