Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Duyguuuuuuuu wishlerin Duygu .. Özlemişim seni.. Okudum ama cevap yazamadım.
Evet hayalini kurduğumuz yere geldik.. Dilerim sen de en güzel zamanda (iyi ki şimdi olmuş, iyi ki burası olmuş Dediğin zamanda) hayalini kurduğun yere yerleşirsin.
Ben yaşadıklarımı anlatmalıyım aslında.. ;
Çok isteyip ve artık tamam deyip, gelmeye karar verdik. Ama zorlu bir süreçti, çünkü bizi yollamak istemediler. Biz tam 'aman neyse yolumuza mı baksak, İstanbul'da başka yere taşınsak' derken, tayin haberi geldi. Şok şok ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Harala güreme başladık taşınma işine. Benim bey fazla tez canlıdır ve duramaz, yapılacak iş varsa.. Topladı getirdi bizi buraya. Benim duygular alt üst.. Sanki bütün yaşamımı terkediyorum. Kardeşim sağolsun bir yandan bana sitemler ediyor.. Değişik bir dibe Vuruş oldu bu sefer.. Umutlu bir dip Ağla ağla mahvoldum. Geldiğimizin ertesi günü kayınvalidem aradı, sesini duyduğumda, kesildim konuşamadım, düğümlendim. Uyuduğumu zannetti ama sonra anladı..
Bütün çevreni bırakıp gelmek kolay olmadı. 3 gün üzgün uyandığım gibi eşime de hayatı zindan ettim diyebilirim neyse ki anlayışlı canım benim..
Şimdi daha iyiyim, alışma Süreci. Sessiz sakin ve otla börtü böcekle bir yaşam. Konfor eksik. Buralar çok sıcak değil ve bizim evimiz meltem aldığı için rüzgârlı ve daha serin. Bildiğin üşüyorum:) ama şuan balkondayım ve Karşımda palmiye ağaçları, yan tarafta balkona doğru sarkan yenidünya ağacı.. Kuş sesleri.. Arada gelen uçak ve araba sesi dışında Doğa dışı ses yok. Diyeceğim o ki, hazır olmadan gelmek tehlikeli. Hep hayalini kurarız da bunaldığımızda ü, herşeyi herkesi bırakıp gelmek kolay değil. Istanbul'dan kurtulduğumuza memnunuz da zaman ne gösterecek bakalım, Allah'ım hayırlı etsin bütün aldığımız kararları hepimiz için.

Canımsın. Ben Mesajları farkettim mi onu bile bilmiyorum
Beklerim buralara yolun düşerse..

Ne güzel yazmışsın. Çok teşekkür ederim. Benim de baba mesleğinden dolayı küçüklüğümde taşınmalarımız olmuştu ama o benim göçüm değil, ailemin göçüydü ve böyle etkilenmezdim o zamanlar.. O zamanlar, çocukluk yıllarımda tam da Dediğin gibi bıraktıklarıma değilde, geleceklere heyecanlanırdım( ne duygusuzmuşum
Benim kendi hikayem başladığında, tek Başıma ; önce üniversite Eskişehir (orası yurt ortamı ve öğrencilikti zaten) ve istanbul 20 yıldır.. Sanırım kendi hikayemde biraz fazla yerleşmiştim memleketim olmayan İstanbul'a.. Bir de büyüsü var İstanbul'un işte...
Her geçen gün daha çok alışıyorum buraya. Bazı konfor eksiklikleri, Isınma sorunu gibi.. Ona da alışacağım artık.. Bir de eşim sakin sakin yerleşse beni yormadan

Canım evet aynen Dediğin gibi geldi "gurbet" .
Gurbet o kadar acı ki, ne varsa içimde...
Aslında Özünde İstanbul'da bana gurbetti, gurbetin gurbeti oldu bu bana ama güzel gurbet hem yakınlaştım size de...

Inşallah hayırla döllenir ve sana evlat olma yolunda ilk adımlarını atarlar..

BÜYÜK annemi hatırlattın bana oda derdiki kişiyi(kızgın olduğu kişi kast edip ) eşşek sudan gelene kadar döveceksin ama dayağa başlamadan eşşeği suyun başına bağlayacaksın kiiii geri dönmesin derdi

Canım iyi misin? Cimcime'ye sevgiler.. Bahtı açık, Ömrü uzun olsun.. Doğum günü kutlu mutlu olsun..
canım alejik bir vakka olarak alerjimle kardeş adeş yaşıyoruz ama ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun iyiyim cimcime adına teşekür ederim ALLAH razı olsun canımmm rabbim kendi evlatalrımızn da doğum günlerini kutlamayı nasip etsin inş

Daha önce yazdım sanırım, ben de memur bir aileden geliyorum. 3-5 yılda bir taşınırdık. Onların emekliliğinden sonra bayrağı ben devraldım. Bakalım daha ne kadar sürecek bu Evliya Çelebilik
Isınmayı dert etme. Bir şekilde çözülüyor. Mesela Ege' nin güneyinden itibaren aşağılara indikçe elektrik ocağı ya da klima yetiyor. Hatay' da kışı lise formasının üzerine el örgüsü hırkayla geçirdiğimi hatırlıyorum. Konya' nın soğuğundan sonra Hatay Ekvator gibi gelmişti İstanbul' daki gibi yakıcı sarsıcı soğuklar size ulaşmaz sanırım. Ulaşsa da uzun sürmez. Onun için çok takma kafana. Alışıp çevre edindikçe, bölgedeki yaşam hakkında pratik bilgiler de edinirsin. İlk yıl bazı konularda acemilik çeksen de ikinci yıl her şey kendiliğinden akıp gitmeye başlar. Eşinin yerleşmek için acele etmesi seni zorlasa da alışmanı hızlandırır. Hem kendinize ayıracak zamanınız kalır. Hatta yolla eşini, benimkine de bulaştırsın biraz o acelecilikten. Yoksa iş hiç bitmez bizde...
Böyle işte. Dilerim seversin yeni yaşamınızı. Hem ne demişler? Tebdil- i mekanda ferahlık vardır. Tadını çıkar

Günaydınnnnnnnn
Güne yine güzel başladım. Kedilerim, köpeğim, bahçe, temiz hava... Allah' ım ağzımızın tadını bozmasın.
Ve, sizin de gününüz en az benimki kadar güzel olsun

[QUOTİE="acmila, post: 41219168, member: 448970"]Eki Görüntüle 1546544
Fistiklarr hepinizi öpütüm
encokta ilkerbebegi ve kedicikleri onlari bizlersiz seviyonuz yaa kiriliyorum yaa bize yokmuu...[/QUOTE]

İLKER paşamda sizi öperr

Eki Görüntüle 1546544
Fistiklarr hepinizi öpütüm
encokta ilkerbebegi ve kedicikleri onlari bizlersiz seviyonuz yaa kiriliyorum yaa bize yokmuu...

Bu sabah taze annelerden birisini bebekleriyle birlikte gönderebilirim. Birbirlerinden bebek kaçırırken birisini almayı unutmuş salaklar. Ölmüş yavrum. Ayırdım şimdi ikisini. Hala bebekler ağızlarında koşturmaya çalışıyorlar. Çok kızdim. Hadi ikisi bir gün arayla doğum yaptı, karıştırıyorlar. Birisinin bebekleri iki aylık oldu, o da çalıyor minik yavruları. Başım döndü şimdiden.

ohhhh ALLAH bozmasın arkadaşım

Amin arkadaşım. Üzüldüm biraz. Daha çok kızdım. Kedilerim şaşırdı iyice. Birbirlerinden yavru kaçırıyorlar ama zıvanadan çıktılar. Daha önce de bebek kaçıran kedim olmuştu ama bu kadar eziyet etmemişti yaw. Bak yine ağzında yavruyla gelmiş kapıya zilli.

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)
Akşamdan kalmayım (Rüzgarlı garip hava beni öyle bir vurdu ki akşam 21.00'de 1.5 saatlik banyo sonrası resmen sızmışım ve hala başım ağrıyor...) Giriş yapmak için nick yerine kendimi günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnn yazmış buldum. Dönüp duruyor giriş yapmıyor noldu ki derken gördüm hahahah

Neyse öteleyelimmm azmedelim, ağrıları kışkışladığımız sakin, huzurlu bir gün olsun... Gönlümüz şen olsun yeter ki...

E ertorun sakin hayatım sakin... Biliyorum geç kalmış hissederken, bir de üzerine hormonlarımız kurcalanırken, üzerine de bu meşakkatli sürece katlanırken çok zor ama sakin...
Canım 2220 çok güzel yaşmış. Umarım üstesinden gelirsin endişelerini kovalamayı başarırsın.
İnanmaktan vazgeçme, dediği gibi daha iğnelerin devam edecek. Devamında da güzel haberlerin olsun.
Hem kendimizi paralasak da olacağı varsa olacak. Bu nedenle hiç hırpalama kendini "ya bu, ya şu, ya böyle olursa?" diye... Haklısın biliyorum ama bir sürü soruları doğuracak o kadar çok haklı sebebimiz var ki hangi biriyle baş edebilirsin? Tabiri caizse sal biraz bu anlamda.

Üstelik ehil ellerdesin, önde gelen 3-4 merkezden ve doktordan birindesin... Endişelerini paylaştığında en iyi cevapları alacak yerdesin. Benim de rezerv sorunum yok bu nedenle eğer bir daha tedaviye yeşil ışık yakarsam öncesinde embriyo için test yaptırmayı tercih edebilirim. Sen de bu yönde ilerleyerek içindeki soru işaretlerini yok edebilirsin, pgt veya cgh yaptırılabilir. Bülent Bey seni yönlendirecektir.

Gönlünü ferah tuttuğun iğnelerinden başka derdin olmayan bir süreç olsun. Sonu da mutlu...
Yolun açık şansın bol olsun

Evdeki son durum...
Hayır değil. Şimdi de iki aylık sıpaları yakalayıp getirmeye çalışıyorlar. 5 bebek yetmedi. Ne biçim bir içgüdüymüş hımınınınını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…