Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşaat cafeden daha çok aklıma yatıyor sanki. .Cafe biraz hanım işi ya
Aslında her ikisi için de antenlerim açık. Bilgi toplama, yer araştırma, fizibilite hazırlıkları kafamın içinde dört dönüyor. Bir şeyler olacak, hissediyorum ama ne olacağını zaman gösterecek

Merhaba canım...
Seni hepimiz çok iyi anlıyoruz canım.
O kadar olmamasına alışmışız ki, her zaman negatife yakın yaşıyoruz.. Ama aslında savaşmak yerine en kötüsü "olmayacak" deyip düşünsek ve olmama ihtimalini de sevsek daha kolay olacak..
Dilerim bebeğine giden yolların son sapağındasındır.. Hakkında kesinlikle hayırlısı olsun ve sen sonucunda çok mutlu ol isterim..

Offf yok arkadaşım. Moral bozukluğu için sebepler saymakla bitmez ama sana faydadan çok zararı dokunur. O yüzden olumsuzluklara kafamızı çeviriyoruz, bebişimize kavuşmak için yola çıktığımızı düşünüp (ki öyle) yoldaki taş ve dikenleri elimizle itiyoruz, üzerinden geçiyoruz. Sadece hedefe odaklanıp elimizden ne gelir en iyi şekilde nasıl yerine getirebiliriz diyoruz. Bol şanslar.

Maşallah diyorum ya ne güzel oğlunu evlendirmek.. Allah mutlu mesut etsin onları..

Maşallah maşallah diyoruz ve nazar boncuğu oluyoruz

Inşallah canım Hayırlısı olsun inşallah

AH şu stres yok mu başa bela yapmıyacaz diyoz yinede kalp gümbür gümbür yani stres olmadan gidilmiyor hastaneyeki inşallah herşey güzel olacak bir ay neki gelir gecer bebişine kavuşursun bu ay daha dikkat edersin yemene içmene daha iyi yumoşlar olsun kuzum hadi bismilllah bakemm

seni cafede düşündüm de inşatta başlarsın tekrar hahhhah orası böyle şöyle derken ama iş kadınlığı tam senlik kuzum herkesi yönetirsin potansiyeli boşa harcama bende hep hayal ediyorum bi zamanlar bi işim vardı 3 yıl işletmecilik yaptım tekrar yapabilirim bi cesaret bakalım öncelik bebişte şu aralar inşallah tek işimiz bebiş olur hahhh

Ellerine sağlık canım ya bu ne hamaratlık böyle.. Ben bir taraflarımı toplayamazken.. Maşallah

sağol canım aslında çok maharet getiren bir iş değil ama el işi yapmak beni oyalayıp kafamı dağıtıyo bu yüzden seviyorum

şimdi yeni bir oya başladım kadife boncukla yapıyorum çok şık oluyor onun resminide atarım bir ara

Günaydınlar bu gün erkenciyiz ilker can gelecek şahane bir gün olacak

günaydın canım şanslısın yeğenlerin yanında ben yeğenimi en son üç aylıkken gördüm şimdi yürümeye başladı yavaş yavaş konuşmaya başlıyor anne baba gibi ama ben uzağım yeğenime çok özledim onu telefondan görmek de yetmiyor artık yanaklarını sıkmak öpüp koklamak istiyorum bağrıma basmak oyunlar oynamak istiyorum onunla ama olmuyor gurbeti sevmiyorum hem de hiç

günaydın kızlar

bu sabah çok neşeli uyandım şarkılar söyleyerek kahvaltı hazırlıyordum dün akşam limonlu kek yapmıştım iki dilimde ondan koyayım tabağa dedim tabağı elime aldım ne oldu anlayamadım başım dönmeye başladı sanki biri başımın üstünden bastırıyomuş gibi hissettim yere düşmemek için kendimi zorla kanapeye attım eşimde korktu tansiyomu ölçtük ama normaldi biraz uzandım geçti ama beni fena salladı şimdi sersem gibiyim ne oluyor anlamıyorum nazarmı değiyor ne

Gunaydın ah canim ya tansiyonda birsey yoksa demir eksikligide yapıyor bi kana baktir bende yaparda hatta tartıya cıktimı yer sarsılıyor zannediyorum gecmis olsun ayrica adet gectimi belki hamilesin ondanda hahhhh yapar herseyi iyi yoralim olurmu olur insallah

Belki cafe açıp adını Amele Cafe falan koyabilirim. Tabak yerine baret, çatal yerine İngiliz anahtarı, oturmak için kalaslar... Dur kız, hoşuma gitti bu iş

Geçmiş olsun arkadaşım. Baş dönmesinin pek çok sebebi var. Şeker düşmesi, orta kulak iltihabı, Yase' nin dediği gibi gebelik KK68:) ani hereketler, diş iltihabı ve çürükler, açlık... Çok sık tekrarlamıyorsa endişelenme. Yanında başka belirtiler de olup olmadığına dikkat etmeye çalış. Önemli olduğunu sanmıyorum. İlaçlarında bir değişiklik vardı hatırladığım kadarıyla. Onun yan etkisi de olabilir. Gel öpeyim, geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…