Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Mühimm olan kafadan uzaklaştırmakk kuzucummm
Oyüzden zorlama içinden geldiği gibi davran ve yaşa... Dİlerim rabbimm nasip eder tez vakitt...

Bak bugün büyük gün sende affet gitsin şu erkekleri hahahahahah

Deli manyakk hahahahah :)

Allahtan sadece tahlil vardı 4 gün 5de olsa yaptırabilirim sanırım herkes madur acile bile gittim yok yazamazlarmış her tahlil olmuyomuş tüp bebek bölümünde sadece ultarason alıyorlardı ondada kan yok yani ben kadın doguma gittim ama yani hastaları görünce insan üzülüyo ilac bile alamassın dediler, sistemi durdurmuşlar grevin amacı hastaları madur etmemeli siyasete dönüşmemeli yani ve haber versinler hizmette bulunamıyoruz diye olmazki canim

Deveye boynun eğri demişler, nerem doğru ki demiş..
Tam o hesap bizdeki
Geçmiş olsun vallahi ne diyeyim..

Ahahahaaa
Ben seni kelebekle karıştırdım iyi mi? Bugün opu olacaktı ya. Ona yazıyorum diye yazdım
Yorgunluğuma ver kız, kusura bakma.

Kendimi paralamayı çok abartsam iyiydi Fazlasıyla haketmişim.
Esprisi bir yana dışarıya çıktım orası burası trafik derken ofise yeni döndüm. Bu saatten sonra benden hayır olmaz biraz bakınıp evime gideyim ben :)

Kaçaklardan birisi canım acmila gelmişşşşşşşşş...
Merakta "komayın" insanı yahu... Bende kaçak oluyorum ama haberli :))))) Uzun soluklu aradan sonra gelince seni de sormuştum göremedim ben mi görmedim diye. Çok sevindim haber aldığıma.

Sağlığın iyi olsun en önemlisi o... Onun dışında yasaklar ihlal edilmek için vardır :)))))))))))
Anladın sen onu... Öperim kocamannn

Eki Görüntüle 1545478
Evlat icin edilen dualarimiz kabul günahlarimiz af ola, ben sizi hic unutmadim hep duamdasiniz hep aklimdasiniz Allah hepinizin gönlünüze göre versin Amin Amin Amin

"Tüm erkekleri eşşek sudan gelene kadar işkenceye tabi tutup eşeği de dönüş yolunda kaçırmayı düşünüyorum "

karnım kasıklarım totom her yanım ağrıyor bir de gülünce nasıl batıyor nasıl batıyor. Ama gel de gülme hahahahaahah

merhaba öncelikle herkesin mübarek kandilini kutlarım. beni hatırladınız sanırım üç doğal düşüğüm var 16 aylık evli ve 38 yaşındayım eylülde 39 cuma günü Bülent hocayla tedaviye başladık. bugün 4. gün son iğne ve yarın kontrol benim derdim şu bana en ünlü doktorlar rezervlerin çok iyi 32 yaşındasın gibi diyor ama rezerv fazla olsa bile yaştan dolayı kalite den dolayı embiryo kromozon hatası diye okuyorum ve moralim çok bozuluyor herşeyim iyiken tek yaştan çocuk olmıyacakmı çok üzgünüm

Sana ılık bir duş, bir kadeh şarap ve iyi bir uyku yazıyorum. Sabaha geçmezse haber ver gelip maşaj yapayım

Öncelikle tedavin hayırlı olsun, su gibi geçip bebekli bitsin inşallah. Ve senin de kandilin mübarek olsun.
Moralini bozmak gibi olmasın ama iğnen henüz son değil. Yarın yeni bir iğne daha eklenecek. Toplam 11 - 12 gün (folikül gelişimine göre) iğne yapacaksın. Opu tarihin belli olup çatlatma iğneni yaptığında son olacak. Opudan sonra hemen transfer planlanırsa belki progesteron iğnesi (kalçadan) yazabilir. Dondurulacaksa transfer ayına kadar rahatsın.
Daha tedavin tamamlanmamışken "anne olamayacak mıyım" diye moralini bozmanı ilaçlara bağlıyorum. Yolun başındasın henüz. Bu soruyu sormak için çok erken. Menapoza girdikten sonra bile hamile kalabilenler varken ümidin nerede biteceğini kestirmek mümkün de değil aslında.
Umarım bu tedavin sana yavrunu getirir ve tüm bu endişelerini unutturur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…