- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.861
geçmiş olsun canımmcalisiyorum tatlim...kizim rahatsiz biraz. hem nezle olmus hem dis cikartiyor. aklim onda.
kucuk hanim 9.5 aylik olcak nerdeyse daha yeni dis cikartmaya basladi...
sen naparsin :)
evet yaa çok sıcaktıbende misafir vardı canımmm yoğun ve sıcak bir hafta sonu:)
nasılsınnnnnnnnnnn?
geçmiş olsun canımm
hımmmmmmmsagol tatlim...canim sorcam hep unutuyorum..sen kac yasindasin?
hımmmmmmm39 ama 30 gösteriyorum
hımmmmmmm39 ama 30 gösteriyorum
Günaydın canım. Livanelinin kardeşimin hikayesi de çok güzeldir.
evet okumuştumm ama serenad başkaydı yaff
Gunayyyydiiinnn napıyon bomba şeker
Onu okudum ben, yıllar yıllar oldu hatta, unuttum bile galiba.Kızlar Sabahattin Ali'nin Kuyucaklı Yusuf unu mutlaka okumaya başlayın daha sonuna gelmedim ama pek güzell..
Tavsiye ederimmm:)
Deli midir nedirr yahuuu!!! Nerde benim hunilerimmmm
Umarım çok uğraşmazsınız canım. İçimden bir ses pek uğraşmayacağınızı söylüyor. 2. de kendiliğinden gelir inşallah, yuvanıza mutluluk, güzellik katar.canim martta 43 yasima girdim veya bitirdim bilmiyorum da 72liyim ben. selcankerem onceki rumuzum.
kizim 9 aylik evlendikten sonra cok beklemeden ugrasmadan Allah verdi kizimizi bize. lakin ikinci icin ugrasicaz gibi.
umutlan tabii arkadasim ya umut hep olsun dimi...
not: soylemeyi unuttum esim benden kucuk :)
niye ayol?
Onu okudum ben, yıllar yıllar oldu hatta, unuttum bile galiba.Kürk Mantolu Madonnayı okudun mu?
"Ben de özledim ben deeeee" şarkısını gönderiyorum ben de..Eua Nerelerdesin seni de özledim!
WishhDuygu Sen gelmez olsun sen gelmez oldunnnn şarkısını gönderiyorum burdan sana.
kuddus nerdesin özledim seni de!
ensu seni de özledimm!
evet okumuştumm ama serenad başkaydı yaff
Umarım çok uğraşmazsınız canım. İçimden bir ses pek uğraşmayacağınızı söylüyor. 2. de kendiliğinden gelir inşallah, yuvanıza mutluluk, güzellik katar.
Yahuu 3 çocuk üstüne ikiz isteyene deli derler hahahahah
kızım al kızını gez tozzz napcan mütemadiyen bok mu temizleyeceksinn yaa:) Hayır kabul etmiyorum vermem senii zalimin elinee.. Gezecek tozacaksınn ohhhhhhhhhhhhh misssss diyeceksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?