- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.721
Lazer tedavimi ya korktum kactim ben lazeri kıl almadaa iyi tavsiye ederim hahhhh hangisini kast ettin anlamadımda, lazer seyansını tam yapmazsan killardan kurtulamazsin bi de en azından agda gibi canim acımiyorda uzunnn bi iş benim gibi eli kolu tutulana .hahhh tembellikten evettt[/QUOTE][QUOTEs, post: 40927324, member: 300793"]ah kuzum kılcallar bende de sorun ve onlarda hiiiiiç hoşlanmıyorum kullandığım hormon ilaçları ile de tetiklediler ince ince moooor mor pufffffff... lazer bakacağım bi hara da haala bakacağım hala... tembel ben.
evet evet sabah kahvaltinin son lokmasinda ve aksam da aksam yemeginin son lokmasinda yarim yarim yeterli oldu inan kicanım sende sabah akşammı içiyosun bana öyle önerdi ama ben günde bir tane içiyorum
Lazer tedavimi ya korktum kactim ben lazeri kıl almadaa iyi tavsiye ederim hahhhh hangisini kast ettin anlamadımda, lazer seyansını tam yapmazsan killardan kurtulamazsin bi de en azından agda gibi canim acımiyorda uzunnn bi iş benim gibi eli kolu tutulana .hahhh tembellikten evettt[/QUOTE][QUOTEs, post: 40927324, member: 300793"]ah kuzum kılcallar bende de sorun ve onlarda hiiiiiç hoşlanmıyorum kullandığım hormon ilaçları ile de tetiklediler ince ince moooor mor pufffffff... lazer bakacağım bi hara da haala bakacağım hala... tembel ben.
Lazer tedavimi ya korktum kactim ben lazeri kıl almadaa iyi tavsiye ederim hahhhh hangisini kast ettin anlamadımda, lazer seyansını tam yapmazsan killardan kurtulamazsin bi de en azından agda gibi canim acımiyorda uzunnn bi iş benim gibi eli kolu tutulana .hahhh tembellikten evettt
ELLERİNE SAĞLIK hamarat hatunEki Görüntüle 1525817 Eki Görüntüle 1525818 veeee işte mekik oyam
Hahahaahhaaa... Alemsin yaaa.."Karartmayım içimi, aklınızı başınıza devşirin" demek için çok fazla kelime kullanmış bence
Ne becerikli kadınsın sen öyle yaa.. Ellerine kollarına sağlık canım, harika olmuş.Eki Görüntüle 1525817 Eki Görüntüle 1525818 veeee işte mekik oyam
Hahahaahhaaa... Alemsin yaaa..Yok yok, normale döndün
2220 Offfffff... Yazdım, smiley eklemedi, zorla ekledim, mesajımı sildi. Sinir oldum ya, bi diyeceğimi diyemedim. Normale döndün artık sen, çok şükür.. Sabah sabah beni güldürdün ya Allah da senin yüzünü daima güldürsün.
Deli yaaaa...Benim normale dönmem için inşaat doğurmam gerekiyormuş kız
Ne kaynanası??
Ne kaynanası??Ayol bundan olsa olsa gelin olur!! Şoktayım. Maşşaaallaaaahhhhh!!!
ELLERİNE SAĞLIK hamarat hatun
Ne becerikli kadınsın sen öyle yaa.. Ellerine kollarına sağlık canım, harika olmuş.
Herkeşlere günaydın... Dün bebişimin detaylı organ taraması vardı. Çook şükür herşey normal çıktı, ölçülerimiz haftasıyla uyumlu, organların gelişimi gayet iyi, "bebek gayet iyi görünüyor" dedi doktorum.Etapları birer birer tamamlayıp gidiyoruz, hamd olsun. Bundan sonra glikoz yükleme testi var ve sonrasında artık gün sayacağız. Gerçekten heyecanlı, kıpır kıpır, sevgi dolu ama bir o kadar da stresli bir süreç oldu, oluyor, olacak. Allah dileyen herkese bunu yaşamayı nasip eder inşallah.
sağol canım benim
sağol tatlım seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı
düğününüz hayırlı olsun canım Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin
maşallahın var canım süpersin
bişeyi merak ettim senin kendi çocuklarının düğünümü yoksa eşinin çocuklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?