Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nasip kısmet. Benim benden küçük üç tane halam var. Çocuklar için hoş oluyor. Ama sen hazır mısın? Bu fizikle babaanneyim desen kimse inanmaz diyeyim ben sana
yok kuzum hic mi hic hazir degilim..birde citir kocayla anaaaaammmm daha kotu...
neyseki henuz ikiside dusunmuyor bi kazaya kurban gitmessek tabii

maşallah canım hep böyle sorunsuz sağlıkla olsun hamileleğin sonunda da hayırlısıyla kucakla bebeğini

teşekkür ederim sürekli işlersen gözleri yorar tabi ama ben hobi olarak yaptığımdan sıkıldıkça işlediğimden bir sıkıntım yok çok şükür

Ortam müsait olsa hazırcılar dizilirdi, sen bu işin piyasasını az çok bilirsin, hobi olarak başlamaya ne dersin? Emek sarfedince gerisi bir şekilde gelir. Kadınlar için bir sürü kredi olanakları var, güzel enerjini neden evde tutuyorsun anlamıyorum. Her şey gönlünce olsun, hadi bi casaret diliyorum.

vallahi dun ayni seyleri bende esime soyledim. kizima gelince ihtiyar kaynana olcam diye...olsun o gunleri gorelimde insallah saglikla yeterki.
İhtiyarlık yok, yıllanmış şarap gibi İtalyan kadın aktrist (Sofie Loren) yada Betül MARDİN gibi oluruz inş.

Her trajik kaybınızda ya karşı koyar ya boyun eğersiniz. Bazı insanlar aksi ya da küskün olur, diğerleri sevecen, bilge ve şefkatli bir hale gelir. Direnç içsel bir kasılma, ego kabuğunun kalınlaşmasıdır. Kendinizi kaparsınız. Boyun eğmek, olanı içsel olarak kabul etmektir. O zaman hayata açık olursunuz. İçsel olarak boyun eğdiğinizde, teslim olduğunuzda, yeni bir bilinç boyutu açılır. Eğer eylem mümkün ya da gerekliyse eyleminiz bütünle uyum içinde olacak ve yaratıcı zekayla, şartlanmamış bilinçle desteklenecektir. İnsanlarla durumlar yardımcı, işbirlikçi hale gelecektir. Eğer eylem mümkün değilse teslimiyetle birlikte gelen huzur ve içsel dinginlikte dinlenin. TANRI'DA.. Eckhart TOLLE

Ben hamile kalmadan önce bu yazarla tanışmıştım. Gerçekten de yaşadıklarıma direnç göstermeyi bırakıp kendimi akışa bırakmayı başarmıştım o dönemde. Sil baştan başlamaya hazırdım hatta ve hatta. Bizim gibi zorlayıcı hayat olaylarından geçen insanların huzura ermeleri ve yaşadıkları olaylara farklı bir perspektiften bakmalarını sağlamaları konusunda yardımcı olan bir kitap. Ben ilk kitabını okurken sanki antidepresan almış gibi yumuşacık olmuştum. ŞİMDİNİN GÜCÜ ve DİNGİNLİĞİN GÜCÜ kitaplarını şiddetle tavsiye ederim. Yok eğer okuyamam diyorsanız Ulu bilge 2220 sizin için yukarıdaki paragrafı okuyup kitabın özetini yapacaktır muhakkak. Bana göre de paragrafın ana fikri kaderini değiştiremeyeceğin için onunla barışık yaşamalısın. Bazen öyle anlar gelir ki karşı koyup debelendikçe çamura saplanırsın. Durumun farkına var. Olmuş mu örtmenim? 2220

Bana soracak olursan yola çıkıyorum kitabı alıp geleyim diye hahahah..
Dilerimm güzel şeyler örenir ama en önemlisi uygular ve değişirim..
Çok teşekkür ederimmm

Canlar coşmuş ayollllllll iyiki diyimmmm
alpcemre cokkk sevindim herseyyy güzel güzel gitsin hamilelik tadında gecsin insalllah bi sendede var ayol bi gezginci sende cok okuyonnn ondannn ben açık öğretime verdim kendimi kitap okuyorum bari bi üniversite bitireyim dedim aradacok istiyorum ama gözlerde bilgisayardan şaşı beşi oldu arda bulanık takıliyorum hahhhh
2220 canım sen hep karış bize bi abla gibisin gerçekten bilgesin ki payalaşiyorsun kuzum kullanılmayan bilgi bilgi degildir hemmm hahhhh iyiki varsın
kese06 kuzum ne o masallah artisttttt way anam wayyy bari kıcını kaşi yok yok oku kendine felak nas yani tu tu taş hatun ben 3 gün yeme icme ancak bir kilo verdim hahhh yavaş yavaş sabah simit poca gömdüm mideye tabi geri aldım ya napcaz bir geri bir ileri hahhhh
@potakales yavruum nasıl gidiyor
yeteeeeer canım nasılsın@kuddus lazeri hepsi aynı care degil.canım çiçeklerini fotosunu at bi bakalim

Bana soracak olursan yola çıkıyorum kitabı alıp geleyim diye hahahah..
Dilerimm güzel şeyler örenir ama en önemlisi uygular ve değişirim..
Çok teşekkür ederimmm
Ben seni çook seviyorum.
Hoşuna giderse çok mutlu olurum ki beeenn..
VAROLMANIN GÜCÜ diye bir kitabı da var, o da süperdi, yazmayı unutmuşum.

Teşekkür ederim canııım.. İnşallah herşey hep yolunda rayında gider de kavuşuruz artık hanımefendiyle.

İnşaat sektöründe hobi, kendi ortamını yapmakla oluyor. Evde fayans değiştirip musluk takmak, derz doldurup boya yapmak tamam ama adını iş koyup meslek edinince biraz ciddiyet gerekiyor. Geldiğimiz ilçede tam aradığım gibi bir usta vardı mesela. Elinden pek çok iş gelir, işi bitirince kontrol etmeden teslim etmez, ne gerekiyorsa yapar, çok ta uygun fiyat verir. Bunun yanında çok dakiktir, asla gecikmez ve asla yapamayacağı işin başına geçmez. Burada sadece su işlerine bakan birisini bulabildim, onların da çeltik tarlaları da var, zaman sıkıntısı yaşıyor. Bana tek işi bu olacak kişiler lazım. Ekibi tamamladıktan sonra mal alış- verişleri müşteri bulma vs. daha kolay. Yani enerjimi evde saklamıyorum aslında. 20 li yaşların aceleci adımları yerine, sağlam bir ortam oluşturmaya çalışıyorum. O da çevreyi tanıdıkça oluyor. Bir de tayinimiz çıkarsa endişem var doğal olarak. İşi ortada bırakıp gidemezsin ki. Hele de inşaat sektöründe.

Çok süper olmuş Hamiş' im. Nasipse gelir Hint' ten, Yemen' den, nasip değilse ne gelir elden?

Herkese merhaba bugün doktora gittim .3 gün dogum kontrol hapı başladı yani bu ayda yumurta toplanmayacak.yalnız hastaneye giderken beklerken çok stresoluyorum.vazgeçsem mi diye düşünce savaşı yaşıyorum.diğer günler iyiyim .tedavi zamanı psikolojim değişiyor....offfff

İnş. değil de kafertarya için yazmıştım. İnş. sektöründe de belirttiğin kalifiye ve kalitede insanlara çok ihtiyaç var. Açmanı dilediğim kafeteryanı düşünüyorum da yeşilliklerin içinde huzur dolu, insan evine gitmek istemez. 20'li yaşların aceleciliği de insanlara çok ders aldırıyor (alana tabi). Bir yakınım 20'ler de battı eve hacizler geldi, şimdi ise maşallahı var yüzlerce kişiyi yanında çalıştırıyor. Yaradan gönlüne göre versin. Belirli bir konuda kapasitesi olan insanların özellikle de kadınların iş hayatının içinde olmalarını dilerim.

Ben seni çook seviyorum.
Hoşuna giderse çok mutlu olurum ki beeenn..
VAROLMANIN GÜCÜ diye bir kitabı da var, o da süperdi, yazmayı unutmuşum.

Bulamadım ama takipteyimm:))
Bende seni çok seviyorumm sayende iki kitap aldım ama vesile oldun..
Biri Sabahattin Ali Kuyucaklı Yusuf
Diğeri Livaneli Konstantiniyye Otel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…