- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.881
"Ben de özledim ben deeeee" şarkısını gönderiyorum ben de..
Serenad da güzeldi tabii ki.. Her kitabı ayrı bir güzel ya Livanelinin, çok severim. Sen öyle duygusal romanlardan hoşlanıyorsun galiba.. Sana bir öneride bulunayım mı? Buket UZUNER'in "KUMRAL ADA_MAVİ TUNA" kitabını çok beğenirsin. Beni çarpmıştı ya o kitap. Çok da gençtim okuduğumda. Kızım olurda adını Ada koyacağım diye karar almıştım o yzamanlarda.. Çok yaygınlaşınca ve Issız Adamdaki Ada karakterini gördükten sonra (Kötü bir karakter değildi de hatırlamak istemediğim bir filmdi) vazgeçmiştim.
Tabi canım benim ki şaka istiyorsan Allah gönlüne göre versin canım.. Elin Hollandalısı kadar olamadık desene:):) alismisim pok temizlemeye demekki..alismis kudurmustan betermis :)
sen bide hollandalilar gorsen sasarsin..pes pese dogururlar 3-4 Allah ne verdiyse artik. esim ilk geldiginde hayretler icinde kalmisti..
genç gösteriyorum degilmibencede..fotonu gormustum daha once yuklemistin bayaga bi kucuk duruyorsun masallah sana...
Adi aylın den sonra gizli anlari n yolcusuKurt Seyit ve Şura sonrasında Murka 'da pek güzeldir.. Hatta dizisi çekildiğinde çok üzülmüştümm kitaba haksızlık diye...
Hele Ayşe Kulin'nin kitapları çok etkileyicidir.. Nefes Nefese kitabının sonundaki keman sesini resmen kulaklarımla duymuştum..
aslinda kitap olsun da ama arada alıp goturenler var tabiki"Ben de özledim ben deeeee" şarkısını gönderiyorum ben de..
Serenad da güzeldi tabii ki.. Her kitabı ayrı bir güzel ya Livanelinin, çok severim. Sen öyle duygusal romanlardan hoşlanıyorsun galiba.. Sana bir öneride bulunayım mı? Buket UZUNER'in "KUMRAL ADA_MAVİ TUNA" kitabını çopk beğenirsin. Beni çarpmıştı ya o kitap. Çok da gençtim okuduğumda. Kızım olurda adını Ada koyacağım diye karar almıştım o yzamanlarda.. Çok yaygınlaşınca ve Issız Adamdaki Ada karakterini gördükten sonra (Kötü bir karakter değildi de hatırlamak istemediğim bir filmdi) vazgeçmiştim.[/QUOTE
Canim bence öncelik kist olsun yolun acık olsun hahhhh insallah bende kistleri bi halledem sonra tüpselam kızlar ,ben çarşamaba kist için kontrole gidicem,(geçen ay 2 folikül kisti var diye başlayamadık)kendiliğinden giityse gitti,gitmediyse aspire yapalım demişti dr.1 ay daha kaybetmeyelim diye,sizlerinde fikrini almak istedim,ne yapsam?2 ay evvelde aspire edip o gün iğnelere başlamıştık biz tesadüfmü bilmiyorum ama 2 yumurta gelişmeyip, topladığı tek yumurtada boş çıkmıştı,doktorum bunla ilgisi olmadığını söyledi ama kararsız kaldım .
portakales yavrum iyidir iş güç dr randevu gec aldım, 20 güne denk geliyor .napam bilemedim tekrar adet ol bit öylemi gitsem ,yoksa fark etmez kist yani görürde aslında ama yumurta kalmaz o zamana yaniii
Ahkese06 ah kuzum valla dogur ya dogura bildigince baya bi rahat annesin gibi telaşsızsan öyle bok mok dert değil yani hahhhh@portakales im gezerde valla cocukta bakarsın kiz hahhh ikiz olsun seninde ama sende bi telaş seziyorum yani hahhh o yüzden bir cırpıda insallah
Burdayım şekerim. Herkese güzel haftalar.Deli midir nedirr yahuuu!!! Nerde benim hunilerimmmm
Burdayım şekerim. Herkese güzel haftalar.
Geçen hafta Ali bi korkuttu bizi. Erken doğum riski var mı diye müşade altındayım. Evde yatıştayım yani. Yoksa bu 4 gün biryerlere gidecektik. Çok geziyorsun sinyali yolladı.Oturduk popumuzun üstüne:)
Çarşamba kontrol var tekrar. Inşallah öyle bir riskim yoktur. Bence yok yani kafa olarak öyle hazırlıyorum. 38. haftadan önce doğma diye anlaştık kendisiyle:)))
2220 Şifacı bacı, ulu bilge,
Bana acilen iştah açıcı bir reçete yazar mısın? Hiiiç iştahım yok yahu.. Nasıl hamileyim ben bilmiyorum ki.Güya 20. haftadan sonra çok hızlı kilo almaya başlayacaktık, ben zayıflamış bile olabilirim. Midem hep dolu gibi.. Sadece dondurma gibi soğuk, tatlı ve hafif şeyleri istiyor canım, etmiş, yumurtaymış, sütmüş.. Iıııyyyy... Çok zorlayınca da midem bulanıyor. Ne yapsam ne etsem, nasıl yesem bilmiyorum. Karbonhidrat alımını sıfırlayıp hedefe endeksli yiyeceğim sadece protein, kalsiyum ve vitamin. İştah açıcı ne önerirsin bana?
söyle o ali ye akıllı olsun yaptığınız anlaşmaya uysunBurdayım şekerim. Herkese güzel haftalar.
Geçen hafta Ali bi korkuttu bizi. Erken doğum riski var mı diye müşade altındayım. Evde yatıştayım yani. Yoksa bu 4 gün biryerlere gidecektik. Çok geziyorsun sinyali yolladı.Oturduk popumuzun üstüne:)
Çarşamba kontrol var tekrar. Inşallah öyle bir riskim yoktur. Bence yok yani kafa olarak öyle hazırlıyorum. 38. haftadan önce doğma diye anlaştık kendisiyle:)))
burdayiiiiiiim muuuuuckDeli midir nedirr yahuuu!!! Nerde benim hunilerimmmm
az 19 mayis toreni yapiyorduuuum valla hepinizi cok ozledim balli turtalarim hem de portakalli ohhhh missss@Eua Nerelerdesin seni de özledim!
@WishhDuygu Sen gelmez olsun sen gelmez oldunnnn şarkısını gönderiyorum burdan sana.
kuddus nerdesin özledim seni de!
@ensu seni de özledimm!
eveeeeeetAdi aylın den sonra gizli anlari n yolcusu
aminnnn tatlim aminVallahi canım ben ikiz istemiyorum Allah biliyor:) Bir tane olsun saglıklı sıhatli hayırlı bizde üstüne bişiler katıp yetiştirelim hayata, Allah'a bir insan kazandıralım yeter.. İkizler hatta 2. 3. çcocuklar isteyenlerin olsun:)) Allah isteyene bol bol versinn tabii benim olursa kabulum rabbimin taktiri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?