Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Alıntıladığım sırayla yazayım, alıntalayamadıklarım da vardır kesin :)
Hamilelikte libido artışı olurmuş. Sende bunu görüyorum :)))) Çok tahrik edici vaatlerin ve imkanların var. Bavulumu henüz açmamış biri olarak ben de kendimi kontrol edemeyebilirim... Yırtık donlu deyimi uygulayabilirim :)))))

Teşekkür ederim. Hepimiz için sağlık önce gelsin. Tatillere doyamamanın acısını çok fena çıkaracağız gibi geliyor. Çok hain planlamalarım var planları bozan hain evren olmazsa harika olur.

Hiç sevemedim Madrid'i her gidişimde sevecek bir şey bulmaya çalıştım. Tarihini bile sevmedim niye bilmiyorum. Barcelona'yı eskiden çok sevmiştim 2 sene önce gidişimde onu da rafa kaldırdım. Özellikle La Rambla'da sevgilimin yanımdan ayrılma demesine sebep olacak kadar üzücü afro saçlı zenci kızlarına üzüldüğümden belki de. Endülüs tarafını çok seviyorum. 2 kez gittim tekrar tekrar gidebilirim... Valencia'ya bayıldım, ilk görüşte sevdim. (Daha önce belli şehirlere olmak üzere gittiğim İspanya seyahatlerim vardı. Onlar çok uzun soluklu değildi. Ama 2 sene önce 20 günlüğüne uzun soluklu arabayla yol yaptığımızdan her yerini karış karış gördüğümden daha seçici oldum sanırım.) En güneye Cibraltar, Cadiz, Huelva sınırına kadar giden biri olarak: bir daha gitmek istemem dediğin İspanya'ya gitmen için fırsat versek nereye gidersin deseler Valencia, Malaga ve Endülüs için Sevilla, Granada, Cordoba derim) Kızını karnından sırtına al hepsine gidersin :)

Bir sürü magneti daha önceki seyahatlerden aldığım için normalde biblo miblo almayan ben bu sefer bir minik biblo edinmiş oldum. Boğa onlar boğa deseler de ineklerim var bir sürü :) Onlar harika :)

Tatil için şimdilik otur oturduğun yerde, hem bizim milletin hatta beyaz tenli komşu ülkelerin tatil için geldiği yerdesin... Tatilde say kendini :) Göbek adını şimdiden Maya koyduğum sevgili kızın Cemre'yle birlikte sizin Machu Picchu'ya gitmenizi hayal ediyorum. Göbek adını orada tasdiklemiş olursunuz atalarına kavuşmuş gibi olur hahahah allahım adına hayal kurup üstüne neden ve sonuçlarını da yazıyorum :) Sen de en güzel hayalinle hayal gibi seyahate gitmekten mutlu olursun ne güzel olur :)

Bir de diğer mesajlardan gördüğüm kadarıyla şimdinin bazı 18'likleri 38'lik gibi olduğundan hiç kendinize toz kondurmayın. 41 kere maşallah yaşımla ve endamımla hiçççç keyifsiz değilim, mesudum :))))) Kendi 18'liğimle kıyaslarsam evet sinir bozucu olabilir ama yine de methiyeler bizim. (Kıçını kaşı derler bu durum için kaşıyayım, topluca kaşıyalım) :))))

Gel şekerim! Kocayı boşa atla gel buraya.. Antalyada bir yaşam vaat ediyorum sana. Evim de var arabam da..

O bibloyu Madridden mi aldın? Aynısının kırmızılısını ben de almıştım. Ayyy.. Tatile gidesim geldi yaaa.. Gidemiyorum bir yere maalesef!

E anlaştık o zaman onlar aşk, meşk vs romanları direkt şezlonga... Hatta deniz yatağına :))))) Taht şeklinde arkası olan bir deniz yatağımız var... Su, sigara, kitap vs su geçirmez poşetiyle itinayla yanıma alıp açıklara gittiğim. Üstünüze afiyet kemiklerim batıyor çok yatınca şezlongda, taşlarda, kumlarda. O yumuşacık :) Paletler giderken kürek olur... Sonra açıkta dubaların üstündeki ipe ayak geçirilir... Püfür püfür güneşlen yüz oku keyif çat durumum var :)

Mücerreti okumadım hiç fikrim yok ama ben her tür kitabı okuyorum, beğenmezsem bir daha okumuyorum ama beğenirsem aynı kitabı 2-3 kere okuyabilirim sorun yok :) En çok biyografi türü kadınlara dair romanlar ve gerilim seviyorum o ayrı :))))) Tess Gerritsen kitaplarım öyle mesela kesme biçme kaçma olaylar olaylar :) O dağın içinde Diktatörlerin Kadınları diye bir kitabım var henüz okumaya kıyamadım onu özel zaman ayırıp okumayı istiyorum.

Ayşe Kulin yıllar öncesinden Aylin ile hayatıma girdiğinden beri gerçek hayatından kesitleriyle bir tür biyografi de içerdiğinden çıkar çıkmaz okuduklarımdan. Ancak Gizli Anların Yolcusu'nda ona ne oldu anlamadım :) Uzun süre de ara verdim. Bora'nın Kitabı da var orada Dönüş'ten önce okunmak üzere ve hatta Dönüş'ten sonra okunmak üzere Handan'da :)

Kalın kitapları evde okuyorum onları bir yere götüremem pozisyon değiştire değiştire okuduğumdan zarar görüyor :) Onlar evde okumak için beklemeye geçecekler :) Ve sezonu birikmiş dizi gibi oluyor kalın kitaplar o yüzden daha çok seviyorum. Bir de fahiş fiyatlarda olmasalar!!!!

Ted Deccer'i ilk kez okuyacağım. Renkli bir serisi vardı indirimdeydi kaçırmadım. Kırmızı, Siyah, Yeşil, Beyaz hangi renk ile başlayıp devam ediyor ona göre başlayayım yorumlarım :)

Nermin Bezmen'lerimi de severim. Yıllar önce okuduğum Kurt Seyit-Shura dizi olmuştu hatta. Genelde kitaplardan yapılan diziler eksik oluyor, başarabildiler mi duyguyu aktarmayı bilmiyorum. Okuyacak olan olursa seriyi Murka ve Mengene Göçmenleri ile tamamlamak lazım :)

Okudun mu bilmiyorum az çok sevdiğin tarzı anladığım kadarıyla sana önereceğim kitap Nazan Bekiroğlu'ndan Nar Ağacı... Bir oku bakalım yorumunu merak ediyorum.

Mıknatıslı olunca kaybetmiyorsun :))) ben de kaybedenlerdendim ve kaybettiğim için çok üzülenlerden :)
Gözlük gerçekten eğlenceli, denemelisin :)

Nermin'i okudum aynı fikirdeyim ama en son Murka'da bıraktımm.. Ayyy nasıl güzeldii vallahii...
Ayşe Kulin için de düşüncelerine katılıyorum hatta ben beğenmeyince pek devam da edemiyorum o yüzden Gizli Anların Yolcusu pek tatsızdı. Hatta hatırlamıyorum diye bilirim..
Ama Nefes Nefese kitabının sonunda trende çalınan bir keman vardır.. İnan kulaklarımla duydum diye bilirim :)
Nar Ağacı aklımda hemen edineceğim.. Bir de üstüne mıknatıs ekleyeyim o vakit :)

Hamilelikte libido artışı olurmuş, doğru ... Daa... O benim için pek geçerli değil canım yaa.. Libidom artsa kendimi avrat gibi hissederdim muhtemel ki.. Bense bildiğin erkek gibiyim bu aralar. Ciddi ciddi ağır abiler gibi erkek modundayım yani.. Bıyıklarım bile vardı da kısa bir süre önce kuaföre gittim. Bu şekilde oluyorsa libido artışı artmış o zaman.. Erkek etti beni iyice..
Kızım için göbek adı Maya kısmışına bayıldım bayıldım.. En büyük hayalim Machu Picchu'ya gidebilmek. Kızımla gideriz de dilerim yanımda bir de erkek olur, sırtında çantası, safari pantolonlu, kafasında şapkası, ayağında botu..
Ben Endülüse gitmedim yaa.. Bir dahaki sefere artık. Aklımda olsun. Teşekkürler aklıma düşürdüğün için..
Off.. Ne çok gezilecek yer, ne çok okuyacak kitap, ne çok gidilecek yol var..

Sevdiysen Mengene Göçmenleri'ni okumadan o seriyi bitirmiş olmazsın... Murka'nın ailesinin hikayesi... Başı anlatıyor aslında göç edişlerini sur içinde yaşam kurmaya çalışmaları vs. Murka'nın annesi Emine'miydi? onun ve diğerlerinin çilesi ve karakterlerinin gerekçeleri bir nevi :)

GAY :) kesinlikle alışıldık değildi. Ve bence sonrasındaki kitapları da okuyucularının alışık olmadığı bu içeriği biraz daha anlatabilmek, o karakterleri ifade edebilmek için yazdı :) Çünkü her biri GAY'daki karakterlerin hikayesi için yazılmış kitaplar. Nefes Nefese de güzel kitaplarındandı haklısın. Sen de film izler gibi okuyorsun demek ki keman sesi duymandan belli. Gerçekten bu özellik harika aslında :) Gidilen bir mekandan bahsedildiğinde agaçtaki çiçeklerin kokusunu da alabiliyorum diye arızalıyım diyorum keyifle kendime :) Sende keyifle diyebilirsin hahahaah

Kısaltmaları sevmeyen ben, sms mesajlarını sevmeyen ben, mektup yazmaya halen gayret gösteren ben Nar Ağacı'nın bir mektupla başlayan girişinden olsa gerek çok sevmiştim. Hemen bitmesin dediğim kitaplardandı :)

Gay deyince bir kalmadım değil hahahahahah :)
Evet gitmeden görmeyi, hissetmeyi, yaşamayı seviyorum... Ayrızalıyım gerçekten ben de..
Bak şimdi bi mektup belirdi bile kafam da, kıpır kıpır oldum hatta tozlu dumanlı yollar bile geldi gözümün önüne..
Tamam ilk hedefim Nar Ağacı..
Canım Murka'mın ailesinin hikayesini bilmeden olur mu hiç!! Sonra ki kitabımda o olsun:))
Hahahha mesela Sara Jio nun kitaplarını okurken bende aşık oluyor günlerce etkisinde kaldığımı itiraf edeyim
Romanlarda karakter olmak güzel şey ve ne mutlu ki arızayızda olmadan da yaşıyoruz

Hoşgeldin hoşgeldin :) Yoğun iş temposunun şikayetinin dışında iyi bir yanı var mı sorgular oldum... Satınalma gücü vermesini de meziyetten saymıyorum zira o güç iş oldukça lazım oluyor. O yüzden köye gitmek istiyorum :))))) Gardrobumla yeni bir şey gerekmeksizin kalan ömrümü değil 3 yeni ömür yaşarım, kuaförüydü o bu şu, iş ve şehir yaşamının getirdiği masraflar olmayınca zaten geriye çok az şey kalıyor. Onlar gidince satın alma gücü de olmasa da olur :))) Emekli olayım o yüzden :) Boğazımı doyururum onunla yeter. 6 yılım var beklemeye devam :)))

Senin ise iş temposunun yoğunluğundan malzeme çıkartman lazım :)))))))
Yoksa köye ya da evin kapısına gelip benden malzeme olur demeleri imkanı yok :) Elin işte gözün oynaşta olsun yani hahahahaha

Bir arkadaşım var en sevdiğim o da aynı tempoda ve malzemesi malzeme adayı dahi yok. Dans kursları o bu şu belki ortam yaratır dedi ı ıh... Kadın ağırlıklı sınıfa denk gelmiş, kader :))))) Cinsiyetlerin bir arada olduğu katılımcıları çok aksiyonları denemekte fayda var :) Hem kilo gitsin, hem malzeme gelsin imkanı :)

Bir de ona söyledim artık yumurta dondurma yapılabiliyor deniliyor iyice araştır. İmkan varsa, eğer öyle ise şimdiden depola :) Yarının ne getireceği belli olmaz en azından sağlıklı yumurtalar kenarda dursun... Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla versiyonundan kendine mesajı alırsın artık :))))

Daha çok gel, öperim kocaman

Kocaman merhabana kocamannn hoşgeldin

Ara ara yok yazıp, kulaklarını çınlatıyoruz hep... Sağlığın iyi olsun, keyfin daim olsun öncelikle yeter.
Hamilelerimiz, tedavisi devam edenlerimiz, yorgun düşüp bir süre dinlenenlerimiz, yeniden yola çıkmak için bekleyenlerimiz, yollarımızın henüz yeni kesiştiği yeni akranlarımız, direnenlerimiz ve tabii çayıra salınanlarımız var. Hayata dair her şey var yine anlayacağın özetle :)

Güzel gönlünden geçirdiğin her şey senin için de gerçek olsun.
İyi ol, arada gel cee de, sal çayıra sonra yine... Kayırırsa mevlam kayırır

Canlarım hepinizi kocamaaaan öprek MERHABA diyorum

Yine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Tek yumurtayla opuya gitmek risk. E 5000TL paramda yanacak yine boş çıkarsa
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin

Senin libido testesteron menşeili artmış demek ki :))))))))))) Ne güldürdün beni. Erkek gibiysen o zaman yine durum aynı ki. Malum kabul görmüş görmemiş bilmem bilmem kaç saniye de bir seks düşündükleri yazılıyordu :)))))) Senin bu erkek versiyonlu libido "andropoz" dönemine geçmiş demek ki :)))))))))

Kuaförler candır. Bıyık sıkıcı :) Tatile giderken herkes tüy kıl işlerine girişir ben bıyık uzatırım :)))) Pigmentlerle ilgili sorun yaşadığımdan bildiğin gri bıyık izi mağdurlarından oluyorum. Hiç bir cilt ürünü işe yaramadı, 100 derece korumalar da. Ara ara yarabandı yapıştırıyorum ama o da bıyık terleyince atıyor kendini :)))))) o yüzden bıyıklı gidiyorum gelince biraz daha rahat ediyorum. Hamile değilim ama bıyıklarım olunca bikinili kızları daha çok kesiyorum hahahahahah bir burmadığım kalıyor.

Mayaları sevdiğin için öyle hissettiğim kesin :) Bayıldım kendi kendime seni de bayıltmışım ne mutlu :) Arı Maya'ya bağlarız göbek adından girip :) Adıyla ısıtacak her yanı sağlıkla bir doğsunda, sonra en büyük hayaline en güzel hayalin sırtında gidersin(iz) Parantez içindeki çoğul ifadesi veren iz "izci" gibi olsun :) Zaten öyle tanımlamışsın. Tam tanımladığın "Camel Tropy" adam benim eski komşum... Ama tevellütü o kadar gıcır ki aklı anlattığın erkek değil :) Sen belki elindekine çalışırsın... Rahatlığından duyduğun sıkıntıyı kazanca dönüştürürsün belki. Resmi takım elbiseli iş adamı olmaktan uzaktayken gezenbilir adamlarına dönüşür belki. Tabii kafanın içi kıyafetler kadar kolay değişmiyor orası zorlu kısmı :) Zaten kıyafete anlam katan da o kıyafetlik kafa :) Ay boşver hamile hamile bunları. Sen şu anda çatlakların için kremler, doğum için yöntemler, doğum sonrasına hazırlık, arabasıydı, pusetiydi vs onlara takıl :) Sal diğer detayları şimdilik "ötele"

Aklına düşürdüğüm her rota için kurulabilecek bir sürü hayalin var... Hepsi gerçek olsun :) Ne kadar gezsen de ne kadar okusan da dediğin gibi hala gezilecek çok yer, okunacak çok şey olacak :) Göbeği Maya kendisi Cemre sağlıkla keyifle bir doğsun tüm önceliklerin değişecek nasıl olsa, o zaman konuşalım :)))))

Diiiip diip not :) Evde kayıtlı belgeseli var, sen büyük olasılıkla izlemişsindir. Çin'in Kayıp Askerleri ve bunun gibi belgeselleri eşimle her izlediğimizde kesin zamanın bir yerinde estetik ve becerilerin yok olduğu bir tufan bir yok oluş yaşanmış deriz hep. Nasıl muhteşem bir şeydir... Nasıl bir yaratıcılıktır. Nasıl bilgeliktir vs... İzlediğini düşünsem de belki ilgisini çekenler olur buradan izleyebilirler.

Canım ya zor işler ben ilk tüpde iptal dediler tek yumurta atacaklarrdı yani bi cok yumurta var sanki cok bulunuyorda yumurta devam etmek istedim ve gebelik oldu ama düştü yumurtanın kalitesi cokcok önemli o yüzden kendin kararını ver ve tabi kacıncı güne geliyor oda var yani Allah yardımcımız olsun bu zorluklardan sonra bebeler bizim olsun kuzumm

Allahım nasıl bir yazıdır bu :O Mükemmel kelimeler, mükemmel cümleler. Tekrar tekrar okunacak satırlar. Ellerine sağlık, ben bile kendime içinden pay çıkarabildim. Öpüyorum seni

Aslında bir yumurta bir sperme ihtiyaç olduğunu bilsek de üzülüp, hüsran yaşayabiliyoruz. İstiyoruz ki olmuşken -hem maddi hem manevi yönden düşünerek- fazla olsun, olmazsa baştan başlamadan hazır bulunsun. Haklısın...

Yine hüsran dediğin için daha öncede tecrübelerin olduğundan yola çıkarak yazıyorum.
Sanırım havuz yöntemi yapılacak. Burada bir kaç arkadaşımıza aynı şekilde tedavi süreci uygulandı. Galiba Bahçeci bu şekilde ilerliyor. Ancak bu durumda benim aklıma şu soru geliyor niye hep az sayıda yumurta çıkıyor ve neredeyse kocaman bir ameliyat parası olan ücret alınıyor. Belli bir süreçte yapılacak OPU'ları kapsayan bir ücret ise tamam ama her toplamaya bu ücret korkunç bir rakam... Enine boyuna düşünüyor olmakta çok haklısın bu nedenle.

Diğer yandan hiç yumurta olmadan OPU'dan çıkanlar olmasından dolayı çok şanslı sayabilirsin kendini. Hiç olmaya da bilirdi. Dediğin gibi resmen kumar gibi...

İptal eder miydiniz sorusuna cevabı senin kalbin karar verecek olsa da uygulanan tedaviyi dikkate alırdım. Alınmaması herhangi bir kist sorunu yaratıp yaratmayacağını öğrenmek lazım öncelikle. Rezerv sorununda ilaç dozunun çok iyi ayarlanması lazım. Bu konudaki tedavinin iyi olup olmadığını aynı merkezde yaptırdığın tedavilerin süreç ve ilaçlarını karşılaştırarak bulabilirsin. Daha önce bu sonuç çıkmışsa aynı dozda ve değişiklik uygulanmadan verilmiş ilaçlar varsa sorun. Çünkü evet kullanılan ilaç türleri dozajları birbirine yakın, ulaşılmak istenen hedef olgunlaştırılmış folikül olsa da her kadının bedeni de ilaçlara reaksiyonları da farklı.

Merkezinin en iyi merkezler arasında olmasından dolayı herhangi bir sıradan uygulama olmayacağını düşünmekle beraber doktorların çok hastası, hastaların ise bir doktoru olduğundan yola çıkarak gözden kaçırılmış bir şey olup olmadığını geriye dönük masaya yatırmanda fayda olacaktır.

Cevap konusunda da seni yönlendirmek aklını karıştırmak kesinlikle istemem ama eğer ben olsaydım... (eğer ben) bedensel olarak kendimde ve eşimde de hiç bir sperm sorunu yoksa yani bir nevi sebepsiz interfilite dedikleri vakaa isem bu kadar ücretle dolu mu boş mu tahmini yapmak, narkoz yiyerek vücudumu hırpalamak yerine doktorumdan çatlatma iğnesi vurmasını ister opuyu iptal eder çatlatma iğnesinin uygun saati doğrultusunda da opu yerine yatağa girerdim :) yataktan çıkmadan doğalı denerdim....

Kararın ne olursa olsun vakti ve zamanında dileğine kavuşman dileğiyle... Kolaylıklar diliyorum. Şansın açık olsun

Ne güzel anlatmışsın canım..
Aynı fikirdeyim tatlım ama en son karar senin yüreğinden geçen olsun..
KELEBEK0908
hem daha önce de yazmıştım..
Benim kuzenim 31 yaşında menapoza girdi.. bazen hiç olmuyor bazen 1 tane yumurtası oluyordu.. İnan oda 1 yumurtası oldugu vakit yataktan çıkmadı ve ikizleri oldu.. Dİlerim aynı mucize senin için de gerçekleşir..
Hangi yolu, neye karar vereceksen de o artık anne olmana vesile oldur.

Maçi Piçuuuuuuuuuu diyorum daha da bir şey diyemiyorum..

Bende tek yumurtayla opuya gittim ama havuz uygulama amacıyal sevinçle gittim. Ve ne oldu biliyormusun ertesi ay daha çok yumurtam vardı. Kullandığımız hormon ilaçları bende olumlu etki yapmıştı. Hiç belli olmaz sende de güzel kaliteli yumurta oluşmuştur. Umudunu yitirme, bence o tek taş opuya değer :)

Bu kadar olumsuz düşünme. Belki de seni evladına kavuşturacak yumurtanı saklıyor o tek folikülün. Belki o tek folikül senin düşündüğünden çok daha güçlü. Nihayetinde tedavinin her adımı risk taşıyor ve malesef geri dönüp 20- 30 folikül ürettiğimiz zamanlara ulaşamayacağız. Bir şekilde bugüne geldik. Elindekinin en iyisi olduğunu düşün ve moralini bozma lütfen. İnan bana en çok o stres bozuyor işlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…