Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Pump up the jammmmmmmmmm yolluyorum sana :)))) Geçen gün nostalji yaptık da hazır taze taze aklımda. O aradaki nakaratta Aouvvaaa diye duyar söylerdim artık Euaaaa diyeceğim :)

Canım benim hepimiz hepimizi özlüyoruz :) Uzun soluklu yokluğumda neler neler olmuş ne güzel olmuş...
Kıskanma huyunu vücudumda barındırmadığımı, barınmadığını sanan ben henüz senin gelişmelerinden haberdar olmadığımdan öyle sanıyormuşum. :))))
Çok mutlu olun çok... Ve samimiyetle yazdıkların konusunda çok ama çok haklısın.

Biz karı koca iki deli o kadar çok blog okuyoruz ki... Artık hayatlarını yakinen takip ettiğimiz bir sürü insan var... Eşim çok sosyal değildir bu nedenle bir sürü insanla iletişime bile geçiyor. Buradan gidenler, yurtdışından gidenler, işi nedeniyle gidenler, tası tarağı toplayıp gidenler, gidip de yapamayanlar, gidip de sabredenler, gidip de kahredenler..... Uuuu uzar gider... Hızlı yazdığım gibi hızlı okuma kabiliyeti (mütevazi olamadım :) ) barındıran bünyem yalayıp yutuyor tüm deneyimleri.

Çok şükür ki eğer dönmeyi gerektirecek herhangi bir sebep olursa gelebileceğimiz bir evimiz olsun diye uğraştık. Aslında kısır döngü bu ev kalsın dediğimiz için gidişimiz öteleniyor ya olsun.
Alışma sürecinde sana kolaylıklar diliyorum. İstanbul'dan eksik kalan, her bir yoksunluk aslında oradaki zenginliğin... Zamanla tam farkına varacaksın... Dinginlik başka bir şey... Yavaşlamak harika bir şey.

Eğer işim sebebiyle gidebilme imkanım olsaydı hiç beklemez giderdim.
Ben direkt emekli olup gitmeye uğraşıyorum belki ileride bunun için pişman olacağız hemen gitseydik diyeceğiz, bilmiyorum. Olursa o zaman düşünmekten yanayım.

Bir sürü güzel tecrübe alabileceğim senden bunun için de çok şanslıyım. Tamamen yerleşmeden önce sürekli sezonun dışında belirlediğimiz köylere, kasabalara gitmeye çalışmalarımızdan biri de insanların anlattığı tecrübelerin çoğu sezona dayalı olmasından. Mütemadiyen sezon dışı gezer hale geleceğiz sanırım :) Bu nedenle birebir her sezondan senin önerilerini çok önemseyeceğim.

Önce tam anlamıyla burası dediğimiz yere ikna olalım, sonra pişman olmamayı dileyerek, göze alarak gideceğiz...
Kireç boyalı, dört duvar kutu gibi evi olsun, kocaman da bir bahçesi biz orayı kendi cennetimize çeviririz diyoruz ama etrafı da çok önemli... İnsanları da önemli... Yaşam alanını biz yaratıyoruz ama aslında etrafımız yaşamı yaratıyor.
Hayal etmesi bile güzel...
Hayal ettiğimden de güzel olsun sizin ki :))))
Çoooooooook sevgiler

Reactions: Eua
Amin canım. Tüm duaların gerçek olsun, en çok da senin için...
Onlar gülsün, mutluluğu sana sirayet etsin. Hiç eksikliklerini, üzüntülerini görmediğin zamanlar dilerim
Gönlünün dilekleri kabul olsun inşallah

teşekürler kızlar ALLAHIM SİZLEREDE bu gecenin hürmetine isteyen tüm dostlarıma nasip etsin ALLAHIM KİNİN NE EKSİĞİ VARSA GİDERSİN İNŞŞŞŞ

ilkerimle aşkla

Evdeki son durum...
Hayır değil. Şimdi de iki aylık sıpaları yakalayıp getirmeye çalışıyorlar. 5 bebek yetmedi. Ne biçim bir içgüdüymüş hımınınınını...

Hahahahhah vallahii hayvanlar sahiplerine benzermişde bu kadarr mı benzerrmişşş :))
Bune anaçlıkk yarabbimm :)) Çocukların kafası karıştı. Sen mi benim annemsin! peki sen de benim annemsen, ben kimim? falan filan...

keşke bende uzaklaşabilsem buralardan kaynana takımından ne çok mutlu olurdum hiiiiiçde özlemezdim buraları hemde hiiiç

ilkerimle aşkla

maşallah yetercim çok tatlı olmuş kucağına çok yakışmış dilerim en kısa zamanda kendi bebeğini böyle koklarsın

tebdili mekanda ferahjlık vardır ama gittiğin yere sadece sevdiklerile gideceksin sevmediğin ve katlanmak zorunda olduğun insanlar gelmeyecek seninle

Günaydınnnnnnnn
Güne yine güzel başladım. Kedilerim, köpeğim, bahçe, temiz hava... Allah' ım ağzımızın tadını bozmasın.
Ve, sizin de gününüz en az benimki kadar güzel olsun

seni böyle mutlu görmek o kadar güzel ki anlatamam

sara_28 canım senin keyfin yok bir derdin mi var?
WishhDuygu bende rüzgarla bir o yana bir bu yana yalpalanıp duruyorumm..
Hadi bi kahve söyle cigarada tüttürürüz. İyi gelir belkim..

senin yeğeninde çok tatlı maşallah geçen gün gördüm ama yazamadan çıktım aklıma gelmişken söliyim şimdi canım

bu gidişle bende sigaraya başlayacam

Canım benim kendisi de evlat sahibi olan birisi bir annenin evladı olana niye huzur vermez bir bilsem... İyi ol diliyorum. Şimdi baktım da sana iki porsiyon "kaynanadili" öneriyorum :))))) Kaynananındilini yemiş gibi sussun otursun yerinde gibi ütopik psikolojik etkisinin yanı sıra faydalı bir şeymiş yahu...

''Ayrıca vücut direncini artırıcı etkisinin yanı sıra zindelik vermektedir. Stresi azaltmak için gıda takviye maddesi olarak kullanılmaktadır. Genellikle soğuk olarak tüketilen, tatlı ve sulu olan dikenli incir, her yaş grubunca tercih edilmektedir. Antioksidan etkisinin yanı sıra vitamin ve mineral kaynağı olarak düşünülmektedir. Buna ilave olarak, besleyici özelliği oldukça yüksektir. Selüloz içeriğinin yüksekliğine ilaveten özellikle C vitamini, bioflavonoidler ve amino asitlerce de zengindir. Dikenli incirin kabuğu çok sayıda diken, meyveleri ise tohum içermektedir. Tohumlardaki yağı antioksidan ve E vitamini kaynağıdır.''

http://www.haberturk.com/saglik/haber/773235-kaynana-dili-strese-iyi-geliyor

kaynana dili görümce dili ne bulsam yiyip diyeyi miyeti boşvereyim en iyisi zaten bu ara diyet falan yapmıyorum yeme yerken sakinleştiğim için diyet yapıp daha fazla strese girip hasta olmak istemniyorum ki zaten iyi değilim

Çok alem, deli bunlar ya Kime çektilerse artık!

Kesinlikle benimle ilgisi yok, henüz kimsenin bebeğini çalmadım ben
Evdekilerin hepsi süt kardeş zaten. Yakaladıklarını emdiler ama böyle bir aksiyon hiç olmamıştı yaw. Herkes bütün bebekler benim diyor, başka bir şey demiyor. Bahçe çığlık çığlığa kaçışan kedi yavrusu kaynıyor. Bir de ben bağırıyorum tepelerinde. Öteki kedilerin umurunda değil, serilmiş yatıyor bazen yakından izliyorlar ama köpeğim korkudan yorganın altına girdi. Yazık yaa, kıyamadım bak şimdi

Kızz ne şenlikli bir ev o... Pamuk prensesi hatırlattın banaa:)

Sağol arkadaşım. Hepimiz hakediyoruz mutlu olmayı. Dilerim herkes için her şey çok güzel olur.
Tebdil-i mekan konusunda haklısın. En güzeli sevdiklerinle gitmek. Çok şükür sevgi konusunda bereketliyim. Eşim dışında. O da kendi kaşındı. Neyse. Hiç girmeyeyim o taraflara. Gün güzel, güneş güzel, hayat güzel...

Tızım, kaynanadilini kaynanan yiyecek. Yaw bak aklıma ne geldi. Onun yaşıtları birer birer Tahtalıköy' de tam pansiyon tek gidişlik tatile yazılmış. Seninki ne zaman gidecekmiş bi sorsana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…