Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım hayırlı olsun ALLAHIM evlatlarını kucaklamayı nasip etsin güzel günler yaşamak nasip olsun yeni evinde vee kedilerine kavuşmak nasip olsun inşşş

geçmiş olsun canım biz dün cimcime bıdık ve ilker paşa ile muhteşem bir gün geçirdik BICIR BICIR yeğen dolu bir gündü

Günaydın arkadaşlar, sağlık, sıhhat, huzur, ilim-irfan, mutlu, bereketli ve bebişli bir hafta dilerim.

Yeni evin sana çokkkkk mutluluk getirsin...

Geçmiş olsun, biraz yürüyüş yapsan yada bacaklarını karnına çekme hareketleri, gazının gitmesine yardımcı olur.

Eşim bahar nezlesi olmuş kendi rahatszılığından dolayı grip bile çok ağır yaşıyor genelikle has yatıyoruz ( inşş has yatmak zorunda kalmayız ) evdeki ilaçalrına başladım ama olmassa yarın sağlık ocağına gideceğiz

Günaydın canıımmm.. Yeni evin hayırlı uğurlu, dediğin gibi bereketli, huzurlu bir ev olsun inşallah!! Güzel günlerin geçsin orada. Bereket Tanrıçası olasın inşallahhh... !! Koca bir göbek, etli butlu bacaklar, yusyuvarlak ve içi dolu bir göbek!!
Bereket Tanrıçası deyince.. Aklıma bereket tanrısı geldi. Avanos, Ürgüp, Göremeye tatile gitmiştim, 20'li yaşlarımın başındayken.. Tüm arkadaşlarıma hediye olarak bereket tanrılı anahtarlık getirmiştim dönüşte. Naaptılar ki acep o anahtarlıkları?

Oyyyy hayırlı olsun beaaa ahahahahah
Haydii bakalım bismillahirrahmanirrahim diyelim güzel günler gelsin.. Bebiş ister gelsin ister gelmesin ama sen hep bu enerjide kal..

Geçmiş olsun canım.
Rabbim acil şifalar versin..
Ne büyük kalbin ne büyük bir vicdanın var Allah razı gelsin senden..

Herkese günaydıınnnnnnn!!
Dün kızımla ve annemle 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı şenliklerine katıldık burada.. Önce fener alayı yapıldı.. Binlerce insan akın akın, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağıra bağıra, "Türkiye laiktir, laik kalacak" sloganlarıyla Cumhuriyet Meydanına aktı.. Çoooook güzel bir tabloydu. Çok duygulandırıcıydı. İnsanların hiçbir zorunluluk olmadan, cumhuriyetimizin kurucusunu anmak için sokaklara dökülmesi, ona saygılarını iletmesi, yıllar önce ölmüş birisini minnetle anması, bir şey beklemeden sevgi vermesi ne kadar temiz, ne kadar erdemli, ne kadar insani.. Umuyorum Cemrem de insanları duymuş onların enerjisini almıştır.

Cemresini yediğim ne güzel bir tablo... Rabbim aratmasın bugünleri diye dua ediyorum hep... Allah O güzel adamdan Mustafa Kemal Atatürk'ten ve şehitlerimizden razı olsun.. Eğer bu kadar yürekli ve cesur ve ileri görüşlü olmasa idiler bugün kime esir olarak yaşardık belli değil...

evet dün muhteşemdi bir kadın olarak ATAM A olan borcumu asla ödeyemem ruhu şad olsun

Ayyyy İlker pek yakışıklı oldu maşallahhhh
Kızımız da pek güzell:))
Teşekkür ederizz Allah sizlere uzun saglıklı ömürler versin.
güzel sözlerin iyi dileklerin için biz teşekür ederiz cimcime çılgın gibi seviyor kuzenini beşiğini salıyor ne dediğini anlamıyorduk önce ama sonra baktık ki nini söylüyor teyze altını değiştirecek koşup bez getiriyor su içecek koşup biberonu kapıp getiriyor dün öğle uykusu uyumadı ilkerle ilgileneceğim birde diyorki Foto çek çekiyoruz fb(logosunu) gösteriyor paylaşmam için

Oooo masallah keyfin keyif valla insallah bismillah sana hayirli gelecek bu ev bereketlenin tez zamanda kuzum

canım hayırlı olsun ALLAHIM evlatlarını kucaklamayı nasip etsin güzel günler yaşamak nasip olsun yeni evinde vee kedilerine kavuşmak nasip olsun inşşş

Ata' mıza borcumuzu ödemenin tek yolu, emanetine sahip çıkmak...
Yeğenler çok tatlı maşallah. Rabbim bahtlarını da güzel eylesin...
teşekürler balım valla bizide ATATÜRK dedinmi akan sular durur gücümüz yetiğince emanetleri baş tacımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…