Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür ederim, iconlarla anlatmak yetmeyecek hahahah

"Aouvvaaaaaaaa"
Okuyunca içimden bu ses çıktı o meşhur bizim zamanların şarkısı aklıma bu geldi açık yüreklilikle yazayım.
(Tevellütü gıcır olanlar bilmez açıp baksınlar youtube da vardır hahaha)
Auuvvaaaa afidusey gibi anlardık, söylerdik nakaratı hahahahah ne anlatıyordu acaba hiç merak etmemişim şimdi fark ettim merak ettim :)
Tüm bizim tevellütlere gelsin "Pumpppp up the jammmm"

Allahım nasıl bir yazıdır bu :O Mükemmel kelimeler, mükemmel cümleler. Tekrar tekrar okunacak satırlar. Ellerine sağlık, ben bile kendime içinden pay çıkarabildim. Öpüyorum seni

Maçi Piçuuuuuuuuuu diyorum daha da bir şey diyemiyorum..

hahahahahah ayyy başım çatlıyorr zatennn
gülmekten ağrım katlandıı

Hahahhah biz o dönemlerde kız kıza dans da ediyorduk. Geçen bahsi geçmiş ben kaçırmışım. Bir de pumppp up the jammmm söylesek nolur :) Lambada'ya hiç girmeyeyim hahahahah
Benim de başım ağrıyor ama bak ağrımıyor gibi yapıyorum inatlaaaa! Havadan... Sıcağı bastırmaya çalışan, soğuyorum ben diye uğraşan yağmurlu hava logarları kokutuyor başı ağrıtıyor :)))))

China Oel'i ofisinden ve evinden eksik etme (zırt pırt ağrı kesici içmek durumunda olduğumdan önce onunla başlıyorum bazılarını refüze ediyor işe yarayabilir) Çin değil Alman malı :)))

Burnunun içini temizle vallahi bildiğin "kakalak" araştırması yapıyorum :)))))))))) Minicik bir şey olsa o da ağrıyı körüklüyor.

Bir de bu aralar nefes için yeni bir şey deniyorum. Burnun tek deliğini kapa vs. den biraz biraz etkili... Derin nefes al güçlü nefes ver :)

Şöyleee ki çiçeği derinnnnnnnnnnnn nefesle kokla, mumu bir üfleyişte söndür :)))) Her seferinde süreleri uzata uzata 10 a kadar dene ara ara..

hahahahahah ayyy başım çatlıyorr zatennn
gülmekten ağrım katlandıı

Vayyy teknikler süperrr hemen deneyeceğimm...
Lambada yapmak istedim bak şimdi ahahaah

40Asistanını bir ara çalıştırmak lazım tatil moduna girmiş kaytarmacı paralel yapı...
Bu aralar doğumları olabilecek hamilelerden haberi olan var mı?
Asistandaki bilgilere göre Fatos? Nurcan? var bu zamanlarda...
Olur da görürseniz bir ses verin F Fatos4345 NURCANOZ haberleriniz güzel olsun.

Canim gozun aydin....Allah tamamina erdirsin...Darisi diger arkadaslarin basina.....

FISTIK BU YAAA, HEM DE KARAMELLİ FISTIK

1991' e bu şarkıyı bağıra bağıra söyleyerek girmiştik. Kulakları çınlasın yurtta misafiri olacağım arkadaş hayatında ilk defa alkol alıp sarhoş olmuştu. 00:05' te horluyordu

Hahahaha çınlasın çın çın çınlasın :) Bir mesajdan nerelere gittik.
nı nını nııı kent taç dis e geçip 80'ler albümüne ışınlanacağım bu gidişle :)
Normale döneyim :))))

1991' e bu şarkıyı bağıra bağıra söyleyerek girmiştik. Kulakları çınlasın yurtta misafiri olacağım arkadaş hayatında ilk defa alkol alıp sarhoş olmuştu. 00:05' te horluyordu

Hahahaha çınlasın çın çın çınlasın :) Bir mesajdan nerelere gittik.
nı nını nııı kent taç dis e geçip 80'ler albümüne ışınlanacağım bu gidişle :)
Normale döneyim :))))

Bu parçaların hepsi arabada çalıyor biliyor musun? Pek keyif alıyorum yolculuklarda. Michael Jackson' lar, Madonna' lar, Pet Shop Boys' lar, U2' lar... Arada eurovision parçaları...
Hem yolda hem zamanda yolculuk oluyor valla

Hahhh ben ortaokulda bu parçayla dans grubu kurduk ve cokk güzeldi keşke kaste falan cekilseydi. O günlere giittiimm resmen fitilli kot ve tişörtlerimizle hemde hahh kafamı akşam bugidiledimmm bonuss kafa bide hahhh resimleri hep erkek arkadaşlar aldı sanki suç işte keşke bi kare olsaydı ah ahhhh maziye attın benii

Bu parçaların hepsi arabada çalıyor biliyor musun? Pek keyif alıyorum yolculuklarda. Michael Jackson' lar, Madonna' lar, Pet Shop Boys' lar, U2' lar... Arada eurovision parçaları...
Hem yolda hem zamanda yolculuk oluyor valla
En iyiii müzik 80 ler 90 lar yerli yabancı kullaklık takıp odamda sabahlardım lisedeyken süper fm çıktı radyo daha bi gırgır şamata oldu thak that grubu vardı bide edwardooo capalito şu dizi yıldızı vay vay tanita tikaram, desree

ensu canım geçmiş olsun aldığın yeni kararlar hayırlı olsun inşşş hayatında çok çok güzel değişiklikler olur

canımmmm güçlü tatlı şirin ensummm çok geçmiş olsun Rabbim İnşallah güldürecek hepimiziiii hoşgeldiiiin

desteğiniz için teşekkürler kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız işten gelince ve malum yemek sorununu aradan çıkartınca ilk iş yazılarınıza bakmak oldu.. hernekadar son dönemde çok yazmasamda sıkı takipçinizdim..
bugün tahminimden çok çok iyi geçti sanki hiç ara vermemişim gibi bir ortam yarattılar tedirginliklerim biraz geçti.. daha rahat bi ortamda çalışacağım sanırım.. şimdilik akşamları bakarım yazılarınıza düzenimi oturtunca gündüzde takibe başlarım.. bendende hepinize sevgiler canlar.. zanork çiçekler için teşekkürler masamda gibi hissettim..

Canım çok sağol detaylıca anlatmışsın,eşimde sorun yok ama bende rezerv az normal yolla olurmu bilemiyorum bugüne kadar olmadı,zaten tedavideyken biz denemedik bile,daha evvel verdiği iğneleri değiştirdi bu ay,dozlar da 300 dü günlük,geçen sefer klomenle hap ile birlikte 225 di,doktoruculuk oynamak da istemiyorum ama diğer yandan da dediğin gibi bazı ay yumurta görülmüyor bile bende,bu bir taneye sevinmem lazım ama ne bileyim ya eksik bişey yapıyorlarsa diye düşünüyorum ben doktorum ya sanki...e2 bakmıyor mesela bu aşamalarda bu sefer bugün 8.gün bakmadı daha.inşallah güzel olur sonucu,ayrıca maddi kısmı içinde evet her opuda 3.500+iğnelerede 1.500 toplam 5000 ödeniyor.boş çıkarasa ödediğim puuufffff.başka merkezlerde bu nasıl bilmiyorum

Ne kadar guzel, hersey yolunda gittigine sevindim,
Moral insanin en degerli gıdasıdir, birak kendini tum vucudun bu moralle guclensin, öpüyorum seni,

Çok teşekkürler arkadaşım sizlerle konuşunca içim umut doluyor.

Belki de canim böylesi en iyisidir. Biraz unutmak, kafa dagitmak, akışina bırakmak iyi gelecektir.. daha önce de konuştuk yaşadıkların ve duygularin o kadar fazla ki söyleyecek söz bulmak çok zor..
Diyorum hep mutlak olacak yoksa bu ladar yogun olmazdi her sey.... Kim bilir belki de kendiliğinden olacaktir..
Insallah o gün çok yakındır artık..
Islerini oturt bi kahve sozumuz var biliyorsun

Ensucum,aldığın karar sana iyi gelecektir inşallah,hayat sana hep güzellikler ve birde ufaklık getirsin dilerim...

Ne kadar şanslısın. Sana değer veren, saygı duyan kişilerle çalışmak keyifli olacak.
İnşallah çiçeklerin gerçeklerini getirmek te nasip olur

Günaydın kızlar. Islak ve kıştan kalma soğuk bir güne uyandım, geri dönüp yatsam mı diye düşünürken sevgili pisilerimden birisi iki torunumla karşıladı beni. Minicik iki bebek geldi evimize.
Şimdilik kıskanç saatlerimizdeyiz, onun için yaklaştırmıyor. İlk fırsatta resimlerini gönderirim. Mutlu haberi vermek için geldiğimde de Ensu' nun huzurlu mesajını okudum daha da mutlu oldum. Bundan sonraki günlerde de hava nasıl olursa olsun hep mutlu, keyifli haberler almayı diliyorum
Dipnot ta ekleyeyim. Son doğum yapan kızım, kuzeninin bebeklerini emziriyor. Şanslı sıpalar, bir sürü süt anneleri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…