Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ayrica iki yesil su samuru sevgilileri ve digerleri.... aaah ah ne guzellerdir

ayy naz mi yaparmis annecigineeee.... kiyamam ve cok operimmmm

Günaydın topikkkk
kuddus canım ögretmenim 19 mayıstan sonra rahatlarsın biraz hahhh güsel bi foto at taam mı

Herkes tatilde ayol ben iş te hahhh olsun cekirdekli üzüm yiyorum gelin beraber olsunnn

Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Bu yazımı yeni evimizden yazıyorum. Haftasonu taşındık. Ivır zıvır işler, temizlik ve yerleşme çabalarım hala sürüyor, yorgunluktan bacaklarım titriyor ama keyfim çooooook güzel.
Kedilerimin bir kısmı, evden kaçtı. Birisi eski eve gitmiş. Dün son bir defa kontrol etmeye gitmiştik, söylene söylene geldi
Diğerlerini de bulabilirim umarım.
Minikler özellikle çok mutlu. Kocaman bahçede totolarını sallaya sallaya koşmaya başladılar. Bir de 3 hamile kedim daha var. Kaçanları da bulursam 4 olacak. Bereketli bir ev olduk maşallah. Belki bana da bulaşır

Oooo masallah keyfin keyif valla insallah bismillah sana hayirli gelecek bu ev bereketlenin tez zamanda kuzum

Gunaydın topikkimmmmm hahhh dün tatildiniz dimi bense cok yogunn bi gaz şişkinlik beni mahvetti benim süt ürünlerine karşı bi alerjim var galiba üstüne gittikce daha kötü oluyorum iştahımın gitmesi tek teselimmm 3 aylık gibiydi göbüşüm ayol gerci bunda çalışmanın verdigi stresin gazı var hahhh ilaç almasam mahvolldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…