Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kurt Seyit ve Şura sonrasında Murka 'da pek güzeldir.. Hatta dizisi çekildiğinde çok üzülmüştümm kitaba haksızlık diye...

Hele Ayşe Kulin'nin kitapları çok etkileyicidir.. Nefes Nefese kitabının sonundaki keman sesini resmen kulaklarımla duymuştum..

:) alismisim pok temizlemeye demekki..alismis kudurmustan betermis :)
sen bide hollandalilar gorsen sasarsin..pes pese dogururlar 3-4 Allah ne verdiyse artik. esim ilk geldiginde hayretler icinde kalmisti..
Tabi canım benim ki şaka istiyorsan Allah gönlüne göre versin canım.. Elin Hollandalısı kadar olamadık desene:)

Adi aylın den sonra gizli anlari n yolcusu

aslinda kitap olsun da ama arada alıp goturenler var tabiki

selam kızlar ,ben çarşamaba kist için kontrole gidicem,(geçen ay 2 folikül kisti var diye başlayamadık)kendiliğinden giityse gitti,gitmediyse aspire yapalım demişti dr.1 ay daha kaybetmeyelim diye,sizlerinde fikrini almak istedim,ne yapsam?2 ay evvelde aspire edip o gün iğnelere başlamıştık biz tesadüfmü bilmiyorum ama 2 yumurta gelişmeyip, topladığı tek yumurtada boş çıkmıştı,doktorum bunla ilgisi olmadığını söyledi ama kararsız kaldım .

Canim bence öncelik kist olsun yolun acık olsun hahhhh insallah bende kistleri bi halledem sonra tüp

portakales yavrum iyidir iş güç dr randevu gec aldım, 20 güne denk geliyor .napam bilemedim tekrar adet ol bit öylemi gitsem ,yoksa fark etmez kist yani görürde aslında ama yumurta kalmaz o zamana yaniii

Ah kese06 ah kuzum valla dogur ya dogura bildigince baya bi rahat annesin gibi telaşsızsan öyle bok mok dert değil yani hahhhh@portakales im gezerde valla cocukta bakarsın kiz hahhh ikiz olsun seninde ama sende bi telaş seziyorum yani hahhh o yüzden bir cırpıda insallah

Vallahi canım ben ikiz istemiyorum Allah biliyor:) Bir tane olsun saglıklı sıhatli hayırlı bizde üstüne bişiler katıp yetiştirelim hayata, Allah'a bir insan kazandıralım yeter.. İkizler hatta 2. 3. çcocuklar isteyenlerin olsun:)) Allah isteyene bol bol versinn tabii benim olursa kabulum rabbimin taktiri..

Deli midir nedirr yahuuu!!! Nerde benim hunilerimmmm
Burdayım şekerim. Herkese güzel haftalar.
Geçen hafta Ali bi korkuttu bizi. Erken doğum riski var mı diye müşade altındayım. Evde yatıştayım yani. Yoksa bu 4 gün biryerlere gidecektik. Çok geziyorsun sinyali yolladı.Oturduk popumuzun üstüne:)

Çarşamba kontrol var tekrar. Inşallah öyle bir riskim yoktur. Bence yok yani kafa olarak öyle hazırlıyorum. 38. haftadan önce doğma diye anlaştık kendisiyle:)))

Aaaaaa Ali'ye bak sen ne kadar hızlı çıktııı!
Evett henüz hazırlanmadık yani dursun yerindee Allah'ım şifa versin sana zamanında doğum nasip etsin sağlıklı sıhatli..
Ne güzel hamile pozun nazaramı geldi nee!! Maşallahhh maşallahhh diyelimm seni bi okuyup üfleyelim.

Hic bir sey onermem
Yeme ihtiyacin, bebeginin ve senin eksik kalan vitamin, mineral vs. tamamlama cabanizla olusuyor. Onun icin zorlama kendini. Sendeki stok bitince zaten acilacak istahin.

söyle o ali ye akıllı olsun yaptığınız anlaşmaya uysun

@Eua Nerelerdesin seni de özledim!
@WishhDuygu Sen gelmez olsun sen gelmez oldunnnn şarkısını gönderiyorum burdan sana.
kuddus nerdesin özledim seni de!
@ensu seni de özledimm!
az 19 mayis toreni yapiyorduuuum valla hepinizi cok ozledim balli turtalarim hem de portakalli ohhhh missss guzel cicegim opuyorum yanaklarindan

aminnnn tatlim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…