- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.521
Haklisin hemde sonuna kadar, ama doktorum kalite iyilestirmek icin en ufak bisey yapmiyor, cok caresiz hissediyorum kendimi senin soylediklerini yapiyorum, önümüzdeki ay yeni doktor ile yeni uumudun pesine dusmeye basliyacagim, keske demek istemiyorum, ne varsa toptan hepsini kullanayim, olacaksa olsun, olmayacaksa bitti bu is diyeyim. Maddi-manevi bizi Yipratiyor, hele bir de keske sunu sa kukullansaydin derse biri tuh demek istemiyorum
En kisa zamanda yaptiricam soz, kafama gore kullanmak mantiksiz biliyorum, bir doktor bana oylesine bir konusmada kullanabilirsin dedi, arizamiyim ne, hemen aldim kullanmaya başladım
Bir olsun bizim olsun bebis, olsun olsun olsun hepimizin olsun insallahInsallahhhh
Insallah, bende kaliteli yumurta peşindeyim, insallah Allah bizimde yuzumuze guler
yaaa canımsın arkadaşmın 0.25 di kaç defa (her ay denerdi) iptal yumoş büyümedi ara verdiği ay hamile kaldı kiiiiiiii dr bu amh ile asla olmaz diyordu şimdi şahane bir kızı var daha dün foto attı baktım kocaman olmuşGünaydın hatunlarrr tahlile gidiyorum gene amh 0.33 cıkmış moral bozmak yok napıyım herseyy iyiken de olmuyordu şimdi karışık degerlerle bebis istiyoruzzz
Günaydın hatunlarrr tahlile gidiyorum gene amh 0.33 cıkmış moral bozmak yok napıyım herseyy iyiken de olmuyordu şimdi karışık degerlerle bebis istiyoruzzz
canım valla deniyoruz işte el mahkum yıl 2011 di ben gittiğim merkeze bana biz getirtelim dediler adanada olur bir kutu alıp çıkalım dedik geldi o zaman normal fiyatı 100 tl biz has 75 yada 80 veriyoruz dediler merkezden bir kişi bir kutu dhea getiridi bize sonra bir arkadaşım adanda bir yerde satıldığını söyle oraya gittim satıcı (bir arkadaşım için gitmiştim )50 tl dedi ve ben öle bakınıyorum başka ürünlere bir baktım ki bize merkeze ilaç getiren görevli oda oradan alıyorhahhh şirinem Biestron banada dedi dr kararsız kaldım yan etkilerinden tahlilerden sonra karar vereyim diyom pahalıda bir ilaç ama yumurtayı kaliteli yapmak için herşeyi denedimm yaniii kaderrr bizede gülse insallahhh mucizeler bizi bulsaaa
yok arzalı değilde aceleciyiz biraz artık bekleyecek boş geçirecek zamanımızın olmadığını düşünüyoruz ve bir an önce olsun istiyoruz ama mutlaka dhea ya baktır ona göre doz ayarlasın drEn kisa zamanda yaptiricam soz, kafama gore kullanmak mantiksiz biliyorum, bir doktor bana oylesine bir konusmada kullanabilirsin dedi, arizamiyim ne, hemen aldim kullanmaya başladım
Günaydın canım, yine güzelliklerle dolu bilgilerini yazmışsın. Bizim doğal yoldan bebeğimiz olmuyor, eşim doğuştan Kleinfelter sendromlu. Bu nedenden dolayı kız bebiş bile isteyemiyorum. %25 engelli doğma ihtimali var. Yani kelebek7977 de de yazdığım gibi o kadar çok şeyin üstesinden gelmeye çalışıyoruz ki, Allah yardımcımız olsun. Hamile kalsam asıl o zaman sorunlarım başlıyor benim. Amniyosentez vs. vs. neyse gözümde büyütmeyim. Bakmayın siz benim yazdıklarıma, her birimiz gibi bende çok şükür güçlüyüm, pes etmeye niyetim yok :)Doktorlar için yumurtan kalitesiz demek daha kolay. Nasıl olsa tekrar denersin. Senin yüklendiğin ilaçlar, yan etkileri, psikolojin kimin umurunda? Ver parayı, karayı bulamasan da olur
Bir ara katalogdan satılan bir deterjan grubunun çıkardığı besin takviyeleri vardı. Büyük teyzem öğretmen. Okullarından bir başka öğretmen bu üründen herkese satmış. Günde iki öğün sütle karıştırıp içiyorsun. Bir kaç ay sonra peşpeşe hamilelik haberleri gelmeye başlayınca bırakmışlar kullanmayı. Bir kısmı doğurmuş, bir kısmı aldırmış...
Diyeceğim, yumurta kalitesini artırmak için yapılacak pek çok şey var aslında. En önemlisi beden dengesini bozacak şeyleri doğru tespit edip düzeltmek, eksilenleri tamamlamak. Hiç bir şey yapamıyorsan, en çok destek içeren besin ve davranış şeklini hayatına almak. Bir noktadan sonra kendi kendimizin doktoru olmak zorunda kalıyoruz. Kendine zaman ver. Eğer kalitede artış istiyorsan hiç değilse üç adet dönemi geçmesini bekle ve o arada kaliteyi artırmak için çalış. Kaliteyi etkileyen çok şey var çünkü. Hepsinin dengeli şekilde yerine gelmesi zaman alacaktır. Bakarsın o arada doğalından gelir bebeğin. Belli mi olur
AMİNNNNNN kuzummm bize tek sana çift versin rabbimGünaydınnn canolar..
Berak Kandili bugün inşallahh hepimize birer bebek nasip olur...
2220 o nasıl dayanışma gözlerim doldu
AMİNNNNNN kuzummm bize tek sana çift versin rabbim
birazdan çıkacağımcanımın canı cimcimemin çarşaba gün doğum günü 2 yıl olacak hayatımıza gireli ona etek cici(elbise nin yeni adı etek cici )almaya gideceğiz o gün en şık cimcimem olmalı
Günaydın canım, yine güzelliklerle dolu bilgilerini yazmışsın. Bizim doğal yoldan bebeğimiz olmuyor, eşim doğuştan Kleinfelter sendromlu. Bu nedenden dolayı kız bebiş bile isteyemiyorum. %25 engelli doğma ihtimali var. Yani kelebek7977 de de yazdığım gibi o kadar çok şeyin üstesinden gelmeye çalışıyoruz ki, Allah yardımcımız olsun. Hamile kalsam asıl o zaman sorunlarım başlıyor benim. Amniyosentez vs. vs. neyse gözümde büyütmeyim. Bakmayın siz benim yazdıklarıma, her birimiz gibi bende çok şükür güçlüyüm, pes etmeye niyetim yok :)
Günaydınnn canolar..
Berak Kandili bugün inşallahh hepimize birer bebek nasip olur...
2220 o nasıl dayanışma gözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?