- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.381
Allahım nasıl bir yazıdır bu :O Mükemmel kelimeler, mükemmel cümleler. Tekrar tekrar okunacak satırlar. Ellerine sağlık, ben bile kendime içinden pay çıkarabildim. Öpüyorum seni
Ne güzel anlatmışsın canım..
Aynı fikirdeyim tatlım ama en son karar senin yüreğinden geçen olsun..
KELEBEK0908
hem daha önce de yazmıştım..
Benim kuzenim 31 yaşında menapoza girdi.. bazen hiç olmuyor bazen 1 tane yumurtası oluyordu.. İnan oda 1 yumurtası oldugu vakit yataktan çıkmadı ve ikizleri oldu.. Dİlerim aynı mucize senin için de gerçekleşir..
Hangi yolu, neye karar vereceksen de o artık anne olmana vesile oldur.
Maçi Piçuuuuuuuuuu diyorum daha da bir şey diyemiyorum..
Teşekkür ederim, iconlarla anlatmak yetmeyecek hahahah
"Aouvvaaaaaaaa"
Okuyunca içimden bu ses çıktı o meşhur bizim zamanların şarkısı aklıma bu geldi açık yüreklilikle yazayım.
(Tevellütü gıcır olanlar bilmez açıp baksınlar youtube da vardır hahaha)
Auuvvaaaa afidusey gibi anlardık, söylerdik nakaratı hahahahah ne anlatıyordu acaba hiç merak etmemişim şimdi fark ettim merak ettim :)
Tüm bizim tevellütlere gelsin "Pumpppp up the jammmm"
hahahahahah ayyy başım çatlıyorr zatennn
gülmekten ağrım katlandıı
Hahahhah biz o dönemlerde kız kıza dans da ediyorduk. Geçen bahsi geçmiş ben kaçırmışım. Bir de pumppp up the jammmm söylesek nolur :) Lambada'ya hiç girmeyeyim hahahahah
Benim de başım ağrıyor ama bak ağrımıyor gibi yapıyorum inatlaaaa! Havadan... Sıcağı bastırmaya çalışan, soğuyorum ben diye uğraşan yağmurlu hava logarları kokutuyor başı ağrıtıyor :)))))
China Oel'i ofisinden ve evinden eksik etme (zırt pırt ağrı kesici içmek durumunda olduğumdan önce onunla başlıyorum bazılarını refüze ediyor işe yarayabilir) Çin değil Alman malı :)))
Burnunun içini temizle vallahi bildiğin "kakalak" araştırması yapıyorum :)))))))))) Minicik bir şey olsa o da ağrıyı körüklüyor.
Bir de bu aralar nefes için yeni bir şey deniyorum. Burnun tek deliğini kapa vs. den biraz biraz etkili... Derin nefes al güçlü nefes ver :)
Şöyleee ki çiçeği derinnnnnnnnnnnn nefesle kokla, mumu bir üfleyişte söndür :)))) Her seferinde süreleri uzata uzata 10 a kadar dene ara ara..
Canim gozun aydin....Allah tamamina erdirsin...Darisi diger arkadaslarin basina.....
Merabayin hanımlar! Uzun zamandir firsat bulup bakamiyordum kk'ya. Hamisligimi ogrendikten sonra is yerinde isler oyle sarpa sardiki yapmamam gereken stresi yaptim, pismanim. Ne kadar totomu da yirtsam neden gözünün üstünde kaşın var dediler.. bundan sonra işi kafama takarsam iki tokat çarpın gelirim kendime he.
Bi iki gündür eskileri okudum, sevinçler hüzünler geçmiş sayfalardan.. ben de bi sevindim bi uzuldum sizinle birlikte. İnşallah tum hüzünler geride kalır biran once, sevincler doldurur bu sayfalari.
Simdilik gideyim, daha sık aranizda olmak dilegiyle:)
FISTIK BU YAAA, HEM DE KARAMELLİ FISTIK
"Aouvvaaaaaaaa"
Okuyunca içimden bu ses çıktı o meşhur bizim zamanların şarkısı aklıma bu geldi açık yüreklilikle yazayım.
Auuvvaaaa afidusey gibi anlardık, söylerdik nakaratı hahahahah ne anlatıyordu acaba hiç merak etmemişim şimdi fark ettim merak ettim :)
"Aouvvaaaaaaaa"
1991' e bu şarkıyı bağıra bağıra söyleyerek girmiştik. Kulakları çınlasın yurtta misafiri olacağım arkadaş hayatında ilk defa alkol alıp sarhoş olmuştu. 00:05' te horluyordu
Hahahaha çınlasın çın çın çınlasın :) Bir mesajdan nerelere gittik.
nı nını nııı kent taç dis e geçip 80'ler albümüne ışınlanacağım bu gidişle :)
Normale döneyim :))))
Hahhh ben ortaokulda bu parçayla dans grubu kurduk ve cokk güzeldi keşke kaste falan cekilseydi. O günlere giittiimm resmen fitilli kot ve tişörtlerimizle hemde hahh kafamı akşam bugidiledimmm bonuss kafa bide hahhh resimleri hep erkek arkadaşlar aldı sanki suç işte keşke bi kare olsaydı ah ahhhh maziye attın benii
"Aouvvaaaaaaaa"
En iyiii müzik 80 ler 90 lar yerli yabancı kullaklık takıp odamda sabahlardım lisedeyken süper fm çıktı radyo daha bi gırgır şamata oldu thak that grubu vardı bide edwardooo capalito şu dizi yıldızı vay vay tanita tikaram, desreeBu parçaların hepsi arabada çalıyor biliyor musun? Pek keyif alıyorum yolculuklarda. Michael Jackson' lar, Madonna' lar, Pet Shop Boys' lar, U2' lar... Arada eurovision parçaları...
Hem yolda hem zamanda yolculuk oluyor valla
merhabalar arkadaşlar
duymuş olmalısınız son tedavimdende negatifle çıktım, bu bana çok ağır geldi.. tüp bebek sürecinde sekiz yıldır çok sıkıntılı ve kötü sonuçlanan süreçler geçirmiştim ama hiç bukadar derinden etkilenmemiştim.. günlerce ağladım, sonuca değilde bıkkınlığa, yorgunluğa ve umutsuzluğa ağladım.. böyle işte bir yavrunun derdi var bende...
negatifi aldığım gün eski işyerim aramış tekrar işbaşı yapmamı rica etmişti.. biliyorsunuz 14 yıl çalışıp tedavilere ağırlık vermek için 1,5 yıl önce istifa etmiştim.. bu 1,5 yıla 5 tedavi, laparaskopi, histereskopi, 3 aylık hamilelik, bir kürtaj ve tonla üzüntü sıkıntı sığdırdım ama olmadı.. evde çok bunaldım, doktorlardan bunaldım, hastanelerden bıktım, düşündüm tekrar işbaşı yapmaya karar verdim.. yarın sabah işbaşı yapıyorum.. biraz buruk başlıyorum çünkü çok büyük umutlarla ayrılmıştım şimdi ise 10 tedavi ama elde var sıfır olarak geçmişe geri dönüyorum.. ilerleyen aylarda biraz ara verip tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama hayat ne getirir bilinmez.. yazılarınızı zaman zaman takip ettim mesajlarınıza teşekkürler.. fırsat buldukca yazılarınıza katılırım..görüşürüz..
Bazen dinlenmeye ihtiyacımız oluyor arkadaşım. Hayat yeterince ağır. Bir de böyle dinmez bilinmez bir hasretle yanınca daha da ağırlaşıyor. Çalışma hayatına dönmen inşallah iyi gelir. Güçlü bir kadın olduğuna defalarca şahit olduk. Çabucak toparlanıp eski enerjine kavuşacağına inanıyorum. Fırsat buldukça uğra lütfen. Bizim için özel bir yerin var. Ara sıra da olsa burada görmek isterim seni.
Bu da "Yeni İşin Hayırlı Olsun" hediyem. Gerçekten gelmiş gibi yapar mısın?
Seni en iyi bizler anlariz emin ol, güçlü oluyoruz her daim ama oyle bir gun oluyor ki hayatimizda, simdiye kadar gecirdigimiz tum zorluklar bogazimizda düğümleniveriyor.
Birak kendini düğüm çözülsün, bu rahatlamaya arasira hepimizin ihtiyaci oluyor.
Isine tekrar baslaman cok iyi olmus, ama unutma is hayati insani icine cekiyor, ozel hayat ikinci plana atılıyor. Bizlerin cok luksu yok, 3-5 yil sonra düşünürüz bebisi diyemiyoruz. Opuyorum canim seni, şimdiden hayirli isler sana
ensucum üzüntünü çok iyi anlıyorum ne desem teselli değil bunuda biliyorum seni sevdiğimi üzüntünü paylaştığımı bilmeni istiyorum işe başlaman kafanı dagitmana yardımcı olur eminim hayırlı olsun şimdiden arkadaşım
ensu canım geçmiş olsun aldığın yeni kararlar hayırlı olsun inşşş hayatında çok çok güzel değişiklikler olur
canımmmm güçlü tatlı şirin ensummm çok geçmiş olsun Rabbim İnşallah güldürecek hepimiziiii hoşgeldiiiin
Ensucum.. Ne desek de boş.. Üzme kendini gibi laflar can sıkıyor bir noktadan sonra.. Ama dikkati başka alanlara kaydırmak en iyisi gibi geliyor bana da. İşe başlaman bence çok süper bir adım. Diliyorum en kısa zamanda toparlanır hayata kaldığın yerden gülümseyerek bakmaya devam edersin.
Merhaba güzel yürekli arkadaşlarım
Bende yoğun iş temposu dışında bir gelişme yok, yani hala bir malzemem yok :)
Şu uyuz 5 kilo fazlamı vereyim bari dedim, yürüyüşe başladım 3 gün sürdü, şimdi de tae boo ya başladım, geçen yıl da zumbayı haklamıştm, burnumu sokmadığım bişey kalmadı sanırım :)
Sizler de umarım iyisinizdir, hepinizi öperim
Ay ben bu prensi yerim, güzel gözlere bak, nasıl dikkatle bakıyor :) Allah bağışlasın, şansıyla sağlıkla, ana babasıyla büyüsün inşallah
Ensucuuum, ben uzun zamandır bakıp durdum mesajlarına ama son testten sonra kesilince tahmin ettim
Söylenecek çok fazla şey yok, sevinci de hüznü de yaşıyoruz, herkesin sınavı başka bu hayatta. Allahım hepinizin emeklerini , kucaklarını boş bırakmasın inşallah.
İşe dönmen çok iyi olur canım, bakarsın kafan meşgul olduğunda daha rahatlarsın. Umarım herşey kalbinden geçen gibi olur. Ben herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Mevlam verirse de vermezse de bir nedeni mutlaka var, doğru zamanda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun hepinizi.
Uzun zamandır ilk defa yazıp yazıp sildim... Pek karşılaştığım şey değildir ondan biraz zorladı beni. Hissettiklerim konusunda kifayetsiz kalacağını bildiğim kelimelerimle ne yazabilirim bilmiyorum ama sen; ağırlıkların da, dirayetin de, inanmanın da, vazgeçememenin de, yorgunlukların da, tecrübenin de, umut ve umutsuzluğun da ve aktaramadığım bir çok kavramın da anlamını öğreten, yaşatan ve en çok da değiştirensin benim için.
Çok azında dahi kahredenlerin dayanağı olduğundan hiç şüphen olmasın.
Yaşadıklarının yükünü hafifletecek herhangi bir şey olmayabilir şu anda. Bizler de sadece anlayabiliyoruz seni. Yazdıklarını okudukça gerekçem her ne olursa olsun kendimin ne kadar çabuk yıldığını görüyorum daha önce de söylemişimdir ama bil ki bu yüzden seninle gurur duyuyorum. Çok çabuk bunaldığım için kendime de dersler çıkarıyorum.
Sonuca ulaşmasa da henüz istediği için tüm imkanları seferber edebilen karakterin hayranlık sebebi. Bu nedenle vazgeçmeyen karakterin yorucu süreçlerden yılmış olsa da müjdesini de almayı sonuna kadar hak ediyor. Dilerim o müjde seninle birlikte bizi de çok sevindirir... Üstesinden gelecek olsan da hayat başka yükler getirmesin sana, en çok bunu diliyorum.
Yenik geri dönüyorum sansan da aslında sen yenilmeden çok zor olanı yaptın. Tüm bu maddi manevi çok zor süreçlerin içine bir de kariyerin için olan süreçleri de ekledin, geri durmadın, vazgeçmedin. İşin için yoğun günler seni bekliyor olacak. Bu döneminde yoğunlukların yoğun duygularının önüne geçip sana iyi gelsin. İşe geri dön çağrısı yaptıracak kadar başarılı olan iş hayatın yeni başarılarınla taçlansın.
Senin genlerini almış olan senden vazgeçmeyecek... O genleri biz de seninle bekleyeceğiz.
Çok çok sevgiler
Canım çok sağol detaylıca anlatmışsın,eşimde sorun yok ama bende rezerv az normal yolla olurmu bilemiyorum bugüne kadar olmadı,zaten tedavideyken biz denemedik bile,daha evvel verdiği iğneleri değiştirdi bu ay,dozlar da 300 dü günlük,geçen sefer klomenle hap ile birlikte 225 di,doktoruculuk oynamak da istemiyorum ama diğer yandan da dediğin gibi bazı ay yumurta görülmüyor bile bende,bu bir taneye sevinmem lazım ama ne bileyim ya eksik bişey yapıyorlarsa diye düşünüyorum ben doktorum ya sanki...e2 bakmıyor mesela bu aşamalarda bu sefer bugün 8.gün bakmadı daha.inşallah güzel olur sonucu,ayrıca maddi kısmı içinde evet her opuda 3.500+iğnelerede 1.500 toplam 5000 ödeniyor.boş çıkarasa ödediğim puuufffff.başka merkezlerde bu nasıl bilmiyorumAslında bir yumurta bir sperme ihtiyaç olduğunu bilsek de üzülüp, hüsran yaşayabiliyoruz. İstiyoruz ki olmuşken -hem maddi hem manevi yönden düşünerek- fazla olsun, olmazsa baştan başlamadan hazır bulunsun. Haklısın...
Yine hüsran dediğin için daha öncede tecrübelerin olduğundan yola çıkarak yazıyorum.
Sanırım havuz yöntemi yapılacak. Burada bir kaç arkadaşımıza aynı şekilde tedavi süreci uygulandı. Galiba Bahçeci bu şekilde ilerliyor. Ancak bu durumda benim aklıma şu soru geliyor niye hep az sayıda yumurta çıkıyor ve neredeyse kocaman bir ameliyat parası olan ücret alınıyor. Belli bir süreçte yapılacak OPU'ları kapsayan bir ücret ise tamam ama her toplamaya bu ücret korkunç bir rakam... Enine boyuna düşünüyor olmakta çok haklısın bu nedenle.
Diğer yandan hiç yumurta olmadan OPU'dan çıkanlar olmasından dolayı çok şanslı sayabilirsin kendini. Hiç olmaya da bilirdi. Dediğin gibi resmen kumar gibi...
İptal eder miydiniz sorusuna cevabı senin kalbin karar verecek olsa da uygulanan tedaviyi dikkate alırdım. Alınmaması herhangi bir kist sorunu yaratıp yaratmayacağını öğrenmek lazım öncelikle. Rezerv sorununda ilaç dozunun çok iyi ayarlanması lazım. Bu konudaki tedavinin iyi olup olmadığını aynı merkezde yaptırdığın tedavilerin süreç ve ilaçlarını karşılaştırarak bulabilirsin. Daha önce bu sonuç çıkmışsa aynı dozda ve değişiklik uygulanmadan verilmiş ilaçlar varsa sorun. Çünkü evet kullanılan ilaç türleri dozajları birbirine yakın, ulaşılmak istenen hedef olgunlaştırılmış folikül olsa da her kadının bedeni de ilaçlara reaksiyonları da farklı.
Merkezinin en iyi merkezler arasında olmasından dolayı herhangi bir sıradan uygulama olmayacağını düşünmekle beraber doktorların çok hastası, hastaların ise bir doktoru olduğundan yola çıkarak gözden kaçırılmış bir şey olup olmadığını geriye dönük masaya yatırmanda fayda olacaktır.
Cevap konusunda da seni yönlendirmek aklını karıştırmak kesinlikle istemem ama eğer ben olsaydım... (eğer ben) bedensel olarak kendimde ve eşimde de hiç bir sperm sorunu yoksa yani bir nevi sebepsiz interfilite dedikleri vakaa isem bu kadar ücretle dolu mu boş mu tahmini yapmak, narkoz yiyerek vücudumu hırpalamak yerine doktorumdan çatlatma iğnesi vurmasını ister opuyu iptal eder çatlatma iğnesinin uygun saati doğrultusunda da opu yerine yatağa girerdim :) yataktan çıkmadan doğalı denerdim....
Kararın ne olursa olsun vakti ve zamanında dileğine kavuşman dileğiyle... Kolaylıklar diliyorum. Şansın açık olsun
Ne kadar guzel, hersey yolunda gittigine sevindim,desteğiniz için teşekkürler kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız işten gelince ve malum yemek sorununu aradan çıkartınca ilk iş yazılarınıza bakmak oldu.. hernekadar son dönemde çok yazmasamda sıkı takipçinizdim..
bugün tahminimden çok çok iyi geçti sanki hiç ara vermemişim gibi bir ortam yarattılar tedirginliklerim biraz geçti.. daha rahat bi ortamda çalışacağım sanırım.. şimdilik akşamları bakarım yazılarınıza düzenimi oturtunca gündüzde takibe başlarım.. bendende hepinize sevgiler canlar.. zanork çiçekler için teşekkürler masamda gibi hissettim..
Çok teşekkürler arkadaşım sizlerle konuşunca içim umut doluyor.Bu kadar olumsuz düşünme. Belki de seni evladına kavuşturacak yumurtanı saklıyor o tek folikülün. Belki o tek folikül senin düşündüğünden çok daha güçlü. Nihayetinde tedavinin her adımı risk taşıyor ve malesef geri dönüp 20- 30 folikül ürettiğimiz zamanlara ulaşamayacağız. Bir şekilde bugüne geldik. Elindekinin en iyisi olduğunu düşün ve moralini bozma lütfen. İnan bana en çok o stres bozuyor işlerimizi...
desteğiniz için teşekkürler kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız işten gelince ve malum yemek sorununu aradan çıkartınca ilk iş yazılarınıza bakmak oldu.. hernekadar son dönemde çok yazmasamda sıkı takipçinizdim..
bugün tahminimden çok çok iyi geçti sanki hiç ara vermemişim gibi bir ortam yarattılar tedirginliklerim biraz geçti.. daha rahat bi ortamda çalışacağım sanırım.. şimdilik akşamları bakarım yazılarınıza düzenimi oturtunca gündüzde takibe başlarım.. bendende hepinize sevgiler canlar.. zanork çiçekler için teşekkürler masamda gibi hissettim..
Ensucum,aldığın karar sana iyi gelecektir inşallah,hayat sana hep güzellikler ve birde ufaklık getirsin dilerim...merhabalar arkadaşlar
duymuş olmalısınız son tedavimdende negatifle çıktım, bu bana çok ağır geldi.. tüp bebek sürecinde sekiz yıldır çok sıkıntılı ve kötü sonuçlanan süreçler geçirmiştim ama hiç bukadar derinden etkilenmemiştim.. günlerce ağladım, sonuca değilde bıkkınlığa, yorgunluğa ve umutsuzluğa ağladım.. böyle işte bir yavrunun derdi var bende...
negatifi aldığım gün eski işyerim aramış tekrar işbaşı yapmamı rica etmişti.. biliyorsunuz 14 yıl çalışıp tedavilere ağırlık vermek için 1,5 yıl önce istifa etmiştim.. bu 1,5 yıla 5 tedavi, laparaskopi, histereskopi, 3 aylık hamilelik, bir kürtaj ve tonla üzüntü sıkıntı sığdırdım ama olmadı.. evde çok bunaldım, doktorlardan bunaldım, hastanelerden bıktım, düşündüm tekrar işbaşı yapmaya karar verdim.. yarın sabah işbaşı yapıyorum.. biraz buruk başlıyorum çünkü çok büyük umutlarla ayrılmıştım şimdi ise 10 tedavi ama elde var sıfır olarak geçmişe geri dönüyorum.. ilerleyen aylarda biraz ara verip tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama hayat ne getirir bilinmez.. yazılarınızı zaman zaman takip ettim mesajlarınıza teşekkürler.. fırsat buldukca yazılarınıza katılırım..görüşürüz..
desteğiniz için teşekkürler kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız işten gelince ve malum yemek sorununu aradan çıkartınca ilk iş yazılarınıza bakmak oldu.. hernekadar son dönemde çok yazmasamda sıkı takipçinizdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?