Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hahahahha ne güzell yaa uyum içindeler maşallah:))
Bunlar senin çocugu da kaçırırlarsa görürsün:)

kelebek7977 hayırlısıyla opun olsun inşallah. Bak bugün Berat Kandili. Hayırlı bir günde sen de inşallah güzel haberler vereceksin bizlere. Herkese hayırlı kandiller, bu gece hepimiz için duacıyım.

Amin inşallah canım..
Allah çok büyük canım inşallah hepimizin sağlıklı bereketli hayırlı evlatları olur..

Umudu zorlansak da hep yüksek tutmalı...
Bakma sen vücudunun seninle haberleşmesinden olumsuz çıkarımlara, çatladığının değil sağlıklı, dolu bir folikül olduğunun da göstergesidir inşallah :) Öyle de olsun...
Sürprizlerle geçsin, kararın ne olursa olsun gönlünden geçene götürsün seni...
İyi haberlerinle gel dilerim...

Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff

Çok çok çoooooooooooook güzel bir gün, çok güzel bir hafta, çok güzel bir ay olsunnnnnnnnnnnnnnn :)

Tünaydın bacım
Dün gece kulakların çınladı mı? Benimki, senin getirdiğin kurabiyeleri pek beğenmiş. Adın "hastaneye gelen kurabiyeci arkadaş" kalacak. Adını söyleyince arkasından mutlaka bu tamlama geliyor çünkü

Hem biraz işlerim var onları toparlayayım. Hem de bir de halt ettim, hafta sonu sezonu açtım! onun ceremesini çekip geleyim.

Ne işim var suda değil mi! Biraz kasıklarım ağrıyor üşütmüş olma ihtimalim yüksek, su nefis ama soğuktu... Bir daha giremem diye uzun süre çıkmayınca olan oldu sanırım...
Kendimi pataklayayım ağrı merkezini değiştireyim, gelirim :))))

Eki Görüntüle 1545478
Evlat icin edilen dualarimiz kabul günahlarimiz af ola, ben sizi hic unutmadim hep duamdasiniz hep aklimdasiniz Allah hepinizin gönlünüze göre versin Amin Amin Amin

Kız sen nerelerdesin? İnsan bu kadar kaybolur mu ortadan yaw? Gel otur şöyle, kahve yapıyorum. Yemek te yeriz. Bırakmam vallahi

Sanırım pilim bitti hastanede greve denk geldimm ve bi tabi çok sinirlendiiimm nasıl bir sendikaysa dr tüm gün hasta bakmayacakmiş bide hipokrat yemini eden insanlarrr acıkca akp protesyosuydu tamam eder ve işine devam ederr hasta magdur etmeden bi yabanci ülkede sanırım böyle eylem hic olmazz gecen ayda haberlere cıkmıştı eylemleri yani seçim oluyor diye haketmiyorsunuz valla bagırdım baya bi insanlarda tufaf hakli diyolar ve alkışliyor ooooofff

Baba kediler hahh kactilarmi onlar napiyo

Kalemine hayran kaldimevet çıktım şimdi k linikten dolu çıktı. Yarin haber verecekler insallah dollenir dondurulur. 2 tane olursa transfere geçicez insallah

Kız sen nerelerdesin? İnsan bu kadar kaybolur mu ortadan yaw? Gel otur şöyle, kahve yapıyorum. Yemek te yeriz. Bırakmam vallahi

Canimmm fistigimmm kayboldum yaa cok haklisin kayboldum birde böyle denedim uzak tutum kendimi neten.ama arada hep yaranazlik yapip bakindim size esime söz verdim bir süre onun dedigi olsun onun tabiriyle o pembe sayfalardan uzak durdum elde var yine sifir da biiraz vurdumduymaz oldum nekadar iyiyse bu durum ...
Esimin israri ile tedaviyi Eylül hata Ekime attim cok kizdim cok sinir oldum ama nafile simdi üc hafta bos bos oturcam buralarda ayin
08/ inden itibaren üc hafta izinliyim yani
canim simdi ise gidiyorum hepinizi hata minikkedilerin dahil hepinizi öpüyorum daha sık gelmeye calisicam bu arada kahve ve yemek baska zamana niyetliyim bugün
HERKESI SARIP SARMALADIM ÖPTÜM SIZLERI CANLARIMMMM

Kalemine hayran kaldimevet çıktım şimdi k linikten dolu çıktı. Yarin haber verecekler insallah dollenir dondurulur. 2 tane olursa transfere geçicez insallah
Çok güzellll, gözün aydın olsun canım, inşallah hop diye transfer günü de gelir, yavrun da tutunur inşallahhh.

Sana opu için gün verirken bilmiyorlar mıymış grev yapacaklarını? En az senin kadar kızdım. Muayeneye hasta almayabilirler ama senin durumun ayrı. Paranızı iade edip mağduriyetinizi giderebilecekler miymiş?
Normal bir kadın doğumcuya git, yumurtanı kontrol ettir ve doğal çalışmalara başla derim. Bakarsın bu adrenalin bebeğine gelmesi için ara gazı verir

Baba kediler hahh kactilarmi onlar napiyo

Valla 4 kedim kaçtı. Birisi hamile dişiydi. Muhtemelen bir yerlerde doğurmuştur. Belki gelirler diye arasıra eski eve gidiyoruz. Sesleniyorum, saatlerce bekliyorum ama ya evi bulamadılar ya da beni unuttular

Valla ben her şeyi rafa kaldırmışken bırakamadım burayı. Eşin için bırakılır mı yaw? Neyse, bu ara yine feministim ben. Tüm erkekleri eşşek sudan gelene kadar işkenceye tabi tutup eşeği de dönüş yolunda kaçırmayı düşünüyorum
İzin zamanını kutlayalım derim. Üç hafta başbaşayız ne güzel
Allah orucunu kabul etsin. Kahve ve yemek hakkın bende saklı. Ne zaman istersen...
Kedilerim ve minnaklarım ellerini yalar, burnunu patiler ben de kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…