- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.821
Geçmiş olsun şeker çıtırlar
dün gittim diş doktoruna yirmilik dişin birisi daha çürümüş onun çekilmesi lazım diğer ağrıyan dişimdede enteresan bir şekilde panaromik filmde hiç bişey gözükmüyor dolgusu yerinde ve sağlam duruyo ama bazen üstüne bastığımda aklım çıkıyor bende bişey anlamadım
sanada geçmiş olsun canım orta kulak iltihabımı var sende
geçmiş olsun canımmmdün gittim diş doktoruna yirmilik dişin birisi daha çürümüş onun çekilmesi lazım diğer ağrıyan dişimdede enteresan bir şekilde panaromik filmde hiç bişey gözükmüyor dolgusu yerinde ve sağlam duruyo ama bazen üstüne bastığımda aklım çıkıyor bende bişey anlamadım
sanada geçmiş olsun canım orta kulak iltihabımı var sende
evet canım çok şanslıyım çok şükür onlar var ve yakınlargünaydın canım şanslısın yeğenlerin yanında ben yeğenimi en son üç aylıkken gördüm şimdi yürümeye başladı yavaş yavaş konuşmaya başlıyor anne baba gibi ama ben uzağım yeğenime çok özledim onu telefondan görmek de yetmiyor artık yanaklarını sıkmak öpüp koklamak istiyorum bağrıma basmak oyunlar oynamak istiyorum onunla ama olmuyor gurbeti sevmiyorum hem de hiç
Geçmiş olsun. Yirmilikler fazla yaşamıyor malesef. Geç bulduuuummm, çabuuuuukk kaaaybeeeetttiiiimmmmm...
Diğer dişinde de muhtemelen diş kökünde iltihap ya da çürük başlangıcı olabilir. Aloe vera içerikli macun ve gargaraları tavsiye ederim. Bağışıklık sistemin karışmış durumda. Tüp tedavileri bağışıklık sistemimizi baskılıyor. Sonra da en zayıf yerden işaret veriyor.
Benim sorun 9 yaşımdan beri var. Akıntı sorununu çözdük ama etkileri geçmedi. Dert çok bende yaw
Günaydın canım seninde tüm topikinde miraç kandili mübarek olsun ay diş cok cok zor antibiyotik icmeden aldırmıştım adam cene kemiğini kaldırıp alıyor kökü amaliyat yahu neyseki ben cektirdim aynı acıyi tekrar yaşamamak icin aslinda daha cıkmadan alıyorlar en rahatı o cıkana kadar diger disleri itip yamukluk yapıyor ayyyy kabusmya bide benim cenem kücük agzım hemen kitleniyor ooo dolguya bile gelemem ama yılda iki kez giderdim iyi bir doktor buldum yoksa ikidebir dolgum kırılıp duruyordu iyi bir dr şart
Canımmm.. Çok teşekkür ederim.Maşallah maşallah diyoruz ve nazar boncuğu oluyoruz
Bulamadım ama takipteyimm:))
Bende seni çok seviyorumm sayende iki kitap aldım ama vesile oldun..
Biri Sabahattin Ali Kuyucaklı Yusuf
Diğeri Livaneli Konstantiniyye Otel
Çok süper olmuş Hamiş' im. Nasipse gelir Hint' ten, Yemen' den, nasip değilse ne gelir elden?
13 günlük hasretim var size... 16 Nisan'dan bugüne 1 gün hariç ara vermeden "hafta sonu dahil!" bir yoğunluğun dibinde, içinde, üstünde en çok en çok da altındayım galiba :) Hey hayt!!! :))))
1 günlük arayı da başka bir atraksiyonla sonu hastaneyle buluşan sonu iyi biten bir yoğunlukla geçirdik...
Velhasıl kelam; yoğunluk tam tabiriyle hayatımın tammmmmmmm orta yerinde... Sanırım Mayıs 20'ye kadar da aynı tempoyla, hatta belki üstelik artarak sürecek... Ondan sonra da tam tersine sinek avlayan duruma dönmesi muhtemel, bekleyip göreceğiz...
Burada yokken çok güzel gelişmeleri kaçırmış olmanın üzüntüsünü duymak istiyorum, diliyorum... Uzun soluklu gelip tek tek mesaj okuduğumda mutlu hüzünlü fark etmeksizin paylaşamadığım tüm mesajlar için "tüh ya" diyebilmeyi deli gibi arzuluyorum :))) 3972-73 sayfaları da not olsun gelince kolay olsun diye bırakıyorum :) O sayfalardan en son sayfalara çok uzun mesaim olacak. Azimliyim :)
Tüm yoğunluğa, beynen, fikren, bedenen sonuna kadar sömürülüyor durumda olsam da harikayım :) Harikayız... İyi olalım hep demeye de devam... Her şey yolunda olmayabilir, keyfimiz de olmayabilir... Olsun hepsi geçer demeye de devam. İsteyelim olsun :))))) En kötü bir yüzümüz kararır...
Günler su gibi akıp geçsin 19 Mayıs sabahı gelsin, kavuşalım...
Çokkkkkkkkkkkkkkkkk çok öpüyorum herkesi kocaman kocaman
Mersi Madmazel
günaydın kızlar herkesin Miraç Kandili mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzel ve iyi niyetli dilekleri kabul etsin
AMİN
Günaydınn canlar..
Çok güzel iki günün birleşimi bugün..
Biri Cuma biri Miraç Kandili...
Hepinizin kandili mübarek ola.. Dularımızı yaşadığımız günlerimiz bugün itibariyle başlar inşallahh:))
Günaydıııın
Ben de hepinizin kandilini kutluyorum, dualarınız kabul olsun inşallah.
Seviyorum burayı çok :) Ne güzelsiniz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?