Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam kızlar iyi kandiller hayırlı cumalar hepinize.
benide aranıza almanızı istiyorum. bu yola bende çıkmak üzere olanlardan biriyim. ctesi dr bize tüp bebek yapmamız gerektiğini söylediğinde neye uğradığımızı şaşırdık.
aranızda ist da tüp bebek yaptırmış olan varmı. tavsiye edebileceğiniz bir dr ve hastane varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba aramıza hoşgeldinn...
İStanbul da şuan önde olan ilk merkez okuduklarımdan dolayı söylüyorum;
Acıbadem Maslak Bülent Tıraş'ın ekibi
Ama onun dışında
Bahçeci Fulya
Şişli Memorial
Anadolu Sağlık Merkezi 'de iyi hastanelerdendir..

Diş çekimi gerçekten maharet istiyor. Benim de hem dişler iri, hem alt çene kemiğim dar. Bir de çenem çıkmıştı yıllar önce. Ağzım belli mesafenin dışında açılmıyor. Üstelik kandaki iltihap nedeniyle normal doz ilaçla uyuşmuyor. Fazlası da zararlı oluyor... İstanbul' da bir iki merkez narkozla çekim yapıyor. Niyetim öyle bir yere gitmek. Hem dişçi rahat çalışsın, hem ben acı çekmeyeyim.
Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek, hayata bakışımızı da etkiliyor. Zaten çoğumuzun bu savaşta olmasının nedeni, bağışıklık sistemimizdeki dalgalanmalar ve sonuçları.
Rabbim hepimize acil şifalar ve sağlıklı, hayırlı evlatlar versin...

Yaaa bak ya ben dolguda ignesiz derim şimdiki dişcim alıştı dayana bildigim kadar deyip sonuna kadar dayaniyorum zaten o yüzden yani uyuşmuyor bide igne zonk gibi giriste sinire geliyor oooooyyy benim bu 20liklerin alınmasindan sonra dahada hassaslaştı hemen gitmeli bence piskopatmıyım neyim her dişci ye bi saat igne istemiyorum diye anlatırdım agrı eşigimden yaniii hahhhhh yok ya valla hissediyorum ama daha beter acılar cektim diye dayanıuorum yoksa igne ne öyle iki saat yüzüm karışıyor agzım burnuma şiş hahhh trajedi vessalamm duanada en icten amin amin kuzummm

Yok ben dayanamam öyle. Ama iki iğnelik işe beş iğne vurulunca günlerce sarhoş gibi dolaşıyorum. Bir de ağrı kesici kullanmam gerekiyorsa vay halime. Gözüm açılmıyor. Günlerce hayattan kopuyorum. Kafa çalışmıyor, beyin zorunlu şeyler dışında bir şeyi kabul etmiyor falan. Sıkıntılı iş.

yase07
bebişim yoğun bir hafta geçirdim sabah eşimin kontrolü için has giderken yazdım size ama sonra kk ye bakacak vaktim olmadı hiç görmemişidir balım teşekür ederim rabbim dualrımızı kabul etsininş

canim martta 43 yasima girdim veya bitirdim bilmiyorum da 72liyim ben. selcankerem onceki rumuzum.
kizim 9 aylik evlendikten sonra cok beklemeden ugrasmadan Allah verdi kizimizi bize. lakin ikinci icin ugrasicaz gibi.
umutlan tabii arkadasim ya umut hep olsun dimi...

not: soylemeyi unuttum esim benden kucuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…