- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.441
Tesekkur ederiz canım. Duaların kabul olsun inşallah. Amin.Herkesten toplu veya ayrı ayrı aminnnnnnnnnn alayım :)
Rötarlı geldim ama çok hayırlı işlere "şöferlik" ettim, gıyabınızda da dua...
Bugünün biraz rahat olmasından faydalanarak öğleden sonraya kadar off ilan ettim kendimi.
Ne zamandır istediği halde yapamadığım bir görevi ifa ettim. Annemi, anne yarım teyzemi ve sevgili yengemi (dayımın eşi yengem di mi :) ) uzun zamandır gidemedikleri Eyüp Sultan'a götürdüm.
Evet sünnet çocuklarından dolayı çok ama çok kalabalıktı,
Evet Cuma günü olması dolayısıyla iğne atsan yere düşmüyordu,
Evet kadınlar bölümünde nefes alınmıyordu (alınsa da temiz hava yerine feci bir hava kokusu vardı)
Onlar ziyaret namazlarını eda ettiler, bol bol dualarını ettiler, ben ayakkabılarına sahip çıkmış olsam da bildiğim dualarımla, para pul işleri aklıma gelmeksizin kendim için sevdiklerim için sağlık ve huzur, vatanım için dirlik ve düzen diledim.
Sonra sonra gönlünün kıyısında köşesinde annelik için minicik kıpırtıları olan, bunun için ama yeni ama uzun zamandır tedavilerini sürdüren, tedaviyi bırakan herkes için, kendim için en çok da buradaki tüm arkadaşlarım için "hayırlısı" ile evlat sahibi yapmasını diledim... Hamile olanlara sağlıklı kolay doğumlar... Kabul olur inşallah.
Sonra tabii işin keyif kısmı olması bakımından teleferik ulaşımlı Pierre Loti'de kahve sefasına ve alışverişe dadandım :) Tespih koleksiyonuma yenilerini ekledim, tatilde bandana yerine kullandığım bir sürü iğne oyalı yazmalar edindim :) Ardından keşke ofise de teleferikle geri dönüş olsaydı dedim :) Otoparktan çıkıp geri dönmek Cuma günü trafiğinde berbattı...!
Bir de itiraf edeyim ister cami ister değil, herhangi bir ibadethane ziyaretinde aynı şeyi yaşıyorum. Yine boğazım düğümlendi, yine gözlerim doldu usul usul süzüldü, hiç şaşmıyor ve hep oluyor. Hayrolsun :)
Buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gören de altın buldum sanır...
Google a kendi kendime gülerek yazdığım arama metni:
"80'lerde ünlüleri sayan şarkı"
ama birisi bu başlıkla zaten koymuş hahahahahah
ve işte o şarkı İce MC- CİNEMA :))))
(Tabii o dönemi yaşamayanlar 80'ler kıyafetlerinde olan bizleri düşünsün, o zamanlar çaylar olurdu "bikerem" Yanar dönerli disko topları ve anlamsızca zıplayan hoplayan sağa sola eller sallayan biz çıtırları da hayal etsin tamamdır)
Bi de biz o zamanlar holehop da çevirirdik hahahahaZamane kardeşime söylediğimde ne salak şeylermiş diyor! hah sensin salak dedim mi dedim! Nelerden mahrum olduğunu bilmiyor sokakta oyun oynamayı bilmeyen garip nesil işte!
bir kaç gündür burada yağmur var sonra güneş ve rüzgar eeeee bu hava şartlarında benim Alerjim yenilemese olmazdı ve yeniledi tabiki
Offf canım ya çok sinir nasıl hissettiğini biliyorum. Limon kolonyası ile ovalayayım mı şakaklarını... (Bana iyi geliyor ama bir yerden sonra mide bulandırıyor, sen beni ovalama kusabilirim ki nefret ederim kusmaktan)
Anlayacağın benim de ağrıyor... Koku algım sonuna kadar (ki zaten normalde açık x10 oluyor) açılıyor her logar, her lavabo, her tuvalet buram buram burnuma kokuyor.
Kandır beynini ben bunca sıkıntım varken yokmuş gibi savaş verdim. Umurumda değilsin diye diye hareket ettim, yetinmedim normalde hafif karanlıkta gözleri yormadan sakin sakin yatmak varken üstüne atraksiyona giriştim mahşeri kalabalıklar arasına girdim. İyi ki yaptım şimdi daha çok zonkluyor ama hiç olmazsa 3-4 saat seni önemsemiyorum ağrıyan baş! demiş oldum...
Bu hal insanı acayip depresif yapıyor, üstüne bir de regl belirtileri kabuuuuuuuuuus gibi bir gün olmuştur. Her şey batıyordur sana. Yazdıklarım bile batmıştır, öpeyim geçsin :)
Keyifliyim. Biraz tedirginim. Hamile kedilerimden birisi daha doğurmaya çalışıyor. Umarım sağ salim doğurur bebeklerini...
Öğleden sonra çok güldürdü beni. Kardeşlerinin bebeklerini çalıp emzirmeye çalışıyordu. Ensesine yapıştığını getiriyor kapıya
Neyse artık kendi bebeklerini emzirsin hayırlısıyla. Gideyim ben. Sancılar sıklaştı. Bu gece kaçta uyuruz Allah bilir
WishhDuygu "janebond " oldum Eua "jamesbond diyoo ben bonddd yasebond hahhh hahhh
Eski parçalar ah desree life parcası sting, esrosimit nasıl unutursunuzzz yavv baybe parçası ve crazy parçası yahuuu hastasıydım adamın klipte güzeldi yanii ,mariah caryy tüm parçalarına bayılırımm
anammmm allah yardımcın olsun en çokta kediciğin... Hepsini ayrı ayrıı öperimm
Ne pazarı cumartaesii pazarımıiyi pazarlar
Ay kuzum yeni bebelerden alırdimmya yakın olsann versen yani tabiki alırdım kedileri severim yeni dogmuşlara bayılırımmmm kuş alacamm evde olunca, tabi kedi aynı anda olurmu bilemem kuşlar sevginin karşılıgını emegi boşa cıkratmıyor konuşuyor mesalaaa cim bomm şampion diyoooor hahhhÇok şükür, bebeler çıkmaya karar verdi. Üçüncüyü de doğurdu az önce kızım.
yinemi aynı şeyyyyyyNe pazarı cumartaesii pazarımı
hayırlı olsunÇok şükür, bebeler çıkmaya karar verdi. Üçüncüyü de doğurdu az önce kızım.
benim bir arkadaşımda var kuş ve kedi inanılmaz iyi anlaşıyorlarAy kuzum yeni bebelerden alırdimmya yakın olsann versen yani tabiki alırdım kedileri severim yeni dogmuşlara bayılırımmmm kuş alacamm evde olunca, tabi kedi aynı anda olurmu bilemem kuşlar sevginin karşılıgını emegi boşa cıkratmıyor konuşuyor mesalaaa cim bomm şampion diyoooor hahhh
Ay kuzum yeni bebelerden alırdimmya yakın olsann versen yani tabiki alırdım kedileri severim yeni dogmuşlara bayılırımmmm kuş alacamm evde olunca, tabi kedi aynı anda olurmu bilemem kuşlar sevginin karşılıgını emegi boşa cıkratmıyor konuşuyor mesalaaa cim bomm şampion diyoooor hahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?