- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.501
sonuç alanlar oldu ama ben etkilerine ancak bir kaç gün tahamül edebilmişitmbende de bir iticiligi var bu ilacin... yan etkilerini okuyunca dr kullan dedigi halde kullanmamistim...
Harika birşey.. Hele de bebek yeğen olunca.. Canından can katasın gelir.. Bir Yeğenim var inşallah daha fazla olur sağlıklı ve hayırlı..sagol kuzumm biraz yogun hala gunlerim... isvecteydik simdi de evde yatili misfirlerim var kardesim ve ailesi. bendebebek kokusu doldu ev...
Haklısın, insanların ayak basmadığı orman köşelerinde bile o sevgiye şahit olmak mümkün. Severken, yanında gelen her şey de seviliyor. Beklentisiz.
Kediler gelene kadar örümcek ve böceklerden ödüm kopardı. Çenemde çiçek şeklinde yayılmış onlarca uçuk çıkardı. Üstelik şu otlarda gezinen minicik yeşil olanları bile yeterliydi. Artık eskisi kadar korkmuyorum. Hiç değilse uçuklarım çıkmıyor. Ve o korkuyu eskiden olduğu gibi midemin altından kopup boğazımı acıtarak fışkıran bir çığlık olarak yaşamıyorum. Boğazımdan gelen bir "aaah" ya da yüksek sesle söylenen "ay sen nerden çıktın yaaaa..." nidası, derdimi anlatmaya yetiyor. Eskiden korkusundan eve giremediğim eklembacaklılara artık böcek ilacı sıkacak kadar yaklaşabiliyorum. Benim için çok büyük adımlar bunlar.
Serçelerinle sana da mutluluklar dilerim. Onların verdiği özgürlük, naiflik duygularını seviyorum. Sabahları neşeli cıvıltılarıyla yükledikleri yaşama umudunu seviyorum... Malesef kedilerim çıkmadık çatı, ağaç bırakmadıkları için bahçemde yuvalanma şansları yok ama uçarken ağaçlarda mola verdiklerinde o keyfin de ucundan tutabiliyorum. Komşu bahçelerden gelen seslerini ninni gibi dinlemek ayrı bir zevk veriyor.
Ay bu ev beni pek bi romantik yaptı. Allah sonumu hayr etsin
Duygusal olarak rahatlamışsın ki romantizme vuruyorsun kendini.. Doğayı izlediğin, dinlediğin ve kokladığında rahat oluyorsun. Insanız biz, büyük büyük binalar yapıp içine yarı açık cezaevi gibi yerleşince ve tüm konforu sağlayınca sanki mutlu oluyoruz.. Yalancı mutluluklar depresyon ve bir dizi psikolojik problemle gösteriyor kendini.. Ruh sağlığını kedilerine ve doğayla içiçe yaşamına borçlusun bence.. Şuan cik cik cik, dinliyorum.. Müzik bile açmadan doğayı dinlemek nasıl bir dinginlik veriyor, bilirsin.
Bana da bulaştırdın kız
ya arkadaşlar yarın opum var ama tek yumurtamda çatlama riski yüksek,gittiğimde çatladıysa ve dr aşılama derse napsam ki daha doğrusu çatlayınca yumurta ne kadar süremiz oluyo hani doğal denesek anlamında soruyorum,yoksa aşılamayımı deneyim.o anda karar vermem gerekcek sonuçta
Evettt kuzum ama yanii kem küm ne desem senin şirinligin bozmadımmm hahhhhhyinemi aynı şeyyyyyykaç defa oldu ama cumartesi ye pazar demem seni esefle kınıyorum insan özelden mesaj atıp düzel demezmiii
Torunumun torunu bunlar. Büyük nine oldum yani
hep yapıyorum bu yanlışı şirinliğim falan kalmadıEvettt kuzum ama yanii kem küm ne desem senin şirinligin bozmadımmm hahhhhh
hep yapıyorum bu yanlışı şirinliğim falan kalmadı
tşk ederim Canım Rabbim gönlünce etsin her şeyi Allah razı olsunumarim gonlune gore olur canim... Her sey iyi dusundukce daha iyiye gidiyor... Umarim yoluna en becerikli doktorlar ciksin
ayyyy ne guzel yazmissin kuzummmmm mucizeler kapimizda bence hepimizin kapisini calmak uzere... sevgiyle....Harika birşey.. Hele de bebek yeğen olunca.. Canından can katasın gelir.. Bir Yeğenim var inşallah daha fazla olur sağlıklı ve hayırlı..benim durumlar aynı gibi, biliyorsun.. Evim çok güzel.. Burada sakin, sessiz ve telâşsız bir hayat.. Tam da istediğim gibi.. Alışmam biraz zaman alacak gibi.. Hala tatildeyim de o curcunaya döneceğim gibi geliyor.. Yanlışlık oldu geri dön ve İstanbul'da çalış, diyecekler sanki
Kendine iyi bak ve Allah'a emanet ol canım.. Mucize haberini vermeni bekliyotum..
Merhaba, fazla kafanı takarak kötü şeyler düşünme. Bazı konular bizim elimizde değil, biz ne kadar kontrol altına alarak isteklerimizin gerçekleşmesini istiyorsakda kader benim işime karışmayın diyor. Yani biraz tefekkül. Tek folükül olunca bir de çatlama riski, yumoşu sağlıklı çıkaramama, yumoşun boş çıkma ihtimali, döllenmeme durumu, opuya girince 5000 tl ye yakın masrafı düşününce, ben olsaydım aşılama yaptırırdım. Hakkında hayırlısı olsun, içine sinecek seni mutlu edecek kararı almanı dilerim. Bol şans ve sevgiler.Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff
Haklisin hemde sonuna kadar, ama doktorum kalite iyilestirmek icin en ufak bisey yapmiyor, cok caresiz hissediyorum kendimi senin soylediklerini yapiyorum, önümüzdeki ay yeni doktor ile yeni uumudun pesine dusmeye basliyacagim, keske demek istemiyorum, ne varsa toptan hepsini kullanayim, olacaksa olsun, olmayacaksa bitti bu is diyeyim. Maddi-manevi bizi Yipratiyor, hele bir de keske sunu sa kukullansaydin derse biri tuh demek istemiyorumBiosteron DHEA' yı doktor önerse bile, eğer test yapmadan önerdiyse kullanmanı önermem açıkçası. Hem etkinliği ispatlanmamış hem de yan etkileri tehlikeli olduğu için. Basit bir kan testi ile ihtiyacın olup olmadığını öğrenebilirsin. DHEA daha çok psikolojik durumlarımızdan sorumlu bir hormon. Eksikliği halinde bozulan duygu durumlarının üreme sistemini etkilemesi ihtimaline karşı veriliyor. Ama eksik olmadığı halde kullanıyorsan, hele uzun süreli kullanımlarda kalp sorunlarına kadar giden yan etkileri var. Ayrıca eksikliği kadar fazlalığı da üreme sistemini olumsuz etkiliyor.
Yumurta kalitesini artırmak için arı sütü kullanabilirsin. Ensu' nun geçmiş yazılarında detaylı bilgi vardı. Hamurişini azaltıp meyve- sebze ve protein alımını artırman gerek. Takviye olarak yoğurt - bal çörekotuyağı karışımını öneririm.
Önermeyeceğim tek şey, kimyasal içeren ürünleri test yapılmadan kullanman. Kaş yapayım derken göz çıkarma kurban olayım...
En kisa zamanda yaptiricam soz, kafama gore kullanmak mantiksiz biliyorum, bir doktor bana oylesine bir konusmada kullanabilirsin dedi, arizamiyim ne, hemen aldim kullanmaya başladımcanım banada önermişti bir dr (tüp bebek merkezinin dr idi yanlış hatırlamıyorsam sabah akşam 1 er tane idi) ama ben uçtum bu ilacı kulanıtken (antidepresan kulanmış gibi oldum )başım da dönmeler sürekli uyku hali vs sonra başka bir dr görütüğümüzde ona sordum bana dha hormonuna bakmadan nasıl sana böyle bir şey önerir dr dedi ilkaki bu hormona bakılıp ona göre başlamalısın dedi ve ben bırakmıştım
Insallahhhhhahhh şirinem Biestron banada dedi dr kararsız kaldım yan etkilerinden tahlilerden sonra karar vereyim diyom pahalıda bir ilaç ama yumurtayı kaliteli yapmak için herşeyi denedimm yaniii kaderrr bizede gülse insallahhh mucizeler bizi bulsaaa
Canim catlamis olsa bile yarin hemen aşılama yaptirirsin, bu zamana kadar gelmissin, cogu gitti azi kaldi, mutlu ol, bu yumurta sana yavru olarak yeniden hayat bulacak bedeninde insallah, bu gece yarin icin sana duaciyimYa bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?