- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.541
Kedileri söylüyorsun sanırım. Bir de dün görmeliydin. Birbirlerinin bebeklerini kaçırıp emzirmeye çalışıyorlardı. Üç anne 9 bebeği paylaşamadılar. Neyse bugün hep birlikte yaşamaya karar vermişler. Tüm bebekler aynı yerde. Yuvayı yemekhane, anneleri de sağımlık olarak kullanıyorlar
kelebek7977 hayırlısıyla opun olsun inşallah. Bak bugün Berat Kandili. Hayırlı bir günde sen de inşallah güzel haberler vereceksin bizlere. Herkese hayırlı kandiller, bu gece hepimiz için duacıyım.
Hahahahha ne güzell yaa uyum içindeler maşallah:))
Bunlar senin çocugu da kaçırırlarsa görürsün:)
Ya bendende kötü haber var galiba ,az önce akıntım oldu biraz su gibi,çatlattım mı
ne bu yumurtayı ben ya ooffff
Çok çok çoooooooooooook güzel bir gün, çok güzel bir hafta, çok güzel bir ay olsunnnnnnnnnnnnnnn :)
Çocuğun ensesinde bir tane diş izi görürsem ben de onların bebeklerini kaçırırım
Eki Görüntüle 1545478
Evlat icin edilen dualarimiz kabul günahlarimiz af ola, ben sizi hic unutmadim hep duamdasiniz hep aklimdasiniz Allah hepinizin gönlünüze göre versin Amin Amin Amin
Baba kediler hahh kactilarmi onlar napiyoKedileri söylüyorsun sanırım. Bir de dün görmeliydin. Birbirlerinin bebeklerini kaçırıp emzirmeye çalışıyorlardı. Üç anne 9 bebeği paylaşamadılar. Neyse bugün hep birlikte yaşamaya karar vermişler. Tüm bebekler aynı yerde. Yuvayı yemekhane, anneleri de sağımlık olarak kullanıyorlar
Kalemine hayran kaldimevet çıktım şimdi k linikten dolu çıktı. Yarin haber verecekler insallah dollenir dondurulur. 2 tane olursa transfere geçicez insallahUmudu zorlansak da hep yüksek tutmalı...
Bakma sen vücudunun seninle haberleşmesinden olumsuz çıkarımlara, çatladığının değil sağlıklı, dolu bir folikül olduğunun da göstergesidir inşallah :) Öyle de olsun...
Sürprizlerle geçsin, kararın ne olursa olsun gönlünden geçene götürsün seni...
İyi haberlerinle gel dilerim...
Kız sen nerelerdesin? İnsan bu kadar kaybolur mu ortadan yaw? Gel otur şöyle, kahve yapıyorum. Yemek te yeriz. Bırakmam vallahi
Çok güzellll, gözün aydın olsun canım, inşallah hop diye transfer günü de gelir, yavrun da tutunur inşallahhh.Kalemine hayran kaldimevet çıktım şimdi k linikten dolu çıktı. Yarin haber verecekler insallah dollenir dondurulur. 2 tane olursa transfere geçicez insallah
Sanırım pilim bitti hastanede greve denk geldimm ve bi tabi çok sinirlendiiimm nasıl bir sendikaysa dr tüm gün hasta bakmayacakmiş bide hipokrat yemini eden insanlarrr acıkca akp protesyosuydu tamam eder ve işine devam ederr hasta magdur etmeden bi yabanci ülkede sanırım böyle eylem hic olmazz gecen ayda haberlere cıkmıştı eylemleri yani seçim oluyor diye haketmiyorsunuz valla bagırdım baya bi insanlarda tufaf hakli diyolar ve alkışliyor ooooofff
Baba kediler hahh kactilarmi onlar napiyo
Canimmm fistigimmm kayboldum yaa cok haklisin kayboldum birde böyle denedim uzak tutum kendimi neten.ama arada hep yaranazlik yapip bakindim size esime söz verdim bir süre onun dedigi olsun onun tabiriyle o pembe sayfalardan uzak durdum elde var yine sifir da biiraz vurdumduymaz oldum nekadar iyiyse bu durum ...
Esimin israri ile tedaviyi Eylül hata Ekime attim cok kizdim cok sinir oldum ama nafile simdi üc hafta bos bos oturcam buralarda ayin
08/ inden itibaren üc hafta izinliyim yani
canim simdi ise gidiyorum hepinizi hata minikkedilerin dahil hepinizi öpüyorum daha sık gelmeye calisicam bu arada kahve ve yemek baska zamana niyetliyim bugün
HERKESI SARIP SARMALADIM ÖPTÜM SIZLERI CANLARIMMMMEki Görüntüle 1545664
Eki Görüntüle 1545478
Evlat icin edilen dualarimiz kabul günahlarimiz af ola, ben sizi hic unutmadim hep duamdasiniz hep aklimdasiniz Allah hepinizin gönlünüze göre versin Amin Amin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?