Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın, inş. güzel haberlerin belirtisidir.

Hayırdır inşallahh
hayırdır inşallahh diyelimm... Dilimizi ısırıp minik minik gülelim..
Limonlu kek miii
Senii var ya seniii vallahii kıskanıyorum hahaha... Hamarattt hamaratt ki ne hamaratt maşallahh:)

kan değerlerim normaldi canım adetim geçmedi geçmediği gibi tam gününde geldi ve bitti ama azalmaya başladı dikkatimi çekiyor kaç aydır

sağol canım saydığın belirtilerin içinde dişteki çürükler en yakın ihtimal gibi duruyor gebelik olamaz canım adetim biteli iki gün oluyor

Günaydın, inş. güzel haberlerin belirtisidir.

sağol canım ama bu bebek habercisi değil ya şekerim düştü yada zanorkcumun dediği gibi dişimdeki çürük sebeb oldu bilemiyorum ama çok korktum insanın dengesini sağlayamaması düşecek gibi olması çok kötü inşallah bir daha olmaz

Hayırdır inşallahh
Limonlu kek miii
Senii var ya seniii vallahii kıskanıyorum hahaha... Hamarattt hamaratt ki ne hamaratt maşallahh:)

nazar kısmı espriydi kız

limonlu kek severmisin sanada yaparım ne varki övünmek gibi olmasın çok da güzel olmuştu

Belki cafe açıp adını Amele Cafe falan koyabilirim. Tabak yerine baret, çatal yerine İngiliz anahtarı, oturmak için kalaslar... Dur kız, hoşuma gitti bu iş
Günaydın, şaka gibi ama neden olmasın, kafeye gelenlerin inşaat onarım işlerine de yardımcı olursun. Menünün altına yada arkasına tesisat onarım işleri de yapılır diye 2 satır daha ilave edersin.

Günaydınlaar,

Ne güzel çok neşelisiniz bugün, daim olsun inşallah

Kese06 ne kadar güzelsin maşallah :) Allah hepinize mutluluk versin.

Canım senin eski rumuzun neydi ya, kaç yaşındasın, bebişin var onu anladım o ne kadar? Kafamda deli sorular :)

Evlenmişsin yeniden, seni bulunca kaçırmamış tabi eşin, acaba ben de umutlansam mı ki

tesekkurler tatlim. yok kuzum kiskanmiyorlar aksine gururlaniyorlar..gelin hanimlarda zaten pek guzeller.
ex-imin karisi kiskaniyor deli kadin

Umutlan tabi ki :))
Olacak şey insanın gönlünde ve fikrinde olurmuş:)
Hayırlı bir eş nasip olsun sana en kısa zamanda..

Hayırdır inşallahh
Limonlu kek miii
Yaa bendemisterim limonlu kek make cake plase

Kendine dikkat et, dişini ihmal etme arkadaşım. Kulağım nedeniyle ben de sık yaşarım baş dönmesini. Yolda falan da denk geliyor bazen. Pili bitmiş oyuncak gibi kalıyorum ortalıkta

Günaydın, şaka gibi ama neden olmasın, kafeye gelenlerin inşaat onarım işlerine de yardımcı olursun. Menünün altına yada arkasına tesisat onarım işleri de yapılır diye 2 satır daha ilave edersin.

Konuştukça şekilleniyor. Bakalım ne çıkacak altından

Kendine dikkat et, dişini ihmal etme arkadaşım. Kulağım nedeniyle ben de sık yaşarım baş dönmesini. Yolda falan da denk geliyor bazen. Pili bitmiş oyuncak gibi kalıyorum ortalıkta

dün gittim diş doktoruna yirmilik dişin birisi daha çürümüş onun çekilmesi lazım diğer ağrıyan dişimdede enteresan bir şekilde panaromik filmde hiç bişey gözükmüyor dolgusu yerinde ve sağlam duruyo ama bazen üstüne bastığımda aklım çıkıyor bende bişey anlamadım

sanada geçmiş olsun canım orta kulak iltihabımı var sende

Geçmiş olsun şeker çıtırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…