- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.421
Kız tamda senlik teşeron firma ve insaat firması hakediş son toplantı hesap ve kücük işler bi cimentoda sen at hahhhh hahhhhh bi sesler yükseliyo bakemmmmÇok ciddi bir toplantı galiba. Ne konuşuyonuz?
Kız tamda senlik teşeron firma ve insaat firması hakediş son toplantı hesap ve kücük işler bi cimentoda sen at hahhhh hahhhhh bi sesler yükseliyo bakemmmm
Bu parçaların hepsi arabada çalıyor biliyor musun? Pek keyif alıyorum yolculuklarda. Michael Jackson' lar, Madonna' lar, Pet Shop Boys' lar, U2' lar... Arada eurovision parçaları...
Hem yolda hem zamanda yolculuk oluyor valla
En iyiii müzik 80 ler 90 lar yerli yabancı kullaklık takıp odamda sabahlardım lisedeyken süper fm çıktı radyo daha bi gırgır şamata oldu thak that grubu vardı bide edwardooo capalito şu dizi yıldızı vay vay tanita tikaram, desree
desteğiniz için teşekkürler kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız işten gelince ve malum yemek sorununu aradan çıkartınca ilk iş yazılarınıza bakmak oldu.. hernekadar son dönemde çok yazmasamda sıkı takipçinizdim..
bugün tahminimden çok çok iyi geçti sanki hiç ara vermemişim gibi bir ortam yarattılar tedirginliklerim biraz geçti.. daha rahat bi ortamda çalışacağım sanırım.. şimdilik akşamları bakarım yazılarınıza düzenimi oturtunca gündüzde takibe başlarım.. bendende hepinize sevgiler canlar.. zanork çiçekler için teşekkürler masamda gibi hissettim..
Herkesten toplu veya ayrı ayrı aminnnnnnnnnn alayım :)
Rötarlı geldim ama çok hayırlı işlere "şöferlik" ettim, gıyabınızda da dua...
Bugünün biraz rahat olmasından faydalanarak öğleden sonraya kadar off ilan ettim kendimi.
Ne zamandır istediği halde yapamadığım bir görevi ifa ettim. Annemi, anne yarım teyzemi ve sevgili yengemi (dayımın eşi yengem di mi :) ) uzun zamandır gidemedikleri Eyüp Sultan'a götürdüm.
Evet sünnet çocuklarından dolayı çok ama çok kalabalıktı,
Evet Cuma günü olması dolayısıyla iğne atsan yere düşmüyordu,
Evet kadınlar bölümünde nefes alınmıyordu (alınsa da temiz hava yerine feci bir hava kokusu vardı)
Onlar ziyaret namazlarını eda ettiler, bol bol dualarını ettiler, ben ayakkabılarına sahip çıkmış olsam da bildiğim dualarımla, para pul işleri aklıma gelmeksizin kendim için sevdiklerim için sağlık ve huzur, vatanım için dirlik ve düzen diledim.
Sonra sonra gönlünün kıyısında köşesinde annelik için minicik kıpırtıları olan, bunun için ama yeni ama uzun zamandır tedavilerini sürdüren, tedaviyi bırakan herkes için, kendim için en çok da buradaki tüm arkadaşlarım için "hayırlısı" ile evlat sahibi yapmasını diledim... Hamile olanlara sağlıklı kolay doğumlar... Kabul olur inşallah.
Sonra tabii işin keyif kısmı olması bakımından teleferik ulaşımlı Pierre Loti'de kahve sefasına ve alışverişe dadandım :) Tespih koleksiyonuma yenilerini ekledim, tatilde bandana yerine kullandığım bir sürü iğne oyalı yazmalar edindim :) Ardından keşke ofise de teleferikle geri dönüş olsaydı dedim :) Otoparktan çıkıp geri dönmek Cuma günü trafiğinde berbattı...!
Bir de itiraf edeyim ister cami ister değil, herhangi bir ibadethane ziyaretinde aynı şeyi yaşıyorum. Yine boğazım düğümlendi, yine gözlerim doldu usul usul süzüldü, hiç şaşmıyor ve hep oluyor. Hayrolsun :)
Günaydın kızlar. Islak ve kıştan kalma soğuk bir güne uyandım, geri dönüp yatsam mı diye düşünürken sevgili pisilerimden birisi iki torunumla karşıladı beni. Minicik iki bebek geldi evimize.
Şimdilik kıskanç saatlerimizdeyiz, onun için yaklaştırmıyor. İlk fırsatta resimlerini gönderirim. Mutlu haberi vermek için geldiğimde de Ensu' nun huzurlu mesajını okudum daha da mutlu oldum. Bundan sonraki günlerde de hava nasıl olursa olsun hep mutlu, keyifli haberler almayı diliyorum
Dipnot ta ekleyeyim. Son doğum yapan kızım, kuzeninin bebeklerini emziriyor. Şanslı sıpalar, bir sürü süt anneleri olacak
Uuu liste yapsak neler neler çıkar...
Ama amaa Modern Talking yazmamışız :)))))))) En çok sarışın olan mı esmer olan mı diye sorulurdu hep :)
You are my hear you are my soul, cherry cherry laaadyyy, brother loiiii loiiii diye diye loi kardeş edinmiştik hahahaha
Neler neler yok ki liste çok uzun olur kesin
Opus'tan life iissss lifee lalllalaaaalam :)
Tanita Tikaram ile Sinead O'conner i karıştırabiliyordum. nathiiinggg komprestuyuuu
UB40'lar Sam Brown'dan stoppplar, Laura ........ self kontroller
romantik zamanlara George Michael en çok karelesss vispırs :) Richi'den hellooooo :)
bir de hadi hatırlayalım hatırlayalımmm eğlenceli zamanlara kimindi şarkı bilmem adını da bilmiyorum ama ünlüleri saymaktan ibaret bir şarkı vardııı? van tu trii fooor jonnn veynnn, ediiii murphyyy, alainnn deloon vs sayıp duruyordu hani :)
Ayyy yazdıklarını dans eden harflerle yazılmış gibi okudum. O kadar net hissettirdin :) Mutluluğun çok olsun hep artsın hep çoğalsın :) Patilerin mailece sağlıkla huzurla mır mırrr yanında yamacında olsun :)
Kediciklerini mıncıklamakkk mır mırr seslerini duymak istedim gerçektennn:))
Canım benim bitmesin enerjinn
ahh "şimdi orda olmak vardı anasını satayımm" şarkısını hatırladımm :)
Günaydın kızlar..
Bende bu havalarda baş ağrısı oluyor malesef...
Bir de belim ağrıyor sanki relg olmuşum gibi...
Eskiden relg olur öyle ağırlık çekerdim.. Şimdidilerde öncesinden ağrılarım başlıyor..
Ayy bugün hiç pozitif değilim niye kii
Erken haftasonu rehaveti mi? İşler bitsin, haftasonu rahat edelim telaşı mı? Neredesiniz bakayım? Niye kimse yazmıyor? Okuyup okuyup kaçıyonuz di mi?
Bi de kafa sallıyo utanmaz
Kız ben senin sözsüz iletişimini yerim. Sen de mi toplantıdasın?
Allah dualarınızı kabul etsin arkadaşım. Geç bildirmiş olsan da mazeretini kabul ediyor ve seni yok yazmıyorum
O Pierre Loti var ya... Onca zaman kalıp, önüme gelene gideceğim diye söz verip bir türlü denk getirip gidemediğim Pierre Loti... Neyse. Daha ölmedik. Nasipse gideriz bir gün.
O gözlerinden süzülen yaşlar, yüreğindeki temizliğin hatırına dualarına cevap verildiğini gösteriyormuş. İnşallah sevinceğimiz cevaplardandır...
Amaaaan, nasıl unuturum Modern Talking' ciğimi. Normalde kumralcı olsam da esmerine vurgundum. Of yaaaa. Şekşi şempanze
Aklıma düşürdün bak. Araba gelsin de listeyi aktarayım buraya. Bir of çeksem karşıki dağlar sallanır
Ve en büyük "Hayel kırıklığım" George Michael... Ö-, pis...
Yalnız o bahsettiğin şarkıyı çıkaramadım. Dur bi karıştırayım.
Hııı, bi de romantikler vardı di mi? Both on the River, Otel California...
:) ben aynen böyle yapıyordum vallahi. Ne yapayım, bugün cuma, firmada zırt pırt toplantı yapılıyor, giriyorum, çıkıyorum okuyorum tekrar gidiyorum.Erken haftasonu rehaveti mi? İşler bitsin, haftasonu rahat edelim telaşı mı? Neredesiniz bakayım? Niye kimse yazmıyor? Okuyup okuyup kaçıyonuz di mi?
Allah kabul etsin canımHerkesten toplu veya ayrı ayrı aminnnnnnnnnn alayım :)
Rötarlı geldim ama çok hayırlı işlere "şöferlik" ettim, gıyabınızda da dua...
Bugünün biraz rahat olmasından faydalanarak öğleden sonraya kadar off ilan ettim kendimi.
Ne zamandır istediği halde yapamadığım bir görevi ifa ettim. Annemi, anne yarım teyzemi ve sevgili yengemi (dayımın eşi yengem di mi :) ) uzun zamandır gidemedikleri Eyüp Sultan'a götürdüm.
Evet sünnet çocuklarından dolayı çok ama çok kalabalıktı,
Evet Cuma günü olması dolayısıyla iğne atsan yere düşmüyordu,
Evet kadınlar bölümünde nefes alınmıyordu (alınsa da temiz hava yerine feci bir hava kokusu vardı)
Onlar ziyaret namazlarını eda ettiler, bol bol dualarını ettiler, ben ayakkabılarına sahip çıkmış olsam da bildiğim dualarımla, para pul işleri aklıma gelmeksizin kendim için sevdiklerim için sağlık ve huzur, vatanım için dirlik ve düzen diledim.
Sonra sonra gönlünün kıyısında köşesinde annelik için minicik kıpırtıları olan, bunun için ama yeni ama uzun zamandır tedavilerini sürdüren, tedaviyi bırakan herkes için, kendim için en çok da buradaki tüm arkadaşlarım için "hayırlısı" ile evlat sahibi yapmasını diledim... Hamile olanlara sağlıklı kolay doğumlar... Kabul olur inşallah.
Sonra tabii işin keyif kısmı olması bakımından teleferik ulaşımlı Pierre Loti'de kahve sefasına ve alışverişe dadandım :) Tespih koleksiyonuma yenilerini ekledim, tatilde bandana yerine kullandığım bir sürü iğne oyalı yazmalar edindim :) Ardından keşke ofise de teleferikle geri dönüş olsaydı dedim :) Otoparktan çıkıp geri dönmek Cuma günü trafiğinde berbattı...!
Bir de itiraf edeyim ister cami ister değil, herhangi bir ibadethane ziyaretinde aynı şeyi yaşıyorum. Yine boğazım düğümlendi, yine gözlerim doldu usul usul süzüldü, hiç şaşmıyor ve hep oluyor. Hayrolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?