- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.801
Günaydın, inş. güzel haberlerin belirtisidir.günaydın kızlar
bu sabah çok neşeli uyandım şarkılar söyleyerek kahvaltı hazırlıyordum dün akşam limonlu kek yapmıştım iki dilimde ondan koyayım tabağa dedim tabağı elime aldım ne oldu anlayamadım başım dönmeye başladı sanki biri başımın üstünden bastırıyomuş gibi hissettim yere düşmemek için kendimi zorla kanapeye attım eşimde korktu tansiyomu ölçtük ama normaldi biraz uzandım geçti ama beni fena salladı şimdi sersem gibiyim ne oluyor anlamıyorum nazarmı değiyor ne
günaydın kızlar
bu sabah çok neşeli uyandım şarkılar söyleyerek kahvaltı hazırlıyordum dün akşam limonlu kek yapmıştım iki dilimde ondan koyayım tabağa dedim tabağı elime aldım ne oldu anlayamadım başım dönmeye başladı sanki biri başımın üstünden bastırıyomuş gibi hissettim yere düşmemek için kendimi zorla kanapeye attım eşimde korktu tansiyomu ölçtük ama normaldi biraz uzandım geçti ama beni fena salladı şimdi sersem gibiyim ne oluyor anlamıyorum nazarmı değiyor ne
Belki cafe açıp adını Amele Cafe falan koyabilirim. Tabak yerine baret, çatal yerine İngiliz anahtarı, oturmak için kalaslar... Dur kız, hoşuma gitti bu iş
Gunaydın ah canim ya tansiyonda birsey yoksa demir eksikligide yapıyor bi kana baktir bende yaparda hatta tartıya cıktimı yer sarsılıyor zannediyorum gecmis olsun ayrica adet gectimi belki hamilesin ondanda hahhhh yapar herseyi iyi yoralim olurmu olur insallah
Geçmiş olsun arkadaşım. Baş dönmesinin pek çok sebebi var. Şeker düşmesi, orta kulak iltihabı, Yase' nin dediği gibi gebelikKK68:) ani hereketler, diş iltihabı ve çürükler, açlık... Çok sık tekrarlamıyorsa endişelenme. Yanında başka belirtiler de olup olmadığına dikkat etmeye çalış. Önemli olduğunu sanmıyorum. İlaçlarında bir değişiklik vardı hatırladığım kadarıyla. Onun yan etkisi de olabilir. Gel öpeyim, geçsin
Günaydın, inş. güzel haberlerin belirtisidir.
Hayırdır inşallahh
hayırdır inşallahh diyelimm... Dilimizi ısırıp minik minik gülelim..
Limonlu kek miii
Senii var ya seniii vallahii kıskanıyorum hahaha... Hamarattt hamaratt ki ne hamaratt maşallahh:)
Günaydın, şaka gibi ama neden olmasın, kafeye gelenlerin inşaat onarım işlerine de yardımcı olursun. Menünün altına yada arkasına tesisat onarım işleri de yapılır diye 2 satır daha ilave edersin.Belki cafe açıp adını Amele Cafe falan koyabilirim. Tabak yerine baret, çatal yerine İngiliz anahtarı, oturmak için kalaslar... Dur kız, hoşuma gitti bu iş
tesekkurler tatlim. yok kuzum kiskanmiyorlar aksine gururlaniyorlar..gelin hanimlarda zaten pek guzeller.
ex-imin karisi kiskaniyor deli kadin
nazar kısmı espriydi kız
limonlu kek severmisin sanada yaparım ne varki övünmek gibi olmasın çok da güzel olmuştu
Günaydınlaar,
Ne güzel çok neşelisiniz bugün, daim olsun inşallah
Kese06 ne kadar güzelsin maşallah :) Allah hepinize mutluluk versin.
Canım senin eski rumuzun neydi ya, kaç yaşındasın, bebişin var onu anladım o ne kadar? Kafamda deli sorular :)
Evlenmişsin yeniden, seni bulunca kaçırmamış tabi eşin, acaba ben de umutlansam mı ki
Umutlan tabi ki :))
Olacak şey insanın gönlünde ve fikrinde olurmuş:)
Hayırlı bir eş nasip olsun sana en kısa zamanda..
Yaa bendemisterim limonlu kek make cake plaseHayırdır inşallahh
hayırdır inşallahh diyelimm... Dilimizi ısırıp minik minik gülelim..
Limonlu kek miii
Senii var ya seniii vallahii kıskanıyorum hahaha... Hamarattt hamaratt ki ne hamaratt maşallahh:)
Yaa bendemisterim limonlu kek make cake plase
Hahahha alemsinn yaaa :)
kan değerlerim normaldi canım adetim geçmedi geçmediği gibi tam gününde geldi ve bitti ama azalmaya başladı dikkatimi çekiyor kaç aydır
sağol canım saydığın belirtilerin içinde dişteki çürükler en yakın ihtimal gibi duruyor gebelik olamaz canım adetim biteli iki gün oluyor
sağol canım ama bu bebek habercisi değil ya şekerim düştü yada zanorkcumun dediği gibi dişimdeki çürük sebeb oldu bilemiyorum ama çok korktum insanın dengesini sağlayamaması düşecek gibi olması çok kötü inşallah bir daha olmaz
Günaydın, şaka gibi ama neden olmasın, kafeye gelenlerin inşaat onarım işlerine de yardımcı olursun. Menünün altına yada arkasına tesisat onarım işleri de yapılır diye 2 satır daha ilave edersin.
Fonda İbrahim Tatlıses çalacak mesela
"Ayaaaaağııınnndaaaaaa kuuuunduraaaaaeeeyyyyy"
Malum adamın çıkış parçası
Yaratıcılık süpeeeer, fikir de öyle :)) severek takip ediyorum
(ay ben bu ikonların yerlerini ezberleyemedim bir türlü, kırk saat arıyorum)
Kendine dikkat et, dişini ihmal etme arkadaşım. Kulağım nedeniyle ben de sık yaşarım baş dönmesini. Yolda falan da denk geliyor bazen. Pili bitmiş oyuncak gibi kalıyorum ortalıkta
Kendine dikkat et, dişini ihmal etme arkadaşım. Kulağım nedeniyle ben de sık yaşarım baş dönmesini. Yolda falan da denk geliyor bazen. Pili bitmiş oyuncak gibi kalıyorum ortalıkta
dün gittim diş doktoruna yirmilik dişin birisi daha çürümüş onun çekilmesi lazım diğer ağrıyan dişimdede enteresan bir şekilde panaromik filmde hiç bişey gözükmüyor dolgusu yerinde ve sağlam duruyo ama bazen üstüne bastığımda aklım çıkıyor bende bişey anlamadım
sanada geçmiş olsun canım orta kulak iltihabımı var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?