Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun. Yirmilikler fazla yaşamıyor malesef. Geç bulduuuummm, çabuuuuukk kaaaybeeeetttiiiimmmmm...
Diğer dişinde de muhtemelen diş kökünde iltihap ya da çürük başlangıcı olabilir. Aloe vera içerikli macun ve gargaraları tavsiye ederim. Bağışıklık sistemin karışmış durumda. Tüp tedavileri bağışıklık sistemimizi baskılıyor. Sonra da en zayıf yerden işaret veriyor.
Benim sorun 9 yaşımdan beri var. Akıntı sorununu çözdük ama etkileri geçmedi. Dert çok bende yaw

geçmiş olsun canımmm

evet canım çok şanslıyım çok şükür onlar var ve yakınlar

Arkadaşlar selam,bahçeci Fulya'da tedavisine devam eden arkadaşlarım göremiyorum sizleri bu ara ,kendimi terkedilmiş hissettim ben yaaa...

benim dört tane yirmilik dışımda çıktı maalesef ikisini aldırdım ikisi kaldı biri yan ilerliyor diğeride çürümüş alınacak ama korkuyorum işte çünkü amliyatla alınıyo benim dişler ve beş dikiş atılıyo bir hafta ağzım iptal duruma geliyor bebek gibi çay kaşığıyla ve sadece yumuşak şeyler yiyerek besleniyorum şişmesi ağrıması uykusuz gecelerde cabası hal böyle olunca korkuyorum işte

bağışıklık sistemim karışmış haklısın aklını başına getirmem gerek ama nasıl

sara_28, post: 40971416, member: 238516"]günaydın kızlar herkesin Miraç Kandili mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzel ve iyi niyetli dilekleri kabul etsin

AMİN[/QUOTE]
Günaydın canım seninde tüm topikinde miraç kandili mübarek olsun ay diş cok cok zor antibiyotik icmeden aldırmıştım adam cene kemiğini kaldırıp alıyor kökü amaliyat yahu neyseki ben cektirdim aynı acıyi tekrar yaşamamak icin aslinda daha cıkmadan alıyorlar en rahatı o cıkana kadar diger disleri itip yamukluk yapıyor ayyyy kabusmya bide benim cenem kücük agzım hemen kitleniyor ooo dolguya bile gelemem ama yılda iki kez giderdim iyi bir doktor buldum yoksa ikidebir dolgum kırılıp duruyordu iyi bir dr şart

E="yeteeeeer, post: 40970595, member: 102829"]Günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandiller[/QUOTE]
Günaydın canım ya naber diyom yazmayon kı
Seninde mübarek olsun cuma ve kandil

amin canım

benimde çene yapım darmış ondan sorunluymuş yirmilik dişler çok zor ki ne zor

4 gün kalmış.. Seni çok özledim.. Sinek avlamaya başlasan artık diyorum.

Günaydıııın

günaydın kızlar herkesin Miraç Kandili mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzel ve iyi niyetli dilekleri kabul etsin

AMİN

Ben de hepinizin kandilini kutluyorum, dualarınız kabul olsun inşallah.

Seviyorum burayı çok :) Ne güzelsiniz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…