Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkesten toplu veya ayrı ayrı aminnnnnnnnnn alayım :)

Rötarlı geldim ama çok hayırlı işlere "şöferlik" ettim, gıyabınızda da dua...
Bugünün biraz rahat olmasından faydalanarak öğleden sonraya kadar off ilan ettim kendimi.
Ne zamandır istediği halde yapamadığım bir görevi ifa ettim. Annemi, anne yarım teyzemi ve sevgili yengemi (dayımın eşi yengem di mi :) ) uzun zamandır gidemedikleri Eyüp Sultan'a götürdüm.

Evet sünnet çocuklarından dolayı çok ama çok kalabalıktı,
Evet Cuma günü olması dolayısıyla iğne atsan yere düşmüyordu,
Evet kadınlar bölümünde nefes alınmıyordu (alınsa da temiz hava yerine feci bir hava kokusu vardı)
Onlar ziyaret namazlarını eda ettiler, bol bol dualarını ettiler, ben ayakkabılarına sahip çıkmış olsam da bildiğim dualarımla, para pul işleri aklıma gelmeksizin kendim için sevdiklerim için sağlık ve huzur, vatanım için dirlik ve düzen diledim.

Sonra sonra gönlünün kıyısında köşesinde annelik için minicik kıpırtıları olan, bunun için ama yeni ama uzun zamandır tedavilerini sürdüren, tedaviyi bırakan herkes için, kendim için en çok da buradaki tüm arkadaşlarım için "hayırlısı" ile evlat sahibi yapmasını diledim... Hamile olanlara sağlıklı kolay doğumlar... Kabul olur inşallah.

Sonra tabii işin keyif kısmı olması bakımından teleferik ulaşımlı Pierre Loti'de kahve sefasına ve alışverişe dadandım :) Tespih koleksiyonuma yenilerini ekledim, tatilde bandana yerine kullandığım bir sürü iğne oyalı yazmalar edindim :) Ardından keşke ofise de teleferikle geri dönüş olsaydı dedim :) Otoparktan çıkıp geri dönmek Cuma günü trafiğinde berbattı...!

Bir de itiraf edeyim ister cami ister değil, herhangi bir ibadethane ziyaretinde aynı şeyi yaşıyorum. Yine boğazım düğümlendi, yine gözlerim doldu usul usul süzüldü, hiç şaşmıyor ve hep oluyor. Hayrolsun :)

Uuu liste yapsak neler neler çıkar...
Ama amaa Modern Talking yazmamışız :)))))))) En çok sarışın olan mı esmer olan mı diye sorulurdu hep :)
You are my hear you are my soul, cherry cherry laaadyyy, brother loiiii loiiii diye diye loi kardeş edinmiştik hahahaha
Neler neler yok ki liste çok uzun olur kesin
Opus'tan life iissss lifee lalllalaaaalam :)
Tanita Tikaram ile Sinead O'conner i karıştırabiliyordum. nathiiinggg komprestuyuuu
UB40'lar Sam Brown'dan stoppplar, Laura ........ self kontroller
romantik zamanlara George Michael en çok karelesss vispırs :) Richi'den hellooooo :)
bir de hadi hatırlayalım hatırlayalımmm eğlenceli zamanlara kimindi şarkı bilmem adını da bilmiyorum ama ünlüleri saymaktan ibaret bir şarkı vardııı? van tu trii fooor jonnn veynnn, ediiii murphyyy, alainnn deloon vs sayıp duruyordu hani :)

Bu parçaların hepsi arabada çalıyor biliyor musun? Pek keyif alıyorum yolculuklarda. Michael Jackson' lar, Madonna' lar, Pet Shop Boys' lar, U2' lar... Arada eurovision parçaları...
Hem yolda hem zamanda yolculuk oluyor valla

Hep tahmininden çok ama çok daha iyi şeyler olsun :)
Çalışan kadınlar arasına tekrar hoşgeldin...

Allah dualarınızı kabul etsin arkadaşım. Geç bildirmiş olsan da mazeretini kabul ediyor ve seni yok yazmıyorum
O Pierre Loti var ya... Onca zaman kalıp, önüme gelene gideceğim diye söz verip bir türlü denk getirip gidemediğim Pierre Loti... Neyse. Daha ölmedik. Nasipse gideriz bir gün.
O gözlerinden süzülen yaşlar, yüreğindeki temizliğin hatırına dualarına cevap verildiğini gösteriyormuş. İnşallah sevinceğimiz cevaplardandır...

Ayyy yazdıklarını dans eden harflerle yazılmış gibi okudum. O kadar net hissettirdin :) Mutluluğun çok olsun hep artsın hep çoğalsın :) Patilerin mailece sağlıkla huzurla mır mırrr yanında yamacında olsun :)

Amaaaan, nasıl unuturum Modern Talking' ciğimi. Normalde kumralcı olsam da esmerine vurgundum. Of yaaaa. Şekşi şempanze
Aklıma düşürdün bak. Araba gelsin de listeyi aktarayım buraya. Bir of çeksem karşıki dağlar sallanır
Ve en büyük "Hayel kırıklığım" George Michael... Ö-, pis...
Yalnız o bahsettiğin şarkıyı çıkaramadım. Dur bi karıştırayım.
Hııı, bi de romantikler vardı di mi? Both on the River, Otel California...

Bir de beni düşün, enerji patlaması yaşıyorum bugün. Birisini elime almayı başardım. Elimde artık yeni bir çizik var ama olsun
Bekliyorum, beraber izleyelim keyiflerini. Böööle totolarını yana çeke çeke koşmaları zıplamaları oluyor ki tadına doyulmuyor

Offf canım ya çok sinir nasıl hissettiğini biliyorum. Limon kolonyası ile ovalayayım mı şakaklarını... (Bana iyi geliyor ama bir yerden sonra mide bulandırıyor, sen beni ovalama kusabilirim ki nefret ederim kusmaktan)
Anlayacağın benim de ağrıyor... Koku algım sonuna kadar (ki zaten normalde açık x10 oluyor) açılıyor her logar, her lavabo, her tuvalet buram buram burnuma kokuyor.

Kandır beynini ben bunca sıkıntım varken yokmuş gibi savaş verdim. Umurumda değilsin diye diye hareket ettim, yetinmedim normalde hafif karanlıkta gözleri yormadan sakin sakin yatmak varken üstüne atraksiyona giriştim mahşeri kalabalıklar arasına girdim. İyi ki yaptım şimdi daha çok zonkluyor ama hiç olmazsa 3-4 saat seni önemsemiyorum ağrıyan baş! demiş oldum...

Bu hal insanı acayip depresif yapıyor, üstüne bir de regl belirtileri kabuuuuuuuuuus gibi bir gün olmuştur. Her şey batıyordur sana. Yazdıklarım bile batmıştır, öpeyim geçsin :)

Hahahahahahahahhahahahaahahaha kahkaha attırdınız bana çok yaşayınnnnnnnn
Benim çok möhim mazeretim vardı :)))))) (Önce yazıp sonradan okuduğum için tekrar oldu normal olarak)

düzeltmeyle not: janebondd mesajını da alıntılamıştım çıkmaaaamış ahahaha yase07
Erken haftasonu rehaveti mi? İşler bitsin, haftasonu rahat edelim telaşı mı? Neredesiniz bakayım? Niye kimse yazmıyor? Okuyup okuyup kaçıyonuz di mi?

Bi de kafa sallıyo utanmaz

Kız ben senin sözsüz iletişimini yerim. Sen de mi toplantıdasın?

Bilmiyorum ama çok "değişik" geliyor bana, adlandıramadığım, tanımlayamadığım bir halim :)
Dediğin gibi olsun, kabul olsun, herkese olsun, amin :)

Ya ya tercihini öğrenince ama yaaaa demiştim hahahahah olsun yine de severim Careless Whisper's ı :)
Ben de rica edeyim bana da bir cd hazırlasınlar 80'ler diye :) Romantikleri de ayrıca. Ne güzel şarkılardı ben onları seviyorum hala :)

john veyn (uiiii) ediii murhpyyy (uiiiii) diye diye gidiyordu. müziği de kulağımda lakin gerisi yok hahahaha
Valla bulursan ne güzel olur
hello afrikaaa temiayduiiin :))))))))

Buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gören de altın buldum sanır...

Google a kendi kendime gülerek yazdığım arama metni:
"80'lerde ünlüleri sayan şarkı"
ama birisi bu başlıkla zaten koymuş hahahahahah
ve işte o şarkı İce MC- CİNEMA :))))

(Tabii o dönemi yaşamayanlar 80'ler kıyafetlerinde olan bizleri düşünsün, o zamanlar çaylar olurdu "bikerem" Yanar dönerli disko topları ve anlamsızca zıplayan hoplayan sağa sola eller sallayan biz çıtırları da hayal etsin tamamdır)
Bi de biz o zamanlar holehop da çevirirdik hahahaha Zamane kardeşime söylediğimde ne salak şeylermiş diyor! hah sensin salak dedim mi dedim! Nelerden mahrum olduğunu bilmiyor sokakta oyun oynamayı bilmeyen garip nesil işte!

Erken haftasonu rehaveti mi? İşler bitsin, haftasonu rahat edelim telaşı mı? Neredesiniz bakayım? Niye kimse yazmıyor? Okuyup okuyup kaçıyonuz di mi?
:) ben aynen böyle yapıyordum vallahi. Ne yapayım, bugün cuma, firmada zırt pırt toplantı yapılıyor, giriyorum, çıkıyorum okuyorum tekrar gidiyorum.

bir kaç gündür burada yağmur var sonra güneş ve rüzgar eeeee bu hava şartlarında benim Alerjim yenilemese olmazdı ve yeniledi tabiki

Allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…