Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

HAyırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içmeyin siz :)
sara_28 pat pat vurarım eline, "öghhh kaka kötü" sakın sakın bulaşma :)
Ben hepinizin yerine içiyorummm (Börg üstüste içtim çok rezil oldu hahaha)
Az sonra

Siz içmeyin ben içtikçe size içmiş olayım, akşama kadar uuu daha çok var hahahaha
Şu anda herbirinize bir tane yakacağım dedim ama 3. de kaldım. Midem bulandı, mumlar yetmedi duman altı oldum.
Penguenim, köpeğim harap oldu, kendini kaybetti yazık :)))
Görüntüsü pis kokusu kendinden beter pis... Tüüü kaka iykkk içmeyin
Bakabilen varsa kahvenin falına bakıverin, kıvrım kıvrım yollar var sanki dışındaki de şelale gibi hahaha :))))

Hahahahahah bayılıyorum sana... Afiyet olsun
Sen kıyamıyorsun ya Allah güzel yüreğini bozmasın. Ben senin yerine her türlü işkenceyi yapmaya hazırım. Hatta benim kaynanayı da getireyim, o da çıksın aradan

Kedilerim nihayet uyudu. Bana az müsade, fırsattan istifade biraz besleneyim...

Hahahahah bak hiç anlamam faldan iştee
Ama ofiste sigara içilmezz çabukk söndürr

Hepimiz birbirimizden güç alıyoruz, bilmediklerimizi öğreniyoruz, bazen endişelerimizi azaltıyor, bazen mutluluklarımızı çoğaltıyoruz. Yol arkadaşlarıyız...

Güzel olsa her şey ama bazen olmuyor olsun olana kadar birlikten kuvvet doğururuz, umudu çoğaltırız, bazen sadece omuz oluruz... Bu azimle sihirli değnek sahibi de olur muyuz bilmem ama yeni gelişmelerini paylaşmak istediğinde buralardayız... Kontrol iyi geçmiştir umarım.

çok teşekkürler Allah razı olsun moral oldunuz bana

2 kere opu oldum hiç bu kadar detaylı bilgi almadım(dı)
Alsamıydım almasamıydım şu anda emin değilim ama iyi haberlerin olmasını istediğimden çok eminim.
Dilerim gönlüne göre olur. Umarım güzel haberini paylaşırsın.Olmazsa da üzülüp ama hemen toparlanıp yeniden yola koyulacak kadar istikrarlı, inançlı ve güçlü olmayı başarabilmek çok önemli.
Gücün de, şansın da, yolun da açık olsun

İyi geçti iki taraftada buyumuş foliküller 4 gün daha ilaç birde merional 75 di yükselti perşembe de çatlama karşıtı iğne ekledi cumartesi kontrol. inşallah kaliteli embiryolar olur sağlıklı olsunlar olsunlar Yarabbim...

Evet evet o işte benim Sen şimdi beni nerelere götürdün, hatırlattın :) Nur içinde yatsın sevgili babaannem kızınca "susak kafalı" et yemeyen süt içmeyen hallerime "eşşeen ayağını ye" ama her zaman akıllı bıdıkkkkkkkkkk derdi, severdi :)
80 öncesi tevellütlüler bilir o meşhur köpeği :) ona ithafen yaşasın eski çizgi filmler diyorum :))))

Hahahahah senii akıllı, zeki, güzel, kurnaz bıdıkkkk seniii

İnşallah canım... Biz hep güzeli umut edelim.. Rabbim gücendirmesin canım...

İşteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu sensinnn :)))
Nur içinde yatsın babaannecin canım.

Susak kafalı deyince de medusa76 yı ne zamandır görmediğimi tekrar hatırladım.
Hey susakçı! nerelerdesin... Genetik testlerden sonra sakin sakin ilerleyeceğim dedin, çok sakinsin...
İyi ol yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…