Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok güzel moral verdiniz Allah razı olsun cümlemize yaşatsın bu mutluluğu

çok teşekkürler Allah razı olsun moral oldunuz bana

bende böyle avutuyorum kendimi hava güzel güneş güzel kuş sesleri falan filan inter milan ama so ra aklıma geliyo kaygana ve gorumcekler hic bişey guzel değil

çok güzel moral verdiniz Allah razı olsun cümlemize yaşatsın bu mutluluğu

Şu hayatta en iyi yaptığım iki şey, moral vermek ve moral bozmak
Rabbim böyle bir sınav uygun gördüyse elbet vardır bir bildiği. Dilerim seninki kısa süren ve ödülü yüksek sınavlardandır, bir an önce kavuşursun evladına. Allah hepimizden razı olsun...

Tızım, kaynanadilini kaynanan yiyecek. Yaw bak aklıma ne geldi. Onun yaşıtları birer birer Tahtalıköy' de tam pansiyon tek gidişlik tatile yazılmış. Seninki ne zaman gidecekmiş bi sorsana?

Benim kaynanadan ziyade gorumcekler cok fena onlar olmasaydi kaynanam idare edilebilir cinsten ama kadin bu yadonda hala formunu korumak icon iki ogun yemek yiyo

bende böyle avutuyorum kendimi hava güzel güneş güzel kuş sesleri falan filan inter milan ama so ra aklıma geliyo kaygana ve gorumcekler hic bişey guzel değil

Evde iguana beslemeyi düşünür müsün? Bi daha kesin gelmezler sana
İlk karşılaşmadaki hallerini düşünsene. Kayınvaliden toplamış etekleri koltukta zıplıyor, görümcenin paçalarında bir ıslaklık, ciyak ciyak çığlıklarda...

Benim kaynanadan ziyade gorumcekler cok fena onlar olmasaydi kaynanam idare edilebilir cinsten ama kadin bu yadonda hala formunu korumak icon iki ogun yemek yiyo

Görümceklerini yetiştiren de kaynanan. Boynuz kulağı geçmiş sadece. Fare zehiri mi içirsek acaba?

Ayyy bu cok iyi geldi

merhaba,kinikten aradılar yarım döllenme olmuş,normalde 1 anneden 1 babadan gen alırmış bugün tek gen almış sadece yarına kadar bekliceklerimiş dr.la görüşmüşler,yarın ya silinirmiş,ya bölünürmüş,ama umut yok kısaca.

Ay nolur umutsuz karamsar olma benim gorumcek gibi herseyin en kotusunu dusunur soyler ben sinir olurum iyi dusunki iyi olsun arkadaşım olmuyorsada vardır bir hayır

Umutsuz olmaz canım.. Dur hele gün doğmadan neler doğar demişler...

Kim demiş umut yok diye? Bugün döllenme günüydü. İlerleyip ilerlemeyeceği sadece yarın değil önümüzdeki 9 ay içinde belli olur. Bütün bebekler böyle başlıyor yola. Hangisinin devam edeceğini kimse bilemez ki. Dilerim şu umutsuzluğunu sana yutturmak için 9 ay sabredecek gücü olur tazecik embriyonun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…