- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.621
Öncelikle tedavin hayırlı olsun, su gibi geçip bebekli bitsin inşallah. Ve senin de kandilin mübarek olsun.
Moralini bozmak gibi olmasın ama iğnen henüz son değil. Yarın yeni bir iğne daha eklenecek. Toplam 11 - 12 gün (folikül gelişimine göre) iğne yapacaksın. Opu tarihin belli olup çatlatma iğneni yaptığında son olacak. Opudan sonra hemen transfer planlanırsa belki progesteron iğnesi (kalçadan) yazabilir. Dondurulacaksa transfer ayına kadar rahatsın.
Daha tedavin tamamlanmamışken "anne olamayacak mıyım" diye moralini bozmanı ilaçlara bağlıyorum. Yolun başındasın henüz. Bu soruyu sormak için çok erken. Menapoza girdikten sonra bile hamile kalabilenler varken ümidin nerede biteceğini kestirmek mümkün de değil aslında.
Umarım bu tedavin sana yavrunu getirir ve tüm bu endişelerini unutturur sana.
sara_28 canım senin keyfin yok bir derdin mi var?
@WishhDuygu bende rüzgarla bir o yana bir bu yana yalpalanıp duruyorumm..
Hadi bi kahve söyle cigarada tüttürürüz. İyi gelir belkim..
Başlarımızı ağrılarıyla birlikte atalım bir tarafa :)
Hadi içelimmmmmmmmm
cıkk gözükmüyor canım....
İnan bana hiç bir şey değişmiyor..
çok teşekkürler Allah razı olsun moral oldunuz banaE ertorun sakin hayatım sakin... Biliyorum geç kalmış hissederken, bir de üzerine hormonlarımız kurcalanırken, üzerine de bu meşakkatli sürece katlanırken çok zor ama sakin...
Canım2220 çok güzel yaşmış. Umarım üstesinden gelirsin endişelerini kovalamayı başarırsın.
İnanmaktan vazgeçme, dediği gibi daha iğnelerin devam edecek. Devamında da güzel haberlerin olsun.
Hem kendimizi paralasak da olacağı varsa olacak. Bu nedenle hiç hırpalama kendini "ya bu, ya şu, ya böyle olursa?" diye... Haklısın biliyorum ama bir sürü soruları doğuracak o kadar çok haklı sebebimiz var ki hangi biriyle baş edebilirsin? Tabiri caizse sal biraz bu anlamda.
Üstelik ehil ellerdesin, önde gelen 3-4 merkezden ve doktordan birindesin... Endişelerini paylaştığında en iyi cevapları alacak yerdesin. Benim de rezerv sorunum yok bu nedenle eğer bir daha tedaviye yeşil ışık yakarsam öncesinde embriyo için test yaptırmayı tercih edebilirim. Sen de bu yönde ilerleyerek içindeki soru işaretlerini yok edebilirsin, pgt veya cgh yaptırılabilir. Bülent Bey seni yönlendirecektir.
Gönlünü ferah tuttuğun iğnelerinden başka derdin olmayan bir süreç olsun. Sonu da mutlu...
Yolun açık şansın bol olsun
Sağol arkadaşım. Hepimiz hakediyoruz mutlu olmayı. Dilerim herkes için her şey çok güzel olur.
Tebdil-i mekan konusunda haklısın. En güzeli sevdiklerinle gitmek. Çok şükür sevgi konusunda bereketliyim. Eşim dışında. O da kendi kaşındı. Neyse. Hiç girmeyeyim o taraflara. Gün güzel, güneş güzel, hayat güzel...
çok güzel moral verdiniz Allah razı olsun cümlemize yaşatsın bu mutluluğu
Hic sigara icmeyen bende sigaraya baslamak istiyosamhayat utansın
Tızım, kaynanadilini kaynanan yiyecek. Yaw bak aklıma ne geldi. Onun yaşıtları birer birer Tahtalıköy' de tam pansiyon tek gidişlik tatile yazılmış. Seninki ne zaman gidecekmiş bi sorsana?
bende böyle avutuyorum kendimi hava güzel güneş güzel kuş sesleri falan filan inter milan ama so ra aklıma geliyo kaygana ve gorumcekler hic bişey guzel değil
Kız bi daha deme, ellerine iğne batırırım bak. Biz bırakamıyoruz diye hayıflanıyoruz, sen bu saatten sonra... Tövbe tövbe...
Benim kaynanadan ziyade gorumcekler cok fena onlar olmasaydi kaynanam idare edilebilir cinsten ama kadin bu yadonda hala formunu korumak icon iki ogun yemek yiyo
Evde iguana beslemeyi düşünür müsün? Bi daha kesin gelmezler sana
İlk karşılaşmadaki hallerini düşünsene. Kayınvaliden toplamış etekleri koltukta zıplıyor, görümcenin paçalarında bir ıslaklık, ciyak ciyak çığlıklarda...
Böyle konustuguma bakma icmemki ne digara ne alkol agzima surmem ama canım cok sıkkın arkadaşım
Ayyy bu cok iyi geldi
Görümceklerini yetiştiren de kaynanan. Boynuz kulağı geçmiş sadece. Fare zehiri mi içirsek acaba?
Ne Pamuk' u yaw, Yamuk Prenses oldum. Zaten kartlaştık, Prenseslik te gitti. Bana kısaca Yamuk diyebilirsiniz...
Ben de gelcem
Hic sigara icmeyen bende sigaraya baslamak istiyosamhayat utansın
merhaba,kinikten aradılar yarım döllenme olmuş,normalde 1 anneden 1 babadan gen alırmış bugün tek gen almış sadece yarına kadar bekliceklerimiş dr.la görüşmüşler,yarın ya silinirmiş,ya bölünürmüş,ama umut yok kısaca.
merhaba,kinikten aradılar yarım döllenme olmuş,normalde 1 anneden 1 babadan gen alırmış bugün tek gen almış sadece yarına kadar bekliceklerimiş dr.la görüşmüşler,yarın ya silinirmiş,ya bölünürmüş,ama umut yok kısaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?