- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.781
İnş. değil de kafertarya için yazmıştım. İnş. sektöründe de belirttiğin kalifiye ve kalitede insanlara çok ihtiyaç var. Açmanı dilediğim kafeteryanı düşünüyorum da yeşilliklerin içinde huzur dolu, insan evine gitmek istemez. 20'li yaşların aceleciliği de insanlara çok ders aldırıyor (alana tabi). Bir yakınım 20'ler de battı eve hacizler geldi, şimdi ise maşallahı var yüzlerce kişiyi yanında çalıştırıyor. Yaradan gönlüne göre versin. Belirli bir konuda kapasitesi olan insanların özellikle de kadınların iş hayatının içinde olmalarını dilerim.
Herkese merhaba bugün doktora gittim .3 gün dogum kontrol hapı başladı yani bu ayda yumurta toplanmayacak.yalnız hastaneye giderken beklerken çok stresoluyorum.vazgeçsem mi diye düşünce savaşı yaşıyorum.diğer günler iyiyim .tedavi zamanı psikolojim değişiyor....offfff
Offf yok arkadaşım. Moral bozukluğu için sebepler saymakla bitmez ama sana faydadan çok zararı dokunur. O yüzden olumsuzluklara kafamızı çeviriyoruz, bebişimize kavuşmak için yola çıktığımızı düşünüp (ki öyle) yoldaki taş ve dikenleri elimizle itiyoruz, üzerinden geçiyoruz. Sadece hedefe odaklanıp elimizden ne gelir en iyi şekilde nasıl yerine getirebiliriz diyoruz. Bol şanslar.Herkese merhaba bugün doktora gittim .3 gün dogum kontrol hapı başladı yani bu ayda yumurta toplanmayacak.yalnız hastaneye giderken beklerken çok stresoluyorum.vazgeçsem mi diye düşünce savaşı yaşıyorum.diğer günler iyiyim .tedavi zamanı psikolojim değişiyor....offfff
Maşallah bu ne güzellik. Sen bir kez daha ikiz doğurursun bu gidişle:) Evlatlarına da sonsuz mutluluklar.
Ellerine sağlık canım ya bu ne hamaratlık böyle.. Ben bir taraflarımı toplayamazken.. MaşallahEki Görüntüle 1525817 Eki Görüntüle 1525818 veeee işte mekik oyam
Maşallah diyorum ya ne güzel oğlunu evlendirmek.. Allah mutlu mesut etsin onları..gunaydin arkadaslar uzun suredir gelemedim. hizlica okumaya calistim, kizima arkadaslar geliyormus harika!!
gectigimiz hafta sonu resmen kaynana oldum. ikizlerin tekinin dugununu yaptik cok guzel gecti ama fena yorucu gecti.
3 hafta sonra da digerinin dugunu var. birde onu atlatsaydim hayirlisiyla.
hepinize kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Maşallah maşallah diyoruz ve nazar boncuğu oluyoruzHerkeşlere günaydın... Dün bebişimin detaylı organ taraması vardı. Çook şükür herşey normal çıktı, ölçülerimiz haftasıyla uyumlu, organların gelişimi gayet iyi, "bebek gayet iyi görünüyor" dedi doktorum.Etapları birer birer tamamlayıp gidiyoruz, hamd olsun. Bundan sonra glikoz yükleme testi var ve sonrasında artık gün sayacağız. Gerçekten heyecanlı, kıpır kıpır, sevgi dolu ama bir o kadar da stresli bir süreç oldu, oluyor, olacak. Allah dileyen herkese bunu yaşamayı nasip eder inşallah.
Hakikatten ya böyle kaynana mı olur
Inşallah canım Hayırlısı olsun inşallahGünaydın, maharetli, esprili, güçlü, hayat dolu arkadaşlarım.
Merhaba, Güneş'te teyzelerini öpüp E-D vitamini gönderiyor. Anne-baba gezgin ayrıca baba "Yörük", zaman ne gösterir bilmem de, eve kapanmayı düşünmüyorum. 2000'lerin başında Nemrut dağına çıkmıştım, turist bir kadının karnı burnunda diğerinin de bebişi küçük babanın sırtında idi, onları tebrik etmiştim. Sağlıklı gelsin de gezilere devam inş. Varislerin için geçmiş olsun, başta tedbirini almaz isen sonraları daha çok rahatsız olursun, şifalar seninle olsun.
2-3 saatte bir mola verdik teyzesi, gördüğümüz her güzel yerde de durduk. Antalya'ya da iyice yaz gelmiş, nemi çok hissediliyordu, yol çalışmaları da kısa sürede biter inş.
Her işte bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar, Ağustosa kadar organiğin yeşerir inş. Bence vitaminlere, incir, zeytin ve yağı, nar ekşisine devam edersen, İst. stresinden uzak doğal ortamda senin ki "ben geliyorum anne" diyebilir. Mekan değiştirmede kolaylıklar dilerim.
İmrendimmmm, keyfini sür arkadaşım, çayını içerken benim yerime de çiçeklerine bakıp sohbet ediverir misin?
Maharet başka, ellerine sağlık, yalnız bu işlemeler gözlerini yormuyor mu?
Yeter arkadaşım, Tarsus'tan geçerken aklıma geldin ama vakit ve yorgunluk vardı, yaza inş görüşürüz.
AH şu stres yok mu başa bela yapmıyacaz diyoz yinede kalp gümbür gümbür yani stres olmadan gidilmiyor hastaneyeki inşallah herşey güzel olacak bir ay neki gelir gecer bebişine kavuşursun bu ay daha dikkat edersin yemene içmene daha iyi yumoşlar olsun kuzum hadi bismilllah bakemmHerkese merhaba bugün doktora gittim .3 gün dogum kontrol hapı başladı yani bu ayda yumurta toplanmayacak.yalnız hastaneye giderken beklerken çok stresoluyorum.vazgeçsem mi diye düşünce savaşı yaşıyorum.diğer günler iyiyim .tedavi zamanı psikolojim değişiyor....offfff
kaynanalığından korkulur valla kıskanılır bu kadın hahhhahhhHakikatten ya böyle kaynana mı olur
İnşaat cafeden daha çok aklıma yatıyor sanki. .Cafe biraz hanım işi ya
Aslında her ikisi için de antenlerim açık. Bilgi toplama, yer araştırma, fizibilite hazırlıkları kafamın içinde dört dönüyor. Bir şeyler olacak, hissediyorum ama ne olacağını zaman gösterecek
tebrikler canimmmm sahanesin
Ellerine sağlık canım ya bu ne hamaratlık böyle.. Ben bir taraflarımı toplayamazken.. Maşallah
Günaydınlar bu gün erkenciyiz ilker can gelecek şahane bir gün olacak
Gunaydın ah canim ya tansiyonda birsey yoksa demir eksikligide yapıyor bi kana baktir bende yaparda hatta tartıya cıktimı yer sarsılıyor zannediyorum gecmis olsun ayrica adet gectimi belki hamilesin ondanda hahhhh yapar herseyi iyi yoralim olurmu olur insallahsara_28 .!.:günaydın kızlar
bu sabah çok neşeli uyandım şarkılar söyleyerek kahvaltı hazırlıyordum dün akşam limonlu kek yapmıştım iki dilimde ondan koyayım tabağa dedim tabağı elime aldım ne oldu anlayamadım başım dönmeye başladı sanki biri başımın üstünden bastırıyomuş gibi hissettim yere düşmemek için kendimi zorla kanapeye attım eşimde korktu tansiyomu ölçtük ama normaldi biraz uzandım geçti ama beni fena salladı şimdi sersem gibiyim ne oluyor anlamıyorum nazarmı değiyor ne
seni cafede düşündüm de inşatta başlarsın tekrar hahhhah orası böyle şöyle derken ama iş kadınlığı tam senlik kuzum herkesi yönetirsin potansiyeli boşa harcama bende hep hayal ediyorum bi zamanlar bi işim vardı 3 yıl işletmecilik yaptım tekrar yapabilirim bi cesaret bakalım öncelik bebişte şu aralar inşallah tek işimiz bebiş olur hahhh
günaydın kızlar
bu sabah çok neşeli uyandım şarkılar söyleyerek kahvaltı hazırlıyordum dün akşam limonlu kek yapmıştım iki dilimde ondan koyayım tabağa dedim tabağı elime aldım ne oldu anlayamadım başım dönmeye başladı sanki biri başımın üstünden bastırıyomuş gibi hissettim yere düşmemek için kendimi zorla kanapeye attım eşimde korktu tansiyomu ölçtük ama normaldi biraz uzandım geçti ama beni fena salladı şimdi sersem gibiyim ne oluyor anlamıyorum nazarmı değiyor ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?