Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

2220 Şifacı bacı, ulu bilge,
Bana acilen iştah açıcı bir reçete yazar mısın? Hiiiç iştahım yok yahu.. Nasıl hamileyim ben bilmiyorum ki. Güya 20. haftadan sonra çok hızlı kilo almaya başlayacaktık, ben zayıflamış bile olabilirim. Midem hep dolu gibi.. Sadece dondurma gibi soğuk, tatlı ve hafif şeyleri istiyor canım, etmiş, yumurtaymış, sütmüş.. Iıııyyyy... Çok zorlayınca da midem bulanıyor. Ne yapsam ne etsem, nasıl yesem bilmiyorum. Karbonhidrat alımını sıfırlayıp hedefe endeksli yiyeceğim sadece protein, kalsiyum ve vitamin. İştah açıcı ne önerirsin bana?

Umarım çok uğraşmazsınız canım. İçimden bir ses pek uğraşmayacağınızı söylüyor. 2. de kendiliğinden gelir inşallah, yuvanıza mutluluk, güzellik katar.

Eua Nerelerdesin seni de özledim!
WishhDuygu Sen gelmez olsun sen gelmez oldunnnn şarkısını gönderiyorum burdan sana.
kuddus nerdesin özledim seni de!
ensu seni de özledimm!
"Ben de özledim ben deeeee" şarkısını gönderiyorum ben de..
evet okumuştumm ama serenad başkaydı yaff

Serenad da güzeldi tabii ki.. Her kitabı ayrı bir güzel ya Livanelinin, çok severim. Sen öyle duygusal romanlardan hoşlanıyorsun galiba.. Sana bir öneride bulunayım mı? Buket UZUNER'in "KUMRAL ADA_MAVİ TUNA" kitabını çok beğenirsin. Beni çarpmıştı ya o kitap. Çok da gençtim okuduğumda. Kızım olurda adını Ada koyacağım diye karar almıştım o yzamanlarda.. Çok yaygınlaşınca ve Issız Adamdaki Ada karakterini gördükten sonra (Kötü bir karakter değildi de hatırlamak istemediğim bir filmdi) vazgeçmiştim.

Umarım çok uğraşmazsınız canım. İçimden bir ses pek uğraşmayacağınızı söylüyor. 2. de kendiliğinden gelir inşallah, yuvanıza mutluluk, güzellik katar.

ayy agzindan bal damliyor...insallah canm insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

:) alismisim pok temizlemeye demekki..alismis kudurmustan betermis :)
sen bide hollandalilar gorsen sasarsin..pes pese dogururlar 3-4 Allah ne verdiyse artik. esim ilk geldiginde hayretler icinde kalmisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…