- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.561
Canimmm fistigimmm kayboldum yaa cok haklisin kayboldum birde böyle denedim uzak tutum kendimi neten.ama arada hep yaranazlik yapip bakindim size esime söz verdim bir süre onun dedigi olsun onun tabiriyle o pembe sayfalardan uzak durdum elde var yine sifir da biiraz vurdumduymaz oldum nekadar iyiyse bu durum ...
Esimin israri ile tedaviyi Eylül hata Ekime attim cok kizdim cok sinir oldum ama nafile simdi üc hafta bos bos oturcam buralarda ayin
08/ inden itibaren üc hafta izinliyim yani
canim simdi ise gidiyorum hepinizi hata minikkedilerin dahil hepinizi öpüyorum daha sık gelmeye calisicam bu arada kahve ve yemek baska zamana niyetliyim bugün
HERKESI SARIP SARMALADIM ÖPTÜM SIZLERI CANLARIMMMMEki Görüntüle 1545664
Valla ben her şeyi rafa kaldırmışken bırakamadım burayı. Eşin için bırakılır mı yaw? Neyse, bu ara yine feministim ben. Tüm erkekleri eşşek sudan gelene kadar işkenceye tabi tutup eşeği de dönüş yolunda kaçırmayı düşünüyorum
İzin zamanını kutlayalım derim. Üç hafta başbaşayız ne güzel
Allah orucunu kabul etsin. Kahve ve yemek hakkın bende saklı. Ne zaman istersen...
Kedilerim ve minnaklarım ellerini yalar, burnunu patiler ben de kocaman
Hem biraz işlerim var onları toparlayayım. Hem de bir de halt ettim, hafta sonu sezonu açtım! onun ceremesini çekip geleyim.
Ne işim var suda değil mi! Biraz kasıklarım ağrıyor üşütmüş olma ihtimalim yüksek, su nefis ama soğuktu... Bir daha giremem diye uzun süre çıkmayınca olan oldu sanırım...
Kendimi pataklayayım ağrı merkezini değiştireyim, gelirim :))))
Allahtan sadece tahlil vardı 4 gün 5de olsa yaptırabilirim sanırım herkes madur acile bile gittim yok yazamazlarmış her tahlil olmuyomuş tüp bebek bölümünde sadece ultarason alıyorlardı ondada kan yok yani ben kadın doguma gittim ama yani hastaları görünce insan üzülüyo ilac bile alamassın dediler, sistemi durdurmuşlar grevin amacı hastaları madur etmemeli siyasete dönüşmemeli yani ve haber versinler hizmette bulunamıyoruz diye olmazki canimSana opu için gün verirken bilmiyorlar mıymış grev yapacaklarını? En az senin kadar kızdım. Muayeneye hasta almayabilirler ama senin durumun ayrı. Paranızı iade edip mağduriyetinizi giderebilecekler miymiş?
Normal bir kadın doğumcuya git, yumurtanı kontrol ettir ve doğal çalışmalara başla derim. Bakarsın bu adrenalin bebeğine gelmesi için ara gazı verir
Allahtan sadece tahlil vardı 4 gün 5de olsa yaptırabilirim sanırım herkes madur acile bile gittim yok yazamazlarmış her tahlil olmuyomuş tüp bebek bölümünde sadece ultarason alıyorlardı ondada kan yok yani ben kadın doguma gittim ama yani hastaları görünce insan üzülüyo ilac bile alamassın dediler, sistemi durdurmuşlar grevin amacı hastaları madur etmemeli siyasete dönüşmemeli yani ve haber versinler hizmette bulunamıyoruz diye olmazki canim
Bak bugün büyük gün sende affet gitsin şu erkekleri hahahahahah
Allahtan sadece tahlil vardı 4 gün 5de olsa yaptırabilirim sanırım herkes madur acile bile gittim yok yazamazlarmış her tahlil olmuyomuş tüp bebek bölümünde sadece ultarason alıyorlardı ondada kan yok yani ben kadın doguma gittim ama yani hastaları görünce insan üzülüyo ilac bile alamassın dediler, sistemi durdurmuşlar grevin amacı hastaları madur etmemeli siyasete dönüşmemeli yani ve haber versinler hizmette bulunamıyoruz diye olmazki canim
Ahahahaaa
Ben seni kelebekle karıştırdım iyi mi? Bugün opu olacaktı ya. Ona yazıyorum diye yazdım
Yorgunluğuma ver kız, kusura bakma.[/QUOTE
Anladım zaten kkuzumm vermedim bozuntuyaa
Kalemine hayran kaldimevet çıktım şimdi k linikten dolu çıktı. Yarin haber verecekler insallah dollenir dondurulur. 2 tane olursa transfere geçicez insallah
Eki Görüntüle 1545478
Evlat icin edilen dualarimiz kabul günahlarimiz af ola, ben sizi hic unutmadim hep duamdasiniz hep aklimdasiniz Allah hepinizin gönlünüze göre versin Amin Amin Amin
Canimmm fistigimmm kayboldum yaa cok haklisin kayboldum birde böyle denedim uzak tutum kendimi neten.ama arada hep yaranazlik yapip bakindim size esime söz verdim bir süre onun dedigi olsun onun tabiriyle o pembe sayfalardan uzak durdum elde var yine sifir da biiraz vurdumduymaz oldum nekadar iyiyse bu durum ...
Esimin israri ile tedaviyi Eylül hata Ekime attim cok kizdim cok sinir oldum ama nafile simdi üc hafta bos bos oturcam buralarda ayin
08/ inden itibaren üc hafta izinliyim yani
canim simdi ise gidiyorum hepinizi hata minikkedilerin dahil hepinizi öpüyorum daha sık gelmeye calisicam bu arada kahve ve yemek baska zamana niyetliyim bugün
HERKESI SARIP SARMALADIM ÖPTÜM SIZLERI CANLARIMMMMEki Görüntüle 1545664
Valla ben her şeyi rafa kaldırmışken bırakamadım burayı. Eşin için bırakılır mı yaw? Neyse, bu ara yine feministim ben. Tüm erkekleri eşşek sudan gelene kadar işkenceye tabi tutup eşeği de dönüş yolunda kaçırmayı düşünüyorum
İzin zamanını kutlayalım derim. Üç hafta başbaşayız ne güzel
Allah orucunu kabul etsin. Kahve ve yemek hakkın bende saklı. Ne zaman istersen...
Kedilerim ve minnaklarım ellerini yalar, burnunu patiler ben de kocaman
"Tüm erkekleri eşşek sudan gelene kadar işkenceye tabi tutup eşeği de dönüş yolunda kaçırmayı düşünüyorum"
karnım kasıklarım totom her yanım ağrıyor bir de gülünce nasıl batıyor nasıl batıyor. Ama gel de gülme hahahahaahah
merhaba öncelikle herkesin mübarek kandilini kutlarım. beni hatırladınız sanırım üç doğal düşüğüm var 16 aylık evli ve 38 yaşındayım eylülde 39cuma günü Bülent hocayla tedaviye başladık. bugün 4. gün son iğne ve yarın kontrol benim derdim şu bana en ünlü doktorlar rezervlerin çok iyi 32 yaşındasın gibi diyor ama rezerv fazla olsa bile yaştan dolayı kalite den dolayı embiryo kromozon hatası diye okuyorum ve moralim çok bozuluyor herşeyim iyiken tek yaştan çocuk olmıyacakmı çok üzgünüm
CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞŞ YARINDA GÜZEL HABER GELİRKalemine hayran kaldimevet çıktım şimdi k linikten dolu çıktı. Yarin haber verecekler insallah dollenir dondurulur. 2 tane olursa transfere geçicez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?