Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yalnız değilsin şekerim. Arızalı da çoook deli de çok.

"Densiz" kelimesinin oluşumuna katkı sağlayanlar o insanların atalarıymış... Üzme kendini ve sıkma canını.
Gerçekten umurmamak lazım... Hassas noktalarda bunu başarmak zor olsa da, ben hep şu yöntemi kullanıyorum belki senin için de işe yarar...

"Hiçbir şeyim olan insanların ne dediğini umursamayacak kadar çok her şeyim olan insanlar var..."

Sonra zaman içinde umursamamayı başarmakla beraber ara ağız payı verip terbiye etme mertebesine geçtim. O da başkalarına aynı şeyler olmasın diye. Şimdi iki kez düşünmeden patavatsızlık edebilecek hiç kimse yok ortalıkta, olanlar da oradan buradan zamanlık denk gelinen iş veya hizmet insanları ki onlar da baştaki hiddetli duruştan olsa gerek bulaşmayalım diyorlar herhalde :))))

Gebeliğe bağlı zaten. Soyumda da sopumda da diyabeti olan yok. Gebelik döneminde vücut bebeğe giden glikozun sekteye uğramaması için insülini baskılıyormuş. Yani normal zamanda insülin salgılanıyorken hamilelikte "şişşt dur bakimm, senin bebeğin var, onu tehlikeye atamazsın, şu kadardan fazla insülin yok, bebeğe şeker gitmeli" deyip duruma müdahale diyormuş. Muhtemelen benim iştahsızlığım da bundandı bence de.. Benim de ilk aklıma o geldi. Hamilelik bitince herşey normale dönecek de işte.. Bu dönemde damarlarıma ve sistemlerime zarar verebilirmiş yüksek seyreden şeker düzeyi. Belki de iyi oldu diyorum bir yandan, hep endişeliydim yeterince beslendim mi ki acaba bugün diye.. Diyetisyen diyet yazınca öyle bir endişem olmayacak artık.

Ben anneanneyim bi kerenem
Annenin arkadaşına gülümsedim. Annemin bir akrabası üstelik yaşça da büyük olmasına rağmen hiç evlenmediği için kimsenin kendisine teyze demesine izin vermedi. 70 yaşında, hala çoluk çocuk 'abla' diyor

Tarçın çayını nasıl yapacağım? Sıcak suya çubuk tarçın mı? Ben çayda şeker kullanmayalı26 sene oluyor sanırım. Tatlandırma ihtiyacı duymam zaten de.. Bitki çaylarından hiç hazzetmiyorum. Ama faydası olacaksa içerim tabii ki..

Hoşgeldinnnnnnnnnnn...
Sağolsun duova sayesinde keyifle aldık haberlerini gıyabında ilettik tebriklerimizi... Hem ne cezası ne tribi :)
Bilakis şimdi birebir iletmemize olanak sağladığın için teşekkürler hem de Emir Osman'a sevgilerimizi güzel gözlerine baka baka iletmemize imkan sağladığın için...

Sen de, dünyan olan oğlun da, tüm ailen de hep o güzel gülüşündeki sevinçleri, gözlerinin içindeki güveni olan zamanlardayaşayın hep. Çok güzel hikayen bir çok kişiye umut oldu yine... Adın gibi...
Oğlunu büyütürken büyümesine dair detayları okumak ve takip etmek için öncelik vereceksin elbette ama bu zamanlarında arada bize de güzel haberlerini ver ki mutluluğumuz artsın.

Çok çok çok tebrikler tekrar... Hep güzel haberleriniz sağlıklı gelişimleriniz boğum boğum kilolarınız olsun...
Adıyla sanıyla sağlıkla yaşasın, sizi de yaşatsın.
Çok sevgiler

Biz de öyle olur muyuz ki acep? Ben 30'larımda tripteydim de.. Hep 29 yaşında kaldım 3-4 yıl kadar.. 35'e doğru 32 yaşındayım diyebiliyordum. Gerçi sevgilim küçüktü o zaman benden, muhtemelen onun da etkisi vardı. Ama 40'ta hiç tıkanmadım söylerken. Doğum günümü kutlayanlar kaç oldun diye sordu, direk gayet rahat 40 demiştim. Hatta inanmadılar da nüfus cüzdanını çıkarttıydım. Ammaaaa 50'de 60'da ne olur bilemeyeceğim. Küçük sevgili gibi yanımda yamacımda 10'lu yaşlarını sürmekte olan bir kız çocuğu olacak çünkü.. Amaaaaannn.. Muhtemelen estetik yaptırıp façayı biraz düzeltirim.

Tarçın çayı için ister sıcak suya çubuk tarçın koy,( pembe güzel bir rengi olacak) istersen gece oda sıcaklığındaki suya bırak bir çubuk, sabah iç.
Sıcak suda daha etkili olduğunu düşünüyorum. Hangisi kolayına gelir, damak zevkine uyarsa onu uygula. Günde iki bardak yeterli, fazlasına gerek yok...

Yaaa yaşlarını yediğimmm boşverinn hayat sevince güzelll ...
Kimi kocasını sevsin, kimi kızını, kimi oğlunu, kimi annesinii....
Diyorum ya size annem boşandığı sene 30 yaş gençleştii... Yanımda ablam gibi dolaşıyor neden rahatladı..
Mutlu, huzurlu vs..
O yüzdenn bırakın iki çizgide yaşadıklarınızın anısı olsunn :))

Doğuma kadar keyif yapmaktan başka şansın kalmıyor yani

alpcemre ayyy keşke ugraşmadan hamile kalsak işte benimki sebebsiz belki yumurta kalitesizz ben ilk senemde cekildim hsg sonra istemediler bile tabi laparoskopi histereskopi gibi şeylerle bakıldıgım için 13 yıldır
istenmedi ..canım bencede hafif bi seydir şeker yok bi diyet işi görür rahatla hem az kilolusun ne güzel genelde cok kilo almak şekerden diyorlar bende yakında yaptırmam lazım 3 aylık insulin tahlili ilac kullanmıyorum ya ne durumdayım bakalım bu sabah tıptaydım tahlil vardı muhtemelen pazartesi akşamı sonuclara baktıracagım senide bulursam süper olurdu

Merhaba güzel yürekli arkadaşlarım

Bende yoğun iş temposu dışında bir gelişme yok, yani hala bir malzemem yok :)

Şu uyuz 5 kilo fazlamı vereyim bari dedim, yürüyüşe başladım 3 gün sürdü, şimdi de tae boo ya başladım, geçen yıl da zumbayı haklamıştm, burnumu sokmadığım bişey kalmadı sanırım :)

Sizler de umarım iyisinizdir, hepinizi öperim

Ay ben bu prensi yerim, güzel gözlere bak, nasıl dikkatle bakıyor :) Allah bağışlasın, şansıyla sağlıkla, ana babasıyla büyüsün inşallah

Ensucuuum, ben uzun zamandır bakıp durdum mesajlarına ama son testten sonra kesilince tahmin ettim

Söylenecek çok fazla şey yok, sevinci de hüznü de yaşıyoruz, herkesin sınavı başka bu hayatta. Allahım hepinizin emeklerini , kucaklarını boş bırakmasın inşallah.

İşe dönmen çok iyi olur canım, bakarsın kafan meşgul olduğunda daha rahatlarsın. Umarım herşey kalbinden geçen gibi olur. Ben herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Mevlam verirse de vermezse de bir nedeni mutlaka var, doğru zamanda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun hepinizi.

Bende gençlik kompleksi var sanırım. Doğumgünüm Nisan' da, ben Ocak'ta başlıyorum yeni yaşımı söylemeye

Okuyan okuduğunu anlatırsa ayrılmayı bekleyen henüz okunmadığı için kütüphanede yerlerini alamamışlar boşa çıkacak :) Siz daha önce yazdınız diye şezlong kitaplarına Sarah Jio'da eklemiştim. Henüz ayrımlarını yapmadığım için bu kitap dağının içinde bir yerlerdeler :))))

Ayraç olarak mıknatıslıları ben de çok kullanıyorum. Çok pratik.
Bir de ışıklı gözlüğüm var ki evlere şenlik. Camları yok arada parmağımı sokup gözlerimi oğuşturabiliyorum :) Her iki yanda tuşu var hahahah çok ürkütücü görüntü olsa da arabada veya gece karanlığında çok faydalı oluyor :) Tavsiye ederim...

Ben de şimdi Konstantiniyye Oteli'ni okuyorum. Benim şöfer değişiyor sürekli :)) ahahha

Ağzının payını verme mertebesi benden çok uzak, ahhh keşke keşke üslubuyla insanlara haddini bildirsem ama yapım kurusun, berbat bir yapım var. Herkesi Allaha havale ediyorum, yada en kötü yaptığım şey arkamı dönüp küfürü basıyorum (çok özür dilerim) Anca bu şekilde rahatlıyorum çünkü. İnsan bu yaşa kadar çok kişiyle muhatap oluyor, ne yapsak yaranamıyoruz, üstüne de azar gibi akıl işitiyoruz.

Sarah Jio tam kafa dağıtma, aşka gelme heyecanlı ve meraklı haller içinde okunan güzel bir roman...
Aşklar damakta tat bırakıyor diye bilirim :))
Hele hele kumsalda uzanıp okumak pek zevkli olur..
Ruhi Mücerret aldım ama okumadım.. Belki tarzım değil ondan olacak ama böğğğ diyebilirim..
Ayşe Kulin'in Dönüş'üne gelince, yanlış hatırlamıyorsam önce Bora'nın Kitabı'nı okumalısın yanlış hatırlamıyorsam..
Ahhh Aşkın Gözyaşları ahhh diyorummm ..Ben çok şey öğrendim o seriden.. Arayan bulur kitabı benim için onlar.. Yeri ayrıdır, benim için aşktır..
O üstteki kitaplar amann allahım çok kalınnn:)
Mıknatıslı ayraça geçmedim henüz sürekli kaybettiğim için :))
Gözlük de pek eğlenceliymişşş

Uzun zamandır ilk defa yazıp yazıp sildim... Pek karşılaştığım şey değildir ondan biraz zorladı beni. Hissettiklerim konusunda kifayetsiz kalacağını bildiğim kelimelerimle ne yazabilirim bilmiyorum ama sen; ağırlıkların da, dirayetin de, inanmanın da, vazgeçememenin de, yorgunlukların da, tecrübenin de, umut ve umutsuzluğun da ve aktaramadığım bir çok kavramın da anlamını öğreten, yaşatan ve en çok da değiştirensin benim için.

Çok azında dahi kahredenlerin dayanağı olduğundan hiç şüphen olmasın.
Yaşadıklarının yükünü hafifletecek herhangi bir şey olmayabilir şu anda. Bizler de sadece anlayabiliyoruz seni. Yazdıklarını okudukça gerekçem her ne olursa olsun kendimin ne kadar çabuk yıldığını görüyorum daha önce de söylemişimdir ama bil ki bu yüzden seninle gurur duyuyorum. Çok çabuk bunaldığım için kendime de dersler çıkarıyorum.

Sonuca ulaşmasa da henüz istediği için tüm imkanları seferber edebilen karakterin hayranlık sebebi. Bu nedenle vazgeçmeyen karakterin yorucu süreçlerden yılmış olsa da müjdesini de almayı sonuna kadar hak ediyor. Dilerim o müjde seninle birlikte bizi de çok sevindirir... Üstesinden gelecek olsan da hayat başka yükler getirmesin sana, en çok bunu diliyorum.

Yenik geri dönüyorum sansan da aslında sen yenilmeden çok zor olanı yaptın. Tüm bu maddi manevi çok zor süreçlerin içine bir de kariyerin için olan süreçleri de ekledin, geri durmadın, vazgeçmedin. İşin için yoğun günler seni bekliyor olacak. Bu döneminde yoğunlukların yoğun duygularının önüne geçip sana iyi gelsin. İşe geri dön çağrısı yaptıracak kadar başarılı olan iş hayatın yeni başarılarınla taçlansın.

Senin genlerini almış olan senden vazgeçmeyecek... O genleri biz de seninle bekleyeceğiz.
Çok çok sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…