- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.481
Bende tavsiyeleri alabilirim, dr. Kesin degistiricem çünkükızlar doktorlarınız kimler tavsiye edeceyiniz doktorlar varmı ??
bilmiyorum ki ben hep istanbula gelince Seval Taşdemire gidiyorum burda Salim Doğan Cücelioğlunu duyudm pendik Bölge hastanesi bilmiyorumyaBende tavsiyeleri alabilirim, dr. Kesin degistiricem çünkü
Ne kadar hoş çok çok güzel yaDoğum öncesi PİSİkolojik destek
Kizlar bi konuda bilgilerinize ihtiyacim var biosteron dhea 25mg. Aldim, baslangicta yarim tablet kullandim, dogru mu yapıyorum acaba, bu tableti dr. Onermedi, dr. Yumurta kalitesi icin hicbisey soylemiyor, edindiğim bilgilere gore kullaniyorum
bilmiyorum ki ben hep istanbula gelince Seval Taşdemire gidiyorum burda Salim Doğan Cücelioğlunu duyudm pendik Bölge hastanesi bilmiyorumya
Ben doktor seçimi konusunda tavsiyeleri Alıp gidip hepsi ile ayrı ayrı görüştükten sonra en aklına ve ruhuna yatanı (ruhuna yatmak nasıl bişey se artıkBende tavsiyeleri alabilirim, dr. Kesin degistiricem çünkü
Ne kadar hoş çok çok güzel ya
Harika birşey gerçekten.. Doğal hayatta sevgi var.. O Yüzden doğaya dönüş yolculuğumu seviyorumTeşekkür ederiz. Beyaz olan iki ay önce doğum yaptı. Gri olanın ablası aynı zamanda. Dün de kuzenine yardım ediyordu. Bugün bütün yavruları kendisinin sanıyor. Gri olan da diğer bebeklerin peşinde. Çok komik görünüyorlar. Ağızlarında birer yavru, herkes bir yana kaçırıyor
doğru Canım ruhuna ve aklna ama deneyimlerde çok önemli bizim zamanımız kısıtlıBen doktor seçimi konusunda tavsiyeleri Alıp gidip hepsi ile ayrı ayrı görüştükten sonra en aklına ve ruhuna yatanı (ruhuna yatmak nasıl bişey se artık)) kendi doktorun olarak seçmek.. Ben Emre Karatekelioğlu'na gidiyorum.. Memnunum doğrusu.. Ama tabii sorununa göre en tecrübeli olanını bulmak da gerekiyor.
masallah masallah masallaaaaah canlar ya bunlar cannnnnn... Gozun aydintatlimmmDoğum öncesi PİSİkolojik destek
Canimmm merhaba nadir girdigim anlardan vesen burdasin... Ne guzel supriz umuyorum yeni evinde cok mutlu zamanlar seninle olsunHarika birşey gerçekten.. Doğal hayatta sevgi var.. O Yüzden doğaya dönüş yolculuğumu seviyorumkonforsuz yaşam ama doğal.. Bizim de evin dış kirişlerinden birine serçe yuva yapmış, yavruları da var belli.. Görmedim daha.. Sabahtan Akşama cik cik cik
umarim gonlune gore olur canim... Her sey iyi dusundukce daha iyiye gidiyor... Umarim yoluna en becerikli doktorlar ciksindoğru Canım ruhuna ve aklna ama deneyimlerde çok önemli bizim zamanımız kısıtlı
Canım evet mutluyum, çok şükür.. Alışmaya çalışıyorum işte.. Sen nasılsın tatlım?Canimmm merhaba nadir girdigim anlardan vesen burdasin... Ne guzel supriz umuyorum yeni evinde cok mutlu zamanlar seninle olsun
masallah masallah masallaaaaah canlar ya bunlar cannnnnn... Gozun aydintatlimmm
helede bizim görmemiz pek mümkün gibigörünmüyorKedi beslemenin güzel tarafı bu. Hızla bir kaç nesli birden görebiliyorsun. Çocuk olsa öyle mi? Büyüyecek te evlenecek te çocuk yapacak ta, o çocuk büyüyecek te evlenecek te, çocuk yapacak ta, o çocuk büyüyecek te evlenecek te çocuk yapacak ta sen torununun torununu göreceksin... Ölme eşeğim yaz gelsin, yonca biçecem...
Bu arada önümüzdeki günlerde torunumun da bebekleri olacak yine. Bir kaç koldan beni yaşlandırmaya devam ediyorlar
yaaaaa hiç sorma hep yapıyorumSen bunu hep yapıyorsunCumartesiyi pazar sanıyorsun :)
Harika birşey gerçekten.. Doğal hayatta sevgi var.. O Yüzden doğaya dönüş yolculuğumu seviyorumkonforsuz yaşam ama doğal.. Bizim de evin dış kirişlerinden birine serçe yuva yapmış, yavruları da var belli.. Görmedim daha.. Sabahtan Akşama cik cik cik
canım banada önermişti bir dr (tüp bebek merkezinin dr idi yanlış hatırlamıyorsam sabah akşam 1 er tane idi) ama ben uçtum bu ilacı kulanıtken (antidepresan kulanmış gibi oldum )başım da dönmeler sürekli uyku hali vs sonra başka bir dr görütüğümüzde ona sordum bana dha hormonuna bakmadan nasıl sana böyle bir şey önerir dr dedi ilkaki bu hormona bakılıp ona göre başlamalısın dedi ve ben bırakmıştımKizlar bi konuda bilgilerinize ihtiyacim var biosteron dhea 25mg. Aldim, baslangicta yarim tablet kullandim, dogru mu yapıyorum acaba, bu tableti dr. Onermedi, dr. Yumurta kalitesi icin hicbisey soylemiyor, edindiğim bilgilere gore kullaniyorum
sagol kuzumm biraz yogun hala gunlerim... isvecteydik simdi de evde yatili misfirlerim var kardesim ve ailesi. bendeCanım evet mutluyum, çok şükür.. Alışmaya çalışıyorum işte.. Sen nasılsın tatlım?
bende de bir iticiligi var bu ilacin... yan etkilerini okuyunca dr kullan dedigi halde kullanmamistim...canım banada önermişti bir dr (tüp bebek merkezinin dr idi yanlış hatırlamıyorsam sabah akşam 1 er tane idi) ama ben uçtum bu ilacı kulanıtken (antidepresan kulanmış gibi oldum )başım da dönmeler sürekli uyku hali vs sonra başka bir dr görütüğümüzde ona sordum bana dha hormonuna bakmadan nasıl sana böyle bir şey önerir dr dedi ilkaki bu hormona bakılıp ona göre başlamalısın dedi ve ben bırakmıştım
ennn guzel sey romantizimmmm cicek kizlar gibi olmak, 41 yasimdayim ve hala oyle hissediyorum iyi miHaklısın, insanların ayak basmadığı orman köşelerinde bile o sevgiye şahit olmak mümkün. Severken, yanında gelen her şey de seviliyor. Beklentisiz.
Kediler gelene kadar örümcek ve böceklerden ödüm kopardı. Çenemde çiçek şeklinde yayılmış onlarca uçuk çıkardı. Üstelik şu otlarda gezinen minicik yeşil olanları bile yeterliydi. Artık eskisi kadar korkmuyorum. Hiç değilse uçuklarım çıkmıyor. Ve o korkuyu eskiden olduğu gibi midemin altından kopup boğazımı acıtarak fışkıran bir çığlık olarak yaşamıyorum. Boğazımdan gelen bir "aaah" ya da yüksek sesle söylenen "ay sen nerden çıktın yaaaa..." nidası, derdimi anlatmaya yetiyor. Eskiden korkusundan eve giremediğim eklembacaklılara artık böcek ilacı sıkacak kadar yaklaşabiliyorum. Benim için çok büyük adımlar bunlar.
Serçelerinle sana da mutluluklar dilerim. Onların verdiği özgürlük, naiflik duygularını seviyorum. Sabahları neşeli cıvıltılarıyla yükledikleri yaşama umudunu seviyorum... Malesef kedilerim çıkmadık çatı, ağaç bırakmadıkları için bahçemde yuvalanma şansları yok ama uçarken ağaçlarda mola verdiklerinde o keyfin de ucundan tutabiliyorum. Komşu bahçelerden gelen seslerini ninni gibi dinlemek ayrı bir zevk veriyor.
Ay bu ev beni pek bi romantik yaptı. Allah sonumu hayr etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?