- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.461
hayırlı olsunşimdi sen anneanne mi oldun
aaaaaa süpermiş o zamanTorunumun torunu bunlar. Büyük nine oldum yani
kelebeğimTünaydın kızlar,bugün son kontrolüm vardı tek yumurtam 18 mm.olmuş Pazartesi opu var ama balon gibi üste çıkmış dedi ,hormon testi filan yapmadı be defa.Dr.çatlama riski varmış,yat dinlen dedi.endol fitil verdi ilave çatlamasın diye,çatlatma iğnemi bu gece olcam,çatlarsa iptal etcek .dedim aşılama yapsakmı o zaman yaparız tabi bi seçenek dedi boşa gitmesin diye.bende durumlar böyle.inşallah çatlamaz ve dolu çıkar yaa.
Canım benim ne güzel anlatmışsın,evet gerçekten zor,inşallah senin içinde hayat güzellikler getirir...kelebeğimKELEBEK0908 bu yol öyle zor bir yol kiii ama seningibi benim gibi olanlar için dahada zor 3 5 embiryo olsa dölense bir kaçı dondurulsa biraz daha rahat olur insan (herhalde olur ben hiç yaşamadığım için bilmiyorum tahim sadece) tek yumurta beklemek nedir nasıl streslidir off yine bogazım düğümlendi hep diyorum ya boğazım düğümlendiğinde yaşlar gözüme hücümettiğinde hep ALLAHIM diyorum senden gelen için sana sığındım .... yazmamayım diyorum bebek konusunda hatta kk bile girmeyeyim ama olmuyor başaramıyorumm ne buradan uzak kalabiliyorum nede bu konudan...senin içindilerim vakit gelmiştir zaman ANNELİK zamanıdır inşş bu sefer başarısın
aaaaaa süpermiş o zaman
Tünaydın kızlar,bugün son kontrolüm vardı tek yumurtam 18 mm.olmuş Pazartesi opu var ama balon gibi üste çıkmış dedi ,hormon testi filan yapmadı be defa.Dr.çatlama riski varmış,yat dinlen dedi.endol fitil verdi ilave çatlamasın diye,çatlatma iğnemi bu gece olcam,çatlarsa iptal etcek .dedim aşılama yapsakmı o zaman yaparız tabi bi seçenek dedi boşa gitmesin diye.bende durumlar böyle.inşallah çatlamaz ve dolu çıkar yaa.
Opudan önce ameliyathanede anestezi almadan bakıyor ,ama ben bu sefer oraya gitmeden direk Odasında usg bastırayım diyorum bi arkadaş uyardı,opudan boş kalkmak ters bir durum sonuçta ,inşallah söz dinler,ben araçla gitçem opuya metrobüs ,otobüs acaba sarsınca sorun olurmuki,bugün yarın yatıcam artık,bol dua ile .aaa tek folikülle girip birden fazla oluyomuymuş bilmiyordum bunu...inşallah bir süprizde ben yaşarım.Doktorun bütün tedbirleri almış. İnşallah yumurtan da söz dinler opuya kadar bekler seninle. Opudan önce muayene ediyor mu? Gereksiz yere anestezi almamış olursun hiç değilse. Yine söylüyorum, inşallah bunlar sadece ihtimal olarak kalır. Olmazsa da sıkma canını. Her şeyden önce hayırlısını dileyerek çıkıyoruz bu yola. Hem şimdiden kendini bu kadar sıkman da iyi değil. Strese girdiğinde karın kasların gerilecek ve yumurtalıklarına baskı yaparak uyaracak. Bu da folikülünün erken çatlamasına neden olabilir. Onun için üzme kendini bu kadar. Ne yaparsak yapalım, ne hissedersek hissedelim, her şey olacağına varıyor. Biliyorum o duygusal rahatlığı yakalamak kolay değil ama emin ol bir çoğumuzun yaşadığı pek çok sorun, sadece düşünce şeklimizden kaynaklanıyor. Onun için lütfen sakinleşmeyi dene. Opuya kadar papatya çayı içebilirsin. Rahatlamana yardımcı olur.
Olur da yazamazsam şimdiden hayırlı ve sürprizli bir opu geçirmeni diliyorum. Tek folikül diye girdiğim opudan iki yumurtayla çıkmış, sevinçten deliye dönmüştüm. (WishDuygu şahidimdir) Umarım senin de benzer bir sürprizin olur
Opudan önce ameliyathanede anestezi almadan bakıyor ,ama ben bu sefer oraya gitmeden direk Odasında usg bastırayım diyorum bi arkadaş uyardı,opudan boş kalkmak ters bir durum sonuçta ,inşallah söz dinler,ben araçla gitçem opuya metrobüs ,otobüs acaba sarsınca sorun olurmuki,bugün yarın yatıcam artık,bol dua ile .aaa tek folikülle girip birden fazla oluyomuymuş bilmiyordum bunu...inşallah bir süprizde ben yaşarım.
Hayirli olur insallah opun, tek olsun kaliteli olsun insallah,Tünaydın kızlar,bugün son kontrolüm vardı tek yumurtam 18 mm.olmuş Pazartesi opu var ama balon gibi üste çıkmış dedi ,hormon testi filan yapmadı be defa.Dr.çatlama riski varmış,yat dinlen dedi.endol fitil verdi ilave çatlamasın diye,çatlatma iğnemi bu gece olcam,çatlarsa iptal etcek .dedim aşılama yapsakmı o zaman yaparız tabi bi seçenek dedi boşa gitmesin diye.bende durumlar böyle.inşallah çatlamaz ve dolu çıkar yaa.
Sen bunu hep yapıyorsuniyi pazarlar
Ay maşallah onaÇok şükür, bebeler çıkmaya karar verdi. Üçüncüyü de doğurdu az önce kızım.
Nasıl olursa olsun ama o tek folikül mü olur, arkadan Baskın bir yumurta mı çıkar,Tünaydın kızlar,bugün son kontrolüm vardı tek yumurtam 18 mm.olmuş Pazartesi opu var ama balon gibi üste çıkmış dedi ,hormon testi filan yapmadı be defa.Dr.çatlama riski varmış,yat dinlen dedi.endol fitil verdi ilave çatlamasın diye,çatlatma iğnemi bu gece olcam,çatlarsa iptal etcek .dedim aşılama yapsakmı o zaman yaparız tabi bi seçenek dedi boşa gitmesin diye.bende durumlar böyle.inşallah çatlamaz ve dolu çıkar yaa.
#Eua,ne güzel bir temenni bu,çok teşekkür ederim sağolasın.Nasıl olursa olsun ama o tek folikül mü olur, arkadan Baskın bir yumurta mı çıkar,
Aşılamamı olur..vs. Senin bebişini kucağına alacağın bir yol olsun.. Zaten gelecekse eğer yola çıkmıştır o, rahat ol. Nasıl geleceğini kendi bilir.. Sonuçta biz bebek sahibi olmuyoruz sadece Dünya'ya gelip yaşayacak bir insan evladına aile oluyoruz. Dilerim Allah'tan sizin ailenizi seçmiş bir bebek yola koyulmuş olsun. Hiç stress yapma.. Herşeyin Hayırlısı..
Evet canım dediğin gibi yatıyorum ,hiçbirşey yapmıyorum,elimde tablet site site geziyorum...dua okurum bol bol,sizler içinde herkes içinde tabi...bende tedaviye başlarken iki folikül vardı ama öbürü bozulmuş büyümedi, çok güzel dileklerin için ve moral için teşekkürler sanada.Odasında muayene daha iyi. Ameliyat psikolojisi de etkiler insanı.
Özel otoyla veya taksiyle de gitsen yollarımız pek düzgün olmadığı için bir şey değişmiyor. Daha çok, stres, yumurtalıkların herhangi bir şekilde uyarılması gibi içsel noktalar etkili. Mümkün olduğunca yatar pozisyonda kal. Hatta yan yatmak karın içi baskıyı azaltır. Gerekirse yemek bile yapma iki gün. Erken çatlama olursa muhtemelen hissedersin, akıntıyla, sancıyla belli ediyor kendini. Bazen de ilaçların etkisiyle hiç farketmeyebiliyorsun. Onun için kafana takmadan dinlen sadece.
Benim foliküllerin birisi opuya üç - dört gün kala ortaya çıktı. Yetişmez diye ciddiye almamıştık. Ama opuda dolu çıkmış. Üstelik döllenmişti de. Sonra vazgeçti. Bir de, bazen arkada kalan folikülleri ultrasonda göremeyebiliyorlar. Bir arkadaş ta öyle bir sürpriz yaşamıştı. Son dakikaya kadar bilemiyoruz ki ne olacağını. Onun için ümitsiz olma. Belki piyango sana da vurur
Dediğin gHayirli olur insallah opun, tek olsun kaliteli olsun insallah,
Benim tek yumurta da 19mm.di dr.hic panik yapmadi, opuya girdim, ters giden bisey olmadi. Bizim durumda o kadar cok asama var ki, her birini stressiz asmak kolay degil.
Ay maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?