Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tesekkur ederiz canım. Duaların kabul olsun inşallah. Amin.

Aynı fikirde olan başkaları da varmış demek. O aramanın sonuna bir de "parçada fondan gelen çığlıkları kedi miyavlaması sanan fikri uçuklar var mı?" diye yazar mısın? Yalnız olduğumu düşünmek istemiyorum

Keyifliyim. Biraz tedirginim. Hamile kedilerimden birisi daha doğurmaya çalışıyor. Umarım sağ salim doğurur bebeklerini...
Öğleden sonra çok güldürdü beni. Kardeşlerinin bebeklerini çalıp emzirmeye çalışıyordu. Ensesine yapıştığını getiriyor kapıya
Neyse artık kendi bebeklerini emzirsin hayırlısıyla. Gideyim ben. Sancılar sıklaştı. Bu gece kaçta uyuruz Allah bilir

Hahahah canım benim senin bir insana batmış olman mümkün değil :)
Relg oldum mu olmadım mı anlamadım zatenn bir tuhaff amann neyse bi kaç güne geçer inşallahh :))
Pek çok öperimm yanacıklarından..

anammmm allah yardımcın olsun en çokta kediciğin... Hepsini ayrı ayrıı öperimm

WishhDuygu "janebond " oldum Eua "jamesbond diyoo ben bonddd yasebond hahhh hahhh
Eski parçalar ah desree life parcası sting, esrosimit nasıl unutursunuzzz yavv baybe parçası ve crazy parçası yahuuu hastasıydım adamın klipte güzeldi yanii ,mariah caryy tüm parçalarına bayılırımm

Ben 90'lar cocuguyum hahahahah
Sting bilirim ama mariah carey without you ya bayilirimmm
ken liiiiiiiiv (tabi daha o zamanlar ne dedigini bilmedigimden ben boyle bagiriyordum ahahahah) diye bağırıyorum hatta şuan hahahah...
Ilk gün bende de yoğun oluyor. Konudan konuya da pek atlarım.. yaşim belli ama ruhum sizden merak etmeyin

Günaydın millettt haftasonu olmayanalarrr haftasonu benim gibi çalışanlar evde kediciklerine bakanlar yemeklerin en güzeliji yapanlarr hamiş olup kilo alamayanlarr dogum yapıp bebiş sevenlerrr kitap alıp deli gibi musmutlu olanlar gezegeze bi tatil sonu hamile kalanlar ya tutarsa deyipp tutturmaya çalışanlar hormonunu kafaya takanlarrr hepimizz birizzz bir kocaman aileyiiz herşey gönlümüze göre olsunnn inşallah

Çok şükür, bebeler çıkmaya karar verdi. Üçüncüyü de doğurdu az önce kızım.
Ay kuzum yeni bebelerden alırdimmya yakın olsann versen yani tabiki alırdım kedileri severim yeni dogmuşlara bayılırımmmm kuş alacamm evde olunca, tabi kedi aynı anda olurmu bilemem kuşlar sevginin karşılıgını emegi boşa cıkratmıyor konuşuyor mesalaaa cim bomm şampion diyoooor hahhh

benim bir arkadaşımda var kuş ve kedi inanılmaz iyi anlaşıyorlar

İki aylık olsunlar, postaya veririm istersen
Ben köpekle bakıyorum kedilere. Küçüklükten alışırlarsa birbirlerini kabul etmeleri daha kolay oluyor.
Sevgiye karşılık vermeyen tek canlı insan sanırım. Muhabbet kuşu, kanarya, beta, lepistes, japon balığı, su kaplumbağası, köpek ve kedi beslemiş birisi olarak sevgiye itiraz eden hayvan görmedim henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…