- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.661
İşteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu sensinnn :)))
Nur içinde yatsın babaannecin canım.
Küçükken bilmiş bilmiş konuşan bir kız çocuğu; şirin
Gençlikte bilmiş bilmiş konuşan bir genç; merak edilen
Olgunlukta bilmiş bilmiş konuşan bir kadın; ukala
Hepsinden öteye bilmiş bilmiş konuşan, konuşmakla kalmayan idrak ettiren, vurgulayan eş; ömür törpüsü
yaşlanınca ne diyecekler bekleyip görelim hahahaha
(Amin tüm kaybettiğimiz sevdiklerimizin ruhu şâd olsun, nur içinde yatsın...)
İşe yaramasına sevindim.
Kızdırdıklarında bunu hatırlamayı dene. Hatta zaman içinde geliştirebiliriz de bunu
Tövbe tövbe yok anam Allahlarindan bulsunlar
Sen kıyamıyorsun ya Allah güzel yüreğini bozmasın. Ben senin yerine her türlü işkenceyi yapmaya hazırım. Hatta benim kaynanayı da getireyim, o da çıksın aradan
WishhDuygu kuzum civarayı üfle buraya dogri canum cekeyii ama bi 3 ay bıraktım en fazla 3 tane iciyoooom hahhahha yani bu tahlillerle bu hayatla napak yavv yakak bi civara oturakkk
sara_28 onlar yokmuş gibi yap takma şekerim kafana tepenede cıkartma şimdi onu bunu yedirirsin senden çıkmazzlar
Eua yeni alanlar yeni cevre yenilikler kuzummm hahhh herseyy gönlünce olsun bu arada duygunun EUa diye seslenişi awoooa şarkısına cok tuttum
@pottakaless yavyumm sen icme bebemmmm
2220 ah valla bunlar kimin elinde kimin cebi misal hahhhh kediciklere bi disiplin şart hahhh ben korkuuomm ya bide anne olunca yavruyu alma dalarım bakışları hahhh
Amin Rabbim dualarımızı kabul eylesin...İnşallah canım... Biz hep güzeli umut edelim.. Rabbim gücendirmesin canım...
İyi geçti iki taraftada buyumuş foliküller 4 gün daha ilaç birde merional 75 di yükselti perşembe de çatlama karşıtı iğne ekledi cumartesi kontrol. inşallah kaliteli embiryolar olur sağlıklı olsunlar olsunlar Yarabbim...
WishhDuygu kuzum civarayı üfle buraya dogri canum cekeyii ama bi 3 ay bıraktım en fazla 3 tane iciyoooom hahhahha yani bu tahlillerle bu hayatla napak yavv yakak bi civara oturakkk
sara_28 onlar yokmuş gibi yap takma şekerim kafana tepenede cıkartma şimdi onu bunu yedirirsin senden çıkmazzlar
Eua yeni alanlar yeni cevre yenilikler kuzummm hahhh herseyy gönlünce olsun bu arada duygunun EUa diye seslenişi awoooa şarkısına cok tuttum
2220 ah valla bunlar kimin elinde kimin cebi misal hahhhh kediciklere bi disiplin şart hahhh ben korkuuomm ya bide anne olunca yavruyu alma dalarım bakışları hahhh
Şşşşttttttttsara_28 2220 ve diğer mağduriyeler varsa herkes
Ne buldum ahahahaha çok güldüm ama allahım kurtarsın yani...
Akıl, ihsan, terbiye, saygı, sevgi, vefa, içtenlik, samimiyet, anlayış versin tüm bu anne olamayıp kaynana kalmışların hepsine, amin :)
http://antikaynana.blogcu.com/
Şşşşttttttttsara_28 2220 ve diğer mağduriyeler varsa herkes
Ne buldum ahahahaha çok güldüm ama allahım kurtarsın yani...
Akıl, ihsan, terbiye, saygı, sevgi, vefa, içtenlik, samimiyet, anlayış versin tüm bu anne olamayıp kaynana kalmışların hepsine, amin :)
http://antikaynana.blogcu.com/
Aman be bacım. Rastgele birisini okuyayım dedim, aynı benimki... Ayar oldum iyi mi? Heyt uleeyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn
Şşşş, relax. Mesela şunu düşünelim. Tüm kaynanaları bir kamyona üstüste yığıyoruz. Balık istifi. Sonra o kamyonu bozuk dağ yollarında üç gün gezdiriyoruz. Hoplaya zıplaya. Derken efendim, arka teker çukura giriyor. Kapak açılıyor ama sürücü farkında değil. Kamyon ilerledikçe kaynanalar saçılıyor etrafa. Soooracııııma kamyon şehre dönüyo. Bi bakıyolar... Anaaaa, kasada hiç kaynana kalmamış
Kötü oldu bu be. Neyse, idare edin. Şarjım azaldı yine
kafana takmamak elde değil maalesef helede sürekli gözünün önünde olunca
Demek ki görmemeyi öğrenmek gibi büyük bir sınavdasın canım..
Nasıl alıştık hamile kalmama halimize bunlara da alışmak zorundayız canım..
Benim öyle büyük bi problemim yok ama bizde de daha önce bahsetmiştim bir gelin problemi var..
Alıştım artık zavallı anneciğimde mış gibi yaşamaya başladı... Ama hepsi yaptıklarının karşılığını görecek elbet..
Benim kendime en büyük iyiliğim de görmemek onları işte..
haklısında canım sen herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp onları mutlu etmeye çalıştıkça onlar bu iyi niyetini sömürüp seni kaile almadıkça kendini kullanılmış gibi hissediyorsun yapma sende düşünme diyeceksinde onlar insan değil diye bendemi insan olmayayım ama haketmiyolar işte hemde hiç
en ufak bişeyi anlatayım sana geçen hafta sonu kaynanamlara gittim tvde burma baklava çıktı küçük görümcek ayyy ne severim bunu dedi ben bunlara çaktırmadan eşimi aradım akşama gelince burma baklava getir dedim baklavayı görünce bayıldılar ama bir teşekkür etmedikleri gibi tvde çıkmıştı bende çok severim deyince buda istemiş diyip güldüler o zaman içimden zıkkımın pekini yiyin dedim evleri sobalı o günde hava çok soğuktu soba kurulu olmasına rağmen sobayı yakmadılar dondum resmen kayganam sara çok üşüyor sobayı yakın dedi kadını ayakta bir yemedikleri kaldı ev pis olurmuşta yakamazlarmışta ayıp denen bişey var dimi ama onlar ayıptan ne anlar burda ben enayi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?