- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.741
Merhaba, Güneş'te teyzelerini öpüp E-D vitamini gönderiyor. Anne-baba gezgin ayrıca baba "Yörük", zaman ne gösterir bilmem de, eve kapanmayı düşünmüyorum. 2000'lerin başında Nemrut dağına çıkmıştım, turist bir kadının karnı burnunda diğerinin de bebişi küçük babanın sırtında idi, onları tebrik etmiştim. Sağlıklı gelsin de gezilere devam inş. Varislerin için geçmiş olsun, başta tedbirini almaz isen sonraları daha çok rahatsız olursun, şifalar seninle olsun.Ay masallah bebisimiz kızmış canim teyzesii öper onuu kızlarda başka bi tatli olur.iyi gez tadını cıkart sonra eve kapanacaksın yavrum hahhh
2-3 saatte bir mola verdik teyzesi, gördüğümüz her güzel yerde de durduk. Antalya'ya da iyice yaz gelmiş, nemi çok hissediliyordu, yol çalışmaları da kısa sürede biter inş.Canım dikkatli ol, çok uzun süreler yolculuk yapmak, aynı pozisyonda oturmak bizim için sorun doğurabiliyor.
Her işte bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar, Ağustosa kadar organiğin yeşerir inş. Bence vitaminlere, incir, zeytin ve yağı, nar ekşisine devam edersen, İst. stresinden uzak doğal ortamda senin ki "ben geliyorum anne" diyebilir. Mekan değiştirmede kolaylıklar dilerim.Canım iyi olmaya çalışıyorum.. Taşınma gerginliği ve bir Sürü gerginlik Arasında:)
Benim tedavi dün iptal oldu gelişme göstermemiş rahim kalınlığım
Iyi oldu bu telaşede.. Artık Ağustos gibi tekrar düşüneceğim..
İmrendimmmm, keyfini sür arkadaşım, çayını içerken benim yerime de çiçeklerine bakıp sohbet ediverir misin?şahaneeeee benim de ısparta gülleri açtı petunyalarım sardunyalarım ayyyy bir sürü başka çiçek yuppi yuppiiiiiiiii
Maharet başka, ellerine sağlık, yalnız bu işlemeler gözlerini yormuyor mu?Eki Görüntüle 1525817 Eki Görüntüle 1525818 veeee işte mekik oyam
benim kendi cocuklarimin canm..esim bekardi tatlim biz evlendigimizde.
Herkeşlere günaydın... Dün bebişimin detaylı organ taraması vardı. Çook şükür herşey normal çıktı, ölçülerimiz haftasıyla uyumlu, organların gelişimi gayet iyi, "bebek gayet iyi görünüyor" dedi doktorum.Etapları birer birer tamamlayıp gidiyoruz, hamd olsun. Bundan sonra glikoz yükleme testi var ve sonrasında artık gün sayacağız. Gerçekten heyecanlı, kıpır kıpır, sevgi dolu ama bir o kadar da stresli bir süreç oldu, oluyor, olacak. Allah dileyen herkese bunu yaşamayı nasip eder inşallah.
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun, maşallah maşallah, gelinler seni kıskanmıyor mu? Bebişinin de düğününü görürsün inş. Gençlere mutluluk diliyorum.gunaydin arkadaslar uzun suredir gelemedim. hizlica okumaya calistim, kizima arkadaslar geliyormus harika!!gectigimiz hafta sonu resmen kaynana oldum. ikizlerin tekinin dugununu yaptik cok guzel gecti ama fena yorucu gecti.3 hafta sonra da digerinin dugunu var. birde onu atlatsaydim hayirlisiyla.
hepinize kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Çok sevindimmm, kalan sürecin de, huzurlu, sağlıklı mutlu geçip, Cemre bu kez kucağına düşüversin inş.Herkeşlere günaydın... Dün bebişimin detaylı organ taraması vardı. Çook şükür herşey normal çıktı, ölçülerimiz haftasıyla uyumlu, organların gelişimi gayet iyi, "bebek gayet iyi görünüyor" dedi doktorum.Etapları birer birer tamamlayıp gidiyoruz, hamd olsun. Bundan sonra glikoz yükleme testi var ve sonrasında artık gün sayacağız. Gerçekten heyecanlı, kıpır kıpır, sevgi dolu ama bir o kadar da stresli bir süreç oldu, oluyor, olacak. Allah dileyen herkese bunu yaşamayı nasip eder inşallah.
Deli yaaaa...Gözümden yaşlar geldi ya sabah sabah.. Kendi evini hallet bii taşınma olayları bitsin, bareti tak, inşaatlara yollan canım o zaman..
Hatunun dibisinn vallahiii:))
Maşallahlar olsun sanaa:)) Evlatlarına da hayırlı uğurlu olsun mürvetleri
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun, maşallah maşallah, gelinler seni kıskanmıyor mu? Bebişinin de düğününü görürsün inş. Gençlere mutluluk diliyorum.
Çok sevindimmm, kalan sürecin de, huzurlu, sağlıklı mutlu geçip, Cemre bu kez kucağına düşüversin inş.
Hahhahahah huhuuuuu özlenen kişiii moda gelmişşş :))Mesuliyet sahibi, mantıklı ve gelişmeye açık ustalar lazım bana. Ondan da bulmak zor. Yoksa epeydir hevesim var. Bir de cafe işletmeciliği. Kursağımda kaldı. İki ayda hazırlayıp açtığım cafeyi, tam kıvama gelmeye başlamışken bıraktım. Neymiş koca bulmuşum
Ortam müsait olsa daha atak olacağım aslında. Eşimle tavla, masa tenisi oynamamıza bile alışamadı insanlar. Tuhaf...
Ay çenem düşüyor yine. Hadi hayırlısı
Öyle ama canım gerçekten, evlenme çağında çocuğu olan bir kadın gibi değilsin kesinlikle.. Taş gibisin maşşallaaahhh.. Tü tü tü... Gerine gerine, salına salına gezinseydin şöyle bir salonda, arzı-ı endam eyleyip düşman çatlatsaydın.salonda da cok kisi soke oldu zaten
tesekkur ederim tatlim.
Öyle ama canım gerçekten, evlenme çağında çocuğu olan bir kadın gibi değilsin kesinlikle.. Taş gibisin maşşallaaahhh.. Tü tü tü... Gerine gerine, salına salına gezinseydin şöyle bir salonda, arzı-ı endam eyleyip düşman çatlatsaydın.
Ben nine gibi kaynana olurum sanırım. Kızımın düğününü görebilirsem tabii..41'inde doğurunca.. İster istemez insanın aklından geçiyor bunlar..
tesekkurler tatlim. yok kuzum kiskanmiyorlar aksine gururlaniyorlar..gelin hanimlarda zaten pek guzeller.
ex-imin karisi kiskaniyor deli kadin
Kıskanmaz mı yaaa.. Adam böyle taş gibi bir hatunu görmüş, çok çalışmam lazım çoook diyordur bence.
Edirne öyle yobaz mı yaa? Aman boşver, kime ne? Ortamın müsait olmasını bekleme bence, sen devrim yap, seni görüp kanıksasın insanlar.. Sende o potansiyel var canım benim, senin enerjinden insanlar faydalanmalı bence..Mesuliyet sahibi, mantıklı ve gelişmeye açık ustalar lazım bana. Ondan da bulmak zor. Yoksa epeydir hevesim var. Bir de cafe işletmeciliği. Kursağımda kaldı. İki ayda hazırlayıp açtığım cafeyi, tam kıvama gelmeye başlamışken bıraktım. Neymiş koca bulmuşum
Ortam müsait olsa daha atak olacağım aslında. Eşimle tavla, masa tenisi oynamamıza bile alışamadı insanlar. Tuhaf...
Ay çenem düşüyor yine. Hadi hayırlısı
Bastonla dolaşırız artık napalım.vallahi dun ayni seyleri bende esime soyledim. kizima gelince ihtiyar kaynana olcam diye...olsun o gunleri gorelimde insallah saglikla yeterki.
salonda da cok kisi soke oldu zaten
tesekkur ederim tatlim.
Maşallah, bu ne güzellik?
Evlatlarını da tebrik ederim. Allah bir yastıkta mutlulukla kocatsın...
Hahhahahah huhuuuuu özlenen kişiii moda gelmişşş :))
Amannn insanlara kalsa evden çıkmamamız lazım o yüzdenn boşverrr..
Edirne öyle yobaz mı yaa? Aman boşver, kime ne? Ortamın müsait olmasını bekleme bence, sen devrim yap, seni görüp kanıksasın insanlar.. Sende o potansiyel var canım benim, senin enerjinden insanlar faydalanmalı bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?