Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar bi konuda bilgilerinize ihtiyacim var biosteron dhea 25mg. Aldim, baslangicta yarim tablet kullandim, dogru mu yapıyorum acaba, bu tableti dr. Onermedi, dr. Yumurta kalitesi icin hicbisey soylemiyor, edindiğim bilgilere gore kullaniyorum

Biosteron DHEA' yı doktor önerse bile, eğer test yapmadan önerdiyse kullanmanı önermem açıkçası. Hem etkinliği ispatlanmamış hem de yan etkileri tehlikeli olduğu için. Basit bir kan testi ile ihtiyacın olup olmadığını öğrenebilirsin. DHEA daha çok psikolojik durumlarımızdan sorumlu bir hormon. Eksikliği halinde bozulan duygu durumlarının üreme sistemini etkilemesi ihtimaline karşı veriliyor. Ama eksik olmadığı halde kullanıyorsan, hele uzun süreli kullanımlarda kalp sorunlarına kadar giden yan etkileri var. Ayrıca eksikliği kadar fazlalığı da üreme sistemini olumsuz etkiliyor.
Yumurta kalitesini artırmak için arı sütü kullanabilirsin. Ensu' nun geçmiş yazılarında detaylı bilgi vardı. Hamurişini azaltıp meyve- sebze ve protein alımını artırman gerek. Takviye olarak yoğurt - bal çörekotuyağı karışımını öneririm.
Önermeyeceğim tek şey, kimyasal içeren ürünleri test yapılmadan kullanman. Kaş yapayım derken göz çıkarma kurban olayım...

Reactions: Eua
bilmiyorum ki ben hep istanbula gelince Seval Taşdemire gidiyorum burda Salim Doğan Cücelioğlunu duyudm pendik Bölge hastanesi bilmiyorumya
Bende tavsiyeleri alabilirim, dr. Kesin degistiricem çünkü
Ben doktor seçimi konusunda tavsiyeleri Alıp gidip hepsi ile ayrı ayrı görüştükten sonra en aklına ve ruhuna yatanı (ruhuna yatmak nasıl bişey se artık)) kendi doktorun olarak seçmek.. Ben Emre Karatekelioğlu'na gidiyorum.. Memnunum doğrusu.. Ama tabii sorununa göre en tecrübeli olanını bulmak da gerekiyor.

Ne kadar hoş çok çok güzel ya

Teşekkür ederiz. Beyaz olan iki ay önce doğum yaptı. Gri olanın ablası aynı zamanda. Dün de kuzenine yardım ediyordu. Bugün bütün yavruları kendisinin sanıyor. Gri olan da diğer bebeklerin peşinde. Çok komik görünüyorlar. Ağızlarında birer yavru, herkes bir yana kaçırıyor

Harika birşey gerçekten.. Doğal hayatta sevgi var.. O Yüzden doğaya dönüş yolculuğumu seviyorum konforsuz yaşam ama doğal.. Bizim de evin dış kirişlerinden birine serçe yuva yapmış, yavruları da var belli.. Görmedim daha.. Sabahtan Akşama cik cik cik

doğru Canım ruhuna ve aklna ama deneyimlerde çok önemli bizim zamanımız kısıtlı

Canimmm merhaba nadir girdigim anlardan vesen burdasin... Ne guzel supriz umuyorum yeni evinde cok mutlu zamanlar seninle olsun

masallah masallah masallaaaaah canlar ya bunlar cannnnnn... Gozun aydintatlimmm

Teşekkür ederiz. Ben kendi mucizeme kavuşamadım ama çok şükür evimde her gün bir mucize yaşanıyor. Arada kayıplarımız olsa da böyle sahnelere şahit olmanın ayrıcalığı hiç bir şeyde yok. Öyle güzel halleri oluyor ki...

helede bizim görmemiz pek mümkün gibigörünmüyor

Haklısın, insanların ayak basmadığı orman köşelerinde bile o sevgiye şahit olmak mümkün. Severken, yanında gelen her şey de seviliyor. Beklentisiz.
Kediler gelene kadar örümcek ve böceklerden ödüm kopardı. Çenemde çiçek şeklinde yayılmış onlarca uçuk çıkardı. Üstelik şu otlarda gezinen minicik yeşil olanları bile yeterliydi. Artık eskisi kadar korkmuyorum. Hiç değilse uçuklarım çıkmıyor. Ve o korkuyu eskiden olduğu gibi midemin altından kopup boğazımı acıtarak fışkıran bir çığlık olarak yaşamıyorum. Boğazımdan gelen bir "aaah" ya da yüksek sesle söylenen "ay sen nerden çıktın yaaaa..." nidası, derdimi anlatmaya yetiyor. Eskiden korkusundan eve giremediğim eklembacaklılara artık böcek ilacı sıkacak kadar yaklaşabiliyorum. Benim için çok büyük adımlar bunlar.
Serçelerinle sana da mutluluklar dilerim. Onların verdiği özgürlük, naiflik duygularını seviyorum. Sabahları neşeli cıvıltılarıyla yükledikleri yaşama umudunu seviyorum... Malesef kedilerim çıkmadık çatı, ağaç bırakmadıkları için bahçemde yuvalanma şansları yok ama uçarken ağaçlarda mola verdiklerinde o keyfin de ucundan tutabiliyorum. Komşu bahçelerden gelen seslerini ninni gibi dinlemek ayrı bir zevk veriyor.
Ay bu ev beni pek bi romantik yaptı. Allah sonumu hayr etsin

Kizlar bi konuda bilgilerinize ihtiyacim var biosteron dhea 25mg. Aldim, baslangicta yarim tablet kullandim, dogru mu yapıyorum acaba, bu tableti dr. Onermedi, dr. Yumurta kalitesi icin hicbisey soylemiyor, edindiğim bilgilere gore kullaniyorum
canım banada önermişti bir dr (tüp bebek merkezinin dr idi yanlış hatırlamıyorsam sabah akşam 1 er tane idi) ama ben uçtum bu ilacı kulanıtken (antidepresan kulanmış gibi oldum )başım da dönmeler sürekli uyku hali vs sonra başka bir dr görütüğümüzde ona sordum bana dha hormonuna bakmadan nasıl sana böyle bir şey önerir dr dedi ilkaki bu hormona bakılıp ona göre başlamalısın dedi ve ben bırakmıştım

Canım evet mutluyum, çok şükür.. Alışmaya çalışıyorum işte.. Sen nasılsın tatlım?
sagol kuzumm biraz yogun hala gunlerim... isvecteydik simdi de evde yatili misfirlerim var kardesim ve ailesi. bende bebek kokusu doldu ev...

bende de bir iticiligi var bu ilacin... yan etkilerini okuyunca dr kullan dedigi halde kullanmamistim...

ennn guzel sey romantizimmmm cicek kizlar gibi olmak, 41 yasimdayim ve hala oyle hissediyorum iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…