- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.901
insallah canimmm insallahCanim bence öncelik kist olsun yolun acık olsun hahhhh insallah bende kistleri bi halledem sonra tüp
ah bilmem miiiGünaydın canım. Livanelinin kardeşimin hikayesi de çok güzeldir.
agladigim. ve cok cok aci icinde kalakaldigim kitapevet okumuştumm ama serenad başkaydı yaff
yavyuuuuuuum fiiiyyyt... islik attim haaahımmmmmmm39 ama 30 gösteriyorum
ayrica iki yesil su samuru sevgilileri ve digerleri.... aaah ah ne guzellerdir"Ben de özledim ben deeeee" şarkısını gönderiyorum ben de..
Serenad da güzeldi tabii ki.. Her kitabı ayrı bir güzel ya Livanelinin, çok severim. Sen öyle duygusal romanlardan hoşlanıyorsun galiba.. Sana bir öneride bulunayım mı? Buket UZUNER'in "KUMRAL ADA_MAVİ TUNA" kitabını çok beğenirsin. Beni çarpmıştı ya o kitap. Çok da gençtim okuduğumda. Kızım olurda adını Ada koyacağım diye karar almıştım o yzamanlarda.. Çok yaygınlaşınca ve Issız Adamdaki Ada karakterini gördükten sonra (Kötü bir karakter değildi de hatırlamak istemediğim bir filmdi) vazgeçmiştim.
ayy naz mi yaparmis annecigineeee.... kiyamam ve cok operimmmmBurdayım şekerim. Herkese güzel haftalar.
Geçen hafta Ali bi korkuttu bizi. Erken doğum riski var mı diye müşade altındayım. Evde yatıştayım yani. Yoksa bu 4 gün biryerlere gidecektik. Çok geziyorsun sinyali yolladı.Oturduk popumuzun üstüne:)
Çarşamba kontrol var tekrar. Inşallah öyle bir riskim yoktur. Bence yok yani kafa olarak öyle hazırlıyorum. 38. haftadan önce doğma diye anlaştık kendisiyle:)))
birde joji moyes den(yazarı yanlış hatırlamıyorsam ) senden önce ben diye bir kitap okumuştum çok etkileniştimagladigim. ve cok cok aci icinde kalakaldigim kitap
ıslıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkyavyuuuuuuum fiiiyyyt... islik attim haaa
ayşe kulin ciyiz sanırımeveeeeeet
itinayla sevilirayşe kulin ciyiz sanırım
sanki boyle bir film izledim benn ama ne zaman hic hatirlamiyorum.... ismi ne guzel dimi ; senden once ben...birde joji moyes den(yazarı yanlış hatırlamıyorsam ) senden önce ben diye bir kitap okumuştum çok etkileniştim
Standartların üstünde yazan bir adamın engeli kaldıktan sonraki hayat ben çok etkilendimsanki boyle bir film izledim benn ama ne zaman hic hatirlamiyorum.... ismi ne guzel dimi ; senden once ben...
Oooo masallah keyfin keyif valla insallah bismillah sana hayirli gelecek bu ev bereketlenin tez zamanda kuzumGünaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Bu yazımı yeni evimizden yazıyorum. Haftasonu taşındık. Ivır zıvır işler, temizlik ve yerleşme çabalarım hala sürüyor, yorgunluktan bacaklarım titriyor ama keyfim çooooook güzel.
Kedilerimin bir kısmı, evden kaçtı. Birisi eski eve gitmiş. Dün son bir defa kontrol etmeye gitmiştik, söylene söylene geldi
Diğerlerini de bulabilirim umarım.
Minikler özellikle çok mutlu. Kocaman bahçede totolarını sallaya sallaya koşmaya başladılar. Bir de 3 hamile kedim daha var. Kaçanları da bulursam 4 olacak. Bereketli bir ev olduk maşallah. Belki bana da bulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?