Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun, havalar insanı çok etkiliyor, vücudun mevsim geçişine alışması için bol sıvı ve taze sebze meyve tüketmesi gerekiyor. Çocuklara da maşallah, İlker koca adam olmuş, bahtı da açık olur inş.

TV'deki görüntüleri izleyince bile insan duygulanıyor. Atamıza biz kadınların daha çok sahip çıkması ve çocuklarına bu memleket hangi zor şartlar altında kurtarıldığının anlatılması gerekli. Komşu ülkeleri, ortadoğuyu hatta ülkemizin bir kısmını görünce Atamızın "dahi" olduğunu, hiçbir çıkarı olmadan insanlara "özgürlüklerini" hediye ettiğini bilmek, anlamak, nesillere aktarmak bizim birimci vazifemiz. Atatürk'ün kızlarından biri olmaktan onur duyuyorum.

Merhaba Canlar ;
Çok özledim gene.....Hepinizi öperim.sarılırım.

Hayırlı olsun eviniz daha yeni taşınmıştınız ama.Sağlıkla huzurla bereketle oturun tüm kediciklerde toplasın inşh.

Geçmiş olsun canım....
Çalışma hayatı zor malaesef bir bankacılık geçmişim oldu bıraktım hiç pişman olmadım hala...Öyle stresliydi ki hep hastaydım hep.

günaydın kızlar

günaydın:)

Merhaba ;
Ben hayırlı olsun dedim mi inan hatırlamıyorum ama uzun aralıklarla geliyorum hayırlı olsun bebeişin belkide demişimdir ama görmüşken gene yazmak istedim.:)
nasılsın?

Çok geçmiş olsun inşh evdeki ilaçlarla atlatır ne hastaneye ne sağlık ocağına gerek kalır.

Günaydın hatunlarr...
günaydın :)

aynen öyle katılıyorum çok şey borçluyuz özellikle biz bayanlar....
Adı Cemrem mi olcak? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

teyzemin dostları sizi öpüyoruz ve dua ediyoruz bizim gibi bebişleriniz olsun diye

Maşallah 41 kere kocaman yaa çok tatlılar...........

aynen canım benim Allah razı olsun hepsinden.

evet dün muhteşemdi bir kadın olarak ATAM A olan borcumu asla ödeyemem ruhu şad olsun

aminnnnnn :)

bende gurur duyuyorum Allah böyle evlatlar yetiştirmeyide nasip etsin.

nasılsınn özledik senii:))
Dilerim her şey yolundadır..

sağolun kızlar....
her aşamada süreçler devam ediyor hayat zorluyor beni bu aralar.
tedavideyim iğnelere devam :)
sonucu nasıl olcak bakalım hayırlısı diyorum.
inşh zamanı gelmiştir artık.
Tedavin hayırli bebisler getirsin sana insallah zamanı geldi dikkat et kendine

yeteeeeer kız bunla cok cirkin yavf ıstırmalık lokum olmuş ilker cimcime zate oyyyy maşallah size.. noluyo ya hasta masta olmak yokkk insallah gecer kuzum alerjimi seninki , kocanda insallah tez zamanda toparlar zira cocuk gibiler bizimki maca gider sıyrık bacaklarını gösteriryomu oh olsun diyecem diyemiyorum hahahhh kim yaptı söyle döviyim diyorum hahhh naz naz ooooyy kapris bilmem ama, ters yaradılmışız ayoll

Son düzenleme:
sağolun kızlar....

Söylenecek söz yok ki!
Umut etmekten vazgeçmesin yüreğin.. Kırılmasın kalbin her ne olursa sonucun..
Güneş doğdukça, dünya döndükçe, biz yaşadıkça hep umutlar ihtimaller var olacak...
Dilerim beklediğin haberi alman ve bize beklediğimiz haberi vermen nasip olur..
Dualarım senin olsun rabbim kalbini huzuruna kavuştursun artıkk..

Sağol arkadaşım. 6 ay oldu taşınalı, haklısın. Ama ev satılıktı. Alıcılar olur olmaz zamanlarda kapıya dikilmeye başlayınca çıktık. Evi de sevmemiştik zaten. Evi bir günde boşalttık, kendi arabamızla getiririz dediğimiz iki posta eşyayı iki günde ancak getirdik. Eşimin de, benim de ayaklarımız gitmedi bir türlü o eve. Şimdi keyfimiz yerinde çok şükür
Tedavin hayırlı olsun inşallah. Hayatın bize iyi şeyler getirmesini beklersek adım atamayız. En iyisi, biz kendimiz için bir şeyler yapacağız, hayat bizim peşimizden koşacak. Dilerim bu defa sen erken davranmışsındır. Hayat ta sana evladını vererek yetişmeye çalışır.

selam kılzar,herkes iyidir umarım...benim de bugün kontrolüm vardı 2 kistin 1 i gitmiş ,1 taneyi yarın aspire edelim hemen başlayalım dedi dr.ee dedim regli beklemicezmi adetle başlanıyor diye,aspireden sonra regl olcan zaten dedi ama folikül filan var demedi,iğnelerde çıkarıyomuş folikül bir arkadaş söyledi.çok bunaldım yaaa

Biraz sabır et tedavidesin sorgulamak yerine kabul et ve dualarını eksik etme...
Akışına bırak dilerim güzel sonuçlar alacaksındır.

Merhaba, hadi hayırlısı olsun da, benim görüşüm ve naçizane tavsiyem aspireden uzak durman, reglle birlikte diğer kist de gidebilir. Dışarıdan her müdahalede yumurtalıklar zorlanıyor. Kist gittikten sonraki yeni tedavinin sonunda da nur topu gibi kistlerinin olma ihtimali çok yüksek. Bu iş biraz sabır işi, vitaminlerini düzenli kullanıp, akpntr da yaptırabilirsen, bünyen daha sağlam olarak yola devam eder. Bol şanslar.

sağolun kızlar....
Tedavin hayırlı uğurlu olsun. Yanlış hatırlamıyorsam annen de hastaydı diğil mi? Doğru hatırlıyorsam Yaradan şifa versin dileklerimi de gönderiyorum.

sağol canım adet sonrası gitmediği için kist aspire edelim dedi vakit kaybetmeden bu ay başlayalım istiyor zaten 5 aydır uğraşıyoruz,dr.adet sonrası 20 gün bekledik çünkü,bu kistler folikül gelişmesine engel oluyomuş .

sağolun kızlar....
hayırlı olsun canım tedavin,inşallah güzel sonuçlar alırsın...nerde devam ediyosun.

Hayırlı olsun, bereketli olsun yeni eviniz. Minnakları öp benim için. Bizde de 1 hafta arayla 6 tekir yavru var. Miv miv bütün gün bağırıyorlar:)

Geçmiş olsun canım, evde atlatır inşallah.
teyzemin dostları sizi öpüyoruz ve dua ediyoruz bizim gibi bebişleriniz olsun diye
Oyyy tosuncuk bunlar. O selülitli boğumları yerim ben:)

sağolun kızlar....
Umarım herşey gönlünce olur.

Ben de 13.00 de oradaydım. Önceden haberleşseydik keşke. Hadi bakalım yeni tedavin hayırlı olsun.

KontroL iyi geçti. Erken doğum riski yok şimdilik. Rahim kapalı çok şükür. Ali bu hafta biraz minnak kalmış. Kilo boy bir hafta geride. Ama biz de anne baba minnakız. Zaten toraman çıkmaz bizden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…