- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.941
Geçmiş olsun, havalar insanı çok etkiliyor, vücudun mevsim geçişine alışması için bol sıvı ve taze sebze meyve tüketmesi gerekiyor. Çocuklara da maşallah, İlker koca adam olmuş, bahtı da açık olur inş.Eşim bahar nezlesi olmuş kendi rahatszılığından dolayı grip bile çok ağır yaşıyor genelikle has yatıyoruz ( inşş has yatmak zorunda kalmayız ) evdeki ilaçalrına başladım ama olmassa yarın sağlık ocağına gideceğiz
TV'deki görüntüleri izleyince bile insan duygulanıyor. Atamıza biz kadınların daha çok sahip çıkması ve çocuklarına bu memleket hangi zor şartlar altında kurtarıldığının anlatılması gerekli. Komşu ülkeleri, ortadoğuyu hatta ülkemizin bir kısmını görünce Atamızın "dahi" olduğunu, hiçbir çıkarı olmadan insanlara "özgürlüklerini" hediye ettiğini bilmek, anlamak, nesillere aktarmak bizim birimci vazifemiz. Atatürk'ün kızlarından biri olmaktan onur duyuyorum.Herkese günaydıınnnnnnn!!
Dün kızımla ve annemle 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı şenliklerine katıldık burada.. Önce fener alayı yapıldı.. Binlerce insan akın akın, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağıra bağıra, "Türkiye laiktir, laik kalacak" sloganlarıyla Cumhuriyet Meydanına aktı.. Çoooook güzel bir tabloydu. Çok duygulandırıcıydı. İnsanların hiçbir zorunluluk olmadan, cumhuriyetimizin kurucusunu anmak için sokaklara dökülmesi, ona saygılarını iletmesi, yıllar önce ölmüş birisini minnetle anması, bir şey beklemeden sevgi vermesi ne kadar temiz, ne kadar erdemli, ne kadar insani.. Umuyorum Cemrem de insanları duymuş onların enerjisini almıştır.
Benimde aklımdaydı. İnş. hakkında hayırlı gelişmeler olmuştur.ensudan haber var mııııı
Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Bu yazımı yeni evimizden yazıyorum. Haftasonu taşındık. Ivır zıvır işler, temizlik ve yerleşme çabalarım hala sürüyor, yorgunluktan bacaklarım titriyor ama keyfim çooooook güzel.
Kedilerimin bir kısmı, evden kaçtı. Birisi eski eve gitmiş. Dün son bir defa kontrol etmeye gitmiştik, söylene söylene geldi
Diğerlerini de bulabilirim umarım.
Minikler özellikle çok mutlu. Kocaman bahçede totolarını sallaya sallaya koşmaya başladılar. Bir de 3 hamile kedim daha var. Kaçanları da bulursam 4 olacak. Bereketli bir ev olduk maşallah. Belki bana da bulaşır
Geçmiş olsun canım....Gunaydın topikkimmmmm hahhh dün tatildiniz dimi bense cok yogunn bi gaz şişkinlik beni mahvetti benim süt ürünlerine karşı bi alerjim var galiba üstüne gittikce daha kötü oluyorum iştahımın gitmesi tek teselimmm 3 aylık gibiydi göbüşüm ayol gerci bunda çalışmanın verdigi stresin gazı var hahhh ilaç almasam mahvolldum yani
günaydın kızlar
Merhaba ;Günaydın arkadaşlar, sağlık, sıhhat, huzur, ilim-irfan, mutlu, bereketli ve bebişli bir hafta dilerim.
Yeni evin sana çokkkkk mutluluk getirsin...
Geçmiş olsun, biraz yürüyüş yapsan yada bacaklarını karnına çekme hareketleri, gazının gitmesine yardımcı olur.
Eşim bahar nezlesi olmuş kendi rahatszılığından dolayı grip bile çok ağır yaşıyor genelikle has yatıyoruz ( inşş has yatmak zorunda kalmayız ) evdeki ilaçalrına başladım ama olmassa yarın sağlık ocağına gideceğiz
günaydın :)Günaydın hatunlarr...
Herkese günaydıınnnnnnn!!
Dün kızımla ve annemle 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı şenliklerine katıldık burada.. Önce fener alayı yapıldı.. Binlerce insan akın akın, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağıra bağıra, "Türkiye laiktir, laik kalacak" sloganlarıyla Cumhuriyet Meydanına aktı.. Çoooook güzel bir tabloydu. Çok duygulandırıcıydı. İnsanların hiçbir zorunluluk olmadan, cumhuriyetimizin kurucusunu anmak için sokaklara dökülmesi, ona saygılarını iletmesi, yıllar önce ölmüş birisini minnetle anması, bir şey beklemeden sevgi vermesi ne kadar temiz, ne kadar erdemli, ne kadar insani.. Umuyorum Cemrem de insanları duymuş onların enerjisini almıştır.
teyzemin dostları sizi öpüyoruz ve dua ediyoruz bizim gibi bebişleriniz olsun diye
Cemresini yediğim ne güzel bir tablo... Rabbim aratmasın bugünleri diye dua ediyorum hep... Allah O güzel adamdan Mustafa Kemal Atatürk'ten ve şehitlerimizden razı olsun.. Eğer bu kadar yürekli ve cesur ve ileri görüşlü olmasa idiler bugün kime esir olarak yaşardık belli değil...
evet dün muhteşemdi bir kadın olarak ATAM A olan borcumu asla ödeyemem ruhu şad olsun
Geçmiş olsun, havalar insanı çok etkiliyor, vücudun mevsim geçişine alışması için bol sıvı ve taze sebze meyve tüketmesi gerekiyor. Çocuklara da maşallah, İlker koca adam olmuş, bahtı da açık olur inş.
TV'deki görüntüleri izleyince bile insan duygulanıyor. Atamıza biz kadınların daha çok sahip çıkması ve çocuklarına bu memleket hangi zor şartlar altında kurtarıldığının anlatılması gerekli. Komşu ülkeleri, ortadoğuyu hatta ülkemizin bir kısmını görünce Atamızın "dahi" olduğunu, hiçbir çıkarı olmadan insanlara "özgürlüklerini" hediye ettiğini bilmek, anlamak, nesillere aktarmak bizim birimci vazifemiz. Atatürk'ün kızlarından biri olmaktan onur duyuyorum.
Merhaba Canlar ;
Merhaba ;
Ben hayırlı olsun dedim mi inan hatırlamıyorum ama uzun aralıklarla geliyorum hayırlı olsun bebeişin belkide demişimdir ama görmüşken gene yazmak istedim.:)
nasılsın?
Teşekkür ederiz biz iyiyiz teyzesi her geçen gün büyüyoruz teyzelere de Güneş enerjisi gönderiyoruz, güzel dileklerini de daha önce paylaştığını hatırlıyorum. Haberler sen de arkadaşım, nasılsın, süreç devam ediyor mu, inş güzel haberlerini alırız. Sevgiler.
Merhaba Canlar ;
Çok özledim gene.....Hepinizi öperim.sarılırım.
Hayırlı olsun eviniz daha yeni taşınmıştınız ama.Sağlıkla huzurla bereketle oturun tüm kediciklerde toplasın inşh.
Geçmiş olsun canım....
Çalışma hayatı zor malaesef bir bankacılık geçmişim oldu bıraktım hiç pişman olmadım hala...Öyle stresliydi ki hep hastaydım hep.
günaydın:)
Merhaba ;
Ben hayırlı olsun dedim mi inan hatırlamıyorum ama uzun aralıklarla geliyorum hayırlı olsun bebeişin belkide demişimdir ama görmüşken gene yazmak istedim.:)
nasılsın?
Çok geçmiş olsun inşh evdeki ilaçlarla atlatır ne hastaneye ne sağlık ocağına gerek kalır.
günaydın :)
aynen öyle katılıyorum çok şey borçluyuz özellikle biz bayanlar....
Adı Cemrem mi olcak? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Maşallah 41 kere kocaman yaa çok tatlılar...........
aynen canım benim Allah razı olsun hepsinden.
aminnnnnn :)
bende gurur duyuyorum Allah böyle evlatlar yetiştirmeyide nasip etsin.
nasılsınn özledik senii:))
Dilerim her şey yolundadır..
Tedavin hayırli bebisler getirsin sana insallah zamanı geldi dikkat et kendinesağolun kızlar....
her aşamada süreçler devam ediyor hayat zorluyor beni bu aralar.
tedavideyim iğnelere devam :)
sonucu nasıl olcak bakalım hayırlısı diyorum.
inşh zamanı gelmiştir artık.
Canım antalya kenetlenirrrr bayramlarda benBöyleydik. Biz de oradaydık.
sağolun kızlar....
Merhaba Canlar ;
Çok özledim gene.....Hepinizi öperim.sarılırım.
Hayırlı olsun eviniz daha yeni taşınmıştınız ama.Sağlıkla huzurla bereketle oturun tüm kediciklerde toplasın inşh.
Geçmiş olsun canım....
Çalışma hayatı zor malaesef bir bankacılık geçmişim oldu bıraktım hiç pişman olmadım hala...Öyle stresliydi ki hep hastaydım hep.
günaydın:)
Merhaba ;
nasılsın?
Çok geçmiş olsun inşh evdeki ilaçlarla atlatır ne hastaneye ne sağlık ocağına gerek kalır.
günaydın :)
aynen öyle katılıyorum çok şey borçluyuz özellikle biz bayanlar....
Adı Cemrem mi olcak? nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Maşallah 41 kere kocaman yaa çok tatlılar...........
aynen canım benim Allah razı olsun hepsinden.
aminnnnnn :)
bende gurur duyuyorum Allah böyle evlatlar yetiştirmeyide nasip etsin.
selam kılzar,herkes iyidir umarım...benim de bugün kontrolüm vardı 2 kistin 1 i gitmiş ,1 taneyi yarın aspire edelim hemen başlayalım dedi dr.ee dedim regli beklemicezmi adetle başlanıyor diye,aspireden sonra regl olcan zaten dedi ama folikül filan var demedi,iğnelerde çıkarıyomuş folikül bir arkadaş söyledi.çok bunaldım yaaa
Merhaba, hadi hayırlısı olsun da, benim görüşüm ve naçizane tavsiyem aspireden uzak durman, reglle birlikte diğer kist de gidebilir. Dışarıdan her müdahalede yumurtalıklar zorlanıyor. Kist gittikten sonraki yeni tedavinin sonunda da nur topu gibi kistlerinin olma ihtimali çok yüksek. Bu iş biraz sabır işi, vitaminlerini düzenli kullanıp, akpntr da yaptırabilirsen, bünyen daha sağlam olarak yola devam eder. Bol şanslar.selam kılzar,herkes iyidir umarım...benim de bugün kontrolüm vardı 2 kistin 1 i gitmiş ,1 taneyi yarın aspire edelim hemen başlayalım dedi dr.ee dedim regli beklemicezmi adetle başlanıyor diye,aspireden sonra regl olcan zaten dedi ama folikül filan var demedi,iğnelerde çıkarıyomuş folikül bir arkadaş söyledi.çok bunaldım yaaa
Tedavin hayırlı uğurlu olsun. Yanlış hatırlamıyorsam annen de hastaydı diğil mi? Doğru hatırlıyorsam Yaradan şifa versin dileklerimi de gönderiyorum.sağolun kızlar....
sağol canım adet sonrası gitmediği için kist aspire edelim dedi vakit kaybetmeden bu ay başlayalım istiyor zaten 5 aydır uğraşıyoruz,dr.adet sonrası 20 gün bekledik çünkü,bu kistler folikül gelişmesine engel oluyomuş .Merhaba, hadi hayırlısı olsun da, benim görüşüm ve naçizane tavsiyem aspireden uzak durman, reglle birlikte diğer kist de gidebilir. Dışarıdan her müdahalede yumurtalıklar zorlanıyor. Kist gittikten sonraki yeni tedavinin sonunda da nur topu gibi kistlerinin olma ihtimali çok yüksek. Bu iş biraz sabır işi, vitaminlerini düzenli kullanıp, akpntr da yaptırabilirsen, bünyen daha sağlam olarak yola devam eder. Bol şanslar.
hayırlı olsun canım tedavin,inşallah güzel sonuçlar alırsın...nerde devam ediyosun.sağolun kızlar....
Hayırlı olsun, bereketli olsun yeni eviniz. Minnakları öp benim için. Bizde de 1 hafta arayla 6 tekir yavru var. Miv miv bütün gün bağırıyorlar:)Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Bu yazımı yeni evimizden yazıyorum. Haftasonu taşındık. Ivır zıvır işler, temizlik ve yerleşme çabalarım hala sürüyor, yorgunluktan bacaklarım titriyor ama keyfim çooooook güzel.
Kedilerimin bir kısmı, evden kaçtı. Birisi eski eve gitmiş. Dün son bir defa kontrol etmeye gitmiştik, söylene söylene geldi
Diğerlerini de bulabilirim umarım.
Minikler özellikle çok mutlu. Kocaman bahçede totolarını sallaya sallaya koşmaya başladılar. Bir de 3 hamile kedim daha var. Kaçanları da bulursam 4 olacak. Bereketli bir ev olduk maşallah. Belki bana da bulaşır
Geçmiş olsun canım, evde atlatır inşallah.Eşim bahar nezlesi olmuş kendi rahatszılığından dolayı grip bile çok ağır yaşıyor genelikle has yatıyoruz ( inşş has yatmak zorunda kalmayız ) evdeki ilaçalrına başladım ama olmassa yarın sağlık ocağına gideceğiz
Oyyy tosuncuk bunlar. O selülitli boğumları yerim ben:) teyzemin dostları sizi öpüyoruz ve dua ediyoruz bizim gibi bebişleriniz olsun diye
Umarım herşey gönlünce olur.sağolun kızlar....
Ben de 13.00 de oradaydım. Önceden haberleşseydik keşke. Hadi bakalım yeni tedavin hayırlı olsun.selam kılzar,herkes iyidir umarım...benim de bugün kontrolüm vardı 2 kistin 1 i gitmiş ,1 taneyi yarın aspire edelim hemen başlayalım dedi dr.ee dedim regli beklemicezmi adetle başlanıyor diye,aspireden sonra regl olcan zaten dedi ama folikül filan var demedi,iğnelerde çıkarıyomuş folikül bir arkadaş söyledi.çok bunaldım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?