- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.401
Gunaydin aynen antalya bile yagışlı bir havayla uyandı iyi havan iyi olsun en önemlisi senin minaklar yaaa uleenn yeni dogmuşta başka tadluu adlarıni ayrı ayrı koyuyormusun hahh merak ettim karışıyomuGünaydın kızlar. Islak ve kıştan kalma soğuk bir güne uyandım, geri dönüp yatsam mı diye düşünürn sevgili pisilerimden birisi iki torunumla karşıladı beni. Minicik iki bebek geldi evimize.
Şimdilik kıskanç saatlerimizdeyiz, onun için yaklaştırmıyor. İlk fırsatta resimlerini gönderirim. Mutlu haberi vermek için geldiğimde de Ensu' nun huzurlu mesajını okudum daha da mutlu oldum. Bundan sonraki günlerde de hava nasıl olursa olsun hep mutlu, keyifli haberler almayı diliyorum
Dipnot ta ekleyeyim. Son doğum yapan kızım, kuzeninin bebeklerini emziriyor. Şanslı sıpalar, bir sürü süt anneleri olacak
Pozitifimm pozitifff pozz po aynen yani sanırsammmBenden de herkese günaydın, hava rüzgarlı İstanbulda ama mis gibi tertemiz ferahlık veriyor insana. Pozitif kalkalım, içimizde o huzur ve mutluluk katlansın bir güzel.
Oy oy oyyy.. Maşallaaaaahhhhhh!!Bu nasıl şirin bir yavru böyle yaa.. Allah bağışlasın ve analı babbalı büyümeyi nasip etsin.
Hamilelik döneminde şekerin kaç çıkmıştı? Tokluk kan şekerin mi yükseliyordu?Diyet mi yapmıştın? Yapabildin mi? Kaç kilo aldın? Bana da Glikoz yükleme testi yapıldı ve 1. saat ve 2. saat değerlerim biraz yüksek çıktı da.. Bilgi verirsen çok mennun olurum.
Gunaydin aynen antalya bile yagışlı bir havayla uyandı iyi havan iyi olsun en önemlisi senin minaklar yaaa uleenn yeni dogmuşta başka tadluu adlarıni ayrı ayrı koyuyormusun hahh merak ettim karışıyomu
Günaydın kızlar. Islak ve kıştan kalma soğuk bir güne uyandım, geri dönüp yatsam mı diye düşünürken sevgili pisilerimden birisi iki torunumla karşıladı beni. Minicik iki bebek geldi evimize.
Şimdilik kıskanç saatlerimizdeyiz, onun için yaklaştırmıyor. İlk fırsatta resimlerini gönderirim. Mutlu haberi vermek için geldiğimde de Ensu' nun huzurlu mesajını okudum daha da mutlu oldum. Bundan sonraki günlerde de hava nasıl olursa olsun hep mutlu, keyifli haberler almayı diliyorum
Dipnot ta ekleyeyim. Son doğum yapan kızım, kuzeninin bebeklerini emziriyor. Şanslı sıpalar, bir sürü süt anneleri olacak
Benden de herkese günaydın, hava rüzgarlı İstanbulda ama mis gibi tertemiz ferahlık veriyor insana. Pozitif kalkalım, içimizde o huzur ve mutluluk katlansın bir güzel.
Gunaydin aynen antalya bile yagışlı bir havayla uyandı iyi havan iyi olsun en önemlisi senin minaklar yaaa uleenn yeni dogmuşta başka tadluu adlarıni ayrı ayrı koyuyormusun hahh merak ettim karışıyomu
Kediciklerini mıncıklamakkk mır mırr seslerini duymak istedim gerçektennn:))
Canım benim bitmesin enerjinn
ahh "şimdi orda olmak vardı anasını satayımm" şarkısını hatırladımm :)
Günaydın kızlar..
Bende bu havalarda baş ağrısı oluyor malesef...
Bir de belim ağrıyor sanki relg olmuşum gibi...
Eskiden relg olur öyle ağırlık çekerdim.. Şimdidilerde öncesinden ağrılarım başlıyor..
Ayy bugün hiç pozitif değilim niye kii
Pek sesleri çıkmıyor daha. Anne sürekli yanlarında, emip uyuyorlar. Anne kalksa teyze geliyor besliyor. Bir hafta sonra duyulur sesleri
Ayyy daha gözler bile kapalıdırr:)))
Maşallahhh olsun onlara
AMİNNNNN, HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH
Erken haftasonu rehaveti mi? İşler bitsin, haftasonu rahat edelim telaşı mı? Neredesiniz bakayım? Niye kimse yazmıyor? Okuyup okuyup kaçıyonuz di mi?
Ay öyle yapıyorlarrr şu an iş yerinde toplantı var belim kopuyooo ve reglim ilk günü ama yetişiyommm demii yok yok okuyupppp kaçmakkErken haftasonu rehaveti mi? İşler bitsin, haftasonu rahat edelim telaşı mı? Neredesiniz bakayım? Niye kimse yazmıyor? Okuyup okuyup kaçıyonuz di mi?
Ay öyle yapıyorlarrr şu an iş yerinde toplantı var belim kopuyooo ve reglim ilk günü ama yetişiyommm demii yok yok okuyupppp kaçmakk
Maşallah ya ben olsamm daha fazla kilo alırım gibi ,bilgelirinde güzelll tessekkurlerrrbana seker testini 28.ci haftada yaptilar 75'lik seker yüklemesi. aclik sekeri iyi durumda olmasina ragmen yükleme sonrasinda seker 205'e cikmis 2.saat sonrasinda gene normal araliktaydi. doktorum derhal diyet verdi. ekmek, pilav, makarna, seker, tatli, üzüm ve muz yasaklar listesine girdi. diledigim kadar et, balik, süt ürünleri, mevye ve sebze verdi. ben buna ilave olarak da her gün bir kase yogurdun icine tatli kasigi tarcin attim ya da bir bardak süte ilave ettim. benim seker degerlerime cok yardimci oldu.
diyet yüzünden 2 kilo verdim hamilelikte ama insülin almaktan iyidir. bebegim güzelce büyümeye devam etti. 31.ci haftada testi tekrarladilar ve daha önce 205 olan deger 140'a düsmüstü ve bana diyete devam dedi ama son haftalarda biraz bosladim diyeti. bebegin cok iri olur diye korkuttu hatta bebek büyük suni sanci verelim dogum baslasin dediler 38.ci haftada. oglusum 3200 gram dogdu. yani diyecegim dikkat et tabii ama cok da stress yapma. hamilelik sekerinin de en iyi ilaci tarcin:
hamilelikte toplam 11 kilo aldim. 38.ci haftaya kadar 7-8 kilo almistim gerisini de diyet döneminde aldim. her sey yoluna girer yeterki stres yapma canim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?