Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sagol kuzumm biraz yogun hala gunlerim... isvecteydik simdi de evde yatili misfirlerim var kardesim ve ailesi. bende bebek kokusu doldu ev...
Harika birşey.. Hele de bebek yeğen olunca.. Canından can katasın gelir.. Bir Yeğenim var inşallah daha fazla olur sağlıklı ve hayırlı.. benim durumlar aynı gibi, biliyorsun.. Evim çok güzel.. Burada sakin, sessiz ve telâşsız bir hayat.. Tam da istediğim gibi.. Alışmam biraz zaman alacak gibi.. Hala tatildeyim de o curcunaya döneceğim gibi geliyor.. Yanlışlık oldu geri dön ve İstanbul'da çalış, diyecekler sanki
Kendine iyi bak ve Allah'a emanet ol canım.. Mucize haberini vermeni bekliyotum..

Duygusal olarak rahatlamışsın ki romantizme vuruyorsun kendini.. Doğayı izlediğin, dinlediğin ve kokladığında rahat oluyorsun. Insanız biz, büyük büyük binalar yapıp içine yarı açık cezaevi gibi yerleşince ve tüm konforu sağlayınca sanki mutlu oluyoruz.. Yalancı mutluluklar depresyon ve bir dizi psikolojik problemle gösteriyor kendini.. Ruh sağlığını kedilerine ve doğayla içiçe yaşamına borçlusun bence.. Şuan cik cik cik, dinliyorum.. Müzik bile açmadan doğayı dinlemek nasıl bir dinginlik veriyor, bilirsin.
Bana da bulaştırdın kız

Hehe. İki ağaç, üç böcekle romantik oluyoruz da, adamlar kendilerinden sanıyor ya, en çok ona gülüyorum

ya arkadaşlar yarın opum var ama tek yumurtamda çatlama riski yüksek,gittiğimde çatladıysa ve dr aşılama derse napsam ki daha doğrusu çatlayınca yumurta ne kadar süremiz oluyo hani doğal denesek anlamında soruyorum,yoksa aşılamayımı deneyim.o anda karar vermem gerekcek sonuçta

Hala olumsuz düşünüyorsun yaw
Evet öyle bir ihtimal her zaman var ama bu kadar odaklanma ona. Yine de olur da çatlarsa ben olsam aşılamayı yaptırırdım. Ondan sonra 10 gün boyunca iki günde bir doğal denerdim. Yumurta çatladıktan sonra yaklaşık üç gün tüplerde sürünüyor. O arada bir spermle karşılaşırsa döllenme şansı daha yüksek. 10 gün uzun bir süre aslında. Rahime düştükten sonra yaşam enerjisi azalıyor ama denemekte fayda var. Rabbimin işi belli olmaz. Aşılamanın doğal yolla denemeye göre avantajı, spermelerin yumurtaya daha yakın bir noktaya bırakılması. Böylece birbirlerini daha erken yakalayabiliyorlar. Dayımın kiracısı aşılamayla hamile kaldı. Dün kızını kucağına almış. Herkeste aynı şans olmasa da, iş o noktaya gelirse denemeye değer derim.

220, post: 41189299, member: 566539"]İki aylık olsunlar, poeaya veririm istersen
Ben köpekle bakıyorum kedilere. Küçüklükten alışırlarsa birbirlerini kabul etmeleri daha kolay oluyor.
Sevgiye karşılık vermeyen tek canlı insan sanırım. Muhabbet kuşu, kanarya, beta, lepistes, japon balığı, su kaplumbağası, köpek ve kedi beslemiş birisi olarak sevgiye itiraz eden hayvan görmedim henüz... [/QUOTE]
Çalışmasam isterim grcekten yakında bende deneyecem yazlık evde bide ördekkk istiyom vak avk

hep yapıyorum bu yanlışı şirinliğim falan kalmadı

hahhh şirinem Biestron banada dedi dr kararsız kaldım yan etkilerinden tahlilerden sonra karar vereyim diyom pahalıda bir ilaç ama yumurtayı kaliteli yapmak için herşeyi denedimm yaniii kaderrr bizede gülse insallahhh mucizeler bizi bulsaaa

ayyyy ne guzel yazmissin kuzummmmm mucizeler kapimizda bence hepimizin kapisini calmak uzere... sevgiyle....

Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff

Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
Merhaba, fazla kafanı takarak kötü şeyler düşünme. Bazı konular bizim elimizde değil, biz ne kadar kontrol altına alarak isteklerimizin gerçekleşmesini istiyorsakda kader benim işime karışmayın diyor. Yani biraz tefekkül. Tek folükül olunca bir de çatlama riski, yumoşu sağlıklı çıkaramama, yumoşun boş çıkma ihtimali, döllenmeme durumu, opuya girince 5000 tl ye yakın masrafı düşününce, ben olsaydım aşılama yaptırırdım. Hakkında hayırlısı olsun, içine sinecek seni mutlu edecek kararı almanı dilerim. Bol şans ve sevgiler.

Haklisin hemde sonuna kadar, ama doktorum kalite iyilestirmek icin en ufak bisey yapmiyor, cok caresiz hissediyorum kendimi senin soylediklerini yapiyorum, önümüzdeki ay yeni doktor ile yeni uumudun pesine dusmeye basliyacagim, keske demek istemiyorum, ne varsa toptan hepsini kullanayim, olacaksa olsun, olmayacaksa bitti bu is diyeyim. Maddi-manevi bizi Yipratiyor, hele bir de keske sunu sa kukullansaydin derse biri tuh demek istemiyorum

En kisa zamanda yaptiricam soz, kafama gore kullanmak mantiksiz biliyorum, bir doktor bana oylesine bir konusmada kullanabilirsin dedi, arizamiyim ne, hemen aldim kullanmaya başladım

Insallahhhh
Insallah, bende kaliteli yumurta peşindeyim, insallah Allah bizimde yuzumuze guler

Canim catlamis olsa bile yarin hemen aşılama yaptirirsin, bu zamana kadar gelmissin, cogu gitti azi kaldi, mutlu ol, bu yumurta sana yavru olarak yeniden hayat bulacak bedeninde insallah, bu gece yarin icin sana duaciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…