- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.841
selam kızlar iyi kandiller hayırlı cumalar hepinize.
benide aranıza almanızı istiyorum. bu yola bende çıkmak üzere olanlardan biriyim. ctesi dr bize tüp bebek yapmamız gerektiğini söylediğinde neye uğradığımızı şaşırdık.
aranızda ist da tüp bebek yaptırmış olan varmı. tavsiye edebileceğiniz bir dr ve hastane varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
benim dört tane yirmilik dışımda çıktı maalesef ikisini aldırdım ikisi kaldı biri yan ilerliyor diğeride çürümüş alınacak ama korkuyorum işte çünkü amliyatla alınıyo benim dişler ve beş dikiş atılıyo bir hafta ağzım iptal duruma geliyor bebek gibi çay kaşığıyla ve sadece yumuşak şeyler yiyerek besleniyorum şişmesi ağrıması uykusuz gecelerde cabası hal böyle olunca korkuyorum işte
bağışıklık sistemim karışmış haklısın aklını başına getirmem gerek ama nasıl
Yaaa bak ya ben dolguda ignesiz derim şimdiki dişcim alıştı dayana bildigim kadar deyip sonuna kadar dayaniyorum zaten o yüzden yani uyuşmuyor bide igne zonk gibi giriste sinire geliyor oooooyyy benim bu 20liklerin alınmasindan sonra dahada hassaslaştı hemen gitmeli bence piskopatmıyım neyim her dişci ye bi saat igne istemiyorum diye anlatırdım agrı eşigimden yaniii hahhhhh yok ya valla hissediyorum ama daha beter acılar cektim diye dayanıuorum yoksa igne ne öyle iki saat yüzüm karışıyor agzım burnuma şiş hahhh trajedi vessalamm duanada en icten amin amin kuzummmDiş çekimi gerçekten maharet istiyor. Benim de hem dişler iri, hem alt çene kemiğim dar. Bir de çenem çıkmıştı yıllar önce. Ağzım belli mesafenin dışında açılmıyor. Üstelik kandaki iltihap nedeniyle normal doz ilaçla uyuşmuyor. Fazlası da zararlı oluyor... İstanbul' da bir iki merkez narkozla çekim yapıyor. Niyetim öyle bir yere gitmek. Hem dişçi rahat çalışsın, hem ben acı çekmeyeyim.
Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek, hayata bakışımızı da etkiliyor. Zaten çoğumuzun bu savaşta olmasının nedeni, bağışıklık sistemimizdeki dalgalanmalar ve sonuçları.
Rabbim hepimize acil şifalar ve sağlıklı, hayırlı evlatlar versin...
Yaaa bak ya ben dolguda ignesiz derim şimdiki dişcim alıştı dayana bildigim kadar deyip sonuna kadar dayaniyorum zaten o yüzden yani uyuşmuyor bide igne zonk gibi giriste sinire geliyor oooooyyy benim bu 20liklerin alınmasindan sonra dahada hassaslaştı hemen gitmeli bence piskopatmıyım neyim her dişci ye bi saat igne istemiyorum diye anlatırdım agrı eşigimden yaniii hahhhhh yok ya valla hissediyorum ama daha beter acılar cektim diye dayanıuorum yoksa igne ne öyle iki saat yüzüm karışıyor agzım burnuma şiş hahhh trajedi vessalamm duanada en icten amin amin kuzummm
livanelinin SERANAD sonra kaç kitap okudum ama aynı tadı alamadım
Livanelinin yeni kitabı çıkmış, duydum. Ben de alacağım ki...
amin güzel yüreklim
dostlar neredesiniz
Günaydınlaar,
Ne güzel çok neşelisiniz bugün, daim olsun inşallah
Kese06 ne kadar güzelsin maşallah :) Allah hepinize mutluluk versin.
Canım senin eski rumuzun neydi ya, kaç yaşındasın, bebişin var onu anladım o ne kadar? Kafamda deli sorular :)
Evlenmişsin yeniden, seni bulunca kaçırmamış tabi eşin, acaba ben de umutlansam mı ki
Gunayyyydiiinnn napıyon bomba şekergunaydin topik guzelleri...
Gunayyyydiiinnn napıyon bomba şeker
Günaydın canım. Livanelinin kardeşimin hikayesi de çok güzeldir.livanelinin SERANAD sonra kaç kitap okudum ama aynı tadı alamadım
evet okumuştumm ama serenad başkaydı yaffGünaydın canım. Livanelinin kardeşimin hikayesi de çok güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?