Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Araştır bakalım. Benim çok fırsatım olmadı HSG için piyasa araştırması yapmaya.. Umarım sen de o aşamada hamile kalırsın. Ben HSG için adet olmayı beklerken 2 defa hamile kaldım. Ve hala HSG çekilmedi.

Merhabalar,
Protein almamanın pek iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum. Ne de olsa protein vücudun yapı taşı. Tam tersine sağlıklı yumurta elde etmek için protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyor doktorlar.. Yine de bir bilene (diyetisyene, doktora) sorsan iyi olur derim.

Merhabalar..
3 kez düşük yaptıysan eğer tüm araştırmaların yapılması gerekiyor. Doktorlar 1-2 düşüğü pek önemsemiyorlar, yaştan dolayı yumurta-sperm kalitesine bağlayıp geçiveriyorlar ama 3 düşük araştırmanın startını veriyor. Tüp bebek yaptırmadan önce genetik de dahil tüm tahlilleri yaptır bence.. AMH çok iyi, rezervin yaşına göre gerçekten iyi.. Aralarında illa ki sağlıklı yumurta vardır. Dilerim en kısa zamanda o sağlıklı bir taneyi yakalar bebeğine kavuşursun.

Önceikle geçmiş olsun canım, kayınpederin için acil şifalar diliyorum. Ucuz atlatmış bence, Allah korumuş.. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah!!
Ben de bir ara mayıs ayında tatile gideceğini söylediğin için tatillere doyamadılar, uzattılar herhalde diye düşünmüştüm. Senden daha da ses çıkmayınca herhalde köye yerleşmeye karar verdiler dedim artık.
Madride ben de gittim. Ben de çok sevmedim Madridi. Barcelona'yı daha çok sevmiştim. Belki de Antalya'da yaşadığımdan, kim bilir.. Akdeniz şehri havası vardı orada da.. Metroda kızların tişörtlerinin altında bikiniler, parmak arası terlikle, plaj çantasıyla sokaklarda yürüyenler.. plaja uzanıp yayılanlar.. Gece hayatı da daha hareketliydi. Sevmiştim.
Dilerim Sevdiceğinle tez zamanda kavuşup hasret gideresin ve bir bebiş yapasın artık.. Senden daha çok olmalı bu evrende.. Seni klonlasak mı ki acaba?

Zaten bende peynirsiz asla yaşamayanlardanım. Tüm tadım tuzum kayboldu. Benim doktorum resmen üç maymunu oynadığı için kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum. Ya ben kesin doktorumu değiştiricem yaaa, adam beni umursamazlığı ile bunalıma sokuyor. İnsan bi diyet önerir, yumurta kalitesini şöyle iyileştirelim der. Offf yine sinirim tepeme geldi.

Merhabalar,
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Bebek sahibi olabilmek için nelere katlanıyoruz ve karşılığında nelerle karşılaşabiliyoruz.. Ama şu kesin ki.. En önemlisi sağlık ve huzur! Allah önce sağlık sıhhat, sonra huzur versin, daha sonra da bebişler gelsin.

Doktora ne hacett boşverr...
Sen güzel kahvaltı yap. Yumurta,zeytin, peynir, salatalık vs..
Aralarda kendini meyve ile tamamla.. bi arada da sütlü necafe olabilir mesela
öğlen ve akşamları dönüşümlü olarak;
Baklagil
Protein( kırmızı et, beyaz et)
salata
yogurt
çorba

Bunlar sağlıklı bir insanın tüketmesi gereken şeyler canımm.. O yüzden strese girme, moralini bozma..

Canım, doktorlar genellikle öyle şeyleri pek önermiyorlar. Sanırım aldıkları eğitimle çatıştığını düşünüyorlar alternatif tıbbın.. Yumurta kalitesini arttırmak için de bir şey öneriyorlarsa eğer bu mutlaka bir ilaç oluyor.. Folik asit ya da DHEA gibi.. Onun için doktorlardan böyle bir yardım beklememen senin için daha iyi olur derim. En azından sinirin bozulmaz. Ama eğer doktorundan şüphe duymaya başlamışsan, sorguluyorsan kesinlikle değiştirmelisin. Elektrik önemli.. Tedavide inanç da çok önemli..

Nünaydın teezeleyyyy
Sensin teyze...
Annemin bir arkadaşı var, evet, annemden 5-6 yaş küçük.. Ama benden 3 yaş küçük en büyük kız.. Ona teyze diye hitap ettiğim için bana uyuz oluyormuş hep. Sorumun cevabında hep "ablam" diye bitiriyor cümlesini. Bana abla demeni istiyorum diyor ama ben hiç umursamıyorum, aynen devam teyze demeye.. Annemin kardeşi gibi ne de olsa..

O bibloyu Madridden mi aldın? Aynısının kırmızılısını ben de almıştım. Ayyy.. Tatile gidesim geldi yaaa.. Gidemiyorum bir yere maalesef!

Oy oy oyyy.. Maşallaaaaahhhhhh!! Bu nasıl şirin bir yavru böyle yaa.. Allah bağışlasın ve analı babbalı büyümeyi nasip etsin.
Hamilelik döneminde şekerin kaç çıkmıştı? Tokluk kan şekerin mi yükseliyordu?Diyet mi yapmıştın? Yapabildin mi? Kaç kilo aldın? Bana da Glikoz yükleme testi yapıldı ve 1. saat ve 2. saat değerlerim biraz yüksek çıktı da.. Bilgi verirsen çok mennun olurum.

Hahahahaa... Ömürsün ya portakalım.. Canım şöyle bir durum var kitaplarda.. Eğer kitabın yazarı ölmüşse ve ölümünün üzerinden 50 yıl gibi bir süre (tam emin olamamakla beraber) geçmişse ailesine mirasçılarına telif bedeli ödemiyor yayınevleri.. Onun eserleri artık tüm insanlığa mal olmuş oluyor ve herkes basabiliyor. Dolayısıyla daha ucuza satılıyor. Ama Livaneli yaşıyor ve adam geçimini yazarlıktan kazanıyor. Bırak da biraz para kazansın ayol. Çok severim kendisini..

Bu arada aklıma ne geldi. Leyl^'nın evini okuduktan sonra kitabın sonuna doğru bir yerlerde bir mantık hatası yaptığını farkettim. Ölmüş birini konuşturmuş gibiydi yanlış hatırlamıyorsam.. Yani o konuşmayı yanlış kısıma loymuştu ya da cümlede anı olduğu gibi bir izlenim yaratamamıştı. Ukalayım ya.. Tuttum, eleştiri diye mail yolladım Livaneliye.. Adam mailime cevap verdi, kendi açıklamasını yazdı ve dedi ki: "Bu eleştiriyi çok aldım, sanırım ben kendimi burada iyi ifade edememişim, üslubumu gözden geçireceğim. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim" yazdı. Daha bir sevdim kendisini..

Aynı hikayeyi oynuyoruz belki de...
Bekleme konusunda en iyisini yapıyorsun. Hormon karmaşası geçsin, her şeyin en doğrusunu daha net göreceksin...

Tünaydın tünaydınnnnn tünaydınnnnnnnnnnnn :)
Allahım internet vergi dairesinde bile sıra olur mu? olurmuş... Hiddetlenip ödemeyeceğim o zaman vergi mergi desem de son güne bıraktığım için cezalandırdım kendimi. Eşşekler gibi uğraşacaksın dedim, 1 saattir emlak işlerinde boğuldum. Hallettim anca geldim.

Ensucum.. Ne desek de boş.. Üzme kendini gibi laflar can sıkıyor bir noktadan sonra.. Ama dikkati başka alanlara kaydırmak en iyisi gibi geliyor bana da. İşe başlaman bence çok süper bir adım. Diliyorum en kısa zamanda toparlanır hayata kaldığın yerden gülümseyerek bakmaya devam edersin.

Hahahah seni seni seniii:)) Anladım canım peki o zaman mantıklı buldum bu açıklamayı ve içim rahatladı :)
Ben de severim canımm kendisini özellikle gezi ye verdiği destekten ötürü daha çok sevdim.. Şarkıları ayrıdır falan filan..

Geriye dönük önceki mesajları okumadım henüz, mesajım gidince sayfada bu mesaj vardı.
Yazarlara mail yazan bir arızalı ben değilim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn
"Artık kütüphanemde sizin kitaplarınızı istemiyorum" diyerek imzalı kitaplarını geri iade ettiğim de var hahahahaha

Gebeliğe bağlı da olabilir. Fazla endişelenme. Günde iki çay bardağı tarçın çayı içip testi tekrar yaptır. Tabi glikoz yüklemesinin Cemre' ye zararı olmayacaksa. Tarçın diyabet ve yan gelişmelerinde çok etkili. İçine şeker koyma. İlla tatlandıracaksan balla karıştır. Hararet yaparsa bir - iki damla limon ekleyebilirsin içine. Ya da salatalık yiyebilirsin. Çok sıcak olmasına gerek yok, ılık içmen yeterli. İştahının açılmaması bundan olabilir bak. Vücut, dengesi bozulduğunda kendini savunmaya alıyor hemen. Üzüm, muz ve patatesten bir süre uzak durmaya çalış. Tabi şekerden de.
Dilerim kolayca atlatacağın bir durumdur. Birazcık tedbirle kontrol altına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…