- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.641
Tövbe tövbe yok anam Allahlarindan bulsunlar
Sen kıyamıyorsun ya Allah güzel yüreğini bozmasın. Ben senin yerine her türlü işkenceyi yapmaya hazırım. Hatta benim kaynanayı da getireyim, o da çıksın aradan
Sen kıyamıyorsun ya Allah güzel yüreğini bozmasın. Ben senin yerine her türlü işkenceyi yapmaya hazırım. Hatta benim kaynanayı da getireyim, o da çıksın aradan
Kedilerim nihayet uyudu. Bana az müsade, fırsattan istifade biraz besleneyim...
Siz içmeyin ben içtikçe size içmiş olayım, akşama kadar uuu daha çok var hahahaha
Şu anda herbirinize bir tane yakacağım dedim ama 3. de kaldım. Midem bulandı, mumlar yetmedi duman altı oldum.
Penguenim, köpeğim harap oldu, kendini kaybetti yazık :)))
Görüntüsü pis kokusu kendinden beter pis... Tüüü kaka iykkk içmeyin
Bakabilen varsa kahvenin falına bakıverin, kıvrım kıvrım yollar var sanki dışındaki de şelale gibi hahaha :))))
Eki Görüntüle 1546698
çok teşekkürler Allah razı olsun moral oldunuz bana
Hahahahah bak hiç anlamam faldan iştee
Ama ofiste sigara içilmezz çabukk söndürr
Ofise yasahhh! :)))))))
Kuralları koyup ihlal edenlere müdür diyorlar bizim burada hahahahahah
Tek faydalı! (nasıl faydaysa artık) tarafı sanırım... :)))))
merhaba,kinikten aradılar yarım döllenme olmuş,normalde 1 anneden 1 babadan gen alırmış bugün tek gen almış sadece yarına kadar bekliceklerimiş dr.la görüşmüşler,yarın ya silinirmiş,ya bölünürmüş,ama umut yok kısaca.
Oyuncakları kırmadan uslu uslu seninle oynamam gerektiği konusunda beni ikaz ediyorsun anladım hahahhaah (Ben o çantaları araba olarak görüyorum da vınnn vınnn)
Hepimiz birbirimizden güç alıyoruz, bilmediklerimizi öğreniyoruz, bazen endişelerimizi azaltıyor, bazen mutluluklarımızı çoğaltıyoruz. Yol arkadaşlarıyız...
Güzel olsa her şey ama bazen olmuyor olsun olana kadar birlikten kuvvet doğururuz, umudu çoğaltırız, bazen sadece omuz oluruz... Bu azimle sihirli değnek sahibi de olur muyuz bilmem ama yeni gelişmelerini paylaşmak istediğinde buralardayız... Kontrol iyi geçmiştir umarım.
Hahahahah senii akıllı, zeki, güzel, kurnaz bıdıkkkk seniii
İyi geçti iki taraftada buyumuş foliküller 4 gün daha ilaç birde merional 75 di yükselti perşembe de çatlama karşıtı iğne ekledi cumartesi kontrol. inşallah kaliteli embiryolar olur sağlıklı olsunlar olsunlar Yarabbim...
Evet evet o işte benimSen şimdi beni nerelere götürdün, hatırlattın :) Nur içinde yatsın sevgili babaannem kızınca "susak kafalı" et yemeyen süt içmeyen hallerime "eşşeen ayağını ye" ama her zaman akıllı bıdıkkkkkkkkkk derdi, severdi :)
80 öncesi tevellütlüler bilir o meşhur köpeği :) ona ithafen yaşasın eski çizgi filmler diyorum :))))
Susak kafalı deyince demedusa76 yı ne zamandır görmediğimi tekrar hatırladım.
Hey susakçı! nerelerdesin... Genetik testlerden sonra sakin sakin ilerleyeceğim dedin, çok sakinsin...
İyi ol yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?