Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gunaydin aynen antalya bile yagışlı bir havayla uyandı iyi havan iyi olsun en önemlisi senin minaklar yaaa uleenn yeni dogmuşta başka tadluu adlarıni ayrı ayrı koyuyormusun hahh merak ettim karışıyomu

bana seker testini 28.ci haftada yaptilar 75'lik seker yüklemesi. aclik sekeri iyi durumda olmasina ragmen yükleme sonrasinda seker 205'e cikmis 2.saat sonrasinda gene normal araliktaydi. doktorum derhal diyet verdi. ekmek, pilav, makarna, seker, tatli, üzüm ve muz yasaklar listesine girdi. diledigim kadar et, balik, süt ürünleri, mevye ve sebze verdi. ben buna ilave olarak da her gün bir kase yogurdun icine tatli kasigi tarcin attim ya da bir bardak süte ilave ettim. benim seker degerlerime cok yardimci oldu.

diyet yüzünden 2 kilo verdim hamilelikte ama insülin almaktan iyidir. bebegim güzelce büyümeye devam etti. 31.ci haftada testi tekrarladilar ve daha önce 205 olan deger 140'a düsmüstü ve bana diyete devam dedi ama son haftalarda biraz bosladim diyeti. bebegin cok iri olur diye korkuttu hatta bebek büyük suni sanci verelim dogum baslasin dediler 38.ci haftada. oglusum 3200 gram dogdu. yani diyecegim dikkat et tabii ama cok da stress yapma. hamilelik sekerinin de en iyi ilaci tarcin:

hamilelikte toplam 11 kilo aldim. 38.ci haftaya kadar 7-8 kilo almistim gerisini de diyet döneminde aldim. her sey yoluna girer yeterki stres yapma canim :))))

Gunaydin aynen antalya bile yagışlı bir havayla uyandı iyi havan iyi olsun en önemlisi senin minaklar yaaa uleenn yeni dogmuşta başka tadluu adlarıni ayrı ayrı koyuyormusun hahh merak ettim karışıyomu

Bugün maşallah havam yerinde
Minnaklar iki tanecik zaten, karışmazlar. 1-2 aylık olunca, huylarına, özelliklerine göre isim veriyorum. İkizlerim var geçen yaz doğan. Onların dışında karışan pek yok. Bir de geçen doğumdan ikizlerim var, burunlarındaki akmaları görmem gerekiyor ayırabilmek için.

Kediciklerini mıncıklamakkk mır mırr seslerini duymak istedim gerçektennn:))

Benden de herkese günaydın, hava rüzgarlı İstanbulda ama mis gibi tertemiz ferahlık veriyor insana. Pozitif kalkalım, içimizde o huzur ve mutluluk katlansın bir güzel.

Canım benim bitmesin enerjinn

ahh "şimdi orda olmak vardı anasını satayımm" şarkısını hatırladımm :)

Günaydın kızlar..
Bende bu havalarda baş ağrısı oluyor malesef...
Bir de belim ağrıyor sanki relg olmuşum gibi...
Eskiden relg olur öyle ağırlık çekerdim.. Şimdidilerde öncesinden ağrılarım başlıyor..
Ayy bugün hiç pozitif değilim niye kii

Pek sesleri çıkmıyor daha. Anne sürekli yanlarında, emip uyuyorlar. Anne kalksa teyze geliyor besliyor. Bir hafta sonra duyulur sesleri

Ayyy daha gözler bile kapalıdırr:)))
Maşallahhh olsun onlara

Aynen öyle. Az önce biraz daha yakınlarına sokuldum. Birisi teyzelerinden birisine benziyor. Siyah ağırlıklı. Diğeri ikiz kuzenleri gibi gri- beyaz. Ortalıkta dolanan 2 aylık yavrular yanlarında dev gibi duruyor. Parmak kadar kuzularım

Erken haftasonu rehaveti mi? İşler bitsin, haftasonu rahat edelim telaşı mı? Neredesiniz bakayım? Niye kimse yazmıyor? Okuyup okuyup kaçıyonuz di mi?
Ay öyle yapıyorlarrr şu an iş yerinde toplantı var belim kopuyooo ve reglim ilk günü ama yetişiyommm demii yok yok okuyupppp kaçmakk

Maşallah ya ben olsamm daha fazla kilo alırım gibi ,bilgelirinde güzelll tessekkurlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…